Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 01/06 – 07/06/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά .. Ο Ιούνης μπορεί να είναι ένας πολύ χαρωπός μήνας, όμως δε ξεκινάει και τόσο καλά από αστρολογικής άποψης.. Η εβδομάδα αυτή θα
είναι ζόρικη σχεδόν για όλα για ζώδια, κυρίως όμως για τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύες, αφού ο Ποσειδώνας, έχει τις κλειστές του και έχει κέφια για λαμογιές και τρικλοποδιές.




Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, στις 04/06 και 05/06 η κατάσταση ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και οι εντάσεις θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Πείσματα, εγωισμοί, δάκρυα, έτσι για να έχουμε να χαιρόμαστε! Τι περιμένετε με την Αφροδίτη στου Διδύμους , τον Άρη ανάδρομο στο Σκορπιό και το Ποσειδώνα.. να φέρνει φουρτούνες φανταστικές;;; Δε μασάμε, σωστά;;

Φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια ξεκινάει ο Ιούνης για σένα! Φρόντισε στις 4 να τακτοποιήσεις τα θέματά σου, για να μπορέσεις να βολτάρεις στις 5. Σου στερούν τον ελεύθερο χρόνο που έχεις και τσινάς. Όμορφη μέρα στις 7, μαθαίνεις ένα νέο και χαμογελάς, έστω για λίγο. Επαγγελματικά: Ζόρικες οι μέρες σου από τη 1 ως και τις 4! Άλλα σου λένε, άλλα εννοούν, πεισμώνεις, αντιδράς και το αποτέλεσμα δε σου αρέσει καθόλου. Ρώτα και ξανά ρώτα, για να είσαι σίγουρη. Η λύση που θα βρεις στις 6, δεν είναι η σωστή.

Ταύρος
Καμία κατανόηση από κανέναν. Παρόλα αυτά, βγες έξω στις 4, διασκέδασε γιατί το έχεις μεγάλη ανάγκη. Προσπάθησε να μη κάνεις σπατάλες από τις 5 ως και τις 7, γιατί ωραίο το shopping therapy, αλλά κάνει κακό στη τσέπη. Τακτοποίησε τις εκκρεμότητές σου! Επαγγελματικά: Αν εργάζεσαι καλύτερα να πάρεις μια άδεια, για να αντιμετωπίσεις τα προσωπικά σου τα ζητήματα. Δε στη δίνουν στις 2, ούτε στις 3. Ασχολήσου δυναμικά με τις υποθέσεις σου!

Δίδυμος
Οι σχέσεις σου πάλι στα κόκκινα! Εκρηκτικό το διήμερο 4 και 5! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που ότι σε ενοχλούσε τόσο καιρό, το εκδηλώνεις και προκαλείς μεγάλο σαματά. Ακόμα μπορεί και να χωρίσεις! Προσπάθησε στις 6 και 7 ή να φτιάξεις το κλίμα ή να αλλάξεις οριστικά σελίδα στη ζωή σου. Επαγγελματικά: Βάσανα θα έχεις στις 2 και 3! Δε σκέφτεσαι καθαρά. Τυχερή μέρα στις 7. Μπορείς με μερικές κινήσεις να αφήσεις πολύ κόσμο με ανοιχτό το στόμα.

Καρκίνος
Ενοχλείσαι πολύ από τις συμπεριφορές του κόσμου. Μη δίνει σημασία στη 1 και 2, κάνε αυτό που θες εσύ, στηρίξου στα πόδια σου και μη περιμένεις τίποτα από τους άλλους. Στις 6 και 7 βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ακόμα και για ένα ερωτικό ραντεβού. Επαγγελματικά: Κοίτα τη δουλειά σου και φρόντισε μέχρι και τις 3 να έχεις κλείσει όλες τις εκκρεμότητες που έχεις. Τα εμπόδια και οι ανατροπές σε κάνουν να εργαστείς στις 4 και 5! Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σου. Ζόρικα τα πράγματα.

Λέων
Μέχρι και τις 5 δεν είσαι και τόσο καλά ψυχολογικά. Αποδέξου στις 3 τη πραγματικότητα έτσι όπως είναι. Απέφυγε τις εντάσεις στις 4. Ξεκουράσου στις 5. Παίρνεις τα πάνω σου στις 6 και 7. Βγαίνεις έξω, με φιλαράκια, χαλαρώνεις και μπαίνεις σε νέους ρυθμούς. Επαγγελματικά: Κάνε τη δουλειά σου έτσι όπως γνωρίζεις καλύτερα. Ακολούθησε το σωστό το μονοπάτι και ας κουραστείς παραπάνω. Απέφυγε να συνεργαστείς με κάποιον γιατί μπορεί να σε εκθέσει. Να προσέχεις! Οι προθέσεις ποικίλουν.

Παρθένος
Εκρηκτικές οι μέρες σου πολύ! Δείξε μεγάλη προσοχή από τις 2 ως και τις 4, γιατί τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο. Πολλές υποχρεώσεις μαζεμένες, σε στρεσάρουν και γίνεσαι χίλια κομμάτια προκειμένου να ικανοποιήσεις τους πάντες. Επαγγελματικά: Σε απασχολούν διάφορα στις 5 και στις 6, ζήτα τη γνώμη κάποιου έμπειρου και προχώρα αναλόγως. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενική και καθόλου συναισθηματική.

Ζυγός
Αποφασίζεις στις 2 να κάνεις ένα ταξιδάκι μικρό αναψυχής για τις επόμενες ημέρες και στις 3 σου χαλάνε τα σχέδια! Και αντί αυτού σε φορτώνουν με ένα κάρο δουλειές στις 4 για να μη μπορέσεις να ξεφύγεις. Μέχρι τις 7 τη βρίσκεις την άκρη μια χαρά. Επαγγελματικά: Απέφυγε τις εντάσεις στη 1! Και αφού σε βάζουν να δουλέψεις όλες αυτές τις μέρες στις 6 πατάς πόδι και φέρνεις τα πάνω κάτω με πολύ όμορφο τρόπο. Ο κλήρος δε χρειάζεται να πέφτει πάντα σε σένα.

Σκορπιός
Ευαίσθητη πολύ και ιδιαίτερα συναισθηματική μέχρι και τις 5. Νευριάζεις με το σύντροφό σου, ξεσπάς και κάνεις ένα σαματά! Τρέχεις να κάνεις shoppingtherapy.. όμως σε καταστρέφει και αυτό! Ανικανοποίητη, αδικημένη, ή θα γίνει όπως θες ή μπορεί να πεις και το μεγάλο το αντίο. Να δεις τους φίλους σου στις 6, να ξεχαστείς. Επαγγελματικά: Μέρες που καλά θα κάνεις να πάρεις μια άδεια, να ξεκουραστείς. Σπατάλες κάνεις, σε όλα τα επίπεδα και καλό είναι να το αποφύγεις όλο αυτό!

Τοξότης
Μάχιμο το πεδίο μέχρι και τις 6! Εντάσεις ερωτικές, λόγια πικρόχολα, ο πανικός ο ίδιος. Προσοχή στις 2 και 3, γιατί ξεφεύγει η κατάσταση και μπορεί να φτάσεις ακόμα και σε χωρισμό. Να είσαι ρεαλίστρια για να αποφύγεις τα χειρότερα. Κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επαγγελματικά: Το γεγονός πως είσαι συνεργάσιμη δε σημαίνει πως μπορούν να σε κάνουν ότι θέλουν. Δεν έχεις και τόση διάθεση να ασχοληθείς. Στις 7 βελτιώνονται οι σχέσεις σου.

Αιγόκερως
Μέρες που θα πρέπει να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα υγείας και ξεκούρασης. Να κοιμάσαι όσο περισσότερο μπορείς. Ζόρικο το διήμερο στις 4 και 5, αφού δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις, οι εκκρεμότητες είναι πλέον βουνό! Στις 7 κάποιος εκδηλώνει το ερωτικό του ενδιαφέρον και εσύ γοητεύεσαι. Επαγγελματικά: Μην αναλαμβάνεις υποθέσεις που δε σε εκφράζουν. Δούλεψε περισσότερο και συνεργάσου για να έχεις άμεσα αποτελέσματα. Θετική ημέρα στις 6!

Υδροχόος
Μέχρι και τις 5 σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου και ξεπαραδιάζεσαι προκειμένου να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου και τον εγωισμό σου. Στις 6 και 7, κάνεις κάτι το διαφορετικό, κάτι πολύ απλό, συγκινείσαι, θυμάσαι και μπορεί να κάνεις και το πρώτο βήμα στον έρωτα. Επαγγελματικά: Κάτι μαθαίνεις στις 3, αναστατώνεσαι και αντιδράς! Κράτα καλό χαρακτήρα. Εμπόδια στις 5 σου αλλάζουν το πρόγραμμα. Μη τρελαίνεσαι, θα έρθει κάτι ακόμα καλύτερο.

Ιχθύες
Τρελαίνεσαι από τις 2/6 μέχρι και τις 4/6! Τα κάνεις όλα ρημαδιό! Απογοητεύεσαι, βλέπεις την αλήθεια κατά φάτσα, τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο και μπαίνεις σε διαδικασίες να χωρίσεις τα τσανάκια σου. Ερωτικό θα είναι αυτό;;; Οικονομικό;;; Πάντως δεν αφήνεις τίποτα όρθιο! Ηρεμείς μέχρι και τις 7, αλλά αφήνεις πίσω σου συντρίμμια! Επαγγελματικά: Από τις 5 και μετά μπορείς να βάλεις μια τάξη. Βέβαια με αυτά που σου συμβαίνουν, καλύτερα να πάρεις μια άδεια, γιατί δε θα έχεις μυαλό για να κάνεις το οτιδήποτε!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos