Πέμπτη 5 Μαΐου 2022

Ζώδια: Ένα «Ταυρίσιο» σύμπαν γεμάτο από πείσμα και εγωισμό! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται ο Μάης μπήκε πολύ δυναμικά, μια μας ανάβει φωτιές, μια μας τις σβήνει, έχω μεγάλη απορία για το φινάλε!

Ο Ήλιος και ο Ουρανός βρίσκονται στο ζώδιο του Ταύρου! Μια καλή ευκαιρία για να εμφανιστούν εκείνες οι επιθυμίες, που τις κρύβουμε βαθιά μέσα στη ψυχή μας και φοβόμαστε να τις ξεστομίσουμε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό! 



Ο Ήλιος αρέσκεται στο να ρίχνει φως σε απόλυτα σκοτάδια, ξετρελαίνετε με τις αποκαλύψεις, είναι τρελά ερωτευμένος με την αλήθεια! Και ενώ είναι σε φάση να επηρεάσει τον κόσμο κάπως έτσι, να τον προετοιμάσει επίσης, μπαίνει στη μέση ο Ουρανός και επιβάλλει τον δικό του τον τρόπο, εκείνο τον απρόβλεπτο, τον άγαρμπο, που πιο πολύ μοιάζει με τυφώνα! 

Επηρεάζονται τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι)!

Είναι μέρες που η καθημερινότητά μας, δε μας αρέσει άλλο πια, μπουχτίσαμε τα ίδια και τα ίδια και αποζητάμε κάτι νέο, κάτι το διαφορετικό, για να πάρουμε τα πάνω μας! Νιώθουμε πως όλα έχουν φτάσει στο τέλμα τους, σχέσεις ζωής, συνεργάτες, ακόμα και έρωτες μεγάλοι και τρανοί, δεν έχουν να μας δώσουν κάτι άλλο! Πόσο βαρετό είναι το δεδομένο;
Ο Ουρανός από τον Ταύρο, καιρό δίνει ρέστα, άλλα κανονίζουμε, άλλα προκύπτουν, μια απελπισία τη νιώθουμε, γιατί σε μια μάχη, πρέπει να υπάρχουν και νίκες και ήττες! Δε γίνεται μόνο ένα από τα δυο! Αχάριστοι οι επίμονοι νικητές, ανικανοποίητοι οι πάντα ηττημένοι!

Καλά ας μη βιαστούμε να πράξουμε το τραγούδι, “I want to break free”, γιατί μετά δεν έχει, άλλαξα γνώμη, έκανα λάθος, σε θέλω πίσω, γύρνα ή έστω τηλεφώνα! Μετά έχει ανάδρομο Ερμή.. τραγικό;

Be Safe! φιλάκια.. 😘


Ταύρος
Και που λέτε το σύμπαν είναι τέτοιο, που άμα σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ τις μέρες αυτές! Ξαφνικά τίποτα δε σας αρέσει, νιώθετε έντονα το συναίσθημα του ανικανοποίητου, αποζητάτε την ελπίδα σε κάτι νέο, που ίσως προς το παρόν να είναι εντελώς άγνωστο για εσάς! Αρκετοί Ταύροι, ίσως να επιθυμήσετε να χωρίσετε από το σύντροφό σας, να ξεστομίσετε τη γνωστή ατάκα τύπου «θέλω το χρόνο μου»! Κάποιοι μπορεί να ζητήσετε μια άδεια από τη δουλειά σας, έτσι άνευ λόγου και αιτίας, ή αν ανήκετε στους τολμηρούς Ταύρους, ίσως και να δηλώσετε και μια ηρωική παραίτηση! Σε κάθε περίπτωση δεν είστε ο εαυτός σας, όμως αν αντιδράσετε κάπως έτσι, σημαίνει πως μπάζει η βάρκα με νερά καιρό τώρα, απλά λίγο πριν βουλιάξει εξολοκλήρου και φτάσει πάτο, ο Ουρανός μεταμορφώνεται σε εκείνο το μαγικό χεράκι, που θα σας σώσει, με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! Ο Ήλιος από το ζώδιό σας, φανερώνει με άγαρμπο τρόπο αλήθειες που πονούν! Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι, το τι προσφέρετε εσείς στις σχέσεις σας και πώς σας το ανταποδίδουν! Μήπως να πάτε μια εκδρομή, μπας και ηρεμήσετε; Υπερβολικοί, απότομοι, εγωιστές και πεισματάρηδες, κάνετε σίγουρα εντύπωση στον κύκλο σας! Τους αφήνετε με το στόμα ανοιχτό!

Λέων
Λιονταράκια μου, τι να ξεστομίσω εδώ πέρα; Μπερδεμένα τα όνειρά σας, οι επιθυμίες σας, ενώ η φαντασία σας καλπάζει και ξαφνικά τις μέρες αυτές, θα τα ανοίξετε τα φτερά σας, να πετάξετε και ας γκρεμοτσακιστείτε! Αρκετοί νιώθετε πως όλοι οι άλλοι φταίνε για τα κακά που σας έχουν βρει, πως η ζωή σας θα ήταν διαφορετική αν είχατε επιλέξει εκείνο το άλλο το μονοπάτι, πως οι άνθρωποί σας είναι εκείνοι που σας κρατούν πίσω! Μια φόρα την παίρνετε, το Λιονταρίσιο ταπεραμέντο σας είναι απίστευτα φλογερό, να μου το θυμηθείτε ένας κουβάς νερό και έσβησε το θέμα! Πεισμώνετε σα τα μικρά τα παιδιά, γκρινιάζετε επίσης σα να σας έκλεψαν το γλειφιτζούρι, ο Ουρανός σας κάνει τέρμα αντιδραστικούς και επαναστατικούς! Παθιάζεστε με τα χόμπι σας και περνάτε πολύ χρόνο μακριά από το σπίτι και τα συνηθισμένα! Το νου σας στο τιμόνι, γιατί το αμάξι αεροπλάνο δε γίνεται και όσο και να πατήσετε τα γκάζια, δε θέλει και πολύ για να συμβεί το κουλό! Ο Ήλιος σας θυμίζει όλα αυτά που έχετε αφήσει στην άκρη, που αφορούν τον εαυτό σας και τη δική σας τη ζωή, να όμως που δεν είναι έτσι ακριβώς! Κόνξες έχει το μενού, λόγια ακαταλαβίστικα. Φτιάχνετε απλά μια δραματική ταινία, μικρού μήκους! Το τέλος μπαίνει πάντα πολύ απότομα.. και αφήνει μυστήρια ερωτηματικά! 

Σκορπιός
Να υποθέσω πως αρκετοί Σκορπιοί κάνετε εργασιοθεραπεία τις μέρες αυτές, γιατί είναι το μοναδικό που ξέρετε να κάνετε τόσο καλά! Ο Ήλιος από τον Ταύρο ρίχνει μπόλικο φως στις υποθέσεις σας, κυρίως τις προσωπικές, γιατί η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά! Υπάρχουν άνθρωποι που σας χρειάζονται, που θέλουν τη βοήθειά σας, το χρόνο σας, την αγάπη και το ενδιαφέρον σας! Ο Ουρανός από την άλλη, σας ξαφνιάζει με τις αμέτρητες εκκρεμότητες που υπάρχουν στο σπίτι σας και στις σχέσεις σας! Περιμένουν πολλά από εσάς, καιρό τώρα, κάνετε τα στραβά τα μάτια, να όμως που θα θέματα συσσωρεύτηκαν και εσείς θα χρειαστεί να τα λύσετε, όχι σήμερα και αύριο, αλλά από χθες! Και επειδή πνίγεστε με τέτοιες υποθέσεις, παίζει να γίνετε ένα αγρίμι σωστό, να στάζει το στόμα σας φαρμάκι, να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο και κυρίως με τους συνεργάτες σας, που δε φταίνε καν! Αν σας οφείλουν χρήματα να τα ζητήσετε με όμορφο τρόπο και όχι να φορέσετε τη μαύρη πανοπλία του Σκορπιού και όποιον πάρει ο χάρος! Τα θέλετε όλα δικά σας, με τον πιο άσχημο τρόπο! Το πείσμα αποκτάει άλλο νόημα στην περίπτωση τη δική σας! Το σύμπαν όμως σας επιτρέπει να κάνετε ένα τεστ ερωτικό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Μετά ή το χάος, ή φιλιά!

Υδροχόος
Μπορεί οι λοιποί της παρέας, να αποζητούν τις ελευθερίες τους και την ανεξαρτησία τους, εσείς διαφέρετε, γιατί για εσάς είναι τρόπος ζωής, οπότε τι θα μπορούσαν να κάνουν σε εσάς, ο Ήλιος και ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου;;; Επαγγελματικά είναι τα άγχη σας, θέλετε να φτιάξετε τόσα πολλά πράγματα και ίσως τις μέρες αυτές, να πνιγείτε σε μια κουταλιά νερό! Ο Ήλιος φανερώνει εκκρεμότητες και λάθη που υπάρχουν στη δουλειά σας και εκεί που είχατε την εντύπωση πως όλα είναι δρομολογημένα σωστά, να εμφανιστούν φαντάσματα και να πάθετε ένα σοκ! Αν και ο Ουρανός σας αγαπάει πολύ, είστε παιδί του, ζείτε για το απρόβλεπτο, για να παίρνετε τον αέρα σας όποτε θέλετε, για να σπάτε τα δεσμά από τα καθιερωμένα, τούτη τη φορά θα σας κάνει απίστευτα αντιδραστικούς, επιθετικούς και φωνακλάδες! Η εβδομάδα τελειώνει με καβγάδες στη δουλειά, που θα χάσετε το δίκιο σας, εξαιτίας της κάκιστης συμπεριφοράς σας! Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία να φτιάξετε τα πράγματα πριν ξανοιχτείτε με νέους στόχους και οράματα! Αγκαλιάστε τον αυθόρμητο Ουρανό και μιλήστε με το πρόσωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατά! Ξεστομίστε όσα φοβάστε, η γλύκα της αγάπης είναι φοβερή! Πώς θα γαληνέψετε το ατίθασο θηρίο που κρύβετε μέσα σας;

magicfariel

Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay