Κυριακή 22 Μαΐου 2022

Ζώδια: Η Αφροδίτη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, by MagicF’Ariel!

22/05 – 27/05/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Αφροδίτη του Μαΐου, όπως γνωρίζετε βρίσκεται στα Κριάρια! Είναι μεν φλογερή, έχει πολύ πάθος, όμως εστιάζει κυρίως σε θέματα καριέρας και χρημάτων! Οι έρωτες για εκείνη, είναι σα να λέμε business & pleasure! 





Οπότε αποφάσισα να γράψω για το τέλος της στο ζώδιο αυτό! Στις μέρες, που αποκαλύπτονται οι αληθινές της οι προθέσεις, που γλυκαίνει λίγο πριν πάει στο σπιτάκι της, στο εξοχικό της, να εκείνο στο ζώδιο του Ταύρου! Μεταμορφώνεται η Θεά, πλησιάζουν τα καλύτερα, θέλω να πιστεύω!

Φαντάζομαι πως στις 24/05 φλερτάρει με τον Κρόνο! Δύσκολη περίπτωση, όμως όχι ακατόρθωτη! Της επιτρέπει ο σκληρός αυτός ο χαρακτήρας, να μοιράσει αγάπες και λουλούδια στον κόσμο, να ενώσει τις καρδιές που αγαπιούνται, να προκύψουν ακόμα και ερωτικές εξομολογήσεις! Δε θα είναι λόγια του αέρα, θα είναι η αλήθεια! Προφανώς λίγοι θα το ζήσουν το όνειρο, αλλά ναι, γιατί όχι; Να φανταστώ τα ζώδια της Φωτιάς; (Κριοί, Λιοντάρια, Τοξότες) Να υποθέσω πως και οι Υδροχόοι θα νιώσουν κάπως περίεργα; Πιο ευαίσθητοι; Θα γίνουν πιο ανθρώπινοι και προσιτοί;

Και επειδή όλα τα καλά, λίγο κρατούν, ο Πλούτωνας περιμένει πώς και πώς την Αφροδίτη, να της πει το αντίο από τον Κριό (27/05), να έχει να το θυμάται για πολύ καιρό! Με τη βαλίτσα στο χέρι λοιπόν, την πετυχαίνει και τη μαλώνει, γιατί; Μήπως έδωσε ευκαιρίες σε σχέσεις που έχουν ήδη τελειώσει; Μήπως προκάλεσε αταξίες που πληγώνουν; Με κακή διάθεση ο Πλούτωνας, προκαλεί παράξενα γεγονότα, σκοτεινά συναισθήματα, πάθη που πρέπει να εκτονωθούν, τεστάρει.. ότι απλόχερα έδωσε η Αφροδίτη..

Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται.. 
η δική μου η απάντηση..
η δική σου;;; 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Οι τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στο ζώδιό σας, είναι πολύ μυστήριες! Η Θεά σας έδωσε πολλές ευκαιρίες σε ερωτικό επίπεδο, προφανώς κάνατε τις επιλογές σας και έφτασε η στιγμή ο Κρόνος να σας κρίνει! Αρκετοί παίζει πολύ να πάρετε την απόφαση να συζήσετε με το ταίρι σας, να ξεκινήσετε μια νέα ζωή και ότι προκύψει! Ο Κρόνος σας δείχνει ένα τέτοιο μονοπάτι! Όμως εσείς που βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε παράξενες συμπεριφορές! Ο Πλούτωνας σας κάνει καχύποπτους και καταπιεστικούς! Και εντάξει αν έτσι φουντώνει το πάθος, αν όμως όχι; 

Ταύρος
Έχετε καταλάβει πως όταν η Αφροδίτη βρίσκεται στον Κριό, χάλια η κατάσταση! Υπομονή χρυσά μου, μας έρχεται η Θεά! Μυστήριο το φινάλε του Μαίου, από τη μια φλερτάρει με τον Κρόνο, από την άλλη μαλώνει με τον Πλούτωνα, ζόρικες οι μέρες αυτές σε συναισθηματικό επίπεδο! Αρκετοί κλείνεστε στον εαυτό σας και δείχνετε τη σκληρή πλευρά σας, είτε είστε ελεύθεροι, είτε υπάρχει σύντροφος! Να δείξετε την αγάπη σας με πράξεις και να αφήσετε τα πολλά τα λόγια! Αν από την άλλη δεν έχετε καμία τέτοια διάθεση, τότε βγάλτε επίσης ανακοίνωση “Do not disturb”! Ψυχραιμία!

Δίδυμος
Μέρες που η Αφροδίτη μπορεί να σας εμφανίσει έναν «πυροσβέστη» ή ακόμα και τον superman και ξαφνικά να γοητευτείτε και να νιώσετε μια παράξενη έλξη για ένα πρόσωπο που δε το φαντάζεστε καν! Το νου σας γιατί ο Κρόνος δεν επιτρέπει τις αταξίες, το αν κάποιος είναι ευγενικός και έχει την καλή τη διάθεση να σας σώσει από μια δύσκολη περίπτωση, δε σημαίνει πως είναι και ερωτευμένος μαζί σας! Ο Πλούτωνας βέβαια, θέλει να αποδείξει στην Αφροδίτη πως το πάθος κινεί τα νήματα και πως όλα επιτρέπονται στον έρωτα! Κάποια αταξία μυρίζομαι, κάποια ζαβολιά, νύχτα με φεγγάρι!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη τις μέρες αυτές σας κάνει τέρμα ζηλιάρηδες και όπως φαίνεται θα είστε μέσα στη γκρίνια και τη μουρμούρα! Ο Κρόνος λέει πάντα την αλήθεια, οπότε μπορεί ξαφνικά να αντιληφτείτε διάφορα, δε θέλει και πολύ για να καλπάσει και η φαντασία σας, οπότε να ξεκινήσετε τις ανακρίσεις και τα σχετικά! Κλειδαμπαρώστε και τις πόρτες μη σας φύγει από πουθενά! Μήπως να φτιάξετε ατμόσφαιρα για να αποκτήσουν νόημα οι νύχτες σας; Ο Πλούτωνας όμως στις 27/05 έχει σκοπό να σας φουντώσει, να σας κάνει μπόσικους και αυταρχικούς! Το νου σας, η μοναξιά, ένα τραγούδι, δρόμος!

Λέων
Οι τελευταίες ημέρες της Αφροδίτης στον Κριό είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε! Ερωτικές στο φουλ, λειτουργήστε αυθόρμητα, με αληθινά, γνήσια συναισθήματα και ο Κρόνος σίγουρα θα σας ανταμείψει! Ένα ταξιδάκι είναι μια πολύ καλή ιδέα, για να ανανεώσετε τη σχέση σας! Κάτι θα χρειαστεί να κάνετε, προκειμένου να αποδείξετε την αγάπη σας και γενικά το πόσο εκτιμάτε το σύντροφό σας! Αυτό είναι το όμορφο σενάριο! Ο Πλούτωνας καραδοκεί και σας θέλει πολύ άτακτους! Αρκετοί σηκώνετε ένα μπαϊράκι, τύπου εσείς είστε και κανείς άλλος και όποιος γουστάρει! Για φρόνιμα!

Παρθένος
Η Αφροδίτη του Μάη και όσο βρίσκεται στον Κριό, θέλει πολύ να βιώσετε ένα πάθος τρελό και αλλοπαρμένο! Και μιας που η τσέπη σας είναι σχεδόν άδεια, έχετε ένα λόγο παραπάνω να αράξετε στο σπιτάκι σας παρέα με το σύντροφό σας και να ανακαλύψετε νέους τρόπους να απολαύσετε ο ένας τον άλλον! Αρκετοί είστε έτοιμοι να κάνετε μια ερωτική εξομολόγηση, ο Κρόνος ίσως και να σας δυσκολέψει λιγουλάκι, τύπου να σας φανερώσει κάτι, λίγο πριν πείτε το Σ’Αγαπώ! Θα σας αναγκάσει να αξιολογήσετε τη σχέση σας, ίσως δηλαδή να μη πείτε τίποτα απολύτως! Ο Πλούτωνας σας κάνει πολύ ζηλιάρηδες!

Ζυγός
Τις μέρες αυτές η Αφροδίτη από τον Κριό σας θέλει μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια! Αν υπάρχει σύντροφος στη ζωή σας, θα περάσει πολύ ωραία, αφού θα αφιερώσετε όλο το χρόνο σας σε αυτόν! Μέχρι και τις 25/05 μπορείτε να ζήσετε στιγμές φουλ στο πάθος, μιας που ο Άρης συναντά την Αφροδίτη στον Κριό! Φλερτ, νέες γνωριμίες, πονηρές ματιές και χαμόγελα, από όλα τα καλά έχει το μενού, αρκεί να είστε τίμιοι! Το κούτελο να είναι καθαρό! Αλλιώς ο Κρόνος δε θα σας αφήσει να περάσετε και τόσο ωραία! Ο Πλούτωνας σας το χαλά λίγο το όνειρο, ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν εξαιτίας άλλων! 

Σκορπιός
Σε ερωτικές περιπέτειες σας μπλέκει η Αφροδίτη από τον Κριό! Σας ανάβει φωτιές στα ξαφνικά, θέλει να σας δει να κάνετε πράγματα που κατά καιρούς έχετε πει τη γνωστή ατάκα «Εγώ ποτέ»! Γνωριμίες προκύπτουν, φλερτ επίσης, ή με κάποιο πρόσωπο που ήδη κυκλοφορεί κοντά σας, μπορεί να είναι κάποιος συνάδελφος, ίσως και από το γυμναστήριο, πάντως σκανταλιές μυρίζομαι απαγορευμένες! Ο Κρόνος προφανώς τεστάρει το ήθος σας, δείχνει πως επιτρέπει πολλά, όμως δεν είναι έτσι! Το νου σας μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που σας γνωρίζουν αλλιώς! Ο Πλούτωνας φουντώνει τα πάθη!

Τοξότης
Το καλύτερο του φύλαξε για το τέλος η Αφροδίτη από τον Κριό! Τις μέρες αυτές, αποζητάτε τον έρωτα, το φλερτ, τα γλυκόλογα, έχετε απίστευτα παιχνιδιάρικη διάθεση, οπότε τυχερός ο σύντροφός σας, τυχερό και το πρόσωπο που σας αρέσει! Ο Κρόνος όμως έχει άλλα σχέδια για εσάς, τύπου να σας παντρέψει και να σας νοικοκυρέψει, γιατί πόσο πια θα το παίζετε ελεύθεροι και ωραίοι;;; Ότι λέει η καρδούλα σας είναι η απάντηση, αλλά για να μπαίνετε σιγά-σιγά σε σκέψεις για το μέλλον! Πώς το βλέπετε λαμπρό ή σκοτεινό; Ο Πλούτωνας σίγουρα θα σας δώσει απαντήσεις που θα σας εκνευρίσουν!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από τον Κριό, μόνο ερωτική που δεν είναι για εσάς! Πιο πολύ σας πονοκεφαλιάζει με σχέσεις οικογενειακές, παρά με το σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας αρέσει! Βέβαια, είναι φλογερή η Θεά, συνεπώς, μπορεί να μη δείξετε συναίσθημα τις μέρες αυτές, όμως μπορεί να πάρει το κρεβάτι σας φωτιά! Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι και αν σας βρουν οι τρελές οι ορέξεις, why not? Ο Κρόνος σας αγαπά, το έχουμε ξανά πει, οπότε don’t worry! Στις 24/05 να πέσουν τα γλυκόλογα! Ο Πλούτωνας όμως στις 27/05 έχει σκοπό να σας ταξιδέψει κάπου πολύ μακριά! Να θυμηθείτε τα νιάτα σας ένα πράγματα! Ποιος ο λόγος;

Υδροχόος
Η Αφροδίτη λίγο πριν φύγει από τον Κριό, κάνει τα γλυκά τα μάτια στον Κρόνο, συνεπώς ξαφνικά η αύρα σας είναι φουλ ερωτική! Αρκετοί θα αποζητήσετε μια καλή παρέα, λίγη ζεστασιά, μια αγκαλιά, τα γήινα συναισθήματα σας αρέσουν πολύ τις μέρες αυτές! Το μάθημα του Κρόνου είναι πως η συντροφικότητα είναι απαραίτητη και προσφέρει πολλά! Ο Πλούτωνας όμως στις 27/05, ίσως και να σας γυρίσει το μυαλό και ξαφνικά να θελήσετε να αποδράσετε! Κάποιοι Υδροχόοι ίσως να γίνετε μπόσικοι, γιατί ωραίες οι δεσμεύσεις, αλλά ο αέρας σας, πάνω από όλα! Really?

Ιχθύες
Μεταξύ μας τώρα δεν είναι και η τέρμα ερωτική περίοδος για εσάς, προφανώς η Αφροδίτη από τον Κριό δε σας ταιριάζει και τόσο! Βέβαια, οι δεσμευμένοι της παρέας, προκειμένου να βελτιώσετε τη σχέση σας, μπορείτε να ξοδέψετε πέντε φράγκα παραπάνω, για το σύντροφό σας, έτσι για να δείξετε το πόσο τον αγαπάτε! Μέρες που καλό θα ήταν να κάνατε χατίρια έτσι για το ρομαντικό της φάσης και για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Προσπερνάω τον Κρόνο, ακόμα δεν ασχολείται και τόσο με εσάς, πάω όμως στον Πλούτωνα που έχει σκοπό να σας μεταμορφώσει σε κατάσκοπο! Κάτι θα δείτε που θα σας ενοχλήσει!

magicfariel

Φωτογραφία από ThuyHaBich από το Pixabay