Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ζώδια: Η Αφροδίτη του Απρίλη 2022, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ας μιλήσουμε λίγο για την Αφροδίτη, που έκανε ποδαρικό στην άνοιξη! Είναι κάτι μερούλες στο ζώδιο του Ιχθύ, έφτασε ο καιρός να φτιάξει τα πιο όμορφα ρομαντικά φίλτρα της και να τα μοιράσει, γιατί άνοιξη δίχως αγάπη και έρωτα, δεν υπάρχει! Έχει ολόκληρο σχέδιο η Θεά, πρώτα θα προετοιμάσει το πεδίο και μετά η έκπληξη! 

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες, έχει σκοπό τις πρώτες μέρες του Απρίλη, να μας φτιάξει τη διάθεση! Να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με φίλους και γνωστούς, να συναντηθούμε επίσης, να κάνουμε στα ξαφνικά σχέδια για τις γιορτινές ημέρες! 

Μας βγάζει από το καβούκι μας, διώχνει μακριά τα κρύα του χειμώνα, ζεσταίνει τις καρδιές μας εκ νέου, η γνωστή προθέρμανση.. ότι και αν σημαίνει αυτό! Βέβαια, εδώ έχουμε δυο περιπτώσεις, ή που θα ξεσηκωθούμε χαρωπά, ή που θα νοσταλγήσουμε εκείνες τις όμορφες, παλιές οικογενειακές στιγμές και θα στεναχωρηθούμε λιγάκι! Να θυμίσω, πως στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε ωραίες καταστάσεις και ας μην είναι το ίδιο.. Το συναίσθημα μετρά και η σκέψη!

Μετά τις 15/04 η Αφροδίτη γίνεται απρόβλεπτη και σκανταλιάρα! Κάτι την βρίσκει την άτιμη, ο Ουρανός θέλω να πιστεύω! Η Θεά φορά τα σέξι της τα φουστάνια, θέλει ο ήλιος να ζεστάνει το κορμί της. Να αποκτήσει και μια ελαφρά απόχρωση, έτσι για την τσαχπινιά! Ο Ερμής από τον Ταύρο θέλει απεγνωσμένα να στείλει μπόλικα ερωτικά μηνύματα, οπότε αρκετοί θα ερωτοχτυπηθούν τις μέρες αυτές! Ο φτερωτός ο άγγελος, έχει στήσει καρτέρι στις ανθισμένες αμυγδαλιές, πίσω από λόφους, είναι κρυμμένος στα πιο ανύποπτα μέρη! Τα βέλη του είναι ποτισμένα από έρωτα, οπότε μέχρι και τα τέλη του μήνα, θα πέφτουν βροχή! Αν νιώσετε ένα ξαφνικό τσιμπηματάκι, μη ξαφνιαστείτε! Είναι ο έρωτας!

Και επειδή ο έρωτας χρόνια δε κοιτά, βασικά τίποτα δε κοιτά.. το νου σας ξωτικά μου, μην έχουμε τίποτα δράματα! Ωραίο το φλερτ, καταπληκτική η επιβεβαίωση, φανταστικά τα χαμόγελα, αλλά .. φρόνιμα! Ο Δίας, ο Ποσειδώνας και η Αφροδίτη, στα τέλη του μήνα, φτιάχνουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας! Κάποιοι ξεφεύγουν όμορφα, κάποιοι όχι και τόσο.. 

φιλάκια..


Κριός
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, χτυπά κατευθείαν στις ευαισθησίες σας, εκείνες που κανείς δε γνωρίζει πως υπάρχουν! Τις μέρες του Απρίλη, δεν έχετε και τόση διάθεση για αγάπες και λουλούδια! Προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση και εντάξει αν ανήκετε στους ελεύθερους και ωραίους, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, ας έχετε μια καλή δικαιολογία! Ψυχροί, απόμακροι, λιγομίλητοι, δεν έχετε όρεξη ούτε για να τσακωθείτε! Ύποπτο, ακόμα και για εσάς τους ίδιους! Και κάπως έτσι η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας σκανδαλίσει! Ένας πειρασμός, μια νέα γνωριμία, ή μια παλιά, εμφανίζεται στο δρόμο σας, έτσι ξαφνικά, μπας και η καρδούλα σας χτυπήσει πιο γρήγορα! Και άμα συμβεί αυτό, τι θα κάνετε; Η Αφροδίτη σας αποκαλύπτει τις αληθινές επιθυμίες σας και ας τις έχετε θάψει στα έγκατα της γης!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας κάνει τέρμα ευαίσθητους, χαλί να σας πατήσουν! Τις μέρες του Απρίλη έχετε την ανάγκη να προσφέρετε, το καλύτερο του εαυτού σας, σε εκείνα τα άτομα που το χρειάζονται! Καλά, κρατήστε και κάτι για εσάς! Να δώσετε συναίσθημα, να λάβετε όμως και κάτι πίσω, μην αδειάσετε στα ξαφνικά! Όσο οι μέρες περνούν, η Αφροδίτη έχει σκοπό να σας κάνει ένα δώρο! Έναν έρωτα κομήτη! Ρομαντική και ανοιξιάτικη η διάθεσή σας, προτιμάτε τις βόλτες και τις συναντήσεις με διάφορες υπάρξεις, τσουπ κάπου εκεί ανάμεσα βρίσκεται και το πρόσωπο που θα σας κλέψει την καρδιά! Ίσως να είναι καιρό μπροστά στα μάτια σας, ίσως να μην έχετε δώσει και τόση σημασία, όμως κάτι μαγικό θα συμβεί και να σου και οι πεταλουδίτσες στο στομάχι! Ναι στα αυθόρμητα, γνήσια, όμορφα συναισθήματα!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας τα κάνει μπάχαλο σε ερωτικό επίπεδο! Και εκεί που είπατε πως είστε έτοιμοι να αράξετε, είτε μονάχοι σας, είτε παρέα με το σύντροφό σας, ξαφνικά δεν είστε και τόσο σίγουροι για αυτό! Οι μέρες του Απρίλη, όπως φαίνεται είναι γεμάτες από πειρασμούς, κάποια μάτια θα σας την κάνουν τη ζημιά, είναι γραμμένο στα άστρα! Χαοτικά τα συναισθήματά σας, μαλώνετε τον εαυτό σας, μόλις πάει να στρώσει το πράγμα, πάντα κάτι συμβαίνει για να ξεστρώσει! Μα πώς γίνεται αυτό; Η Αφροδίτη λοιπόν, έχει σκοπό να τεστάρει τις επιλογές σας, να σας αναστατώσει επίσης και να σας παρασύρει σε κρυφές επιθυμίες, που μόνο μπελάδες φέρνουν! Φλερτ, πονηρές ματιές και χαμόγελα, είναι η ζωή σας όλη, όμως αυτά έρχονται και φεύγουν! Μήπως να καθίσετε φρόνιμα;

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, τις ημέρες του Απρίλη έχει διπλό πρόσωπο, δηλαδή, από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξετε και πολλές οι εκπλήξεις όπως φαίνεται! Έχετε όλη την καλή τη διάθεση να συμπαρασταθείτε στο σύντροφό σας, στους φίλους σας, στην οικογένειά σας! Όμως όσο οι μέρες περνούν σας πιάνει μια τρελή επιθυμία, τύπου να φτιάξετε βαλιτσούλα και να εξαφανιστείτε από παντού! Η Αφροδίτη λοιπόν, θέλει να πιάσετε αγκαζέ το ταίρι σας και να πάτε κάπου μακριά, για να ζήσετε τον έρωτά σας! Βέβαια και μονάχοι αν είστε, πάλι θα προτιμήσετε τη φυγή, θέλετε οπωσδήποτε να αλλάξετε παραστάσεις! Κάντε οικονομία, γιατί δε το γλιτώνετε το ταξιδάκι και ας είναι εξπρές! Μιας που σας αρέσουν οι κινηματογραφικοί έρωτες, ίσως και να ζήσετε κάτι τέτοιο, είτε στο τρένο, είτε στο αεροπλάνο, είτε στο καράβι!

Λέων 
Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, εστιάζει καθαρά στην τσέπη σας! Ποιοι έρωτες και ιστορίες για αγρίους, αφού επιβάλλεται να γεμίσει το πορτοφόλι πρώτα και μετά όλα τα άλλα! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ξαφνικά θα σας κάνουν κάποια δωράκια, προκειμένου να πάρετε μια ανάσα, προκειμένου να βγάλετε το μήνα πιο άνετα, μέχρι να ορθοποδήσετε και να σταματήσετε την γκρίνια φυσικά! Κάποια Λιοντάρια βρίσκετε τη δουλειά που γυρεύετε και νιώθετε πως μετά από καιρό, μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Η Αφροδίτη σας προσφέρει μεγάλη βοήθεια σε τέτοια θέματα! Μόλις νιώσετε πως υπάρχει μέλλον, πως όλα βαίνουν καλώς, θα ξεκινήσετε να ερωτοτροπείτε χαρωπά! Πρώτα θαυμάζετε εσείς τον εαυτό σας και μετά προσμένετε το θαυμασμό από τους άλλους!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, ταράζει λίγο τα νερά στα συναισθηματικά σας, φροντίζει τις ημέρες του Απρίλη να σας αποδείξει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο και πως καλό είναι να προστατέψετε τον εαυτό σας, μη σας βρει κάποια απογοήτευση και πέσετε στα πατώματα στα ξαφνικά! Όσο οι μέρες περνούν, νιώθετε πως προσφέρετε πολλά περισσότερα από όσα πρέπει στο ταίρι σας ή ακόμα και στους ανθρώπους σας και δε λαμβάνετε κάτι πίσω! Σας πιάνει το παράπονο, αδειάζετε και ξεκινάτε να ζητάτε διάφορα, προκειμένου να δείτε, αν παίζει το γνωστό αμοιβαίο! Όλα είναι ένα μεγάλο πάρε – δώσε στη ζωή αυτή! Και κάπου εκεί η Αφροδίτη ίσως να φέρει ένα πειρασμό, έτσι για να σας ξεσηκώσει ευχάριστα, να σας ζαλίσει λίγο το μυαλό, να νιώσετε και εσείς ωραία! Το νου σας, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ζυγός
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες σας κάνει να φαντάζεστε «δράκους»! Έχετε φουλ ρομαντική διάθεση, οι ηλιόλουστες ημέρες του Απρίλη βοηθούν πολύ σε αυτό! Κάποιοι σα να ξεχνάτε τα προβλήματά σας, σα να τα κουκουλώνετε, γιατί προτιμάτε τις αγκαλίτσες και τα φιλάκια από τα καβγαδάκια! Βέβαια, δε γίνεται από τη μια να είστε τέρμα πικρόχολοι με το ταίρι σας και από την άλλη να του λέτε το Σ’αγαπώ και να προσμένετε να ακούσετε το ίδιο! Η Αφροδίτη όμως είναι πονηρή! Έχει ζαβολιάρικη διάθεση, που σημαίνει πως ότι δε σας προσφέρουν τα οικεία σας τα πρόσωπα, θα τα αποζητήσετε από τις άγνωστες, γοητευτικές υπάρξεις που θα βρεθούν ως δια μαγείας στο δρόμο σας! Ανοίγουν οι δουλειές σας, νέες γνωριμίες προκύπτουν, κάποιο πρόσωπο σας κάνει τα γλυκά τα μάτια! Σας χάνουμε, έτσι;

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, έχει σκοπό να σας το φέρει λάου-λάου το γεγονός! Αρκετοί αποφεύγετε τον έρωτα όπως ο διάβολος το λιβάνι, να όμως που θα σας βρει μέσα στις ημέρες του Απρίλη από εκεί που δε το περιμένετε! Σε πρώτη φάση, η Αφροδίτη θέλει να χαλαρώσετε, να τη δείτε αλλιώς τη δουλειά, να βγείτε από το σπιτάκι σας, να σας δει ο ήλιος ή το φεγγάρι, να νιώσετε έστω για λίγο πως η ζωή είναι ωραία! Το σύμπαν έχει τα κέφια του, όσο ο μήνας προχωρά, ένα πρόσωπο σα κομήτης θα μπουκάρει μέσα στη ζωή σας, θα έρθει από το πουθενά και ξαφνικά να κάνετε σκέψεις άλλου τύπου! Αισθησιακές, πονηρές, ρομαντικές, αλλάζουν οι επιθυμίες σας! Οι δουλειές σας ανοίγουν, ο χρόνος σας περιορισμένος, να όμως θα χρειαστεί να βρείτε χρόνο και για τον έρωτα! Ξεφεύγετε από τα γνωστά. Γιατί όχι;

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, σας κάνει τέρμα παραδοσιακούς, οπότε αρκετοί ξεσηκώνεστε για περιπέτειες! Φέτος σκέφτεστε να οργανώσετε διάφορα σουαρέ στο σπιτάκι σας, να φτιάξετε ακόμα και αυγά! Η Αφροδίτη σας δημιουργεί έντονα την επιθυμία, να θυμηθείτε τις παλιές καλές εποχές, τότε που οι γιορτινές ημέρες είχαν μεγάλη αξία, κυρίως συναισθηματική! Όμορφες οι σκέψεις σας, φτιάξτε πρόγραμμα, δώστε τις κατευθύνσεις, να μια καλή ευκαιρία να αγαπήσετε ξανά με τους ανθρώπους σας! Να κάνετε μαζί διάφορα πράγματα! Στα ξαφνικά λοιπόν, σηκώνετε ένα σοι στο πόδι, φίλους και γνωστούς, όλοι έχουν από κάτι να φτιάξουν! Ζεστασιά και αγάπη σας μεταφέρει η Αφροδίτη, κάτι τέτοιο προσφέρετε και εσείς σε εκείνους που αγαπάτε! Και μόλις το project τελειώσει, μια μελαγχολία είναι ότι πρέπει!

Αιγόκερως
Έτοιμοι για τους αγρούς! Να τρέξετε στα λιβάδια, μέσα στα λουλούδια! Τέτοια σας κάνει η Αφροδίτη από τους Ιχθύες! Τυχεροί όσοι ζείτε στην εξοχή, τυχεροί και όσοι βρείτε το χρόνο να αποδράσετε σε αυτήν! Σας πιάνει η άνοιξη κανονικά και ο φετινός Απρίλης σας θέλει πρωταγωνιστές, τύπου εκφράζετε τις επιθυμίες σας και εκείνοι που σας αγαπούν στις εκπληρώνουν! Το ταξιδάκι είναι μέσα στο πρόγραμμα λοιπόν, ξεκινάτε τις προετοιμασίες από τώρα! Η Αφροδίτη θέλει πολύ να ζεστάνει την καρδιά σας, σας θέλει ερωτοχτυπημένους, οπότε ή που λατρεύετε το σύντροφό σας στα πολύ ξαφνικά ή που κάποιος σας μαγεύει με την παρουσία του! Όπως και να έχει, θα ξεχάσετε για λίγο την τετράγωνη λογική και θα λειτουργήσετε με πολύ συναίσθημα! Κλειδώστε το γραφείο, αποφύγετε σουαρέ με συναδέλφους, περιπέτειες προσεχώς!

Υδροχόος
Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Τι και αν όλος ο κόσμος βλέπει καρδούλες και αστεράκια, εσείς έχετε έναν έρωτα μεγάλο! Τη δουλειά σας και το χρήμα φυσικά! Οπότε όσο οι άλλοι θα βλέπουν ρομαντικά και χαλαρά τη φάση, άλλο τόσο εσείς θα προετοιμάζεστε για τη νέα σεζόν, για εκείνα τα πλάνα, που όταν εκπληρώνονται τα βρίσκετε άκρως αφροδισιακά και λίγα λέω! Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, όχι δε σας φέρνει κανέναν έρωτα, αντιθέτως βοηθά τη φαντασία σας να καλπάσει, τι είναι αυτό που θα κάνετε προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους πάντες; Σας γεμίζει από αισιόδοξα, χαρωπά συναισθήματα και τσουπ φέρνει και το χρήμα, εκείνο που τόσο καιρό περιμένετε! Προς τα τέλη του Απρίλη, αφού έχει μπει το νερό στο αυλάκι, η Αφροδίτη προστάζει για λίγη ανεμελιά και ξεκούραση! Αντίθετοι στο ρεύμα μια ζωή.. γιατί να αλλάξετε τώρα;

Ιχθύες 
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, πόσο πολύ ταιριάζει με τον ανοιξιάτικο τον ήλιο; Κάθε μέρα που περνά σας χαλαρώνει, σας ηρεμεί, σας μαγεύει και σας μεταμορφώνει σε αξιολάτρευτα πλασματάκια! Είστε η ψυχή της παρέας, ο καλύτερος σύντροφος, το πιο καλό παιδί της τάξης! Χαμογελώ, γιατί πόσο ύποπτες μπορεί να είναι τέτοιες συμπεριφορές από εσάς, όταν η σκανταλιά είναι μέσα στο αίμα σας; Η Αφροδίτη, δεν είναι μόνη στο έργο αυτό, έχει τον Δία και τον Ποσειδώνα, οπότε αυτό που θα σας βρει παίζει να είναι ανεπανάληπτο! Ναι, να ταξιδέψετε, να πάτε στη θάλασσα, ένα νησί είναι ότι πρέπει! Όπου και αν βρεθείτε τις ημέρες του Απρίλη, μπορεί να σας βρει ο έρωτας, μεταμφιεσμένος κιόλας! Να είναι ένας ψαράς; Ένας βοσκός; Ένας ημίθεος σε μια παραλία; Μια γοργόνα ίσως; Τι λέτε; Θα γράψετε το παραμύθι από την αρχή;

magicfariel

Φωτογραφία από Briam Cute από το Pixabay