Σάββατο 30 Απριλίου 2022

Ζώδια: Ο Δίας αποζητά να μάθει τα μυστικά της Αφροδίτης! by MagicF’Ariel..

30/04 - 03/05/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η άνοιξη έρχεται και φεύγει, όμως το ξεσήκωμά της είναι μαγικό και το σύμπαν θέλει για το τέλος του Απρίλη και για τις πρώτες ημέρες του Μάη να εκπλήξει ευχάριστα κάποιες ψυχές! 

Ο Δίας και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ, έχουν μια απίστευτα ρομαντική διάθεση, παιχνιδιάρικη επίσης και από έμπνευση σκίζουν! 

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες)! Οι λοιποί στο πηγάδι, αλλά έτσι πάνε αυτά! 
Ο κρυφός Άσος που κρύβουν και οι δυο στο μανίκι τους, είναι ο Πλούτωνας! Δε το λένε μεταξύ τους, προφανώς έχουν δώσει κρυφή υπόσχεση, αλλά όπως φαίνεται συνεργάζονται, ο ένας το πρωί και ο άλλος το βράδυ, γιατί διαφορετικά τα μαγικά φίλτρα του έρωτα, ο σκοπός είναι να καλύψουν την κάθε στιγμή!
Το τριήμερο που ακολουθεί είναι απίστευτα ερωτικό, η έκπληξη είναι το πάθος, που για να εκδηλωθεί, το μυαλό πρέπει να πάρει φωτιά, η καρδιά να χτυπήσει πιο γοργά και φυσικά να προκύψουν εκείνες οι μοιραίες οι συναντήσεις, που το κορμί δε θα αντέξει μακριά, άλλο πια! Όλα σε υπέρμετρο βαθμό, τα συναισθήματα στο κόκκινο, οι επιθυμίες το ίδιο, τα λόγια αποκαλυπτικά, Δίας και Αφροδίτη, δίνουν ρέστα για ακόμα μια φορά! Ότι έμεινε στη μέση το Δεκέμβρη, ότι δεν ολοκληρώθηκε το Γενάρη, σα να έφτασε ο καιρός, να συμβεί από σήμερα 30/04 μέχρι και τις 03/05! Το σενάριο έχει ήδη γραφτεί, έχουν βρεθεί οι πρωταγωνιστές, το θέμα είναι να παιχτεί η ταινία, να δούμε, θα υπάρξει happy end.. ή θα πάμε για το γνωστό “to be continued”!

Η πονηρή η Αφροδίτη δε τα λέει όλα! Έχει μπόλικα μυστικά! Πριν φύγει από τους Ιχθύες, έχει βάλει στόχο! Ο Δίας την παρακολουθεί, τη βλέπει να κάνει περίεργες κινήσεις, τη χάνει πού και πού και υποψιάζεται πως κάτι δε του λέει! Σε αυτό το παιχνίδι μεταξύ τους, μπαίνουμε και εμείς, όχι δε θα παίξουμε κυνηγητό, αλλά εκείνο το κρυφτό! Φτου και βγαίνω! Τι φτιάχνει η Θεά εκεί δα πέρα στα μουλωχτά;

Έκπληξη! 😵

φιλάκια..


Ταύρος
Τις μέρες αυτές τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα, ίσως και υπερβολικά, σίγουρα φταίει ο Δίας για αυτό! Θέλει να μάθει η αγάπη που νιώθετε για το σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, αν έχει βάθος, αν είναι γνήσια και αληθινή, αν αξίζει που τη δίνετε ή όχι! Ο τρόπος του Δία προς την Αφροδίτη είναι ευχάριστα ύπουλος, οπότε κάπως έτσι και εσείς, θα μεταμορφωθείτε σε έναν κατάσκοπο γλυκό! Το τριήμερο που ακολουθεί, είναι ιδανικό, για να αφιερώσετε χρόνο στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Εσείς θα κάνετε το πρώτο βήμα, εσείς θα ξεκινήσετε τα σορόπια, εσείς θα δείξετε πρώτα ρομαντική διάθεση και όλα τα άλλα θα ακολουθήσουν στην πορεία! Νάζια θέλει ο Δίας και γλυκόλογα, ένα παιχνίδι που ξεκινά χαρωπά και χαμογελαστά, με κατάληξη το πάθος και τα καυτά φιλιά! Η Αφροδίτη σας ντύνει όμορφα και σας βολτάρει! Το μυστικό της Αφροδίτης είναι πως θα σας ταξιδέψει για λίγο στο παρελθόν, ένα συγγνώμη απαραίτητο! Ο Δίας, τι έχει σκοπό να κάνει για αυτό; Να δώσει.. μια ευκαιρία ακόμα!

Καρκίνος
Η φαντασία σας καλπάζει τις μέρες αυτές, πολλά τα σενάρια που βολτάρουν στο μυαλό σας! Ο Δίας σας ξεγελά με έναν μαγικό τρόπο! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε ένα φλερτ, θα προσπαθήσετε να κλέψετε όχι μόνο τις εντυπώσεις, αλλά λόγια που κρύβουν κάποιες αλήθειες, ανεξάρτητα αν πονούν κατά βάθος! Και ευχάριστες να είναι οι αποκαλύψεις, εσείς όλο και με κάτι θα ενοχληθείτε! Η Αφροδίτη σχεδιάζει να σας ξελογιάσει με διάφορες υπάρξεις, που σίγουρα θα σας φτιάξουν το ψυχολογικό, όμως έχουν ημερομηνία λήξης, τις πρώτες μέρες του Μάη! Επιλογή σας είναι το αν θα περάσετε υπέροχα ή όχι! Μιας που το σύμπαν σας επιτρέπει να ξενοιάσετε, μήπως να το ακούσετε τούτη τη φορά; Το μυστικό της Αφροδίτης, είναι να εμφανίσει έναν πειρασμό, θέλει πολύ να δει κατά πόσο πιστοί είστε στη σχέση σας και στις απόψεις σας! Ο Δίας όπως φαίνεται θα κάνει τα στραβά τα μάτια.. αλλά είναι και αυτός που θα σας τιμωρήσει αργότερα! Ακολουθήστε το ένστικτό σας! 

Παρθένος
Μέρες που ξαφνικά, θα νιώσετε έντονα την επιθυμία, να γίνετε ένα με το σύντροφο της ζωής σας! Ως δια μαγείας θα ξεπεράσετε διάφορα προβληματάκια που είχατε όλο αυτόν τον καιρό, ύποπτο πολύ για το ταίρι σας, μιας που πάντα κρύβεται κάτι πίσω από το λαμπερό, χαμογελαστό, βλέμμα σας! Ευκαιρία είναι να επικοινωνήσετε σε βάθος, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και να επιδιώξετε το αμοιβαίο! Στο χέρι σας είναι να γίνετε πιστευτοί, πού και πού γίνεστε και πολύ αγαπησιάρηδες! Η Αφροδίτη, παρέα με τον Δία, βάζουν τα πιο όμορφα λόγια στο στόμα σας και εντυπωσιάζετε το πρόσωπο που σας αρέσει, σε σημείο να σας κάνει ένα εκπληκτικό δώρο! Η πονηρή η Αφροδίτη όμως έχει σκοπό να εμφανίσει την πιο ακατάλληλη στιγμή, έναν κομήτη έρωτα από το παρελθόν! Να τεστάρει την καρδιά σας! Να δει πού είστε αληθινά! Αν ανήκετε στους ελεύθερους και ωραίους, παίζει να ζήσετε ένα τριήμερο ανεπανάληπτο! Με την ευχή του Δία, τα κουφέτα είναι στο πρόγραμμα! Σσσστ είναι μυστικό!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη που λέτε έχει σκοπό να σας βομβαρδίσει με πληροφορίες, ή αλλιώς με μηνύματα! Δεν έχει σημασία το αν είστε ελεύθεροι ή δεσμευμένοι! Ερωτικά, ρομαντικά μαντάτα φτάνουν στο inbox σας, ότι και αν σημαίνει αυτό και εσείς χαμογελάτε γλυκά, γιατί σε ποιον δεν αρέσουν τα λόγια αγάπης και θαυμασμού; Βέβαια, αν έχετε ένα σύντροφο εκεί δα πέρα, θα φροντίσει να σας πλησιάσει μέσω κάποιου άλλου! Ακόμα και το φλερτ σας, το ίδιο θα κάνει! Ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα, μη σας πλησιάσουν και φάνε άκυρο! Γοητευτικό το παιχνιδάκι, ο φόβος της απόρριψης, όταν δε συμβαίνει αυτό, φουντώνει το πάθος! Ο Δίας πονηρά χαμογελά, γιατί κάπου εκεί έξω ο Πλούτωνας σας ανάβει φωτιά, οπότε όπως και να έχει, τις μέρες αυτές θα τσουρουφλιστείτε ερωτικά και ωχ αμάν! Κάτι ψιθυρίζει η Αφροδίτη στον Δία και γελούν και οι δυο μαζί! Μέσα στο τριήμερο, ένα πρόσωπο γκρεμίζει τα τείχη της καρδιάς σας, έχει μεγάλη βοήθεια σε αυτό! Του δίνουν το κλειδί στα κρυφά! Συνωμοτεί το σύμπαν ένα πράγμα..

Αιγόκερως 
Αν και έχουν περάσει κάτι μήνες από πέρσι, το σύμπαν ακόμα σας αγαπά και θέλει πολύ να σας δει ευτυχισμένους και ικανοποιημένους, κυρίως από την ερωτική σας τη ζωή! Οπότε ότι δεν έγινε τότε, ίσως και να συμβεί τις μέρες αυτές! Η Αφροδίτη, ο Δίας και ο Πλούτωνας, έχουν ήδη φτιάξει το πιο μαγικό κοκτέιλ του έρωτα και της αγάπης και σας το προσφέρουν, έστω και λίγο – λίγο! Όπως φαίνεται η Αφροδίτη κρύβει κάτι ακόμα στο μανίκι της, είναι μυστικό γιατί κατά βάθος, θέλει να αποδείξει τη δύναμή της! Μέρες που μπαίνει πολύ αγάπη στην καρδιά σας, συγχωρείτε πιο εύκολα, κάνετε το πρώτο βήμα και έχετε τη διάθεση να ακούσετε, ακόμα και τα παραπονάκια του συντρόφου σας! Να βολτάρετε, να ταξιδέψετε, να βρεθείτε με κόσμο, γιατί πώς θα σας δουν να σας φλερτάρουν και να σας διεκδικήσουν; Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι ίσως και να πάρετε το αίμα σας πίσω, τύπου να επιστρέψει κάποιος πρώην, να εμφανιστεί κάποιος νέος και ξαφνικά να χρειαστεί να επιλέξετε τον καλύτερο! Θα σκάσει ο Δίας! Το μυστικό πιο είναι τελικά; Ένας έρωτας αουτσάιντερ!

Ιχθύες
Και που λέτε ο Δίας πριν φύγει από το ζώδιό σας, έχει σκοπό να εκπληρώσει μια τελευταία ευχή! Και επειδή η Αφροδίτη βρίσκεται στην ίδια φάση, τα έχουν σχεδιάσει όλα, το δώρο είναι σίγουρα ερωτικό! Ιδανικό το τριήμερο για τους δεσμευμένους της παρέας, αποζητάτε αγκαλιές, φιλιά, ηρεμία, όμορφες συζητήσεις! Ωραίο όλο αυτό, ύποπτο βέβαια, προφανώς κάποια ζαβολιά έχετε κατά νου να καλύψετε! Ας μην κάνουμε όμως τέτοιες σκέψεις! Να επιτρέψετε λοιπόν, στο ταίρι σας, να σας μιλήσει, να κάνει τα παραπονάκια του, να ακούσετε με προσοχή και να κατανοήσετε, το ζουμί της υπόθεσης! Ο πονηρός ο Δίας, γουστάρει τις ελεύθερες ψυχές, εκείνες που ζούνε δίχως περιορισμούς και που λατρεύουν την υπερβολή! Μπορεί αρκετοί Ιχθύες να αποφεύγετε τον έρωτα και τις δεσμεύσεις, να μη σας κάνει κέφι στην παρούσα φάση, να όμως που κανείς δε σας ρωτά! Αφροδίτη και Δίας, σας στέλνουν ένα πρόσωπο, ουρανοκατέβατο, σα κομήτης, που δε σας αφήνει σε χλωρό κλαρί! Όσα όχι και να ξεστομίσετε, άλλο τόσο η επιμονή του! Πώς θα βγείτε από το βούρκο της μοναξιάς; Το μυστικό; Άλλος σας διεκδικεί, αλλού δίνετε τα φιλιά σας!

magicfariel

Φωτογραφία από Dantegráfico από το Pixabay