Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Ζώδια: Ο Άρης από τον Κριό, τα θέλει όλα στο κόκκινο!!! by MagicF’Ariel..

25/05 – 05/07/2022 

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελειώνει ο Μάης και το σύμπαν αλλάζει! Ο Κριός όπως φαίνεται έχει την τιμητική του! 
Να αναφέρω τον Δία; Την Αφροδίτη.. η οποία έχει έτοιμη τη βαλίτσα για αναχώρηση; Ο Άρης που επιτέλους βρίσκεται στο σπίτι του;;; Εκεί μπορεί να κοιμάται με την πανοπλία φυσικά και κανείς να μη λέει κιχ! 

Τώρα, αναρωτιέμαι, πρόλαβε να ανταμώσει την Αφροδίτη, ή έτρεξε να μας ανάψει φωτιές, που την ξέχασε τελείως; Καλά οι αιώνιοι εραστές δεν πρέπει να έχουν παράπονο, τους έχει πάει σερί το θέμα! Μη βαρεθούν κιόλας, γιατί μετά; Το χάος! 

Ο Άρης που λέτε, είναι τόσο χαρούμενος που είναι πια στο στοιχείο του! Από την πρώτη κιόλας μέρα, ξύπνησε τον κόσμο από τον ύπνο το βαθύ! Μας θύμισε ότι κάποτε ξεκινήσαμε και το είχαμε αφήσει στη μέση! Ξεσκέπασε εκκρεμότητες αμέτρητες! Οικονομικές, επαγγελματικές, ακόμα τρύπωσε και στα ερωτικά μας τα θέματα.. Καλέ έχουμε και από τέτοια;;;; 😅 Να μου το δείτε πως θα τραγουδήσουμε πολλές φορές το γνωστό, θεϊκό.. «Φωτιά στα Σαββατόβραδα».. που όπως φαίνεται θέλουμε πολύ να ξανά γυρίσουν.. γιατί μας αρέσει ο έρωτας να μας καίει και να μας τσουρουφλίζει.. Τέρμα απολαυστικό, σωστά;;;;;;; 

Τυχερά τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)! Τι να κάνουμε, το σύμπαν έχει σκοπό μέχρι και τις αρχές Ιουλίου να τους ρίξει μπόλικη μαγική χρυσόσκονη και να πραγματοποιήσει πολλές από τις επιθυμίες τους! Πάντα όμως, μετά από σκληρή, προσωπική δουλειά! Ο Άρης δε χαρίζεται, μόνο κερδίζεται! 
Αντιλαμβάνομαι πως οι μέρες που θα έρθουν, είναι ζόρικες για πολύ κόσμο! Ο καθένας από εμάς εκεί έξω, έχει άλυτα θέματα, είτε προσωπικά, είτε επαγγελματικά. Τα φτερά μας είναι ποδοπατημένα, η αλήθεια είναι πως εκεί που κάνουμε όνειρα, εκεί μας τα σβήνουν στο δευτερόλεπτο! Μόλις κάνει το χειλάκι μας να χαμογελάσει από κάτι ωραίο, τσουπ σκάει το κουλό, το πρόσωπο σκληραίνει! Έτσι είναι η ζωή, δε γίνεται όλα να είναι τέλεια, θα ήταν πολύ βαρετά δε λέτε; Ο Άρης από τον Κριό βαστά στα χέρια του εκείνη τη σπίθα! Τσαφ, τσουφ, ήδη μας έχει ανάψει φωτιές, επαναφέρει τα όνειρα, τα πάθη, τις επιθυμίες, δεν αποδέχεται με τίποτα τη λέξη «παραιτούμαι»!

Και κάπως έτσι.. ξανά μανά από την αρχή.. 

I have a dream.. Its love! 💖

φιλάκια.. 


Κριός
Ο Άρης στο ζώδιό σας, είναι γεγονός μεγάλο και τρανό, μιας που παίρνουν φωτιά τα μπατζάκια σας και λίγα λέω! Μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, αλλάζει κατά πολύ το ύφος σας, η ψυχολογία σας, μπαίνετε στη μάχη, πρώτο μέτωπο και δε σηκώνετε κουβέντα για τίποτα! Οτιδήποτε μαζέψατε μέσα σας, θα εκφραστεί έντονα, με υπερβολικό τρόπο, επιθετικό μάλιστα και όπως φαίνεται θα ειπωθούν αλήθειες που πονούν, είτε σε συνεργάτες, είτε στο σύντροφό σας, ακόμα και σε φίλους! Το διάστημα αυτό ο στόχος σας είναι να εκπληρωθούν οι δικές σας οι επιθυμίες, ότι και αν σημαίνει αυτό! Έφτασε ο καιρός να στάξετε το φαρμάκι σας, να γίνετε οι κακοί της παρέας και να ανακοινώσετε επίσημα, πως όποιος γουστάρει ακολουθεί, όποιος έχει πρόβλημα, adios amigos! 

Ταύρος
Καιρός να ξεκινήσετε τη γνωστή Yoga, γιατί πώς αλλιώς θα την παλέψετε μέχρι και τις αρχές Ιουλίου;;; Ο Άρης από τον Κριό, σίγουρα σας προκαλεί μια ένταση, έναν εκνευρισμό, όμως υπάρχει κάποιος λόγος! Αρκετοί Ταύροι δε μπορείτε να ξεχάσετε, να ξεπεράσετε, να διαγράψετε, συναισθήματα και γεγονότα που σας στιγμάτισαν μια φορά και έναν καιρό, οπότε έφτασε η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε όλα αυτά! Ζόρικο το ψυχολογικό κομμάτι, να μια καλή ευκαιρία να το ρίξετε στη γυμναστική, να εκτονώνεστε και όχι στις τούρτες και στα παγωτά! Πολλές φορές θα νιώσετε πως χάνετε τη γη κάτω από τα πόδια σας, όμως είναι ιδανική περίοδος για να αντιμετωπίσετε εκείνες τις αλήθειες που πονούν και να αλλάξετε επιτέλους τη ρημάδα της σελίδα! Ξέρει.. ο Άρης τι κάνει! 

Δίδυμος
Είτε έχετε όρεξη για σουρτούκεμα, είτε όχι, θα το κάνετε με τον Άρη από τον Κριό! Καιρός λοιπόν να βολτάρετε, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, να κάνετε νέες γνωριμίες, να ανανεώσετε την ατζέντα σας! Ωραία σας τα γράφω, όμως πάντα κρύβεται κάτι πίσω από τις λέξεις. Ο Άρης είναι αυτός που σηκώνει εκείνο το περιβόητο χαλί και ανακαλύπτει δράκους από κάτω, οπότε κάτι τέτοιο θα συμβεί και σε εσάς! Βέβαια, τούτη τη φορά έχει σκοπό να σας δείξε ξεκάθαρα, το ποιοι είναι αληθινά οι άνθρωποι που συναναστρέφεστε και το αν αξίζουν να βρίσκονται μέσα στη ζωή σας! Κάπου θα απογοητευτείτε, όταν οι μάσκες πέφτουν συμβαίνει και αυτό, όμως κάπου θα ξαλαφρώσετε κιόλας, γιατί ξου ξου οι τοξικοί άνθρωποι, δε λέτε; Τα social media απλά παίρνουν φωτιά!

Καρκίνος
Γλυκά μου Καρκινάκια, ετοιμαστείτε να διώξετε ότι γλύκα έχετε μακριά, γιατί ο Άρης από τον Κριό σας θέλει πολύ μάχιμους και τέρμα ανταγωνιστικούς! Κάποιοι από εσάς εκεί έξω δεν είστε και τόσο ικανοποιημένοι σε θέματα καριέρας, οπότε αν βρείτε καμιά τρύπα ή ένα φως, θα μπουκάρετε με τα μπούνια, γιατί το σκηνικό θα το δείτε ως μια καλή ευκαιρία για να αλλάξετε πόστο στη δουλειά σας, για να αποκτήσετε έναν άλλον τίτλο, για να ανεβείτε μερικά σκαλιά, μπας και γεμίσει το πορτοφόλι σας καμιά φορά! Το νου σας, γιατί ναι μεν αλλά! Αρκετοί Καρκίνοι πετυχαίνετε δυνατούς στόχους, ξεπερνάτε εμπόδια και προβλήματα, φτάνετε σε μικρό χρονικό διάστημα στο σημείο εκείνο που καιρό ονειρεύεστε! Κάποιοι όμως πηγαίνετε για τα πολλά και ίσως χάσετε και τα λίγα!

Λέων
Έχω την εντύπωση πως με τον Άρη στον Κριό, θα πάρετε τα καράβια! Επαγγελματικό το θέμα; Ψυχαγωγικό; Πάντως όπως φαίνεται ο Θεός του πολέμου, σας ξενιτεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη! Μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, όσοι γυρεύετε μια καλύτερη εργασία θα τη βρείτε και ας χρειαστεί να μετακομίσετε κάπου μακριά! Νιώθετε πως είστε έτοιμοι για όλα! Αισιόδοξο το μήνυμα, τολμηρό επίσης, ακολουθήστε τη διαίσθησή σας και όπου σας βγάλει! Αρκετοί μεγαλοπιάνεστε, προτιμάτε να ντύνεστε ωραία και να κυκλοφορείτε από δω και από κει, δημόσιες σχέσεις έτσι για να μη ξεχάσουν την ύπαρξή σας ποτέ! Άμα το αντέχει η τσέπη σας, γιατί όχι; Αν όμως όχι, τι ζαβολιά θα σκαρφιστείτε πάλι; Καλοκαιρινές φλογερές περιπέτειες.. Ο λογαριασμός θα φτάσει αργότερα!

Παρθένος
Το γλυκό καλοκαιράκι ξεκινά κάπως στραβά για εσάς, μιας που ο Άρης από τον Κριό σας αδειάζει το ταμείο μια και έξω! Πολλές υποχρεώσεις προκύπτουν από το πουθενά, όλες μαζεμένες, γιατί προφανώς τις είχατε ρίξει κάτω από το χαλάκι, να όμως που έφτασε ο καιρός να τακτοποιηθούν άμεσα! Ξεχάστε την καβάντζα, το μαξιλαράκι, εκείνο το σεντούκι, όλα αδειάζουν μέχρι και τις αρχές Ιουλίου, θα κυλήσει ένα δάκρυ να είστε σίγουροι για αυτό! Για να τη βγάλετε κάπως καθαροί, θα χρειαστεί να βάλετε προτεραιότητες, να ξεχάσετε τις βόλτες, τα ταξιδάκια, οτιδήποτε σας αρέσει, προκειμένου να κάνετε οικονομία και να έχετε το κούτελο καθαρό! Μήπως να γυρέψετε για μια δεύτερη εργασία, σεζόν ας πούμε, μπας και αντιμετωπίσετε τα ζητήματα αυτά πιο ομαλά;

Ζυγός
Ο Άρης που λέτε σας τα κάνει μπάχαλο! Σας μπλέκει σε περιπέτειες φοβερές και τρομερές, αρκεί φυσικά να είστε ελεύθεροι και ωραίοι! Πολλές δραστηριότητες, κυρίως επαγγελματικές, σας έχουν εκτός σπιτιού για αμέτρητες ώρες, συνεπώς οι άνθρωποί σας το διάστημα αυτό, θα κάνουν μαύρα μάτια να σας δουν! Η καριέρα σας σε ύψιστη προτεραιότητα, οι δημόσιες σχέσεις απαραίτητες, όπως και τα ταξίδια, οπότε πάρτε το απόφαση, πως πρέπει να ξηγηθείτε από νωρίς, για να μην παρεξηγηθείτε αργότερα! Ο Άρης από τον Κριό φανερώνει τις επιθυμίες σας, εκείνες τις αληθινές, που ίσως να σας τρομάξουν λιγάκι! Αγαπάτε πολύ τις ελευθερίες σας, αγαπάτε όμως και τη συντροφικότητα! Θα χρειαστεί λοιπόν να διαλέξετε ή το ένα ή το άλλο! Αυθόρμητες λύσεις.. και omg!

Σκορπιός
Το διάστημα αυτό πέφτουν πολλά βάρη στις πλάτες σας και για αυτό φταίει ο Άρης από τον Κριό! Ναι μεν ανήκετε σε εκείνους που δε φοβάστε τίποτα και έχετε αποδείξει πως μπορείτε να ανταπεξέλθετε στα πάντα όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, όμως ανάσα δε θα πάρετε μέχρι και τις αρχές του Ιούλη! Το ιδανικό είναι να έχετε ομαδικό πνεύμα, να είστε συνεργάσιμοι και να κάνετε πάσα αρμοδιότητες που μπορούν και άλλοι να τις χειριστούν με άψογο τρόπο! Το έπαθλο τούτη τη φορά ας το μοιραστείτε, γιατί ο Άρης θέλει νίκες και λάφυρα, δε τον νοιάζει ένα απλό χρυσό μετάλλιο! Ενώστε τα χαρίσματά σας, για ένα τέλειο αποτέλεσμα! Θα το αγαπήσετε πολύ το κρεβατάκι σας, αλλά επειδή καλοκαίριασε πια, μπορείτε να κοιμηθείτε και στην παραλία! Τι ωραία; 

Τοξότης
Μήπως είστε οι τυχεροί της παρέας;;; Ο Άρης από τον Κριό σας υπέρ λατρεύει οπότε το διάστημα αυτό είναι υπέροχο για εσάς! Εννοείται πως θα είστε στην τσίτα, αλλά με όμορφο τρόπο! Σας εμπνέει το γεγονός, που σημαίνει πως θα ασχοληθείτε με τα πάντα όλα! Ξαφνικά χρόνος υπάρχει και καλή διάθεση! Δημιουργικοί φουλ οι καλλιτέχνες, οτιδήποτε φτιάξουν τα χεράκια σας από δω και πέρα, θα είναι φανταστικό, ίσως να μείνουν και αξέχαστε στην ιστορία! Έχετε όρεξη για βόλτες, έρωτες, περιπέτειες αλλά και για σκληρή δουλειά! Ακούραστοι Τοξότες, να σας δίνει απίστευτη ενέργεια ο Άρης! Ότι θετικό στοιχείο έχει ο Θεός του πολέμου, χάρισμά σας! Αφήστε τον κόσμο να σας πλησιάσει, δώστε δυο τρεις αγκαλιές παραπάνω! Και τι έγινε; How magic is this?

Αιγόκερως
Ο Άρης από τον Κριό σίγουρα σας ανάβει φωτιές, για καλό σκοπό όμως! Βέβαια, μέχρι να φτάσετε στο θεμιτό σημείο, θα περάσετε λίγο ζόρικα, όμως είστε μαθημένοι εσείς στα δύσκολα! Όπως φαίνεται, αρκετοί Αιγόκεροι γυρεύετε καιρό τώρα ένα νέο σπίτι, κάτι δικό σας! Θα το αγοράσετε; Θα το φτιάξετε εκ νέου; Θα του αλλάξετε τα φώτα;;; Εννοώ ντεκόρ! Έφτασε ο καιρός να πάρετε τις αποφάσεις σας και να βάλετε το χέρι στην τσέπη! Ο Άρης είναι υπέρ αυτής της επένδυσης, το ξεσκέπασε το χαλί για τα καλά! Ή τώρα ή ποτέ, ένα τέτοιο μήνυμα περνάει, οπότε τα βάζετε όλα κάτω και κάνετε ένα πολύ τρελό ξεκαθάρισμα! Τυχεροί όσοι έχετε κάποιο χωραφάκι, ίσως να σας φέρει εκείνο το εξτραδάκι που γυρεύετε! Μη βιάζεστε γενικώς και να ακούτε τις απόψεις των άλλων και ας μη συμφωνείτε! 

Υδροχόος
Αγαπημένα μου παιδιά, μη το πολύ συζητάμε, κλείστε εισιτήριο και δρόμο! Ο Άρης από τον Κριό, σας ξεσηκώνει για να φύγετε κάπου μακριά από όλους, να ξεφύγετε, να ξεσκάσετε, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και μετά βλέπουμε! Και εντάξει αν δεν έχετε υποχρεώσεις, αλλά αν υπάρχουν, τότε σας βλέπω να τρέχετε προς το αεροδρόμιο και να τρέχουν και οι άλλοι από πίσω σας, γιατί δίχως εσάς τίποτα δε γίνεται! Τάσεις φυγής λοιπόν, γιατί πόσο πια; Και μόνο με τη σκέψη πως από φθινόπωρο μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα, τρελαίνεστε ακόμα περισσότερο! Όπου φύγει-φύγει, πόσο σας ταιριάζει, πόσο; Το νου σας γιατί ο Άρης σας ανάβει τέτοιες φωτιές, που θα χρειαστεί να δώσετε μάχες μεγάλες και τρανές προκειμένου να είστε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι! OMG!

Ιχθύες
Ο Άρης από τον Κριό απλά σας ξεσκεπάζει, κανονικότατα! Σας «ξεγυμνώνει» δηλαδή το διάστημα αυτό θα κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέπτη και θα κάνετε αμέτρητες συζητήσεις, τύπου από πού ξεκινήσατε και πού έχετε φτάσει! Όσο υπερήφανοι και αν είστε για τον εαυτό σας, θα χρειαστεί να κάνετε πολλά πράγματα ακόμα για να διατηρήσετε το συναίσθημα αυτό! Έξοδα προκύπτουν από το πουθενά, οπότε ξεχνάτε τις βόλτες, τις σπατάλες, οτιδήποτε βασικά σας αρέσει τόσο πολύ, προκειμένου να μπει η ζωή σας σε μια τάξη! Το θέμα δεν είναι να πληρώσετε τα χρέη σας και ξανά μανά από την αρχή, αλλά να καταφέρετε να επαναφέρετε σταθερά την ισορροπία στα πάντα όλα! Αν επιθυμείτε το μέλλον σας να είναι λαμπρό, πρώτα εσείς θα βροντήξετε και θα αστράψετε!

magicfariel

Φωτογραφία από 0fjd125gk87 από το Pixabay