Κυριακή 29 Μαΐου 2022

Ζώδια: Ο Δίας και ο Άρης, έχουν καταστρώσει σχέδιο μεγάλο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας έπιασε γλυκό μεσημεράκι, είναι μια πολύ μυστήρια Κυριακή, από όλες τις απόψεις! Το αεράκι που σήκωσε στα ξαφνικά, το θεωρώ πολύ μαγικό, κάτι φέρνει, κάτι λέει, οι κινήσεις των φύλλων από τα δέντρα, έχουν άλλο ρυθμό! 



Σήμερα που λέτε ο Δίας με τον Άρη, από το ζώδιο του Κριού, μας ανάβουν φωτιές! Άλλες είναι όμορφες, άλλες όχι και τόσο, ευτυχώς που θα βρέξει, καλοκαιρινό μεσημεριανό μπουρίνι, λατρεία μεγάλη! Θα ανακουφιστούμε στο τέλος, θα φύγει η ένταση μακριά, είναι το σχέδιο της φύσης! Αλλά αύριο, μεθαύριο; Το σύμπαν ποτέ δε σταματά, ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα σχέδιο μεγάλο! 

Και επειδή είναι Κυριακή, ημέρα χαλάρωσης και ηρεμίας, υπάρχει χρόνος για τα ερωτικά μας τα ζητήματα! Λίγο φλερτ παραπάνω, ένα μηνυματάκι γλυκό που θα μείνει στο διαβάστηκε.. 😂.. Love is in the air και τα σχετικά! Ο Δίας με τον Άρη έχουν σχέδιο και για αυτά! Θα βρουν λοιπόν την αφορμή, για να εκπληρώσουν επιθυμίες που σιγοκαίνε χρόνια! Ένα φλογερό πάθος είναι μια από τις αγαπημένες τους σκέψεις! Οπότε καλή επιτυχία και omg!

Όμως ξεκινάει η θερινή σεζόν, πολλά υποσχόμενη, υπάρχουν όνειρα και στόχοι που πρέπει να εκπληρωθούν! Πολλές οι ιδέες, οι απόψεις, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα τις μέρες αυτές! Μεγάλο το παζάρεμα, ζόρικο, η μάχη είναι σώμα με σώμα και όποιος επιζήσει! Επαγγελματικά αναφέρομαι και μεταφορικά, για να πιάνουμε το νόημα! 

Οι επόμενες ημέρες, είναι γεμάτες από όνειρα και αισιοδοξία! Καλή καρδιά να υπάρχει και όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει! 💗

φιλάκια..

Κριός
Το γεγονός πως ο Δίας και ο Άρης βρίσκονται στο ζώδιό σας, είναι ότι καλύτερο από τη μια, ότι πιο παράξενο από την άλλη! Σας ξεσηκώνουν για πολλά πράγματα, ξαφνικά θέλετε να βάλετε σε μια τάξη τα πάντα όλα, να όμως που δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ανακοινώσετε τις προθέσεις σας, να ζητήσετε με όμορφο τρόπο να σας αδειάσουν τη γωνιά, το χώρο που αποζητάτε να σας τον προσφέρουν και όχι να τον κατακτήσετε! Σηκώνετε ένα αδικαιολόγητο μπαϊράκι, είστε έτοιμοι για καυγά, η λύση σίγουρα δεν είναι αυτή! Ούτε το σπίτι θα είναι πάντα τέλειο και γενικώς οι δουλειές ποτέ δεν τελειώνουν! Ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια! Είστε απαραίτητοι και περιζήτητοι, αυτό κρατήστε! 

Ταύρος
Πολλά συμβαίνουν πίσω από την πλάτη σας, προφανώς σας σκάβουν το «λάκκο», το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο! Σας ζηλεύουν; Τι είναι αυτό που έχετε και δεν το έχουν οι άλλοι; Ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό, φταίνε για αυτή την κατάσταση, οπότε μένει να φτάσουν τα μαντάτα στα αυτιά σας! Ξεπεράστε τον Ταυρίσιο σας εαυτό, αγνοώντας τους κακοπροαίρετους ανθρώπους! Ισχύει βέβαια και η περίπτωση, πως όσα λιγότερα γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο! Κάτι μπορεί να σας αναστατώσει ευχάριστα, μια έκπληξη ερωτική από το σύμπαν και από τη χαρά σας, να φτάσετε στο διάστημα! Ζήστε το δίχως να μάθει κανείς τίποτα, ζήστε το σα να μην υπάρχει αύριο! Ένας δύσκολος στόχος μπορεί να επιτευχθεί! 

Δίδυμος
Μπορεί να είναι Κυριακή, όμως το μυαλό σας το έχετε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό σας παροτρύνουν να μπείτε στο παιχνίδι, αρκεί να έχετε τη διάθεση να συνεργαστείτε με κάποιους, απλά, όμορφα και ωραία! Το νου σας στο πώς ντύνεστε, γιατί ναι μεν τραβά τα βλέμματα το ιδιαίτερο στυλ όμως δε χρειάζεται να πάτε στο άλλο άκρο! Να είστε γοητευτικοί και μυστήριοι, δίχως την πούλια και τον αυγερινό! Ωραίες ημέρες για βόλτες, δημόσιες σχέσεις, με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Και τα καλύτερα έρχονται, θετικές σκέψεις μόνο! Ένα νέο project σας ενθουσιάζει!

Καρκίνος
Μέρες που θα κάνετε μουτράκια στους ανθρώπους σας, για αμέτρητα πράγματα που σας ενοχλούν! Ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό, ανοίγουν το στόμα σας περισσότερο από όσο πρέπει και ξαφνικά γίνεστε οι παραπονιάρηδες της παρέας, οι γκρινιάρηδες επίσης! Δε ξέρω κατά πόσο θα σας κάνουν καλό τέτοιες συμπεριφορές, αφού κατά πάσα πιθανότητα να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα! Ζορίζεστε σε προσωπικό επίπεδο, αλλά κάτι καλό προκύπτει σε επαγγελματικό! Εσείς που γυρεύετε για μια ευκαιρία, είναι μέρες που θα σας την προσφέρει το σύμπαν, πάλι όμως ο τρόπος που θα τη διαχειριστείτε θα κριθεί, οπότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να κρατήσετε χαμηλό προφίλ! Ένας καλός διάλογος λύνει πολλά! 

Λέων
Ένα πολύ δυνατό boost ενέργειας, σας προσφέρουν ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό! Νιώθετε ατρόμητοι, πως δεν υπάρχει κάτι που δε μπορείτε να κάνετε, πως θα επιτύχετε ότι στόχο βάλετε, είστε ικανοί για όλα! Κάτι σα το superman, για να καταλάβετε τι εννοώ! Είναι φανταστικό το συναίσθημα, σας πιάνει πού και πού, μέχρι φυσικά να προκύψει το κουλό και να συνέλθετε! Τις μέρες αυτές απογειώνεστε, απολαύστε το, κάντε όνειρα, θετικές σκέψεις, ταξιδέψτε, ότι σας αρέσει, αλλά ήρεμα! Κανείς δε σας κυνηγά, κανείς δε θέλει να κλέψει τις επιθυμίες σας! Φλογερούς σας βρίσκω ερωτικά, έχει φουντώσει η Λιονταρίσια σας η χαίτη! Εκμεταλλευτείτε το γεγονός, εκπλήξτε συγκλονιστικά την αγάπη σας!

Παρθένος
Μπορεί να είναι Κυριακή, όμως το μυαλό σας το έχετε στο χρήμα! Ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό, σας ξεσηκώνουν για να ζητήσετε μια αύξηση, ένα δάνειο, μια βοήθεια από κάπου, προκειμένου να έρθετε στα ίσα σας! Μέρες που θα κάνετε πολλές τέτοιες συζητήσεις με τους ανθρώπους σας, αλλά πεισμώνετε και δε το βάζετε κάτω! Καλή η θεωρία, αλλά την πράξη εσείς θα την κάνετε! Ζητήστε για να λάβετε, αυτό είναι το θέμα! Ο Άρης δε παίζει και πολύ τίμια με την πάρτη σας, συνεπώς αν γυρεύετε για μια ευκαιρία, είτε αυτή αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα ερωτικά, αν εμφανιστεί, μη πέσετε με τα μούτρα! Ψαχτείτε, κάντε λίγο τον ντεντέκτιβ γιατί οι δράκοι κρύβονται παντού, έτσι δε κάνουν στα παραμύθια;

Ζυγός
Όπως φαίνεται θα γυαλίσει το ματάκι σας, αυτό είναι το σχέδιο του Δία και του Άρη από τον Κριό! Ναι μεν θα σας δώσουν φοβερές ιδέες που αφορούν το επαγγελματικό μέλλον σας κυρίως, να όμως που τις μέρες αυτές, ο καθένας το βιολί του, γεγονός που θα σας εκνευρίσει απίστευτα πολύ! Το νου σας, οι δεσμευμένοι της παρέας, προφανώς δε μοιράζετε σωστά το χρόνο σας, ή δίκαια ας πούμε και ξαφνικά ένα γλυκό παραπονάκι να γίνει ακόμα και αιτία χωρισμού! Μέρες που θα χρειαστεί να ρίξετε πολύ νερό στο κρασί σας, εκτός αν είστε έτοιμοι για όλα! Από την άλλη meeting στα meeting, πολλά τα πλάνα, αμέτρητα τα όνειρα, οι επιθυμίες κάπου διαφέρουν, οπότε τσάμπα το σάλιο σας χαλάτε, τσάμπα και τη ζαχαρένια σας!

Σκορπιός
Μέρες που μόνο τα επαγγελματικά σας θέματα σας ενδιαφέρουν! Ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό θέλουν να σας δώσουν πολλά, όχι όμως με τον εύκολο τον τρόπο! Μπορεί να σας προσφέρουν δυο και τρεις ευκαιρίες μαζεμένες, θέλουν πολύ να δουν ποια θα διαλέξετε; Εκείνη που είναι ζόρικη και έχει προοπτική; Ή εκείνη που είναι νορμάλ, αλλά έχει φράγκα; Πού κρύβεται η παγίδα; Το ίδιο μπορεί να συμβεί και στις σχέσεις σας! Σε κάθε περίπτωση τις μέρες αυτές να κρατάτε μικρό καλάθι, να θυμάστε πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και πως συνήθως το πιο δύσκολο μονοπάτι, φέρνει τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα! Ο Άρης θα μπορούσε να ανάψει φωτιά και στο κρεβάτι σας, αν του το επιτρέψετε! Είστε φουλ ερωτικοί! 

Τοξότης
Είστε οι super τυχεροί της παρέας, κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Ο Δίας με τον Άρη από τον Κριό, έχουν σχεδιάσει να σας εξοντώσουν, μεταφορικά βέβαια, αλλά θα δείτε και αστεράκια και καρδούλες και νεράιδες ακόμα! Τις μέρες αυτές το σύμπαν έχει σκοπό να φέρει μια ύπαρξη μέσα στη ζωή σας, η οποία θα σας αναστατώσει πολύ! Κάτι νέο; Κάτι από τα παλιά; Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, αλλά αν όχι, τι γίνεται τότε; Ας μη κάνουμε κακά σενάρια, σωστά; Οι ερωτευμένοι της παρέας, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, ίσως να πάρετε και μια άδεια, πάντως προτεραιότητα έχει η προσωπική σας η ζωή! Το φλερτ έχει την τιμητική του, τα χαμόγελα και μη πω πως κάποιοι θα νιώσετε κάτι μυστήριο μετά από πολλά χρόνια!

Αιγόκερως 
Μέρες που οι εκπλήξεις είναι πολλές και ξαφνικά θα ανακαλύψετε καλά, θαμμένα μυστικά, που θα σας εξοργίσουν! Ο Δίας φέρνει μεν τύχη, όμως παρέα με τον Άρη στον Κριό, τίποτα δεν είναι εύκολο! Μπορεί να νομίζετε πως σας ανήκουν πολλά και διάφορα, τα οποία για να είναι όντως δικά σας, να χρειαστεί να περάσετε τα πάνδεινα, κυρίως από γραφειοκρατικής άποψης! Ας πούμε πως το ψυχολογικό τρώγεται! Οικογενειακά καβγαδάκια έχει το αστρολογικό μενού των ημερών! Αυτό είναι το κλου της υπόθεσης! Συνήθως όταν φτάνει η στιγμή να χωρίσουν τα χωράφια, εμφανίζονται δράκοι, οι οποίοι πάντα σοκάρουν, ανεξάρτητα από την εποχή! Και ω ναι, εσείς θα το λύσετε το κουβάρι αυτό, κανείς άλλος! Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Μεταξύ μας τώρα, άμα σας κλείσουμε τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ, σωστά; Το γεγονός πως σας γνωρίζουν καλά κάποιοι άνθρωποι, δηλαδή και από την καλή και από την κακή πλευρά σας, δε σημαίνει πως σας επιτρέπεται να παραφέρεστε! Τέτοιες μέρες είναι, που θα το στάξετε το φαρμάκι σας σε πολλές περιπτώσεις, κοιτάξτε μόνο μην πιαστείτε και στα χέρια! Ο Δίας και ο Άρης από τον Κριό σας ανάβουν φωτιές, πολλά τα νευράκια και μήπως ο πιο έμπειρος να τη δει αλλιώς τη δουλειά; Ο εγωισμός σας στα κόκκινα, είστε εσείς και κανείς άλλος, μόνο ότι λέτε εσείς είναι το σωστό και όποιος φυσικά έχει αντίθετη άποψη, ο κακός ο χαμός! Το σχέδιο που έχουν είναι πονηρό, δηλαδή πάλι μια από τα ίδια; Το πάθημα δε θα γίνει ποτέ μάθημα;

Ιχθύες
Είστε που είστε από τη φύση σας ανοιχτοχέρηδες, ο Δίας και ο Άρης έχουν σκοπό να σας κάνουν να ξεσαλώσετε, με την καλή έννοια πάντα! Το σχέδιο σίγουρα είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας, για κάτι καλό, όμως τα λεφτά όταν δεν είναι αρκετά, τελειώνουν και το φρένο είναι απότομο! Το καλό είναι πως σας ανάβουν φωτιές, τύπου να αλλάξετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας, προς το καλύτερο φυσικά και ας ζοριστείτε λίγο! Πιάστε μια κόλα χαρτί και ένα μολύβι και γράψτε τις ανάγκες σας, βάλτε προτεραιότητες, όλα μαζί δε γίνονται! Οι χαοτικές σκέψεις βλάπτουν τη ψυχή και δε το θέλουμε αυτό. Έχετε αμέτρητους στόχους να τρέξετε, οπότε σίγουρα δε θα βαρεθείτε καθόλου, το επόμενο διάστημα!

magicfariel

Φωτογραφία από SEBASTIEN MARTY από το Pixabay