Σάββατο 21 Μαΐου 2022

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 21/05 – 22/05/2022 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τελικά με έπιασε σχεδόν μεσημεράκι, αλλά τα καταφέραμε, δε λέτε; Το σύμπαν έχει αρχίσει να αλλάζει και πάλι, πλησιάζει το γλυκό καλοκαιράκι, να σήμερα μπήκε ο Ήλιος στους Διδύμους, έκανε ποδαρικό! Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή, στο ίδιο ζώδιο, ας είμαστε και λίγο υποψιασμένοι, γιατί you never know! 





Τι γίνεται τις μέρες αυτές; Ο ανάδρομος Ερμής έχει αποφασίσει να μας κάνει τη ζωή δύσκολη! Το έχουμε καταλάβει αυτό, από την πρώτη κιόλας ημέρα! Το γεγονός πως είναι στους Διδύμους, είναι τέλειο για αυτόν, γιατί επικοινωνιακά βιώνουμε το απόλυτο χάος! Δε βγαίνει και τόσο άκρη στα ζητήματά μας τις μέρες αυτές, ο καθένας επιμένει στις απόψεις του και ο κακός ο χαμός! Ο Ήλιος από την άλλη έχει πολύ χαρωπή διάθεση, προφανώς θέλει να αποκρυπτογραφήσει όλα τα μηνύματα, να φανερώσει την αληθινή την έννοια που έχουν, να βγει μια άκρη επιτέλους! 

Οπότε ξαφνικά, φανερώνονται συναισθήματα και επιθυμίες, που κανείς δεν έχει ιδέα πως υπάρχουν και κάτι πρέπει να κάνουμε για αυτό! Στην αποκάλυψη αυτή, μπαίνουν στο παιχνίδι ο Άρης με τον Πλούτωνα και το κάνουν ακόμα πιο διασκεδαστικό! 

Όποιος λοιπόν, δει τη δουλειά πιο ανάλαφρα, καταπατήσει τον εγωισμό του, αποφασίσει να πράξει όπως λέει η καρδιά, θα περάσει πολύ όμορφα το ΣΚ αυτό! Όποιος προσπαθήσει να κρατήσει τα μπόσικα, παίζει να κάνει παρέα με τη μοναξιά του!

Πώς λέει και ο The Witcher στην ταινία.. Χμμμμμμμμμ 😏

φιλάκια.. 


Κριός
Καλό είναι να αποφύγετε να δεσμευτείτε το ΣΚ αυτό, με βόλτες και ταξιδάκια, γιατί το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς! Αρκετοί ίσως χρειαστεί να εργαστείτε, ακόμα και από το σπίτι, κάτι έχετε μυριστεί! Αφήστε τα πάντα στο φλου, εννοείται πως κάποιοι μπορεί να θυμώσουν, γιατί τα λόγια σας σε καμία περίπτωση δεν είναι ξεκάθαρα! Μπορεί προχθές να τάξατε λαγούς με πετραχήλια, να όμως που ο ανάδρομος Ερμής, δε θα σας επιτρέψει να κάνετε πράξη και πολλά πράγματα! Ναι μεν ο Άρης από τους Ιχθύες σας βοηθά να λάμψετε σε θέματα καριέρας, όμως ο Πλούτωνας, έχει σκοπό να σας θυμώσει! Σπίτι εσείς ή στο γραφείο; Βόλτες οι φίλοι και ο σύντροφός σας!

Ταύρος 
Αν έχετε κατά νου να ξεχυθείτε στην αγορά για shopping therapy, ο ανάδρομος Ερμής λέει να το ξεχάσετε! Ότι μπορεί να πάει για αργότερα, ας πάει, γιατί μπορεί να σε εξαπατήσουν, ή ακόμα να χάσετε και το πορτοφόλι σας! Ας μην έχουμε δράματα μέσα στο ΣΚ! Πολλά θέματα βασανίζουν το μυαλό σας τις μέρες αυτές, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σας βοηθούν να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, να φτιάξετε προτεραιότητες και φυσικά κάποια στιγμή να ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας στους ανθρώπους σας! Τι ανακοινώσεις θα είναι αυτές, φαντάζομαι μεγάλες και τρανές που θα αφήσουν αρκετούς με το στόμα ανοιχτό! Μυστήριο ΣΚ γεμάτο από εκπλήξεις!

Δίδυμος
Να είμαι ειλικρινής, λογικά έχει γυαλίσει το ματάκι σας και έχει συνέχεια το πράγμα! Από σήμερα ο Ήλιος στο ζώδιό σας, πολύ χαρωπό γεγονός, ας πούμε να και κάτι αισιόδοξο! Υπομονή σε δυο μερούλες ο Ερμής φεύγει από το ζώδιό σας, οπότε μια ανάσα σίγουρα θα την πάρετε! Αυτό που μένει λοιπόν για το ΣΚ αυτό, είναι να το ρίξετε έξω, να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, να το διασκεδάσετε, σα να είναι όλα τέλεια! Ψυχοθεραπεία by night, ότι καλύτερο! Το κλου είναι να χορέψετε, να γελάσετε, να φλερτάρετε, να ξεδώσετε όμορφα! Αποφύγετε να πιέζετε τις καταστάσεις σε επαγγελματικά θέματα και γενικά αποφύγετε το πολύ το μπούρου – μπούρου!

Καρκίνος
Τι έχετε πάθει εσείς; Και τι ΣΚ θα είναι αυτό για εσάς; Ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους, σας έχει κάνει τέρμα κουτσομπόληδες! Είστε συνέχεια στα τηλέφωνα, μια το πρόβλημα του ενός, μια του άλλου, έχετε και τις απόψεις σας, κοιτάξτε μη βγείτε οι κακοί της παρέας και τέρμα παρεξηγημένοι! Και μιας που ο Ήλιος σήμερα μπαίνει στους Διδύμους, προκύπτει ένα επικοινωνιακό χάος και ηρεμία καμιά! Το θέμα είναι πως ζείτε το θέατρο του παραλόγου από τη μια, από την άλλη χαλιέστε άνευ λόγου και αιτίας! Μήπως τα γεγονότα φανερώνουν πικρές αλήθειες της δικής σας της ζωής; Ο Ήλιος φωτίζει τα πάντα όλα, οπότε τις μέρες αυτές θα είστε λίγο του λωλού! Το φαί μη κάψετε!

Λέων
Ένα πολύ τέλειο ΣΚ από αστρολογικής άποψης βεβαίως! Ξαφνικά θέλετε να φτιάξετε μια μικρή βαλιτσούλα, να μπείτε στο αμάξι και να πάτε κάπου μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί πόσο πια; Το θέμα είναι θα ακολουθήσει ο σύντροφος ή θα σας το δυσκολέψει; Όπως και να έχει είστε αποφασισμένοι, να το ρίξετε έξω, να διασκεδάσετε, να βολτάρετε, γιατί όχι άλλο κάρβουνο! Ο Ήλιος από τους Διδύμους, σας ξεσηκώνει πολύ χαρωπά, θέλετε απεγνωσμένα να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε, να σαχλαμαρίσετε, κοιτάξτε μόνο μην εκτεθείτε, γιατί κάθε ηλικία έχει τα δικά της! Όπως και να έχει είναι μέρες που αγαπάτε τον εαυτό σας, φουλ εγωιστικά! Οι συνέπειες έπονται!

Παρθένος
Από τα πιο παράξενα ΣΚ μπορώ να πω! Είστε διχασμένοι ανάμεσα από την προσωπική σας τη ζωή και την επαγγελματική! Μπερδεμένοι, ο ανάδρομος Ερμής δε σας αφήνει να φτιάξετε κάποιο χρονοδιάγραμμα! Όπως πάνε και όπως έρθουν! Ο Ήλιος από τους Διδύμους, σας φανερώνει δουλειές που έχετε να κάνετε, οτιδήποτε έχετε αφήσει για αργότερα, γιατί ξαφνικά κάτι σας εμποδίζει στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Θα μπορούσε βέβαια να είναι ένα φουλ ερωτικό ΣΚ, όμως όχι με αγάπες και λουλούδια, αλλά πώς να σας το πω.. πιο wild! Εντάσεις, φιλιά, δράματα, χάδια, ένας παθιασμένος χαμούλης! Χαοτικό ΣΚ, για αυτό καλό είναι να παραμείνετε στη βάση σας! Χαλαρά!

Ζυγός
Αν έχετε κατά νου να πάτε μια εκδρομούλα, ας το αφήσετε καλύτερα για αυτό το ΣΚ! Ο ανάδρομος Ερμής φέρνει απίστευτα εμπόδια και δεν είστε τώρα για να χαλιέστε για τέτοια θέματα! Προτείνω οι δεσμευμένοι της παρέας, να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, γιατί σε λίγες μερούλες ο Άρης θα μπει στον Κριό και θα αλλάξει κατά πολύ το σκηνικό! Φτιάξτε ρομαντική ατμόσφαιρα, οι γλυκές αναμνήσεις πάντα βοηθούν στα δύσκολα! Αρκετοί είστε ξεσηκωμένοι για νέα project, επαγγελματικά ταξιδάκια, τίποτα δε σας κρατά στο σπίτι, ξεκινάει μια νέα σεζόν άκρως απαιτητική! Ο Ήλιος από τους Διδύμους, φταίει που θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε κάπου μακριά!

Σκορπιός
Το πιο τρελό ΣΚ ίσως και ever! Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής και από την άλλη ο Ήλιος στους Διδύμους, σας έχουν κάνει να θέλετε να ράψετε μαγικά το στόμα σας, να μη λέτε κουβέντα πουθενά! Έχετε μπερδέψει όλο τον κόσμο, άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα και τελικά η αλήθεια είναι μια, που μόνο εσείς τη γνωρίζετε και πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι για αυτό! Θα μπορούσε να είναι και ένα τέρμα ερωτικό ΣΚ, μιας που ο Πλούτωνας κινεί τα νήματα επίσης, συνεπώς τι ποθεί η καρδιά σας; Ποια είναι η απόλυτη επιθυμία σας; Πιο πρόσωπο θα χρειαστεί να διεκδικήσετε; Αστρολογικά από τη μια ο εγωισμός πρωταγωνιστεί, όμως τον κάνουν πέρα ο έρωτας και το πάθος!

Τοξότης
Καμία λογική δεν έχουν οι μέρες αυτές, οπότε το ΣΚ αυτό, τα αφήνετε όλα στην τύχη τους και ότι προκύψει! Ο Άρης από τους Ιχθύες, σας έχει τρελάνει, αυτό φταίει από αστρολογικής άποψης, διογκώνει το πρόβλημα, το κάνει να φαίνεται ακατόρθωτο, σας μπερδεύει τα μονοπάτια, γιατί έχει ορεξούλες! Προφανώς θέλει να δει το πείσμα σας, τη δυναμική σας, κατά πόσο ευέλικτοι είστε σε περίεργες καταστάσεις, που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας! Και μιας που ο Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος, καλύτερα να αφήσετε τα πολλά τα λόγια και να μπείτε στις πράξεις! Προκειμένου να είστε ήρεμοι και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, κάντε πως δεν ακούσατε και όλα καλά!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως το ΣΚ αυτό, από αστρολογικής άποψης «μπουστάρει» τον εγωισμό, το πείσμα, το πάθος, ο καθένας για τον εαυτό του! Αυτό είναι σκληρό, κυρίως όταν συμβιώνεις και συνεργάζεσαι με διάφορο κόσμο! Ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στους Διδύμους, γεγονός παράξενο, τύπου ποιανού άποψη θα υπερισχύσει; Το ενός ή του άλλου; Και κάπως έτσι οι εντάσεις και οι λογομαχίες, θα βρίσκονται στο μενού των ημερών! Εννοείται πως δε θα βγάλετε καμία άκρη, κουβέντα να γίνεται, οπότε μήπως να πάτε μια βόλτα; Είναι μέρες που μπορείτε να βάλετε ένα στόχο και να τον πετύχετε! Τι σας παθιάζει περισσότερο; Δε ξέρετε ποτέ; Πάντα συμβαίνουν θαύματα!

Υδροχόος
Ο Ήλιος στους Διδύμους είναι ένα χαρωπό και πολύ παιχνιδιάρικο αστρολογικό γεγονός, οπότε ιδανικές ημέρες για να κάνετε τις σκανταλιές σας! Έχει μια επιθυμία να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τις απόψεις σας, να σας φύγει ένα βάρος! Από τη μια τέλεια, από την άλλη με ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, πού πάτε;;; Το νου σας λοιπόν, η παρέα σας να είναι διαλεχτή, μοναδική, έμπιστη και να αξίζει τον κόπο, να δει αυτή την τόσο λαμπερή πλευρά σας! Ότι και αν σας προτείνουν, σε επαγγελματικό επίπεδο, να το αφήσετε στην άκρη, ως εκκρεμότητα, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και μπορεί να μπλέξετε σε περιπέτειες! Το νου σας!

Ιχθύες
Χαοτικό το ΣΚ αυτό από όλες τις απόψεις! Λόγια από δω, λόγια από εκεί, σας κάνουν το κεφάλι καζάνι, σα γεμίζουν από ενοχές, επειδή ο καθένας με τον πόνο του! Αλλιώς ξεκινούν οι συζητήσεις, αλλού καταλήγουν, ο ανάδρομος Ερμής και ο Ήλιος από τους Διδύμους, έχουν σκοπό να σας ανάψουν φωτιές τις μέρες αυτές! Τα προσωπικά σας ζητήματα είναι αυτά που σας καίνε, δε γίνεται όλες οι πόρτες να είναι ανοιχτές! Κάποιες πρέπει να κλείσουν, ίσως και με άσχημο τρόπο! Να θυμάστε πως ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές! Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μη δίνετε σημασία σε προκλητικές συμπεριφορές! Οι πράξεις σας, η απόλυτη, ξεκάθαρη απάντηση!

magicfariel

Φωτογραφία από Merlin Lightpainting από το Pixabay