Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Τα Ζώδια του μήνα: Απρίλιος 2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μιας που ανέφερα πως ο Απρίλης έχει ζουμί, στρώθηκα να δω τι εννοεί ο ποιητής, όχι τίποτα άλλο μη μας βρει τίποτα στα ξαφνικά, έχουμε και μια ηλικία! 

Ο Απρίλης λοιπόν, ξεκίνησε με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Ποδαρικό που μας ανάβει φωτιές σε όλα τα επίπεδα! Ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται επίσης στον Κριό, που σημαίνει πως ξεσηκωνόμαστε για τα καλά, έχουμε επιθυμίες δυνατές, ο πήχης ανεβαίνει, οι στόχοι γίνονται ακόμα πιο δύσκολοι, εφικτοί και καθόλου ακατόρθωτοι! Και όλα αυτά αφορούν, κυρίως τα επαγγελματικά μας τα ζητήματα! Μέχρι στιγμής, όλα μια χαρά! 

Για λίγες ημέρες ακόμα η Αφροδίτη βρίσκεται στον Υδροχόο, ετοιμάζει τα μπογαλάκια της, θέλει οπωσδήποτε να πάει στους Ιχθύες, γιατί η άνοιξη θέλει αγάπες και λουλούδια! Με πιάνετε τι σας λέω; Τόση παγωνιά, ποιος την άντεξε;;; Καιρός η Αφροδίτη να φορέσει τα ανοιξιάτικα, αέρινα φουστάνια της! Από τις 06/04 αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πιο ρομαντικό! 

Αυτό δεν αρέσει και τόσο στον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο! Φαντάζομαι πως στραβώνει με την αποχώρησή της, οπότε στρέφει την προσοχή του στον Άρη, που βρίσκεται ακόμα στον Υδροχόο και δίνει υπόσχεση πως για δεκαπέντε μέρες, θα μας κάνει τη ζωή ποδήλατο! Μέχρι δηλαδή να φύγει και ο Άρης 15/04!
Από τη μια λοιπόν έχουμε τη διάθεση να απογειωθούμε, να το παλέψουμε, να κάνουμε μια νέα αρχή, από την άλλη όμως, πολλά τα εμπόδια που θα προκύψουν και οι συμπεριφορές του κόσμου, όχι και τόσο ωραίες! Θα πέσουν και κάτι προδοσίες, επειδή στις δουλειές δεν υπάρχουν φιλίες, αλλά μόνο το ποιος είναι ο καλύτερος! Μόλις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας, το σύμπαν θα ηρεμήσει.. να μου το θυμηθείτε! 

Ωστόσο ο Δίας και ο Ποσειδώνας, έχουν σκοπό να μοιράσουν πολλά όμορφα δώρα σε όλους εμάς! Τα ζώδια του Νερού και της Γης έχουν την τιμητική τους, αλλά κατά βάθος η επιρροή αυτή είναι θετική για όλους! Και ξαφνικά Αφροδίτη, Άρης, Δίας και Ποσειδώνας, στους Ιχθύες, από τις 16/04 και μετά κάνουν θαύματα! Μας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να νιώσουμε ευτυχισμένοι και πλήρεις! Κάποιοι βρίσκουν τη δουλειά των ονείρων τους, κάποιοι ένα σύντροφο ζωής! Γεμίζουν και οι τσέπες από χρήμα, οπότε την υγεία μας να έχουμε και όλα βαίνουν καλώς! Ας πω καλύτερα πως η φάση γίνεται super duper!

Προκύπτει και μια Πανσέληνος στο Ζυγό, φαντάζομαι πως οι ευαισθησίες μας στα κόκκινα, οι επιθυμίες μας πιο βαθιές από ποτέ!

Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, μας προσγειώνει κάπως ανώμαλα πίσω στη Γη, γιατί ωραίες οι πτήσεις, είναι όντως συναρπαστικές, αλλά η βάση, βρίσκεται πάντα στη Γη! Τα γνωστά θεμέλια! Υπάρχει φως! 🌞

φιλάκια..


Κριός
Ο Απρίλης είναι ένας μήνας πολύ μυστήριος για εσάς! Ρίχνετε όλο το βάρος σας στη δουλειά, στροφάρει ο εγκέφαλος, με τον Ερμή και τον Ήλιο στο ζώδιό σας, περνάτε τα μηνύματα που θέλετε να περάσετε σε όλους, σας θαυμάζουν ένα πράγμα, έχετε μπόλικη ενέργεια και οι ιδέες σας αρέσουν! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να μη δίνετε αφορμές για κακοπροαίρετα σχόλια! Αλλάζει το πλανητικό σκηνικό, δε σας ταιριάζει και τόσο, συνεπώς, πέφτουν οι ρυθμοί, αποζητάτε περισσότερο χρόνο στο σπίτι, προέχει η ξεκούραση, καμία διάθεση για δραστηριότητες που άλλοτε σας ευχαριστούσαν! Προς τα τέλη του Απρίλη, νιώθετε στο απόλυτο τον ερχομό της Άνοιξης, οπότε ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα και μια αταξία επίσης!

Ταύρος
Πολύ φορτσάτος μπαίνει ο Απρίλης για εσάς, σας ανάβει σίγουρα φωτιές, σας πληγώνει κιόλας! Ο Κρόνος παίζει μπάλα στην περίπτωση τη δική σας, οπότε μέχρι ο Άρης να πάει στους Ιχθύες 16/04, η κατάσταση θα είναι πολύ ζόρικη! Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να αποδείξετε την αξία σας, να τρέξετε, να δουλέψετε ίσως κάτι από την αρχή, γιατί ο Κρόνος σπέρνει αμφιβολίες εκεί που δεν υπάρχουν! Σίγουρα κάποιος λόγος θα υπάρχει για αυτό, οπότε όποιος έχει κούτελο καθαρό, τα δίνει όλα και προχωρά παραπέρα! Προς τα τέλη του Απρίλη θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι! Και πάλι η Αφροδίτη και ο Άρης θα συναντηθούν στους Ιχθύες και πάλι ο έρωτας εμφανίζεται, ως κομήτης, για να υπάρξει ένα happy end? Το φινάλε του Απρίλη, προκύπτει και μια Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας! Αυτό και αν είναι γεγονός!!!

Δίδυμος
Όπως φαίνεται αρκετά από τα όνειρά σας πραγματοποιούνται μέσα στις μέρες του Απρίλη! Ως δια μαγείας, ότι έχετε επιθυμήσει, εμφανίζεται και εσείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτείτε και να το διαχειριστείτε! Ο Δίας από τους Ιχθύες, σας φέρνει απίστευτα δώρα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ότι έχετε δουλέψει με πάθος, έχετε δώσει το καλύτερο του εαυτού σας, έχετε θυσιάσει απίστευτο πολύτιμο χρόνο, ξαφνικά θα σας πει ένα μεγάλο ευχαριστώ! Ακόμα, μπορεί να σας γίνει μια νέα επαγγελματική πρόταση! Too good to be true! Ο Άρης από τους Ιχθύες από τις 16/04 «ζηλεύει» την αίγλη σας και αποκαλύπτει στα ξαφνικά, εκείνους που δε χαίρονται και τόσο από τις επιτυχίες σας! Στο χέρι σας είναι να κρατηθούν οι ισορροπίες!

Καρκίνος
Από τη μια ο Δίας, από την άλλη η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, να είστε σίγουροι πως ο Απρίλης είναι ο μήνας σας! Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Τι σας βαραίνει τη ψυχή; Θα προκύψει το θαύμα όπως φαίνεται και θα απογειωθείτε από χαρά και ευτυχία! Το καλύτερο το σύμπαν σας το φυλάει για το τέλος, μιας που η Αφροδίτη και ο Ουρανός, έχουν κατά νου, να φέρουν ένα μεγάλο έρωτα στη ζωή σας! Να ερωτοχτυπηθείτε λέμε! Είστε έτοιμοι για όλα, έχετε απίστευτη ενέργεια, τίποτα δε σας σταματά τούτη τη φορά! Ο Απρίλης είναι σκέτη φαντασία για εσάς, οπότε να είστε θετικοί στις νέες προκλήσεις, οι περιπέτειες φέρνουν εμπειρίες που γεμίζουν τη ζωή! Ένα ταξιδάκι κάπου μακριά, είναι ότι πρέπει για το τέλος του Απρίλη!

Λέων
Ευχάριστα τα νέα, μπορείτε να ενθουσιαστείτε όπως συνηθίζετε, άλλωστε! Ο Απρίλης είναι ο μήνας που θα γεμίσουν οι τσέπες σας από λεφτά! Επιτέλους, θα μπορέσετε να κάνετε πέντε πράγματα παραπάνω, δηλαδή να φροντίσετε τον εαυτό σας! Για να συμβεί όμως αυτό, θα περάσετε πολύ ζόρικα! Τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή! Πρώτα η μάχη και μετά τα λάφυρα! Ο Κρόνος επιβλέπει την κατάσταση, εκείνος αποφασίζει στο τέλος! Ο Άρης από τους Ιχθύες, ενώ δεν είναι πια σε μάχιμη φάση, έχει όρεξη για σκανδαλιές! Φέρνει εμπόδια από το πουθενά, προκειμένου να αποδείξετε την αξία σας στη δουλειά! Ή που αντιδράτε και βγαίνετε εκτός παιχνιδιού, ή που παίρνετε φωτιά και εντυπωσιάζετε με τις ιδέες σας! Ξεχάστε το υφάκι, έτσι;;;

Παρθένος
Ο Απρίλης είναι ένας ιδιαίτερος μήνας για εσάς, θα αποκαλύψετε τις επιθυμίες σας, ανεξάρτητα του αν θα πραγματοποιηθούν ή όχι! Ο Δίας δε θα σας αφήσει παραπονεμένους, αλλά μέχρι τότε θα νιώσετε απίστευτα συναισθήματα και χαράς και ενθουσιασμού και απογοήτευσης! Ιδανικές ημέρες για να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει! Ζόρικη η φάση, όμως απαραίτητη για να γνωρίζουν οι άλλοι τη θέση σας! Ο Κρόνος προφανώς βρίσκεται κάπου στη μέση, γιατί θέλει να μάθει την αλήθεια! Όντως πρέπει να σας προσφέρουν όσα ζητάτε, ή μήπως να κόψετε κάτι στη μέση; Η Αφροδίτη και ο Άρης στους Ιχθύες, γλυκαίνουν το τοπίο και με την ευχή του Δία μπορεί να κάνετε ή να σας κάνουν μια πρόταση γάμου; Μια δέσμευση ζωής είναι καθοδόν!

Ζυγός
Μεταξύ μας ο Απρίλης δεν είναι και τόσο ερωτικός μήνας και ας μπήκε η άνοιξη για τα καλά! Το σύμπαν είναι τέτοιο, που στρέφει την προσοχή σας στα επαγγελματικά σας τα θέματα, στο πώς να βγάλετε περισσότερα λεφτά, στο τι θα κάνετε στο μέλλον! Και εντάξει αν είστε μονάχοι στη ζωή αυτή, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, τότε σκούρα τα πράγματα! Ο Κρόνος σα να έχει τις στραβές του, οπότε θα περάσετε από κόσκινο το σύντροφό σας και εννοείται πως θα τον αντιμετωπίσετε όπως τους επαγγελματικούς σας τους συνεργάτες, κάτι που σίγουρα δε θα έχετε τόσο όμορφα αποτελέσματα! Ο Δίας και ο Άρης από τους Ιχθύες, από τα μέσα του μήνα και μετά, ανοίγουν τους δρόμους, σας προσφέρουν νέες ιδέες, για θέματα επαγγελματικά! Απογειώνεστε χρυσά μου!

Σκορπιός
Πολύ εργασία και χαρά έχει ο Απρίλης, αλλά και πολλές εκπλήξεις επίσης! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες η αλήθεια είναι, πως θα είναι κάπως σκληροπυρηνικές! Ο Κρόνος φταίει για όλα, ξαφνικά εκεί που έχετε δρομολογήσει τα πάντα όλα, ένα πρόσωπο θέλει οπωσδήποτε να σας χαλάσει τα σχέδια! Ερωτικά καβγαδάκια; Οικογενειακά; Πάντως σας έρχεται από εκεί που δε το περιμένετε! Βέβαια, ο Δίας, η Αφροδίτη και ο Άρης από τους Ιχθύες, έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν απίστευτα πολύ, γιατί υπάρχει και η γνωστή Θεία Δίκη! Οι τελευταίες ημέρες του Απρίλη, είναι ιδανικές για να ταξιδέψετε, για να ερωτευτείτε, για να πιάσετε μια καλή δουλειά! Το σύμπαν σας προτιμά όταν χαμογελάτε! Για αυτό μη μασάτε, όταν σκάνε εμπόδια!

Τοξότης
Όπως φαίνεται τις μισές μέρες του Απρίλη θα είστε πολύ καλά παιδιά και τις άλλες μισές ο εαυτό σας! Χαμογελάστε, γιατί εδώ λέμε πάντα την αλήθεια! Όσο ο Ερμής και ο Ήλιος είναι στον Κριό, θα είστε μέσα στην ενέργεια, πολλά ζητήματα θα περνούν από τα χέρια σας, κρατάτε τα ηνία στα πάντα όλα και νιώθετε πολύ super για αυτό! Ο Δίας φέρνει μπόλικη τύχη και σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα προσωπικά! Βρίσκετε λύσεις από το πουθενά, προφανώς έφτασε η εποχή να δρομολογηθούν πέντε πράγματα, που άλλοτε ήταν εντελώς μπλοκαρισμένα! Με το που θα μπει η εποχή του Ταύρου, πέφτουν οι ρυθμοί σας, σα να πατάτε ένα φρένο, κάνετε πάσα διάφορα, όμως άλλο εσείς και άλλο οι άλλοι! Μόνο μην αρρωστήσετε!

Αιγόκερως
Ο Απρίλης είναι ένας πολύ παράξενος μήνας για εσάς! Μπήκε με φόρα η αλήθεια είναι και όσο να’ναι δε σας αρέσει και τόσο! Το σύμπαν φλέγεται, ο Κρόνος πετσοκόβει οτιδήποτε δεν είναι της ώρας του! Σας πιάνει μια μανία τύπου να κατά ξοδευτείτε, όμως ευτυχώς τα εμπόδια που θα έρθουν, δε θα σας το επιτρέψουν και τόσο! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες θέλει να σας βάλει σε mood ανοιξιάτικο, γλυκό, ρομαντικό και ονειροπαρμένο, όμως ο Άρης της βάζει τρικλοποδιές! Συνεπώς εκνευρίζεστε, αντιδράτε, στάζει και το στόμα σας φαρμάκι, άδικα ίσως! Υπομονή, αλλάζει το σκηνικό, η Αφροδίτη αποζητά ερωτικές στιγμές στο σενάριο της ζωής σας! Φροντίστε να ξεκουραστείτε τις τελευταίες ημέρες του Απρίλη και να απολαύσετε αγκαλιές και φιλιά!

Υδροχόος
Ελπίζω τη στολή της μάχης να μην την έχετε πετάξει από επάνω σας, γιατί έχετε μέλλον! Ο Απρίλης έκανε δυνατό ποδαρικό και εσείς φλέγεστε ολόκληροι και όχι από ερωτικό πάθος! Ο Κρόνος σας κάνει ότι θέλει, ο Άρης επίσης, οπότε ο χρόνος είναι χρήμα και τίποτα δεν είναι για πέταμα! Πάνε τα χαμόγελα, πάνε οι ευγενικές οι συμπεριφορές, αστράφτει το ματάκι σας, θα γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει και είναι σίγουρα επαγγελματικό! Με το που πηγαίνει ο Άρης στους Ιχθύες, χαλαρώνετε λιγάκι, αποζητάτε τις απολαύσεις, τις αξίζετε κιόλας, φτάνετε στο άλλο άκρο, εκείνο που λίγοι μπορούν να σας ακολουθήσουν! Αρκετοί καβαλάτε το καλάμι και κάνετε εντύπωση, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους! Η έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, έχει σκοπό να σας ταρακουνήσει πολύ γερά! Καλές οι δουλειές, αλλά από προσωπική ζωή, πώς τα πάτε;;;

Ιχθύες
Είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος τις ημέρες του Απρίλη! Όλα τα καλά θα σας έρθουν, αρκεί να δραστηριοποιηθείτε, έτσι όπως πρέπει! Καλά τις πρώτες μέρες θα μάθετε κάτι κουτσομπολιά που θα σας στεναχωρήσουν, αλλά τα προσπερνάτε γιατί έχετε άλλα σχέδια εσείς! Ο Δίας, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σας! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας! Απογειώνεστε χρυσά μου, παίρνετε φωτιά, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο για εσάς! Και καλύτερη δουλειά βρίσκετε και ένας έρωτας εμφανίζεται από το πουθενά για να σας θυμίσει το πόσο ωραία είναι η ζωή! Κατακούτελα θα σας έρθει ο έρωτας, σκοπός είναι να σας δώσει δύναμη και κουράγιο για τα πάντα όλα και όχι να πέσετε μονοί διπλοί και το χάος μετά! Φαντασμαγορικό το φινάλε από κάθε άποψη!

magicfariel

Φωτογραφία από tuan quang από το Pixabay