Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα 28/06/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μέρα πολύ παράξενη, νομίζω ο ανάδρομος Άρης, πριν έρθει στα ίσα του, θα δώσει ρέστα σήμερα!
Εντάσεις, παρανοήσεις και λόγια θα προκύψουν, έτσι επειδή πρέπει να αφήσει ένα μπάχαλο πίσω του, να έχει να γελάει με τα καμώματά μας..

Σκέφτομαι πόσο δύσκολες είναι οι σχέσεις.. Πόσα χρόνια σας το γράφω;;; Ακόμα δεν έχω βρει την άκρη του νήματος.




Όλοι οι άνθρωποι έχουν ψυχή, επιθυμίες, όνειρα, όμως οι επιλογές που έχει κάνει ο καθένας για τον εαυτό του, καθορίζουν μέχρι πού μπορεί να φτάσει.. Τι εννοώ; Καλοκαιράκι, όσο να είναι μια αναστάτωση υπάρχει, κυκλοφορούν έξω και οι αιθέριες υπάρξεις, οι πειρασμοί πολλοί! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Ωραίες οι ματιές, το βρίσκω καταπληκτικό το φλερτ.. όσο γνωρίζουν φυσικά τι είναι.. αλλά δε μπορεί να φέρεται το ίδιο ένας παντρεμένος με έναν ελεύθερο! Άλλη φάση είναι ο ένας, άλλη ο άλλος.. Σωστά;

Και λέω φρόνιμα εκεί έξω.. και σπίτια σας.. αφήστε τους ελεύθερους να κάνουν παιχνίδι.. γιατί η κόλαση ζεματά.. !!!!

φιλάκια..



Κριός
Κάτι δε σας αρέσει και τόσο, συμβαίνουν διάφορα και ενοχλείστε κατά βάθος. Αντί να μουτρώσετε και να πεισμώσετε, καλύτερα να ανοίξετε το στοματάκι σας, να μιλήσετε όσο είστε ψύχραιμοι. Να αποφύγετε τις εντάσεις και δε χρειάζεται να χαλάσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους, επειδή δε συμφωνείτε σε όλα. Ο καθένας έχει την άποψή του. Όμως τα κατάλληλα επιχειρήματα, αλλάζουν πολλές φορές τα δεδομένα.

Ταύρος
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα, μάχιμη κιόλας πολύ, θα πρέπει να αλυσοδεθείτε γιατί έχετε απώτερο σκοπό. Όποιο θέμα και αν προκύψει, εσείς θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα και καθόλου συναισθηματισμό. Όχι όμως με αγριοφωνάρες και έξαλλες συμπεριφορές. Το κόκκινο πανί σίγουρα θα το δείτε, θα αφηνιάσετε και εκεί είναι που θα πρέπει να παίξετε σωστά. Ψυχραιμία..

Δίδυμος
Και στα καλά τα καθούμενα, ένα άτομο θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη για μια απόφαση που έχετε πάρει εδώ και καιρό. Θα εκνευριστείτε απίστευτα, γιατί για να καταλήξετε κάπου, πέρασε καιρός, πολλές συζητήσεις και μπόλικη σκέψη.. Τώρα πιο το νόημα να κάνετε πίσω; Αποφύγετε τέτοιες κινήσεις, γιατί θα καταλήξετε στο ίδιο το σημείο και πόσο βαρετό είναι αυτό; Στηρίξτε τις αποφάσεις σας με σθένος!

Καρκίνος
Σήμερα τα παίρνετε στο κρανίο φουλ, τα βάζετε με όλο τον κόσμο και πεισμώνετε σε απίστευτο σημείο. Τόσο καιρό κάνατε πως δε βλέπατε, δεν ακούγατε, δε δίνατε και ιδιαίτερη σημασία, αλλά προφανώς κάποιος θα πατήσει το κάλλο σας και θα γίνετε έξαλλοι με τους πάντες! Θα σας πρότεινα αν νιώσετε κάπως έτσι, να φύγετε μακριά, να περπατήσετε, να ξεδώσετε, βαθιές ανάσες και μετά;;; Ύπνο! Τίποτα άλλο..

Λέων
Όσο περνάει ο καιρός, αποδέχεστε τη πραγματικότητα και από σήμερα θα νιώθετε πιο ωραία. Πιο καλά. Δε μπορείτε να τα έχετε όλα δικά σας, θα πρέπει κάτι να αφήσετε, για να κρατήσετε κάτι άλλο. Η συνήθεια είναι αυτή που κάνει το κακό, αλλά ο χρόνος γιατρεύει τα πάντα. Και δημιουργεί νέες συνήθειες, διαφορετικές, μπορεί και καλύτερες. Ναι είναι μέρα που θα τα πείτε πολύ με τον εαυτό σας. Μεγάλη η συζήτηση..

Παρθένος
Μια χαρά την έχετε πάρει, αυτό είναι το σίγουρο, ετοιμάζεστε να κάνετε μια μεγάλη τρέλα, γιατί η αλήθεια είναι πως το πάθος ρέει άφθονο πάνω σας τις μέρες αυτές! Σήμερα ψάξτε το λίγο παραπάνω, πριν εξαφανιστείτε στο γαλάζιο του Αιγαίου με μια ύπαρξη, αντλείστε τις πληροφορίες που θέλετε και μετά δράστε αναλόγως. Μη λέτε κουβέντα σε κανέναν γιατί μπορεί να θελήσουν να σας βγάλουν το μάτι ας πούμε..

Ζυγός
Πολύ παράξενη η μέρα σας. Σήμερα λοιπόν θα προκύψουν εντάσεις μπροστά στα μάτια σας και να ξέρετε πως μπορεί να είναι μια καλά στημένη θεατρική παράσταση, για να μπείτε στο χορό και να χορέψετε. Καλύτερα να αδιαφορήσετε και να εξαφανιστείτε, γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε την ημέρα σας, επειδή διάφοροι είναι εντελώς ανεγκέφαλοι. Άλλωστε όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες..!!!

Σκορπιός
Δε χρειάζεται σήμερα να γίνετε σα χταπόδι προκειμένου να αντιμετωπίσετε τα πάντα. Ασχοληθείτε βασικά με ότι σας αρέσει και σας εκφράζει καλύτερα, για να γίνει και τέλειο, σωστά; Κλείστε διάφορες τρύπες που σκάνε μύτη από το παρελθόν, γιατί τα πισωγυρίσματα είναι ψυχοφθόρα. Αν νιώθετε κουρασμένοι, ξεκλέψτε χρόνο και κοιμηθείτε. Μη ζορίζετε τον εαυτό σας, δεν είστε ρομπότ..

Τοξότης
Έχετε στραβώσει με ένα άτομο και δείχνετε το χειρότερό σας εαυτό. Πρέπει να καταλάβει με τον έναν ή τον άλλο τον τρόπο, το πόσο έχετε δίκιο, το πόσο έχουν αλλάξει κάποια πράγματα και σήμερα θα γίνετε ακόμα πιο σκληροί. Χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας, γιατί ο καθένας τραβάει τα ζόρια του. Βέβαια, μια τιμωρία πάντα χρειάζεται στα κακά τα παιδιά.. αλλά να γίνεται κατανοητός και ο λόγος!

Αιγόκερως
Καμία όρεξη, πεσμένα τα κέφια, με το παραμικρό θα είστε έτοιμοι για καυγά. Μπορεί να ψάχνεστε κιόλας και πάντα βρίσκεται μπροστά σας το τέλειο το θύμα για να ξεσπάσετε. Τι να σας πω, βγάλτε επίσημη ανακοίνωση πως σήμερα έχετε τα νεύρα σας, να μη σας πλησιάζουν και τόσο.. Βέβαια, συγκρατείστε το παρορμητικό το χαρακτήρα σας, γιατί πληγώνετε ανθρώπους που δε φταίνε..

Υδροχόος
Μέρα που θα συμβούν διάφορα και θα ενοχληθείτε αρκετά. Αφήστε τους άλλους να εκδηλώσουν τις επιθυμίες τους, τις σκέψεις τους, όχι για να τους κάνετε τα χατίρια, αλλά για να δείτε το πώς είναι η κατάσταση. Μετά να αποφασίσετε για τη συνέχεια, πάντως αν θέλετε να είστε μοναδικοί και αξεπέραστοι, θα πρέπει να βλέπετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.. Προσπεράστε τους με τίμιο τρόπο!

Ιχθύς
Όλο σπατάλες είστε και απολαύσεις. Για αυτό και σήμερα θα έρθει και ο λογαριασμός για να πληρώσετε και θα πάθετε πάλι το εγκεφαλικό. Μα πού πήγατε; Πού κοιμηθήκατε; Τι φάγατε; Για ανατρέξτε λίγο στο πρόσφατο το παρελθόν.. Έτσι είναι η μεγάλη η ζωή κοστίζει.. Την ώρα που θα πληρώνετε, να σκέφτεστε πόσο ωραία περάσατε για να μη σας φανεί και τόσο η φρίκη.. Οι αταξίες κοστίζουν χρυσά μου..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos