Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ζώδια: «Φλογερός» ο ερχομός της Άνοιξης με τη Νέα Σελήνη στον Κριό! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα και επίσημα, μετά από τόσα κρύα, η φετινή η άνοιξη φαντάζει ως όνειρο! Ο ήλιος το απόλυτο φάρμακο! Και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή! Πού να ανθίσει και όλο το σύμπαν; Φαντάζομαι θα ζήσουμε την αφηρημάδα σε όλο της το μεγαλείο! 

Ο Απρίλης που λέτε ξεκίνησε με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού! Μια πολύ δυνατή αστρολογική επιρροή, που αφορά κυρίως, τους Κριούς, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Αιγόκερους! 

Ένα ξύπνημα μαγικό, που φέρνει την Άνοιξη! Ένα ταρακούνημα γερό, που φωνάζει “GO FOR IT”! Ύπνος τέλος! Μια νέα αρχή, που δε ρωτά, απλά ανάβει φωτιές στο υποσυνείδητό μας, που θέλει δράση, πυγμή, πάθος, κινητικότητα, ευστροφία, καλή φυσική κατάσταση! Αυτό το ακούω φωνές υφίσταται, δηλαδή τις μέρες αυτές, ξεκινάμε πράγματα που στη πορεία θα αναρωτηθούμε το τι έγινε;

Στον αυτόματο μπορώ να αποκαλύψω, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δισταγμούς, για δεύτερες σκέψεις, για αναβλητικότητα! Ο χειμώνας ήταν μεγάλος, είχαμε μπόλικο χρόνο να επεξεργαστούμε τις επιθυμίες μας, τα όνειρά μας!

Φλογερός ο ερχομός της άνοιξης, ευτυχώς που η Αφροδίτη πηγαίνει στους Ιχθύες και έχει σκοπό να σκορπίσει πολύ ρομανς, μπόλικη φαντασία, θα ξεφύγουμε σας το λέω, όμορφα! Άνοιξη σημαίνει έρωτας, νεανικά σκιρτήματα, πεταλουδίτσες στον αέρα, όνειρα γλυκά, αγκαλιές και φιλιά! Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του Απρίλη, είναι σχετικά ζόρικες, ο Άρης και ο Κρόνος μας το χαλούν για λίγο το σκηνικό, όμως μόλις αλλάξει ζώδιο και αυτός και πάει στους Ιχθύες.. θα λέει make love, not war! Σε ροζ συννεφάκι ο Άρης!

Έχει πολύ ζουμί ο Απρίλης, αλλά μένουμε στη Νέα Σελήνη που συμβολίζει την έναρξη του μήνα αυτού.. μια έναρξη όντως τέρμα φλογερή.. που προς το παρόν αφορά τον καθένα ξεχωριστά, προσωπικά και καθόλου ερωτικά! Ο σκοπός είναι ο καθένας από εμάς, να επιμείνει σε οτιδήποτε του αρέσει, με σκοπό να βελτιωθεί ως άνθρωπος πάνω από όλα! Τα δώρα θα τα φέρει ο Δίας στην πορεία.. Σύντομα!

φιλάκια.. 😘


Κριός
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε για να ξυπνήσετε, να βγείτε από τη χειμερία νάρκη, να ξεκινήσετε διάφορες δραστηριότητες, να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας. Αρκετοί ξεκινάτε γυμναστήριο, διατροφές και τα σχετικά, τρέχετε να σουλουπωθείτε, να είστε έτοιμοι για τις παραλίες. Τα beaute επίσης έχουν την τιμητική τους. Οι ενέργειες του σύμπαντος, είναι πολύ δυνατές, οπότε ακόμα και σε επαγγελματικά ζητήματα, θα πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις, που σίγουρα σε κάποιους δε θα αρέσουν και τόσο! Στη δουλειά, φιλίες δεν υπάρχουν, μια σκληρή μεγάλη αλήθεια και αυτή. Συνεπώς θα χρειαστεί να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, δίχως συναισθηματικά εμπόδια! Πρώτα η εκκαθάριση και μετά έρχεται το νέο!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Κριού, προκαλεί απίστευτη ενέργεια στην ύπαρξη τη δική σας! Σας ξεσηκώνει, σας αναστατώνει, αποζητάτε μια αλλαγή στην καθημερινότητά σας, με σκοπό να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα! Ο Δίας από τους Ιχθύες, σας κρατά σφιχτά μέσα στην αγκαλιά του, που σημαίνει πως οτιδήποτε θελήσετε για τον εαυτό σας, να το κάνετε! Η επιτυχία είναι σίγουρη, από τη μια το πείσμα σας, από την άλλη ο Δίας, βουρ για νέους στόχους, είτε προσωπικούς, είτε επαγγελματικούς! Το μήνυμα είναι, πως για να φτιάξει η ψυχολογία σας, θα χρειαστεί να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και ας ξεβολευτείτε από τον καναπέ! Αξίζει τον κόπο! Μεταξύ μας σας κουτσομπολεύουν! Οπότε αφήστε το να περάσει.. άμα κάτι πέσει στην αντίληψή σας!

Δίδυμος 
Ποιος σας πιάνει εσάς τις μέρες αυτές, με τη Νέα Σελήνη στον Κριό; Ότι επιθυμούσατε καιρό τώρα, ξαφνικά πραγματοποιείται, πολύ μαγικά και νιώθετε τέλεια με τον εαυτό σας! Τον ασυμμάζευτο θα έχετε τις ημέρες αυτές, πολλές οι προσκλήσεις για έξω, μπόλικες οι νέες γνωριμίες, είστε μέσα σε όλα, γνωρίζετε τα πάντα όλα, μη πω πως είστε οι πρώτοι που λαμβάνετε εκείνες τις χρήσιμες πληροφορίες! Η Αφροδίτη λίγες ημέρες πριν φύγει από τον Υδροχόο, σας υπόσχεται νύχτες φλογερές και πολύ παθιασμένες! Τι εννοεί ο ποιητής; Μόνο εσείς γνωρίζετε! Η επιτυχία, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, απαιτεί και ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα! Συνεπώς, να κρατάτε τις αποστάσεις, για να μπορείτε να εκφράζετε τις απόψεις σας, άφοβα!

Καρκίνος
Τυχεροί όσοι ψάχνεστε καιρό τώρα για κάτι καινούριο κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Η Νέα Σελήνη από τον Κριό, σας αποκαλύπτει τις μέρες αυτές, το τι μπορεί να συμβεί, ή τι επιλογές έχετε! Μπορεί να σας γίνει μια πρόταση από το πουθενά! Βέβαια, ανεξάρτητα από τις επιτυχίες σας, θα χρειαστεί να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, γιατί λίγοι χαίρονται με αυτές, οι περισσότεροι όχι και τόσο! Από τη μια λοιπόν γκρινιάζετε και απαιτείτε με παράλογο τρόπο διάφορα, από την άλλη οι ευκαιρίες που προκύπτουν σας ανακουφίζουν τη ψυχή! Μια επιθυμία τύπου να χωρίσετε τα τσανάκια σας, θα την έχετε, τύπου ο καθένας το δικό του τραπεζικό λογαριασμό, τα δικά του έξοδα και όλα δια του δυο! Μη λέτε ψέματα για θέματα χρηματικά!

Λέων
Μυστήριο πολύ το ποδαρικό του Απρίλη! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι η αιτία που ξαφνικά ονειρεύεστε ένα καλύτερο μέλλον, ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά! Ανάλογα από την κατάσταση που βρίσκεστε, ξεσηκώνεστε σίγουρα για νέα πράγματα, που θα βοηθήσουν να επιστρέψει το συναίσθημα της υπερηφάνειας, σε όλο σας το «είναι»! Κάποια Λιοντάρια λοιπόν, φτιάχνετε μια βαλιτσούλα και εξαφανίζεστε από τα γνωστά! Τέλειες ημέρες για περιπέτειες! Κάποια όμως προσπαθείτε να μαζέψετε τα κομμάτια σας! Όπως και να έχει, φτιάξτε στομάχι γιατί θα το χρειαστείτε! Το σύμπαν έχει σκοπό να τεστάρει σχέσεις ζωής και τα νεύρα σας στα ξαφνικά να γίνουν τσατάλια! Εστιάστε στα όνειρά σας, στους στόχους σας και διώξτε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις! 

Παρθένος
Γκρινιάξτε όσο θέλετε, έρχονται πολύ φοβερές ημέρες για εσάς! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, είναι μόνο η αρχή! Το διάστημα αυτό, αλλάζετε τελείως ύφος! Γίνεστε διεκδικητικοί στη δουλειά σας κυρίως και ζητάτε περισσότερα χρήματα! Δύσκολες εποχές για μια αύξηση, όμως ισχύει το «Ζήτα για να λάβεις»! Μεταξύ μας, ο Δίας έχει και εσάς μέσα στην αγκαλιά του, οπότε να προσμένετε να σας βρει και το χρήμα και ο έρωτας τις ημέρες του Απρίλη! Το ένα είναι διαχειρίσιμο, το άλλο όχι και τόσο! Κάποιοι Παρθένοι ίσως και να αποφασίσετε να παντρευτείτε στο πι και φι! Αστραπιαία! Ή να δώσετε το κλειδί του σπιτιού σας στο πρόσωπο που αγαπάτε! Το όνειρο σίγουρα θα το ζήσετε, όμως όσο για το τέλος, δε ξέρω αν θα είναι happy end! Όλα παίζουν και τίποτα!

Ζυγός
Φωτιά στα μπατζάκια σας ανάβει η Νέα Σελήνη στον Κριό! Ξαφνικά βρίσκετε την όρεξη να ασχοληθείτε με αμέτρητα πράγματα, έχετε απίστευτες ιδέες, σίγουρα κανείς δε βαριέται κοντά σας! Κάποιοι το ρίχνετε έξω, βόλτες, νυχτοπερπατήματα, μοιραίες συναντήσεις, φλερτ, από όλα εκείνα τα καλά, που τόσο σας αρέσουν! Βέβαια, η δημιουργικότητά σας είναι στα καλύτερά της, που σημαίνει καιρός να φτιάξετε τον κήπο, τη βεράντα, να αλλάξετε ντεκόρ στα δωμάτια, να μυρίσει άνοιξη μέσα και έξω από το σπίτι σας! Όλο και κάποιος θα ταλαιπωρηθεί στο πλάι σας, αλλά είναι και αυτά μέσα στα ωραία της ζωής! Ιδανικές ημέρες για να ασχοληθείτε με την προσωπική σας τη ζωή, γιατί μετά τις 15/04 έχει πολύ εργασία και χαρά και κούραση επίσης!

Σκορπιός
Αυτό που σας στρεσάρει πιο πολύ, είναι οι σχέσεις σας, με τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά μέσα στη ζωή σας! Επιμένουν να περνούν τα όρια σας, να επεμβαίνουν κιόλας, να προσπαθούν να περάσουν το δικό τους, ενώ γνωρίζουν πολύ τη θέση σας και τις απόψεις σας! Ας ελπίζουμε, πως τις μέρες αυτές, οι εντάσεις θα φτάσουν στο τέλος τους! Ένα τελευταίο μπουρίνι και μετά το ουράνιο τόξο! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας βοηθά να ανακαλύψετε ένα νέο χόμπι! Μια διαφορετική δραστηριότητα, που σίγουρα θα φτιάξει τη διάθεσή σας. Σκοπός είναι να είναι γεμάτη η μέρα σας! Το νου σας γιατί αν γυρεύετε μια νέα δουλειά, τώρα είναι η ευκαιρία! Μη φοβηθείτε να δώσετε τα χέρια σε κάτι νέο! Άλλωστε όποιος ρισκάρει, προσδοκά μια νίκη!

Τοξότης
Η Νέα Σελήνη στον Κριό, σας κάνει να φλέγεστε ένα πράγμα! Ξαφνικά αποζητάτε αλλαγές, γιατί μέσα από αυτές θα ανανεωθείτε, οπότε βλέπω να σηκώνετε τα πάντα όλα στον αέρα! Ή που θα το ρίξετε στη δουλειά και θα δημιουργήσετε κάτι εκ νέου ή που θα πάρετε μια άδεια από τη δουλειά για να σας δει το σπιτάκι σας και ο σύντροφός σας αν υπάρχει! Θετική και αισιόδοξη η διάθεσή σας, νιώθετε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή αυτή! Βέβαια, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, δηλαδή θα γίνει αυτό που εσείς θέλετε, την ώρα που το θέλετε και όπως το θέλετε! Φωτιά που καίει, μόνο μη καρβουνιάσετε γιατί πολύ μπόσικοι γίνεστε στα ξαφνικά! Κάποιοι θα αντισταθούν στα τσαλίμια σας, όμως θα υποκύψουν αργότερα!

Αιγόκερως
Και που λέτε τα μαντάτα του σύμπαντος είναι μεν πολύ χαρωπά, όμως είναι και πολύ μυστήρια! Άλλα κανονίζετε, αλλιώς σας έρχονται, όμως για καλό σκοπό! Η Νέα Σελήνη στον Κριό σας ξεσηκώνει για αλλαγές μεγάλες και τρανές! Αλλάζετε κατεύθυνση ότι και αν σημαίνει αυτό! Σπίτι; Δουλειά; Χόμπι; Ο Δίας είναι θαυματουργός, έχει σκοπό να σας γνωρίσει νέο κόσμο, να σας ανοίξει ένα νέο μονοπάτι, να γεμίσει τη ζωή σας από απίστευτη θετική ενέργεια και αμέτρητες δραστηριότητες που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ολοκληρωμένοι μετά από πολύ καιρό! Βέβαια, σας πιάνει μια μανία να σηκώσετε όλα τα μαγαζιά, να αγοράσετε ότι σας γυαλίζει στο μάτι, να ξεπαραδιαστείτε κανονικά! Άνοιξη, νέα σεζόν, νέα συνολάκια! Καταστροφή!

Υδροχόος
Ο Απρίλης φέρνει την άνοιξη και εσάς σε μια φάση πολύ όμορφη! Οι περισσότεροι Υδροχόοι αγωνιάτε για το πορτοφόλι σας! Προσμένετε με αγωνία να δρέψετε τους καρπούς των προσπαθειών σας! Οπότε η Νέα Σελήνη στον Κριό, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να μάθετε το αν άξιζε τον κόπο ή όχι! Κάποιοι θα χαμογελάσετε, κάποιοι όχι και τόσο! Πριν λοιπόν μάθετε το αποτέλεσμα, ρίξτε καβούρια στις τσέπες σας και ξεχάστε τις σπατάλες! Ένα πάρε – δώσε είναι η ζωή, ποτέ μονόπλευρο το θέμα αυτό! Ιδανικές ημέρες, για να κάνετε μια νέα αρχή, να οργανωθείτε, να προετοιμαστείτε, για εκείνο το καλοκαιρινό μεθαύριο! Νέες γνωριμίες, νέες ιδέες, νέα όνειρα! Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να σας πάρει από κάτω! Η Αφροδίτη φεύγει .. προλαβαίνετε να ερωτοτροπήσετε λιγουλάκι..

Ιχθύες
Του λωλού η αλήθεια είναι! Από τη μια είστε τρισευτυχισμένοι, από την άλλη στα πατώματα, αλλά ευτυχώς όχι για πολύ! Η Νέα Σελήνη στον Κριό, στρέφει την προσοχή σας, στο πορτοφόλι σας, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να γεμίσει, προκειμένου να κάνετε τα απαραίτητα, ή ακόμα να εκπληρώσετε ένα όνειρό σας! Σας βοηθά να κάνετε καλύτερο κουμάντο, οπότε σας αρέσει, δε σας αρέσει, θα στριμωχτείτε, για καλό σκοπό φυσικά! Αστρολογικά είναι ο μήνας των θαυμάτων και εσείς οι πρωταγωνιστές, μιας που ο Δίας από το ζώδιό σας, μοιράζει απίστευτα δώρα! Η Αφροδίτη κάνει πείσματα στην περίπτωση τη δική σας, όμως από τις 06/04 που θα είναι στο ζώδιό σας, τι να ειπώ, χρήμα και έρωτας πέφτουν από τον ουρανό; Καλύτερα δε γίνεται!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay