Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Τα Ζώδια του μήνα: Μάιος 2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επίσημα καλό μήνα σας εύχομαι και μπόλικη ψυχραιμία φυσικά! 

Ο Μάης δείχνει πως ξεκίνησε χαρωπά, αλλά ως συνήθως τα φαινόμενα απατούν! Οι δέκα πρώτες ημέρες, θα είναι όμορφες, γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στον Κριό και ακολουθεί ο Δίας στο ίδιο ζώδιο! Οι δυο τους, μπορούν να κάνουν θαύματα, να ξεσηκώσουν χαρωπά τον κόσμο, να μοιράσουν λεφτά, να φουντώσουν τα πάθη τα ερωτικά, να βοηθήσουν όποιον αναζητά μια δουλειά, να απογειώσουν αισιόδοξα τα πλήθη!

Στα παρασκήνια όμως υπάρχει ένας Κρόνος ο οποίος έχει άγριες διαθέσεις, πετσοκόβει τα φτερά και δεν επιτρέπει πολλά-πολλά! Ο Πλούτωνας επίσης, ο οποίος φέρνει την καταστροφή, γιατί οι επαναλήψεις κουράζουν και δε βγάζουν κάπου! Πρέπει κάτι να αλλάξει!
Ο Ήλιος αποκαλύπτει τα πάντα όλα, τίποτα δε μένει κρυφό, λέει την αλήθεια και συνεργάζεται, όχι ομαλά, με τα κακά παιδιά του σύμπαντος! Τι Μάιος και τι άνοιξη; 

Ο Άρης από τους Ιχθύες, κουράστηκε να ξεκουράζεται, να βρίσκετε σε πλήρη αδράνεια, γνωρίζει πως στα τέλη του Μάη θα πάει στον Κριό, οπότε ξεκινά την προθέρμανση, πρέπει να είναι έτοιμος για μάχη, όταν αλλάξει ζώδιο! Οι σπίθες του να καίνε, δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο! Ο Ποσειδώνας προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει, να του κόψει λίγο ταχύτητα, γιατί μυρίζει μπαρούτι η κατάσταση!
Δε μας φτάνουν τα βάσανά μας, έφτασε η εποχή ο Ερμής να γυρίσει ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων! Πόσο τραγικό είναι αυτό, σε επικοινωνιακό επίπεδο, μιας που η βασική πηγή πληροφοριών, βρίσκεται σε απόλυτη σύγχυση; Εντάσεις, πικρόχολα λόγια, ασυνεννοησία, παρεξηγήσεις, ίσως όμως και μια καλή ευκαιρία για δεύτερες σκέψεις!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, είναι σίγουρα το κερασάκι στην τούρτα, στα μέσα του Μάη, ένα Φεγγάρι γεμάτο, έχει σκοπό να μας μεταμορφώσει σε Λύκους! Έχει να πέσει τραγούδι από τα βουνά εκείνο το βράδυ, φοβερά ανεπανάληπτο! Ζόρικη η επιρροή του Φεγγαριού, καταπιεστική σε συναισθηματικό επίπεδο, φοβάμαι, ήδη! Τα ζώδια που θα επηρεαστούν άμεσα, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι! Από τις 13/05 ξεκινούν τα προεόρτια μιας που η Πανσέληνος είναι στις 16/05 και μέχρι τις 19/05 το ματάκι σίγουρα θα γυαλίζει! Συνεπώς, πάει τον φάγαμε και τον Μάη, ο οποίος τα ελπιδοφόρα μηνύματα, προφανώς τα μοιράζει μέσα από τη φύση!

Φανταστείτε το, πάνω, ψηλά στον ουρανό, εκεί που δε φτάνει το μάτι, οι «Θεοί» σκορπούν το χάος παντού και κάτω στη Γη, όλα ανθίζουν και μοσχοβολούν! Το τι θα κρατήσει ο καθένας για πάρτη του, είναι προσωπική υπόθεση!

Υπάρχει και ένα μυστικό! 😶

Μπορεί να έχουμε ξεστομίσει, τη λέξη «τέλος»! Μπορεί να έχουμε γυρίσει πλάτη, θυμωμένοι, απογοητευμένοι, να μη θέλουμε άλλο πια, να όμως που η Αφροδίτη από τον Κριό, δε καταλαβαίνει από αυτά, οπότε όλο και κάποια ύπαρξη από το ερωτικό μας το παρελθόν, θα επανέλθει, για μια ακόμα ευκαιρία! Σπάνιο το happy end, οπότε αξίζει τόσο πόνο η ιστορία;;

φιλάκια.. 💕


Κριός
Ο Μάιος αστρολογικά ίσως να είναι και ο καλύτερος μήνας της χρονιάς! Ο Δίας σε λίγες μερούλες στο ζώδιό σας, η Αφροδίτη επίσης και προς τα τέλη θα σας επισκεφτεί και ο Άρης! Μέρες που θα βελτιωθεί κατά πολύ η διάθεσή σας, ξαφνικά θα βρίσκετε χρόνο και για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, αλλά και για τα ερωτικά! Σα να επανέρχονται οι ισορροπίες! Δώστε τις μάχες σας τις πρώτες δέκα μέρες του Μάη, γιατί μετά ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και φέρνει εμπόδια πολλά! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στα μέσα του Μάη, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να κάνετε ταμείο! Σας φανερώνει τις σπατάλες σας, το αληθινό διαθέσιμο υπόλοιπο, το πόσο φταίτε σε κάθε περίπτωση! Ο Κρόνος βρίσκεται στο παιχνίδι, πολύ σκληρός, το πάθημα θα γίνει μάθημα, αμέτι μουχαμέτι! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι μια ευχάριστη επιρροή, από τις 25/05 – 27/05, θα συναντήσει τον έρωτα της ζωής της, τον Άρη, οπότε εκείνες τις ημέρες ή που θα βιώσετε ένα μεγάλο πάθος, ή που θα φορέσετε επιτέλους εκείνο το μονόπετρο; Με ανάδρομο Ερμή; Ζόρικο πολύ!

Ταύρος
Ο Μάης είναι ο μήνας που θα σας θυμίσει έντονα τη φράση .. πάντα κάτι φτιάχνει και κάτι χαλάει! Ο Δίας από τον Κριό σταματά τις γλύκες, ξεκινά τις εξερευνήσεις όμως! Θέλει παρέα να ανακαλύψετε την πηγή του προβλήματος, σε θέματα επαγγελματικά κυρίως και έπειτα σε συναισθηματικά! Η Αφροδίτη στον Κριό, βοηθά πολύ τον Δία στο έργο του, οπότε πάρτε το απόφαση, πως θα υπάρξουν πισωγυρίσματα, δεύτερες σκέψεις, ευκαιρίες να κάνετε το σωστό τούτη τη φορά! Ο Άρης κρατά τα μπόσικα, σας βγάζει από τη χειμερία νάρκη, καιρός να κάνετε και εσείς μια μικρή επανάσταση! Κάποιοι Ταύροι, βολτάρουν ασταμάτητα και κάποιοι δίνουν μια μάχη στη δουλειά, γιατί άλλο την αδικία δεν αντέχουν! Οι πρώτες δέκα μέρες του Μάη είναι υπέροχες, μετά γίνεται μάχιμο το πεδίο, φουλ στα ανούσια λόγια και τις παρεξηγήσεις! Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη η Πανσέληνος στον Σκορπιό, θα νιώσετε έντονα το συναίσθημα, πως όλα είναι ένα λάθος! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, λίγο πριν το καλοκαιράκι.. Και τα καλύτερα έρχονται!

Δίδυμος
Γλυκά μου Διδυμάκια, ο Μάης είναι ένας πολύ μυστήριος μήνας για εσάς! Σα να πατά το σύμπαν φρένο στα πάντα όλα, σα να σας θέλει στη μέση ενός κύκλου και γύρω – γύρω να βρίσκονται οι επιλογές σας! Μπορεί πριν καιρό να άνοιξαν οι ουρανοί σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορεί να δώσατε υποσχέσεις μεγάλες και τρανές, μπορεί ακόμα να δώσατε και τα χέρια, όμως όπως φαίνεται, όλο αυτό είναι too much για εσάς! Μη βγει ήλιος, μη μυρίσει καλοκαιράκι, αμέσως να νιώσετε καταπίεση, από τις δραστηριότητές σας! Δημόσιες σχέσεις να κάνετε τις πρώτες δέκα μέρες του Μάη, γιατί μετά, μόλις γυρίσει και ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας, ούτε καλημέρα δε θα έχετε όρεξη να πείτε! Και που λέτε, ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Άρης είναι αυτοί που θα σας ζορίσουν σε όλα τα επίπεδα! Ακόμα και η ερωτική σας σχέση, δε σας ενθουσιάζει άλλο πια, όμως δε πάνε έτσι αυτά, μήπως να σας πω, φρόνιμα; Υπομονή, ψυχραιμία και λογική! Στις 30/05 ξημερώνει μια νέα ημέρα! Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Υπάρχει καλύτερο δώρο από αυτό;

Καρκίνος
Γεμάτος από εκπλήξεις είναι ο Μάης για εσάς! Ας είστε ανέμελοι τις πρώτες δέκα μέρες, γιατί μετά ξεκινούν τα γλέντια! Ο Δίας από τον Κριό, έχει σκοπό να σας δείξει έναν άλλο δρόμο, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ίσως να σας κάνει να παραιτηθείτε από τη δουλειά σας και να ανοίξετε τα φτερά σας κάπου αλλού! Νιώθετε έντονα το συναίσθημα, ο τολμών νικά! Το παράξενο της υπόθεσης είναι ο ανάδρομος Ερμής, που όσο να’ναι δε βοηθά στα νέα ξεκινήματα! Ανυπόμονοι και παρορμητικοί, κοιτάξτε μη πάτε για τα πολλά και χάσετε τα λίγα! Θα μου πείτε στη βράση κολλάει το σίδερο, οπότε ένα τέτοιο ρίσκο είναι καθαρά δική σας επιλογή! Η Αφροδίτη από τον Κριό, μόνο ερωτική δεν είναι! Στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι, δεν είστε και η καλύτερη παρέα! Χαοτικές οι τελευταίες ημέρες του Μάη, τη χάνετε την άκρη του νήματος, νιώθετε πως δώσατε μια μάχη, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Αλλοπρόσαλλη η συμπεριφορά σας, μη προσμένετε συμπαράσταση από κανέναν! Και εννοείται πως δε ρίχνετε ευθύνες επίσης σε κανέναν! 

Λέων
Λιονταράκια μου, τρελά και αλλοπαρμένα, ο Μάης είναι ο μήνας που θα εκπληρώσετε πολλές από τις κρυφές σας τις επιθυμίες! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν όχι, τότε “Houston we’ve got a problem”! Ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Άρης σας ξεσηκώνουν, σας ενθουσιάζουν, βρίσκετε τη χαμένη σας την όρεξη, για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν! Για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας! Για να ερωτευτείτε, τον έρωτα! Καιρό το σύμπαν είναι τέτοιο, που ένα φλερτ στο χώρο που κινείστε καθημερινά, σας έχει ανεβάσει ψυχολογικά, αλλά μπορεί να σας μπλέξει σε περιπέτειες! Επιμένει το φλερτ, επιμένει η Αφροδίτη, να ζήσετε κάτι φλογερό και ας καεί η γούνα σας! Το πιο πιθανό σενάριο είναι, να αδιαφορήσετε για οτιδήποτε υπάρχει τώρα μέσα στη ζωή σας και να αποζητήσετε κάτι φρέσκο! Και δουλειά βρίσκετε και κάποια ύπαρξη μοιραία! Η Πανσέληνο στον Σκορπιό είναι ζόρικη και σκοτεινή! Αξίζει η επανάσταση που κάνατε ή όχι; Προσέχετε τα λόγια σας, μετά δε θα μπορέσετε να τα πάρετε πίσω!

Παρθένος
Τις ημέρες του Μάη βάλλεστε αστρολογικά από παντού! Μια κρύο και μια ζέστη, το διάστημα αυτό είναι πολύ ζόρικο για το είναι σας! Συνεχώς αναφέρω πως ο Πλούτωνας κατά βάθος κάνει κουμάντο στο σύμπαν, οπότε για ακόμη μια φορά, μπαίνει στη μέση και σας προκαλεί αναμπουμπούλες και ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας! Ο Δίας, ο Άρης και η Αφροδίτη, έχουν αλλάξει διάθεση και ύφος, το σίγουρο είναι πως κάνουν τα συναισθήματά σας, υπερβολικά έντονα! Όλα στα κόκκινα δηλαδή! Μπόσικη η συμπεριφορά σας, μιας που η Αφροδίτη από τα Κριάρια, δε σηκώνει αστεία, δεν έχει καμία όρεξη για παιχνδιάκια! Το νου σας λοιπόν, το πώς συμπεριφέρεστε στους ανθρώπους σας, κυρίως στο σύντροφό σας, γιατί μπορεί να ανοίξει την πόρτα και να φύγει και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Ο ανάδρομος Ερμής, δε σας αφήνει να δείτε καθαρά τα θέματά σας, να εστιάσετε στο πρόβλημα. Προς τα τέλη του Μάη, το σύμπαν έχει σκοπό να σας κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο! Το ζητούμενο είναι θα το μοιραστείτε με κάποιον ή μονάχοι σας; 

Ζυγός
Ο Μάης σας μπαίνει λίγο περίεργα, συνεχίζετε από εκεί που τα αφήσατε και ότι προκύψει! Νιώθετε απίστευτη κούραση, πολλές οι μάχες που δώσατε μέσα στο χειμώνα που πέρασε, μήπως έφτασε ο καιρός να πάρετε μια άδεια, για πάρτη σας; Να εξαφανιστείτε από τα γνωστά, να τα πείτε με τον εαυτό σας, εμπνευστείτε νέες ιδέες που θα ανανεώσουν την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή; Καιρός λοιπόν, να φροντίσετε και να αγαπήσετε την πάρτη σας, γιατί μόνο εσείς γνωρίζετε τον τρόπο! Ο Άρης από τους Ιχθύες και ο Ποσειδώνας επίσης σας ζαλίζουν πολύ το μυαλό και δε προλαβαίνετε να ενθουσιαστείτε με κάτι, τσουπ μπουρλότο! Από τη μια ο ανάδρομος Ερμής, από την άλλη η Πανσέληνος στον Σκορπιό, μέρες ζόρικες κυρίως για τους δεσμευμένους! Ασυνεννοησία, ανούσιες εντάσεις, ένα παιχνιδάκι τύπου ποιος θα πει την τελευταία λέξη, τελικά ποια η ουσία του προβλήματος; Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, έχουν σκοπό να σας ανάψουν πολλές φωτιές! Το νου σας από τις 25/05 μέχρι και τις 27/05! Ψυχραιμία, μπόρα είναι θα περάσει..!

Σκορπιός
Ζόρικος ο μήνας των λουλουδιών για εσάς! Δε βλέπω να χαίρεστε την άνοιξη όπως θα θέλατε, μιας που το σύμπαν είναι τέτοιο που θα βράζετε με το ζουμί σας, διαρκώς! Το αστρολογικό τοπίο είναι τέτοιο, που θέλετε, δε θέλετε θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές μεγάλες και τρανές, προκειμένου να είστε μέσα στο παιχνίδι, ανεξάρτητα αν αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα ή τα επαγγελματικά! Ο Άρης από τους Ιχθύες, ξύπνησε και έχει ορεξούλες, οπότε, θα κοιμάστε με ένταση, θα ξυπνάτε το ίδιο! Η Αφροδίτη από τον Κριό, σας ζαλίζει πολύ το μυαλό, ξαφνικά αποζητάτε τις ελευθερίες σας, δεν αντέχετε άλλο, να μοιράζεστε στα δυο! Βέβαια, μπορεί να συμβεί το αντίθετο, να γίνετε καταπιεστικοί, να φαντάζεστε δράκους και να ζηλεύετε σε υπέρμετρο βαθμό, να γίνετε πολύ σκοτεινοί τύποι! Τη λάμπα της ανάκρισης μη ξεχάσετε! Και κάπως έτσι ο Μάης, με έναν ανάδρομο Ερμή και μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, είναι ο μήνας που θα τσακωθείτε με όλο τον κόσμο! Ναι μεν ανοίγουν οι δουλειές σας, όμως η γκρίνια και οι παρεξηγήσεις πηγαίνουν σύννεφο!

Τοξότης
Από τους τυχερούς της παρέας, μιας που το αστρολογικό σας ταιριάζει γάντι! Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό έχουν σκοπό να σας μοιράσουν μπόλικη δύναμη και όρεξη για να μεγαλουργήσετε και επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά! Βέβαια, μη προσμένετε να σας στρώσουν κάποιο κόκκινο χαλί, γιατί ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στον Δίδυμο, τις ίδιες ημέρες περίπου, οπότε μόλις κάτι πάει να φτιάξει, μπορεί και να χαλάσει την ίδια τη στιγμή! Τυχεροί οι ελεύθεροι της παρέας, οι «Θεοί» σας επιτρέπουν να φλερτάρετε, να κάνετε τις πεταλουδίτσες, να πετάξετε πάνω από όσες κανάρες θέλετε, σα να μην υπάρχει αύριο! Γιατί όντως δε θα υπάρξει κάποιο αύριο! Φροντίστε την ένταση που νιώθετε, να την βγάζετε προς τα έξω δημιουργικά! Δηλαδή, αντί να τσακώνεστε με το σύντροφό σας, να του δίνετε αμέτρητα φιλιά, σε σημείο που να ξεχνά τα πάντα όλα! Εύκολο, έτσι; Τέτοια σας κάνει η Αφροδίτη, εκμεταλλευτείτε το λοιπόν! Υπομονή να πάει και ο Άρης στον Κριό στις 25/05 και μετά όλα θα φτιάξουν! Θα μπει το νερό στο αυλάκι που λέμε..!

Αιγόκερως
Ίσως και από το χειρότερους μήνες του έτους! Ναι μεν έφτασε Μάης, όμως έχετε ανοίξει τόσα πολλά μέτωπα, που θα χρειαστεί να τα κλείσετε μέσα από τα εμπόδια του ανάδρομου Ερμή! Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, σας ανάβουν φωτιές σε οικογενειακό επίπεδο! Έφτασε προφανώς η στιγμή της αλήθειας, που σημαίνει πως ή τα μαζεύετε και φεύγετε, ή μένετε και μάχεστε για τα κεκτημένα σας! Άλλες συζητήσεις κάνετε, άλλα πράττουν, η ασυνεννοησία στο φουλ, ακόμα και στη δουλειά! Δείχνετε πως έχετε καλές προθέσεις, όμως έχετε και τα όριά σας! Ο Άρης από τους Ιχθύες περιπλέκει κατά πολύ τα πράγματα, σας εμφανίζει διαρκώς όλα αυτά που έχετε να τρέξετε, που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε επιτυχώς! Μόλις ο Άρης πάει στον Κριό, θα πάρουν φωτιά τα μπατζάκια σας, θέματα σπιτιού και συγγενικών προσώπων σε πρώτο πλάνο! Η απότομη συμπεριφορά σας είναι σίγουρα αποτρεπτική, αλλά το κουβάρι θα λυθεί και θα βρεθεί η άκρη του νήματος! Αποφύγετε να ζητήσετε οικονομική στήριξη, θα το μετανιώσετε αργότερα!

Υδροχόος
Το αστρολογικό τοπίο του Μάη, έχει σκοπό να σας μπερδέψει! Από τη μια θα έχετε την όρεξη να κάνετε τα πάντα όλα, από την άλλη οτιδήποτε δε σας βγαίνει, σας ρίχνει στα πατώματα ξανά από την αρχή! Ο Κρόνος είναι ακόμα στο ζώδιό σας, αυτός κάνει κουμάντο, οπότε μη ξεγελιέστε, με εκείνα τα περασμένα – ξεχασμένα! Η Αφροδίτη και ο Δίας στον Κριό, σας μεταμορφώνουν σε μικρά παιδιά, φέρεστε σα να είναι η πρώτη η φορά, ο ενθουσιασμός σας στα ύψη, τις παγίδες δε βλέπετε και ανησυχώ! Ο ανάδρομος Ερμής βάζει τις λάθος λέξεις στο στόμα σας, όποιος δε πηγαίνει με τα νερά σας, τον βρίσκει μεγάλο κακό! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 16/05, εμφανίζει τον κάκιστο εαυτό σας, ακόμα και σε πρόσωπα που δε σας γνωρίζουν τόσο καλά! Το σύμπαν λοιπόν σας εκθέτει, γιατί προφανώς κανένα πάθημα δεν έχει γίνει μάθημα! Η Αφροδίτη από μόνη της μπορεί να σας μπλέξει σε απίστευτες ερωτικές περιπέτειες! Απολαύστε το τώρα που παίζει, γιατί το φινάλε του Μάη, σας βλέπω ξάπλα με τρελό πονοκέφαλο!

Ιχθύες
Ότι αληθινή χαρά πάρετε, θα είναι τις πρώτες δέκα ημέρες του Μάη! Μετά το χάος, γιατί το σύμπαν έχει κακοκεφιές και δε θέλει πολλές χαρές! Είναι ωραίο να γεμίζει το πορτοφόλι, είναι καταπληκτικό το shopping therapy, είναι τραγικό να μη μένει φράγκο για τον υπόλοιπο το μήνα! Για αυτό πριν επιλέξετε τη μεγάλη τη ζωή, μήπως να προτιμήσετε κάτι πιο χλιαρό; Πιο βατό; Πιο ανέξοδο; Ο Δίας και η Αφροδίτη από τον Κριό, γεμίζουν τις τσέπες σας από χρήμα! Μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε μια καλύτερη δουλειά! Τι επιθυμίες έχετε; Ο ανάδρομος Ερμής, σας προκαλεί νεύρα, μιας που δε θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με άνθρωπο! Ο Άρης από το ζώδιό σας, είπε τέλος στις ρομαντζάδες, ότι έγινε – έγινε, από δω και πέρα έχει τρέξιμο και σκληρή δουλειά! Βέβαια, ενώ σας δείχνει το μονοπάτι, το διαγράφει επιτόπου, γιατί θέλει μέσα στην παραζάλη σας, να δει τι κατεύθυνση θα πάρετε! Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι και με τίποτα δε χαίρεστε χρυσά μου! Ξεχάστε για λίγο τους έρωτες, δεν είναι η εποχή σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Willgard Krause από το Pixabay