Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ζώδια: Ο Ερμής κλείνει πονηρά το μάτι στην Αφροδίτη! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Ερμής στους Διδύμους, είναι μια ευχάριστη αστρολογική επιρροή!
Βρίσκεται στο στοιχείο του, μέρες δηλαδή που επικοινωνιακά ξεμπλοκάρει αρκετός κόσμος, μια κουβέντα που ήταν κάποτε να ειπωθεί, ας πούμε πως έφτασε η στιγμή, να ειπωθεί, να ακουστεί, κάποιος επιτέλους να δώσει λίγη προσοχή παραπάνω!




Η Αφροδίτη από τον Κριό, έχει από τη μια ανέμελο, ανοιξιάτικο αέρα, από την άλλη φλέγεται από πάθος και ερωτισμό, δε προλαβαίνει να βολτάρει στην εξοχή, σα να βλέπει τον Ερμή, να της κλείνει πονηρά το μάτι!
Μα πώς ο φτερωτός ο άγγελος, έχει τόσα δα χαρίσματα; Τι να θέλει να της πει στα κρυφά; Καλέ κάτι ερωτικά γράμματα βαστά στα χέρια του, θέλει πολύ να της τα δείξει πριν τα μοιράσει! Ξεκινά εκείνη το χορό, το τραγούδι, σφυρίζει αδιάφορα ας πούμε, αλλά ο σκοπός της είναι να τον πλησιάσει, να ακούσει το μυστικό του ψιθύρισμα! Θέλει πολύ να τις αποκαλύψει, τις σκανταλιές του!

Αποφασίζουν λοιπόν, να ασχοληθούν με τα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα! Δίκαια πράγματα! Δε γίνεται και αλλιώς άλλωστε, αφού ο ένας πρέπει να βοηθήσει τους μεν και ο άλλος του δε! Μια τέλεια συνεργασία μεταξύ τους, για το καλύτερο αποτέλεσμα!
Ο Ερμής λοιπόν, λέει στην Αφροδίτη, το γνωστό.. ή τώρα ή μεθαύριο και βλέπουμε! Θέλει πριν γυρίσει ανάδρομος, να προλάβει να ολοκληρώσει το σκοπό του, γιατί μετά μπερδεύεται πολύ το πράμα! Ανάδρομος στους Διδύμους, επιστρέφει και λίγο στους Ταύρους, έχει να πέσει πείσμα, κλάμα και κακό.. ένα δράμα ερωτικό και μέχρι ο Άρης να φτάσει στον Κριό, έχουμε ακόμα πολύ καιρό! Να βγήκε και ποιηματάκι..

Ερωτευτείτε γιατί χανόμαστε! 💘

φιλάκια..

Ζώδια της Φωτιάς 🔥

Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, είναι όντως μια χαρμόσυνη είδηση από μόνη της.! Και μιας που είναι φουλ ορεξάτη, οι πρώτες μέρες της σε νέο «σπίτι», έχει ετοιμάσει τόσα πράγματα για εσάς, μέσα σε μια εβδομάδα, ίσως και να ζήσετε, ότι δε θα καταφέρετε μέσα σε ένα χρόνο! Ο Ερμής από τους Διδύμους, της αποκάλυψε τα νέα! Ωραίες ημέρες για ταξιδάκια, κάπου μακριά, μια καλή ευκαιρία, να πιάσετε το ταίρι σας αγκαζέ και να πάτε σε μια ανοιξιάτικη φωλίτσα, για ρομαντζάδες! Αν ανήκετε στα μοναχικά Κριάρια, ο Ερμής έχει σκοπό να σας στείλει αμέτρητες προσκλήσεις για βόλτες, κυρίως νυχτοπερπατήματα, γιατί πάνω στη παραζάλη ενός μοσχάτου ντάστι, το φλερτ το αποδέχεστε πιο εύκολα και το ανταποδίδετε αυθόρμητα! Η Αφροδίτη με τη βοήθεια του Ερμή, σας μεταμορφώνουν σε χαρωπές πεταλουδίτσες! 

Λέων
Λιονταράκια μου η εβδομάδα αυτή είναι υπέροχη για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Η Αφροδίτη από τον Κριό, παρέα με τον Ερμή από τους Διδύμους, έχουν σκοπό να βελτιώσουν κατά πολύ τη διάθεσή σας! Περασμένα – ξεχασμένα, για εσάς που όλο αυτό τον καιρό, θεωρούσατε πως για όλα τα κακά, φταίει το ταίρι σας! Φαντάζεστε και δράκους από μόνοι σας, οπότε τρέξετε να προλάβετε, να φτιάξετε ατμόσφαιρα και να εξομολογηθείτε στο σύντροφό σας, το πόσο πολύ τον αγαπάτε! Σκαρφιστείτε ιδέες, που θα αναστατώσουν ευχάριστα τη σχέση σας! Ραβασάκια κάτω από το μαξιλάρι, πάνω στο ψυγείο, μέσα στην τσάντα του, οπουδήποτε αρκεί να προκύψει η πιο ευχάριστη έκπληξη! Τα ελεύθερα Λιοντάρια, έχετε το δικαίωμα τούτη τη φορά, να το παίξετε λίγο Δον Ζουάν! Στείλτε τα μηνύματά σας, κάντε το πρώτο βήμα εσείς, διεκδικήστε με πάθος τον έρωτά σας!

Τοξότης
Και που λέτε, ο Ερμής από τους Διδύμους, έχει ήδη προσφέρει το δώρο του στην Αφροδίτη για εσάς! Της έκανε επίσκεψη με γεμάτα τα χέρια, το μόνο που έχει απομείνει είναι να σας το προσφέρει η Θεά Αφροδίτη τις μέρες αυτές! Εννοείται πως αυτό θα συμβεί μέσω του συντρόφου σας, δηλαδή να σας χαρίσει κάτι που καιρό επιθυμείτε ή ονειρεύεστε! Ένα σκυλάκι; Μήπως θα σας φτιάξει τη γωνίτσα σας, ένα μικρό δημιουργικό εργαστήρι; Φροντίστε να είστε θετικοί και μέσα στις γλύκες, τουλάχιστον μέχρι τις 10/05! Τοξοτάκια ελεύθερα και ωραία, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να φλερτάρετε με το σύμπαν όλο! Ο Ερμής έχει ετοιμάσει αμέτρητα φακελάκια, μη πω, πως έχει ήδη γράψει για εσάς, ερωτικά ποιηματάκια, έτοιμα να τα μοιράσετε εκεί που θέλετε, να ανάψετε τις φωτιές σας, μπας και οι νύχτες σας αποκτήσουν ιδιαίτερο νόημα!

Ζώδια του Αέρα 💭

Δίδυμος
Η Αφροδίτη χρυσά μου σας ξεσηκώνει για τα καλά, σας θέλει εκτός σπιτιού συνεχώς παρέα με τα φιλαράκια σας και όχι μόνο! Βέβαια, ο Ερμής από το ζώδιό σας, έχει άλλα σχέδια, πιο χαρωπά και πιο επικοινωνιακά! Πριν λοιπόν, γυρίσει ανάδρομος και χάσετε τα «γατίσια» χαρίσματά σας, φροντίστε να αντιμετωπίσετε τους προβληματισμούς του συντρόφου σας, να καθαρίσετε το τοπίο, γιατί μετά .. ίσως και μπουρλότο! Ωραίες ημέρες, για να κάνετε εκείνες τις ατελείωτες συζητήσεις, για να μοιράσετε γλυκόλογα, για να μπείτε στο μυαλό του άλλου και να διώξετε μακριά ότι συννεφιασμένες σκέψεις υπάρχουν! Τα prive είναι πιο ωραία, έχουν και ένα μυστήριο αέρα, πόσο σας ταιριάζουν πόσο; Μια ερωτική εξομολόγηση είναι η έκπληξη του Ερμή και της Αφροδίτης! Κάποιος είναι τρελά ερωτευμένος μαζί σας! Είστε έτοιμοι να μάθετε το ποιος; 

Ζυγός
Μεταξύ μας γκρινιάζετε πολύ τις μέρες αυτές, τα ερωτικά καβγαδάκια έχουν την τιμητική τους, όπως και τα παραπονάκια! Η Αφροδίτη από τον Κριό, σας ανάβει φωτιές, άλλοτε, όμορφες, άλλοτε όχι και τόσο, πάντως ο Ερμής έχει όλη την καλή τη διάθεση, να σας ηρεμήσει! Επειδή είναι πονηρός, έχει σκοπό να σας ξεγελάσει, δηλαδή να σας κάνει να υποκύψετε στα νάζια του συντρόφου σας και φυσικά, να ρίξετε μπόλικο κρασί στο νερό σας! Ιδανικές ημέρες για να χαμηλώσετε τον τόνο της φωνής σας και να το ρίξετε στα φιλιά, στις αγάπες και στα λουλούδια! Μη σας παίρνει από κάτω, αν είστε μόνοι σα το λεμόνι, έχει και αυτό την πικρή του τη γλύκα! Η Αφροδίτη σας ξεσηκώνει στα κρυφά για φλερτ με άγνωστες υπάρξεις! Λένε πως όταν δεν έχεις τίποτα να χάσεις, είσαι ελεύθερος! Τέλεια δικαιολογία λοιπόν, για να στείλετε ένα ερωτικό μηνυματάκι!

Υδροχόος
Όπως γνωρίζετε ο Ερμής είναι εκείνος ο χαρωπός, ο φτερωτός άγγελος, που φέρνει τα μαντάτα! Και μιας που βρίσκεται στους Διδύμους έχει σκοπό να σας κάνει να χαμογελάσετε, λίγο παραπάνω, μέχρι και τις 10/05! Μετά, αλλάζει το σκηνικό! Σας φλερτάρουν διάφορες υπάρξεις, παίρνετε μπόλικη επιβεβαίωση, νιώθετε και πολύ Θεοί τις μέρες αυτές! Αρέσετε καλέ και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Καλά φρόνιμα οι δεσμευμένοι, τα μάτια σας μόνο στο ταίρι σας και μήπως να εξαφανιζόσασταν σε κάποιον προορισμό ολίγον prive; Πάντως οι μέρες είναι τέλειες για να αγαπήσετε με το ταίρι σας και να προσφέρετε εσείς την επιβεβαίωση που χρειάζεται! Λέτε να σας κάνουν κάποιο προξενιό; Ο Ερμής είναι πονηρούλης, μια πρόσκληση κάπου ωραία, ίσως να μην είναι και τόσο αθώα! Όλο και κάποια ψυχή προσμένει με αγωνία να σας δει! Η Αφροδίτη σας ανάβει πολύ ξαφνικές φωτιές!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay