Σάββατο 7 Μαΐου 2022

Τα Ζώδια ενός Μελαγχολικού ΣΚ 07/05 – 08/05/22 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Μάης έχει μπει ολίγον στραβά, ή μου φαίνεται; Μήπως δε θέλει να ξεσηκωθούμε για ανοιξιάτικες τεμπελιές ακόμα;

Το σύμπαν έχει απίστευτα κέφια, ο Ήλιος από τον Ταύρο, ο Άρης από τους Ιχθύες, αλλά τούτες τις ημέρες κάπου κρύβεται και ο Ουρανός από τον Ταύρο, ο οποίος μοιράζει τα απρόβλεπτα, σα καραμέλες! 



Ο Άρης από τους Ιχθύες, έχει σκανταλιάρικο σκοπό! Δείχνει πως περπατά αμέριμνος στα σοκάκια, στα λιβάδια, οπουδήποτε, αλλά κατά βάθος γυρεύει εκείνες τις κρυφές γωνιές, που συνήθως θάβουμε οτιδήποτε δε μας αρέσει! Και ο άτιμος πάντα τις βρίσκει, οπότε το ΣΚ αυτό, πολλές εκκρεμότητες θα βγουν στη φόρα, βλέπω ο πονοκέφαλος να είναι μόνιμος! Το μήνυμα είναι πολύ ξεκάθαρο, πως θα χρειαστεί να βρεθούν λύσεις, οριστικές, οι μαγικές γωνιές να λάμψουν σε κάθε περίπτωση!

Ο Ήλιος από τον Ταύρο, πρέπει να είναι μέσα στην τρελή τη χαρά, αφού δε θα χρειαστεί να κοπιάσει για αποκαλύψει εκείνες τις μαγικές γωνιές! Σίγουρα θα ρίξει το φως του, θα βοηθήσει τον Άρη με τα σημάδια του, αλλά χαλαρά και με το πάσο του! Τέτοια είναι η επιρροή!

Και τσουπ ο Ουρανός, μπουρλότο! Για εμένα και εσένα και για όλο τον κόσμο! Μα πού ήταν κρυμμένος αυτός ο λογαριασμός; Το μήνυμα εκείνο γιατί πήγε στα junk? Καλέ το γραμματοκιβώτιο είναι γεμάτο! Κανείς δε το είδε; Πόσα τέτοια θέλετε να γράψω; Αχ αυτά τα δε βαριέσαι, ενώ είναι τόσο ανακουφιστικά, φτάνει η στιγμή που μας βαράνε μια στο κεφάλι, νταν και κάτω! Έτσι είναι η ζωή, μια άσπρο και μια μαύρο! Το γκρι είναι μπερδεμένη υπόθεση.. 😅! 

φιλάκια..


Κριός
Κάτι έγινε τις μέρες αυτές, μήπως σας έδωσαν ένα μπόνους στα κρυφά; Μια αύξηση που κανείς δεν πρέπει να μάθει για αυτή; Ή κερδίσατε χρήματα σε κάποιο τυχερό παιχνίδι; Και μιας που η τσέπη είναι γεμάτη, είναι και ΣΚ, ποιος τη χάρη σας! Από όλα τα καλά έχει το μενού, shopping therapy, βολτούλες από εδώ και από εκεί, απολαμβάνετε την κάθε στιγμή, γιατί το αξίζετε κιόλας! Μόνο πάνω στη χαρά σας, κοιτάξτε μη ξεγλιστρήσουν λόγια από το στόμα σας, που θα προκαλέσουν σίγουρα κάποιο gossip αργότερα, πίσω από την πλάτη σας φυσικά! Το νου σας στα έξοδα, γιατί το σύμπαν σας τεστάρει!

Ταύρος
Σχετικά μελαγχολικό το ΣΚ αυτό για εσάς! Αρκετοί θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας! Να το καθαρίσετε, να το ομορφύνετε με λίγα λόγια, για να αράξετε άνετα μέσα σε αυτό! Σπιτόγατοι μέχρι εκεί που δε φτάνει, οπότε μόνο τα φιλαράκια σας, μπορούν να σας ξεσηκώσουν για κάτι άλλο! Όπως φαίνεται αν έρθουν να σας πάρουν για βόλτα, θα τους μαγέψετε από τις μυρωδιές, όλο και κάποια λιχουδιά υπάρχει! Πάει η τσάρκα.. Ποιος κουνιέται; Όλα τα καλά του κόσμου και αν έχετε, η Κυριακή σας βρίσκει και πολύ συννεφιασμένους, οι σκέψεις σας τέρμα απαισιόδοξες!

Δίδυμος
Κατά πάσα πιθανότητα αρκετοί από εσάς να εργάζεστε το ΣΚ αυτό! Κάποιοι από το σπίτι, κάποιοι μπορεί να βρεθείτε και εκτός έδρας! Είστε και εσείς, που θα μπείτε στο αμάξι να πάτε για καφέ κάπου ωραία και να βρεθείτε αλλού για αλλού και να επιστρέψετε Κυριακή βράδυ ας πούμε! Βασικά ο Άρης από τους Ιχθύες σας έχει ανάψει φωτιές, μέρες που σας έχουν αναθέσει πολλές αρμοδιότητες, έχετε στόχους, ένα χρονοδιάγραμμα, που θα χρειαστεί να αφιερώσετε όλο σας το «είναι», για να φτάσετε στο επιθυμητό σημείο! Πάρτε το από την καλή και δείτε το ως business and pleasure και όλα μια χαρά!

Καρκίνος
Νιώθετε τις μέρες αυτές πως έχουν πέσει πολλά βάρη στις πλάτες σας! Από τη μια σας αρέσει γιατί νιώθετε απαραίτητοι, από την άλλη όμως έχετε πολύ άγχος, κάτι που χαλάει κατά πολύ τη ψυχολογία σας! Το ΣΚ αυτό, θα προσπαθήσετε με όμορφο τρόπο να εξηγήσετε το τι σας συμβαίνει και το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα για να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις σας και στη ζωή σας! Από την άλλη, οι ελεύθεροι και ωραίοι, μπορείτε να κλείσετε ένα απίστευτα ρομαντικό ραντεβουδάκι, με το πρόσωπο που αγαπάτε! Βέβαια, ίσως και να γίνετε άτακτα παιδιά να παίξετε με τη φωτιά για λίγο!

Λέων
Μυστήριο το ΣΚ αυτό για εσάς, από τη μια είστε μέσα στην αισιοδοξία και χαμογελάτε και από την άλλη κάνετε βουτιά στο σκοτάδι και ωχ αμάν! Εντάξει φταίει το σύμπαν για αυτό, αλλά σίγουρα έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης! Οι επιλογές σας από τη μια σας αρέσουν από την άλλη όχι και τόσο, του λωλού ένα πράγμα! Κακή παρέα για όλους, η αλήθεια αυτή είναι, είστε μέσα στη γκρίνια και στη μίρλα, πολύ ασυμμάζευτους σας βρίσκω! Ρίξτε το στο βάδισμα, στη γυμναστική, στη κηπουρική, σηκώστε το σπίτι στον αέρα, κάντε πράγματα δημιουργικά, με ένταση για το ξέσπασμα! Μακριά από τα βάζα! 

Παρθένος
Φαντάζομαι που μια που ξυπνήσατε και μια που πιάσατε σκούπα και φαράσι, ολίγον μέσα στη ζοχάδα! Κάποιοι βέβαια, ξεκινήσατε να φτιάχνετε βαλιτσούλα, να φύγετε κάπου μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, μπας και στρώσει το «είναι» σας! Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως το ΣΚ αυτό νιώθετε πως δε κάνετε τίποτα σπουδαίο, πως η ζωή περνά μέσα από τα χέρια σας, πως έφτασε ο καιρός να κάνετε τη διαφορά! Καλά βαστάτε τα άλογα, όλοι έτσι είμαστε κατά βάθος! Μεταξύ μας γυαλίζει λίγο το ματάκι σας, έχετε μπόλικα νευράκια, γιατί; Τα ερωτικά σας πώς πάνε; Μήπως προέκυψε νέα άφιξη;;

Ζυγός
Πώς έχει η ιστορία; Προσπαθείτε μέρες τώρα να εισπράξετε τα χρήματά σας! Μπορεί να είναι κάτι δανεικά που κάποιοι τα θεωρούν αγύριστα, μπορεί να είναι και τα δεδουλευμένα σας, πού πόσο πια; Ο μήνας έχει 7, τι θα γίνει; Μπόσικοι με τέτοιου είδους υποθέσεις και πολύ καλά κάνετε! Συνεπώς το ΣΚ αυτό, είναι ιδανικό για να μαζέψετε το χρήμα και για να το σπαταλήσετε έτσι όπως σας αρέσει! Τι είναι δυο μερούλες για να κάνετε μεγάλη ζωή; Ας μη σας χαλάσω το όνειρο, οπότε σηκώστε τα τηλέφωνα και κανονίστε να βρεθείτε με τα φιλαράκια σας, για ένα super duper ΣΚ! Μήπως να πάτε σε ένα spa hotel?

Σκορπιός
Πω πω νευράκια σήμερα και αύριο.. τι θα γίνει με εσάς; Κάνετε σίγουρα εντύπωση στους ανθρώπους σας, γιατί από τη μια ζητάτε τις συμβουλές τους σε προσωπικά σας ζητήματα και από την άλλη νιώθετε πως ανακατεύονται στα πόδια σας! Τις μέρες αυτές όλοι ασχολούνται με εσάς και εσείς φέρεστε κάπως σα κακομαθημένα παιδιά, δείχνετε δηλαδή συνεχώς ενοχλημένοι! Προφανώς κάτι άλλο φταίει, μισές αλήθειες έχετε αραδιάσει στους τριγύρω και η μια και αληθινή αλήθεια, σας καίει τα σωθικά! Ερωτικό; Κάτι τέτοιο μυρίζομαι, σας ήρθε ξαφνικό έτσι; Λύστε τα θέματά σας να ηρεμήσουμε! 

Τοξότης
Από τα πολύ παράξενα ΣΚ για εσάς! Οι super τυχεροί, ζείτε τον έρωτά σας στο απόλυτο! Φτου – φτου μη σας ματιάσω, γιατί λίγοι είστε, είμαι σίγουρη! Τις μέρες αυτές, σας στριμώχνουν σε μια γωνιά και σας κάνουν συζητήσεις πολύ προσωπικές! Από τη μια ανάβουν τη λάμπα της ανάκρισης, από την άλλη θα ακούσετε πολύ συχνά, την ατάκα, «για το καλό σου το λέω βρε», ή που θα συμβιβαστείτε για να αποφύγετε τα χειρότερα, ή που θα πονηρευτείτε για διάφορες ψυχές εκεί έξω! Θα σκαρφιστείτε υπέροχες ιδέες για να ξεφύγετε από όλο αυτό, καλό είναι να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, προς το παρόν!

Αιγόκερως
Ένα πολύ όμορφο ΣΚ έχει ξεκινήσει ήδη για εσάς! Αφήστε για λίγο στο φλου το πρόγραμμά σας, μη κανονίσετε κάτι από νωρίς, γιατί μπορεί να προκύψει μια επαφή που θα σας απογειώσει στους ουρανούς στο λεπτό! Άμα πέσει ο ήλιος και δεν έχει συμβεί τίποτα, τζίφος η υπόθεση! Βέβαια, το ΣΚ αυτό, μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε με τον οποιονδήποτε και να περάσετε υπέροχα! Αυτό είναι το κλου της ιστορίας! Όπως και να έχει, προτιμήστε τις βόλτες, τα νυχτοπερπατήματα, ή ακόμα και σε μια παραλία, οτιδήποτε φτιάχνει το ψυχολογικό! Μήπως ανήκετε στους τυχερούς της παρέας;;;

Υδροχόος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, πολλά μαύρα σύννεφα βλέπω εκεί πέρα και ανησυχώ! Τα έχετε κάνει λίγο μπάχαλο και στην προσωπική σας τη ζωή και στην επαγγελματική! Έχετε μοιράσει το χάος παντού και πω πω κάτι αστραπές πάνω από το κεφάλι σας! Ένα ΣΚ που καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα πράγμα. Ή που θα το ρίξετε στις ρομαντζάδες, στις αγάπες και στα λουλούδια, ή στην εργασιοθεραπεία! Βελτιώστε σχέσεις που αξίζουν, που σας αγαπούν και σας στηρίζουν, δώστε αγάπη, για να τη λάβετε ακόμα πιο πολύ και ηρεμήστε λιγάκι στη ζωή σας! Μετά να που όλα μαγικά θα μπουν στη θέση τους!

Ιχθύες
Μη μου πείτε πως έχετε όρεξη να χωρίσετε τα τσανάκια σας μέσα στο ΣΚ αυτό; Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας, έχει κεφάκια και σκαλίζει θέματα που ήταν θαμμένα πολύ καιρό κάτω από το χαλί! Μέρες που θα κάνετε συζητήσεις απίστευτες, για πράγματα που θεωρούσατε πως ήταν λήξαν και αυτό όσο και να’ναι θα προκαλέσει χιονοθύελλες.. στις σχέσεις σας! Η αλήθεια είναι πως σας συμβαίνουν πράγματα που σας ταρακουνούν, γιατί το σύμπαν σας χτυπά την πόρτα έτσι, γιατί κάτι πρέπει να αλλάξει! Ζείτε για τις περιπέτειες, έχετε την σκανταλιά στο αίμα σας! Το άγνωστο είναι τέλειο για εσάς!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay