Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Ζώδια: «Χορεύοντας» με τον Άρη και τον Ποσειδώνα! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και για να είμαι και λίγο δίκαιη με κάποια ζώδια, αποφάσισα να τσεκάρω το σύμπαν, τύπου τι μπορεί να συμβαίνει μέρες που είναι;;
Η αλήθεια είναι πως έχει πολύ ζουμί το θέμα, κανείς δε ξεφεύγει, μέχρι να φτάσει και να τελειώσει το ΣΚ, πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν! 




Σήμερα οι πρωταγωνιστές είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Ξεκινούν αυτοί τον χορό, από τη μια ένα Βαλς, από την άλλη ένα Τανγκό, στην πορεία όμως, μπορεί να παιχτεί και κάτι σε ροκ, έτσι για την τσαχπινιά!
Ο Άρης διανύει τις τελευταίες του ημέρες στους Ιχθύες, έχει κεφάκια από ότι βλέπω, δημιουργεί το ιδανικό τοπίο για νέα όνειρα, ακόμα και για παλιά, θέλει οπωσδήποτε κάποια να πραγματοποιηθούν, ας υποθέσουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας! Ο Ποσειδώνας, άλλο που δε θέλει να βοηθήσει σε αυτό, του αρέσει η φαντασία του κόσμου να οργιάζει, να καλπάζει, πάνω από το απέραντο γαλάζιο! Βοηθά στο να νιώσει ο κόσμος ωραία, μπας και ξεπεραστούν κάποια εμπόδια και προβληματισμοί, πιο εύκολα! Μήπως ξεχνούν πως ο Ερμής είναι ανάδρομος, ή δε τους νοιάζει καν; Ύποπτο, σας το λέω να το ξέρετε! Θα δείξει, σωστά; 
 
Ερωτισμό δε μου βγάζει αυτός ο αστρολογικός συνδυασμός, ρομαντισμό όμως, ναι, γιατί όχι;

Ο Άρης και ο Ποσειδώνας, θέλουν πολύ, να προκύψουν έρωτες, μέσα από ένα τραγούδι, ένα χορό, μια παθιασμένη «στροφή», μια αγκαλιά! Ο καβαλιέρος και η ντάμα, υποκλίνονται! Ο χορός ήταν τέλειος! 

φιλάκια..


Δίδυμος
Μέρες που κάνετε πολλά όνειρα, που αφορούν κυρίως την καριέρα σας! Θέλετε να φτάσετε ψηλά, αποζητάτε την κορυφή, ανεξάρτητα από το κόστος! Ο Άρης από τους Ιχθύες φταίει για αυτές σας τις επιθυμίες! Από τη μια βοηθά στο να ξεφύγουν οι σκέψεις σας, από την άλλη όμως η συμπεριφορά σας δεν είναι και η πιο ωραία! Η κορυφή απαιτεί κυρίως ομαδική δουλειά, πάντα ένα όραμα το υποστηρίζουν πολλά άτομα και όχι μόνο ένας! Ο Άρης είναι όμως μεγάλο κακό σπυρί, μιας που πάντα εμφανίζει διάφορες εκκρεμότητες, που στην περίπτωση τη δική σας είναι οι απλήρωτοι λογαριασμοί! Μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα λοιπόν, θα παθιαστείτε με τη δουλειά σας, θα δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας, όμως τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε, ίσως να μην είναι και τόσο δίκαια για τους άλλους! Τη ζαβολιά σας σίγουρα θα την κάνετε, μιας που ο Ποσειδώνας, θέλει να πείτε τα ψεματάκια σας, να εξαπατήσετε δυο, τρεις, γιατί το αποτέλεσμα πρέπει να είναι θετικό, αμέτι – μουχαμέτι! Το νου σας, άμα κάτι δε σας βγει, δε χρειάζεται να σας πιάσουν αυτοκαταστροφικές τάσεις! Ξεχάστε τις εξαφανίσεις, αντιθέτως θα χρειαστεί να το παλέψετε με όλο σας το είναι!

Παρθένος
Μέχρι να φτάσει Παρασκευή 20/05, θα χρειαστεί να είστε πολύ καλά παιδιά! Σπίτι, δουλειά, σπίτι και να συναναστρέφεστε μόνο με τους πολύ δικούς σας ανθρώπους! Αποζητάτε την ασφάλεια στα σίγουρα τα μονοπάτια, προφανώς ο Άρης από τους Ιχθύες, από τη μια σας κάνει ρομαντικούς, από την άλλη όμως τέρμα ανασφαλείς! Ο Άρης όμως έχει πολλές πλευρές, απαιτεί από εσάς, κάποιο από τα όνειρα που έχετε να γίνουν πραγματικότητα! Θέλετε να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε; Να φτιάξετε τη φωλίτσα σας; Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε μια πρόταση γάμου, μεταξύ σοβαρού και αστείου; Μέρες που θα κάνετε πολλά χατίρια, στο σύντροφό σας, στους φίλους σας, στην οικογένειά σας, γιατί νιώθετε πως πρέπει να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των άλλων, για να είστε καλά με τον εαυτό σας και όλο τον κόσμο! Όμορφες σκέψεις, αγνά συναισθήματα, που κάποιες φορές εκτιμιούνται και κάποιες όχι και τόσο! Και ξαφνικά Ποσειδώνας, σας βγάζει βόλτα το ΣΚ, σας θέλει πρώτο τραπέζι πίστα, ότι και αν σημαίνει αυτό! Το νου σας, γιατί τα νυχτοπερπατήματα όσο ωραία είναι, άλλο τόσο «καταστροφικά» μπορούν να προκύψουν!

Τοξότης
Ο Άρης από τους Ιχθύες, σας κάνει πολύ νευρικούς, κυρίως για θέματα επαγγελματικά! Τις μέρες αυτές, ενώ εσείς κάνετε όνειρα, για τα μελλοντικά σας τα σχέδια, ενώ έχετε πλάνο, ενώ είστε σίγουροι για την επιτυχία, εμφανίζονται ξαφνικά κάποια άτομα που ουσιαστικά σας σαμποτάρουν! Σας δείχνει ξεκάθαρα ο Άρης, πως κάποια άτομα μέσα από την ομάδα σας, καλό είναι να αποχωρήσουν, να εξαφανιστούν, γιατί μόνο κακό σας κάνουν! Ο Ποσειδώνας θέλει πολύ να γλυκάνει την καρδιά σας, έστω για λίγο, οπότε σας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, προκειμένου να παραβλέψετε συμπεριφορές που μόνο σε καυγάδες μπορούν να σας οδηγήσουν! Και κάπως έτσι να κανονίσετε για το ΣΚ, ένα μικρό ταξιδάκι κάπου μακριά, η φυγή είναι μέσα στα πλάνα, το θέμα είναι πως θα πάρετε τα βουνά, ή θα καταλήξετε σε κάποιο beach-bar να πίνετε το ένα κοκτέιλ μετά το άλλο;;; Ζαβολιάρικες ημέρες, που ίσως και να ξεχάσετε τις δεσμεύσεις σας και τις υποχρεώσεις σας και να παρασυρθείτε σε αταξίες, που σίγουρα θα σας μπλέξουν σε περιπέτειες αργότερα! Θέλετε οπωσδήποτε να δείξετε στον κόσμο το ποιος κάνει κουμάντο στη ζωή σας!

Ιχθύες
Εννοείται πως είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, μιας που ο Άρης και ο Ποσειδώνας, χορεύουν τσάμικο πάνω από το κεφάλι σας! Αμέτρητα τα όνειρα που κάνετε, κάποια είναι εφικτά, κάποια όχι και τόσο, τι σημασία έχει τώρα πια; Θέλετε οπωσδήποτε να κλείσετε τα μάτια και όταν τα ανοίξετε να έχουν τακτοποιηθεί όλα σας τα ζητήματα, να όμως που τέτοια θαύματα σπανίζουν! Αρκετοί τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού! Θα κάνετε μια γενική καθαριότητα; Θα αλλάξετε ντεκόρ; Μήπως είστε έτοιμοι να μετακομίσετε σε κάποιο νέο; Ακόμα και τις βλάβες πρέπει να φτιάξετε, δηλαδή στα πολύ ξάφνου, να χρειαστεί να διαχειριστείτε, ίσως και για πρώτη φορά, λεπτομέρειες, που δε τις φανταζόσασταν ποτέ! Στην περίπτωση τη δική σας, καλό είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας, ότι και αν σημαίνει αυτό και όχι τους άλλους! Ναι, μεν, αλλά! Ο Ποσειδώνας ή που θα σας κάνει να φαντάζεστε πως είναι όλα υπέροχα και από την άλλη μπορεί να σας τρομάξει κιόλας, τύπου μήπως δε θα τα καταφέρετε έτσι όπως τα θέλετε και θα μπλέξετε ακόμα χειρότερα; Φρόνιμα λοιπόν, κυρίως το ΣΚ, γιατί ξεφεύγετε με κάθε τρόπο! Μήπως να αποφύγετε τις κακές παρέες και τις κακές συνήθειες;

magicfariel

Φωτογραφία από Pete Linforth από το Pixabay