Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Νέα Σελήνη στους Διδύμους 2016! Ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας, by MagicF’Ariel.

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά. Νέα Σελήνη στους Διδύμους από 05/06, ένα ευχάριστο αστρολογικό γεγονός κατά βάθος, που
αμα το χειριστούμε ρεαλιστικά και με αγνή καρδιά.. τότε μπορεί να συμβούν μικρά καθημερινά θαύματα στο καθένα από μας..
Μια αναστάτωση θα τη νιώσουμε, γιατί οι αλλαγές που θα έρθουν, θα είναι οι περισσότερες απρόβλεπτες, όμως πάλι ξεκαθαρίζει το τοπίο, αποφάσεις οριστικές παίρνονται και τα μονοπάτια αλλάζουν.. Άλλο θα ακολουθήσω εγώ, άλλο εσύ..




Και επειδή ο Δίδυμος, όσο να είναι, χαρακτηρίζεται για τη διπροσωπία του, μπορεί και τα φαινόμενα να απατούν. Δηλαδή μια κατάσταση να φαίνεται ιδανική και να μην είναι. Ναι στο ρίσκο, όμως όχι σε παράτολμες ενέργειες. Πώς θα το ξεχωρίσουμε; Από το συναίσθημα, από τη διαίσθηση, από την άντληση των πληροφοριών..
Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύες.. τι να πω.. εσείς μαγεύεστε περισσότερο από όλους, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες, τουλάχιστον μέχρι τις 14/6! Γιατί μετά;;; Θολώνει το τοπίο και ότι καλό συμβεί.. top μέχρι τις 20/6!

φιλάκια..


Κριός
Η Νέα Σελήνη σας ανανεώνει και σας ξεσηκώνει να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Πολλές οι δραστηριότητες των ημερών, θα αποζητήσετε κάτι το διαφορετικό, όπως ένα ταξιδάκι ή να βάλετε νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας. Θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας και φυσικά και πιο κοντά στους στόχους σας! Θα τη κάνετε την ανατροπή σε θέματα καριέρας, ευτυχώς το σύμπαν είναι υπερ σας και η επιτυχία όλη δική σας! Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Ταύρος
Ο στόχος είναι να φτιάξετε το σώμα σας ξανά! Θέλετε δε θέλετε, σας αρέσει δε σας αρέσει, το σύμπαν σας μαγεύει κανονικά και αλλάζετε προτεραιότητες στη ζωή σας! Καιρός για αποφάσεις, τύπου τι θα κάνετε από εδώ και πέρα σε προσωπικό και ερωτικό επίπεδο. Δε ξέρω κατά πόσο είναι καλό να ασχοληθείτε με το παρελθόν, πάντως αντιμετωπίστε το για να προχωρήσετε παρακάτω. Αν έχετε ένα χάρισμα, μη το κρύβετε άλλο.. Κάτι όμορφο συμβαίνει έτσι ξαφνικά..

Δίδυμος
Μάλιστα.. Σεξουαλικές ανησυχίες και όχι μόνο. Δηλαδή θα αναρωτηθείτε τις μέρες αυτές το πόσο είστε ικανοποιημένοι, αν μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο και γενικά πως θα γίνει η δουλειά σωστά. Το ρίχνετε στη διατροφή, στη γυμναστική, μπορεί να αλλάξετε και τα μαλλιά σας, πάντως ανανεώνεστε και εντυπωσιάζετε ευχάριστα τους δικούς σας. Αν η σχέση που έχετε, δεν έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω, τι το σκέφτεστε; Η ζωή είναι μια! Και το σύμπαν θα κάνει τα πάντα για να το εμπεδώσετε αυτό!

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά τις μέρες αυτές θα πέσετε στο κρεβάτι, θα αρρωστήσετε, θα σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας και θα περνούν από το μυαλό σας τα απίστευτα. Αρνητική φαντασία και πολλά σκοτάδια έτσι ξαφνικά. Αν έχετε μυστικά να τα προστατέψετε, γιατί υπάρχουν εκεί έξω εχθροί που θα ήθελαν πολύ να σας δουν να πέφτετε! Μη τους κάνετε τη χάρη. Προστατέψτε τη προσωπική σας τη ζωή και να αποφύγετε τις νέες τις γνωριμίες. Ας είστε κάπως μαζεμένοι στο καβούκι σας.. αλλά όχι μόνοι..

Λέων
Ότι και αν έχει συμβεί στη ζωή σας, φροντίστε να το αντιμετωπίσετε παρέα με τους φίλους σας. Να βρείτε νέες δραστηριότητες, να γεμίσετε το χρόνο σας, να κάνετε νέες γνωριμίες, για να ανανεωθείτε. Φοβερές οι μέρες αυτές, αφού δε θα σας αφήσουν και τόσο στην ησυχία σας, όσο να είναι προσκλήσεις από εδώ, βόλτες από εκεί, ακολουθείτε νέα μονοπάτια, πιο όμορφα τούτη τη φορά. Να φροντίζετε να ξεκουράζεστε, να κοιμάστε περισσότερο γιατί μπορεί κατά λάθος να αρρωστήσετε και μετά ποιος σας ακούει..

Παρθένος
Τις μέρες αυτές θα τα βάλετε κάτω και θα σκεφτείτε θέματα επαγγελματικά και ερωτικά. Υπάρχει προοπτική βελτίωσης, μπορεί να συμβεί κάτι ευχάριστο που θα έχει διάρκεια, στο χέρι σας θα είναι να αρπάξετε τις ευκαιρίες και να το δουλέψετε όλο υπερ σας! Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, να βγείτε έξω, να αλλάξετε παραστάσεις, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, καιρός να ξεκολλήσετε από τη ρουτίνα του χειμώνα. Και αν μέχρι σήμερα δεν έχουν έρθει αυτά που επιθυμείτε, καιρός να αλλάξετε εσείς, για να αλλάξουν και οι άλλοι.

Ζυγός
Σας πιάνει μια κουλτουριάρικη διάθεση και ξαφνικά θέλετε να αλλάξετε επίπεδο σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει και ασχολείστε. Μπορεί να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές και ξαφνικά πώς να σας το πω, να γίνετε Βουδιστές, να αλλάξετε εμφάνιση, απόψεις και να τη δείτε πιο άλλη φάση. Ψάχνεστε με τη πάρτη σας σε βάθος. Φροντίζετε το σώμα σας, βελτιώνεται η σεξουαλική σας η ζωή και πάλι δεν υπάρχει σάλιο.. Πώς τα καταφέρνετε δε ξέρω..

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε με θέματα οικονομικά και όχι μόνο. Θα τα βάλετε όλα κάτω και θα οργανώσετε οτιδήποτε σας ανήκει. Κληρονομικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν, θα πληρώσετε τους φόρους σας, θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, θα μπουν όλα στη θέση τους. Μπορεί κιόλας να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε σας βαραίνει, δηλαδή ή να πουλήσετε κάτι που δε σας χρειάζεται πια, ή να το δώσετε αλλού.. Πάντως μια τελεία τη βάζετε και παίρνετε μεγάλη ανάσα!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη σας κάνει πολύ δυνατούς και καθαρίζει το μυαλό σας από τις θολές τις σκέψεις. Ξέρετε πολύ καλά τι θα κάνετε από εδώ και πέρα με τη σχέση σας, με τη δουλειά σας, με τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε. Σα να μπαίνουν όλα σε μια σειρά! Θα βρείτε την όρεξη να παίξετε με τον ανταγωνισμό και να κάνετε τη φιγούρα σας κυρίως στον επαγγελματικό το τομέα. Προσέξτε την υγεία σας, αλλάξτε τη καθημερινότητά σας και κάντε καλύτερο κουμάντο οικονομικό!

Αιγόκερως
Θέλετε δε θέλετε αλλαγές θα προκύψουν και κατά βάθος θα σας αρέσουν πολύ! Καταρχήν μπαίνει για τα καλά το μικρόβιο της υγιεινής διατροφής, της γυμναστικής και ναι φτιάχνετε σώμα. Πιο όμορφοι, πιο λαμπεροί, πιο δημιουργικοί θα πετύχετε πολλά αν έχετε και καλή συμπεριφορά απέναντι σε όλους. Βελτιώστε τις σχέσεις σας με τον κόσμο στη δουλειά, συνεργαστείτε καλύτερα και μην έχετε την απαίτηση να σας καταλάβουν και τόσο..

Υδροχόος
Καιρός να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας. Να δείτε τι σας κάνει χαρούμενους, να βγείτε έξω να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε, ή να βάλετε έναν άνθρωπο μέσα στη ζωή σας. Κάνετε μεγάλη στροφή, μπορεί να σας χτυπήσει και το καμπανάκι της οικογένειας, να δημιουργήσετε μια, αφού σίγουρα έχετε τόσα να προσφέρετε! Ξαφνιάζομαι, είναι όμως τέτοιο το φεγγάρι που θα σας μαγέψει τη ψυχή και όλως τυχαίως θα αποζητήσετε μια γλυκιά προσαρμογή στο σήμερα..

Ιχθύς
Ξαφνικά τις μέρες αυτές το μυαλό σας θα κάνει ένα ταξιδάκι προς τα πίσω, στο παρελθόν δηλαδή για να θυμηθείτε τι συνέβη τότε, για να καταλάβετε τι συμβαίνει τώρα. Θέματα οικογενειακά τραβούν τη προσοχή σας και μια ανησυχία τύπου προς τα πού βαδίζετε από εδώ και πέρα θα την έχετε. Αντιμετωπίστε τα άγχη σας, συζητήστε με τους δικούς σας τους ανθρώπους το οτιδήποτε σας βασανίζει και καιρός για να βγείτε λίγο από το καβούκι σας. Προτιμήστε μικρές καθημερινές βόλτες.. Είναι φάρμακο..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας: pixabay free photos