Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 09/04/2022 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χαθήκαμε, πού να σας τα λέω; Η άνοιξη είναι για εμένα η πιο όμορφη εποχή του χρόνου! Είναι οι μέρες που ξεκινάμε νέα πράγματα, συνήθως ανοίγει ένας νέος κύκλος, η σελίδα αλλάζει, καλωσορίζουμε το νέο, γιατί όπως η φύση ξανά γεννιέται, έτσι πρέπει να κάνουμε και εμείς..

Τα φλατ δε μου αρέσουν, τα βαριέμαι! Κάθε εποχή, έχει τα ξεκινήματά της, τις ανηφόρες και τις κατηφόρες και άμα βρούμε και καμιά λακκούβα, ας πέσουμε μέσα! Ίσως ανακαλύψουμε κανέναν κρυφό θησαυρό! 


Σάββατο σήμερα και ο Ερμής από τον Κριό έχει τα κέφια του! Βρίσκεται σε πλήρη έξαρση θαρρώ, μαζεύει βαλίτσες γιατί μεθαύριο έχει σκοπό να πάει στον Ταύρο! Θέλει όμως να μείνει αξέχαστος, οπότε τα μαντάτα είναι πολλά, σκανταλιάρικα, πονηρά! Πολλές οι συζητήσεις που θα γίνουν, ίσως να ξεκινήσουν χαρωπά, ίσως να καταλήξουν κάποιες γλώσσες να στάξουν πολύ φαρμάκι! Το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο, κυρίως για θέματα επαγγελματικά! Όποιος τα αποφύγει, θα έχει το μυαλό του ήσυχο! Όποιος ανακατευτεί, είναι αυτό που λένε .. θα τον φάνε και οι κότες! Ψυχραιμία θέλει, λογική, καθόλου συναίσθημα και μια φοβερή εξαφάνιση!

Νέα ξεκινήματα δίχως συζητήσεις δε γίνονται! Συμφωνώ! Όμως επειδή είναι Σάββατο, μπορεί ο καθένας από εμάς να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό! Ας πούμε στα νησιά βάφουν λευκά, τα πεζούλια, τις μάντρες, τις γλάστρες, προετοιμάζονται για το όμορφο καλοκαιράκι! Εμείς εδώ στην Αθήνα, μπορούμε να φτιάξουμε τη βεράντα μας, το μπαλκόνι μας, τα πρεβάζια μας και μήπως να αγοράσουμε και κανά λουλουδάκι, έτσι για τη θετική ενέργεια;;;

Φουλ ανοιξιάτικο το πρωινό, με ένα σύμπαν άκρως φλογερό! Ας κρατήσουμε τις ισορροπίες λοιπόν!

φιλάκια..

Κριός
Ο Ερμής βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιό σας, οπότε πριν εξαφανιστεί, έχει σκοπό να σας κάνει πολυλογάδες! Σήμερα λοιπόν, ή που θα ξεκινήσετε τα παραπονάκια πουρνό-πουρνό, ή που θα ψυχαγωγήσετε τους ανθρώπους σας, αφού έχετε όρεξη να τους πείτε ακόμα και ιστορίες για αγρίους! Από την άλλη ο Άρης θέλει οπωσδήποτε να ξεπορτίσετε, να το ρίξετε στις βόλτες και στις συναντήσεις, όμως το νου σας γιατί είναι πονηρός! Ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας, αποφύγετε συζητήσεις τέτοιου τύπου! Ωραία ημέρα για κομμωτήριο.. τι λέτε; Θα την κάνετε την αλλαγή;

Ταύρος
Μεταξύ μας έχει βγει το χρυσό το φτυάρι και σας «θάβουν» κανονικά, είτε φταίτε, είτε δε φταίτε! Ο Ερμής από τον Κριό, είναι η αιτία που το κουτσομπολιό πίσω από την πλάτη σας πηγαίνει σύννεφο! Σάββατο μεν, αλλά αρκετοί Ταύροι βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ο Άρης σας έχει ανάψει φωτιές, προφανώς τεστάρει τη δυναμική σας, υποστηρίζει τις μυστήριες τεχνικές, αφού ο στόχος είναι η νίκη, όμως μπορεί να σας ξεγελάσει αργότερα και να εκπλαγείτε ολίγον δυσάρεστα! Μήπως να κλείσετε το κινητό, τα social και να εξαφανιστείτε προς το βουνό ή τη θάλασσα;

Δίδυμος
Μου φαίνεται πως έχετε μεταμορφωθεί σε ένα άλλο πλάσμα, αφού το σύμπαν λογικά σας έχει φορέσει κουστούμι και γραβάτα, ή ταγιέρ! Να είναι καλά ο Άρης από τον Υδροχόο, που όπως φαίνεται σας έχει δώσει την ευκαιρία, να αποδείξτε την αξία σας στη δουλειά και να δείξετε φυσικά το ποιος είναι το αφεντικό! Καλά, εντάξει Σάββατο σήμερα, κατεβάστε τα ρολά και αράξτε κάπου όμορφα, ήσυχα, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά! Τις μέρες αυτές ίσως και να μη σας συμπαθούν και τόσο, αλλά είπαμε στη δουλειά δεν έχει φιλίες! Μήπως να πάτε για ένα μασάζ, να γαληνέψει το κορμί σας; 

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως τρέχετε και δε φτάνετε τις μέρες αυτές και για πολύ σοβαρούς λόγους όπως φαίνεται! Κάτι σας βρήκε στα ξαφνικά, υπάρχουν πολλά νέα ζητήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι σας, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα, μιας που αφορούν το μέλλον σας! Πονοκέφαλος Σαββατιάτικο, αλλά με τη σκέψη πως θα ξημερώσει μια πιο όμορφη μέρα, μια ψυχή που είναι να βγει, ας βγει! Το χρήμα είναι το κυρίως θέμα σας και το πώς θα το διαχειριστείτε! Ο Ερμής από τον Κριό, δεν αφήνει το μυαλό σας να κάνει ξένοιαστες σκέψεις.. Μιλάτε μόνο για τις δουλειές σας, πολύ κουραστικό!

Λέων
Καλέ τι έχετε πάθει εσείς; Παίζει να μη σηκωθείτε από το κρεβάτι σήμερα, να λιώσετε στον ύπνο, να κλείσετε τηλέφωνα, να μη βγάλετε λαλιά όλη την ημέρα! Ο Άρης από τον Υδροχόο, σας έχει γονατίσει ψυχολογικά και ή που θα τσακώνεστε, ίσως και άνευ λόγου και αιτίας, ή που θα κρυφτείτε και θα αποφύγετε επαφές τρίτου τύπου! Ο Ερμής ίσως να σας ξεσηκώσει λιγουλάκι, μπας και αιτιολογήσετε τη στάση σας, όμως αν το ακροατήριο δεν είναι δεκτικό, τότε τζίφος η υπόθεση! Θυμωμένοι, απογοητευμένοι, κουρασμένοι, προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση! Αγάπη θέλετε, τίποτα άλλο!

Παρθένος
Είστε λίγο «πτώμα» ή μου φαίνεται; Σήμερα λοιπόν, θα βγει όλη η κούραση των ημερών και θα αποζητήσετε τη θαλπωρή του κρεβατιού σας κυρίως! Ο Άρης φρόντισε να σας έχει στην τσίτα όλες τις μέρες αυτές, οπότε Σαββατιάτικο σας επιτρέπει να χαλαρώσετε! Και μιας που θα σας αγαπήσουν περισσότερο, αφού είστε τέρμα ήρεμοι, θα βρείτε την ευκαιρία αρκετοί από εσάς εκεί έξω, να ζητήσετε διάφορες χάρες! Και εντάξει αν είναι πρωινό στο κρεβάτι, αλλά αν είναι τίποτα δανεικά, τότε χαλάει το πράγμα! Οτιδήποτε σας προσφέρουν σήμερα, να το δεχτείτε άμεσα! Αύριο αλλάζει το σκηνικό!

Ζυγός
Και ξαφνικά τα προσωπικά σας τα ζητήματα σε πρώτο πλάνο! Από τη μια θέλετε να χαρείτε το Σάββατο αυτό παρέα με τα αγαπημένα σας τα πρόσωπα, από την άλλη όμως θέλετε να εξαφανιστείτε από παντού! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, μιας που αρκετοί έχουν ανακατευτεί, έχουν πει λόγια, έχουν άποψη για θέματα που δε τους αφορούν καν! Ο Ερμής από τον Κριό, λίγο πριν φύγει έχει σκοπό να κάνει τα λόγια σας σκληρά, σε όσους δεν κατανοούν το πώς νιώθετε ή το πώς ενεργείτε! Και εντάξει οι ξένοι, αλλά αν ακόμα και ο σύντροφός σας είναι απέναντι, τότε κάτι δε πάει καλά!

Σκορπιός
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στη δουλειά! Σε αυτά που θέλετε να κάνετε από δω και πέρα! Κάτι σας έχει ξεσηκώσει, σας έχει ενθουσιάσει, οργανώνεστε ανοιξιάτικο, γιατί αυτό πρέπει! Βέβαια, αυτά που ετοιμάζετε, ίσως και να μην αρέσουν και τόσο στους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά αυτό δε σας νοιάζει και τόσο! Δύσκολες μέρες για τους δεσμευμένους, μιας που πρέπει να εξηγήσετε ίσως και το ανεξήγητο! Ο Ερμής από τον Κριό, σας κάνει απόλυτους και πεισματάρηδες, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Σαββατιάτικο ανακοινώνετε τις προθέσεις σας και σε όποιον αρέσουν!

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς, ο Ερμής από τον Κριό, που όπως φαίνεται θέλει να σας μείνει αξέχαστος! Στολή φοράτε ή έτσι απλά πηγαίνετε στη μάχη; Όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε το φωνάζετε δυνατά, πως εσείς είστε ο αρχηγός και κανείς άλλος! Πως δίχως εσάς, το χάος, είτε αυτό αφορά θέματα σπιτιού, είτε δουλειάς, ακόμα και φιλίας! Είστε οι ενοχλητικοί της παρέας να το ξέρετε αυτό, οπότε αν σήμερα σας αποφεύγουν, μην αναρωτηθείτε το γιατί! Μπορεί να έχουν πέσει πολλά στις πλάτες σας, μπορεί να είστε ικανοί και άξιοι, όμως δίχως βοήθεια και ομαδικό πνεύμα, δε βγαίνει η δουλειά! Ηρεμήστε καλέ..

Αιγόκερως
Ο Άρης επιμένει, κάνει τα μαγικά του, θέλει να σηκώσετε τα μαγαζιά όπως και να έχει! Μπήκε άνοιξη, νέα συνολάκια, νέα παπούτσια, θέλετε να ανανεωθείτε παρέα με τη φύση! Και εννοείται πως από το σπίτι τρώτε άκυρο, δε σας αφήνουν να ξεχυθείτε στην αγορά με τόση μανία, αφού σας θυμίζουν τις υποχρεώσεις που έχετε! Ο Ερμής από τον Κριό έχει σκοπό να σας αναστατώσει, αφού στέλνει μαντάτα πολύ περίεργα! Σήμερα ναι μεν σχετικά χαρωπές οι συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά να την προσμένετε την έκπληξη, που ουσιαστικά θα σας ανάψει φωτιές! Κάντε κρυφά τα κουμάντα σας!

Υδροχόος
Είναι μέρες που ο εγκέφαλό σας έχει πάρει φωτιά! Θέλετε οπωσδήποτε να καλύψετε το κενό που άφησαν οι περιορισμοί, η φαντασία σας καλπάζει, επιβάλλεται να είστε οι πρώτοι και οι καλύτεροι, σε θέματα επαγγελματικά! Ο Άρης σας έχει κάνει πολύ ξινούς, απότομους, επιθετικούς, δε θέλετε να σας ενοχλούν με χαζομάρες! Ο Ερμής επιτρέπει επαφές, μόνο με εκείνα τα πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Το νου σας δε σας συμπαθούν όλοι και ας είστε πονηροί όταν σας κολακεύουν! Τα νέα τρέχουν, προσπαθήστε σήμερα να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες!

Ιχθύες
Να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα γιατί τα καλύτερα έρχονται! Βέβαια σήμερα ασχολείστε με θέματα που αφορούν το μέλλον της εργασίας σας, μήπως γυρεύετε κάτι νέο που θα σας ανεβάσει ακόμα πιο ψηλά! Ο Άρης από τη μια σας απογειώνει και από την άλλη σας προσγειώνει, λίγο ακόμα έμεινε και μετά ποιος σας πιάνει! Ο Ερμής είναι η πέτρα του σκανδάλου! Σας στέλνει διάφορα μηνύματα, κάποια σας ενοχλούν και κάποια σας αρέσουν! Αποφύγετε να αποκαλύψετε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας σε αγνώστους, ή ακόμα και σε φίλους, γιατί κάποιοι σίγουρα σας ζηλεύουν! Μυστήριο Σάββατο!

 magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay