Σάββατο 23 Απριλίου 2022

Το Ζώδιο του μήνα: Ταύρος 2022 by MagicF’Ariel..!

Ταυράκια μου γλυκά, έφτασε επιτέλους η εποχή μας! Αυτό σημαίνει ήλιος, ζεστασιά και ανθισμένα λιβάδια! Σε ανοιξιάτικο mood έχουν μπει μέρες τώρα, η Αφροδίτη, ο Άρης, ο Δίας και ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, έχουν όλη την καλή τη διάθεση να σας απογειώσουν, γλυκά!
Το αγκάθι στην ιστορία είναι ο Κρόνος από τον Υδροχόο, ο οποίος είναι πολύ θυμωμένος και έχει τόση δύναμη, που ανατρέπει κάθε τι καλό! Εκεί που στρώνει κάτι, εκεί μπάχαλο ξανά! 


Οι τελευταίες ημέρες του Απρίλη, είναι ιδιαίτερα πικάντικες! Το να ταξιδέψετε για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, είναι ένα πολύ όμορφο σενάριο, ένα απελευθερωτικό γεγονός, θα έλεγα! Βέβαια, το μυαλό σας είναι σε όλα αυτά που έχετε αφήσει πίσω και σας προσμένουν με μεγάλη αγωνία!

Ας αναφέρω πρώτα τα ευχάριστα των ημερών, έτσι για να ευθυμήσουμε λιγουλάκι.

Η Αφροδίτη από τους Ιχθύες, θέλει πολύ να σας δει ερωτευμένους, στα ξαφνικά! Αντιδράτε περίεργα με τις πεταλουδίτσες στο στομάχι! Εσείς υποφέρετε, εκείνη χαμογελά παράξενα! Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, όπως φαίνεται τα έχει κάνει πλακάκια με την Αφροδίτη, συνεπώς το σύμπαν έχει σκοπό να σας στείλει ένα μήνυμα πολύ ερωτικό! Μέρες που είναι λοιπόν, τα γιορτινά τραπέζια έχουν την τιμητική τους, οι συναντήσεις με άτομα που έχετε ίσως και χρόνια να δείτε, το αγόρι που έγινε άντρας, το κορίτσι που έγινε γυναίκα, τσουπ.. μια ενόχληση.. έφτασε ο Έρωτας! Άτομο μέσα από το περιβάλλον σας, ο γνωστός, του γνωστού, μα πόσο απολαυστικό είναι όταν η βαρεμάρα, μετατρέπεται σε ένα δυνατό καρδιοχτύπι;; Όπως και να έχει ο Έρωτας σας την έχει φυλαγμένη, έρχεται, είναι καθοδόν, κυρίως τις ημέρες του Μάη! Όμως ο Απρίλης ακόμα δεν έχει τελειώσει! 

Ο Κρόνος είναι μεγάλος βραχνάς, κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Όλα στα κόκκινα λοιπόν και εσείς πρώτο μέτωπο στη μάχη! Ο Ερμής έχει σκοπό να σας αποκαλύψει τους εχθρούς σας και να σας βοηθήσει να δείτε το ποιοι είναι δίπλα σας, στον αγώνα που κάνετε καθημερινά! Επιθετικοί ως συνήθως, χάνετε το δίκιο σας, αλλά κατά βάθος, τα λόγια σας δεν αρέσουν σε μερικούς! Η αλήθεια πάντα πονάει, αναφέρομαι σε εκείνα τα άτομα που μόνο εμπόδια ξέρουν να φέρνουν και που σας βάζουν τρικλοποδιές. Για αυτό και εσείς, αντί να φωνάζετε και να χαλάτε τις χορδές σας, καλύτερα να στέλνετε mail, τα γραπτά μένουν, είναι συγκεκριμένα και κάνουν περισσότερο θόρυβο, δε νομίζετε; 

Το φινάλε του Απρίλη έχει μια έκπληξη ακόμα, μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας, στον Ταύρο δηλαδή! Είναι χαρμόσυνο το γεγονός, στρέφει όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας και όπως φαίνεται μια επιθυμία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί στα ξαφνικά και να αλλάξετε ρότα, είτε στα ερωτικά σας τα ζητήματα, είτε στα επαγγελματικά! Για να δούμε, τι θα δούμε; 
Πάντως μεταξύ μας τώρα, μια έκλειψη τέτοιου τύπου, σίγουρα προκαλεί απίστευτη ένταση, ίσως νευράκια και αϋπνίες, προφανώς κάποιο μήνυμα θέλει να περάσει το σύμπαν, κυρίως σε εσάς, οπότε let it flow! Ότι και αν σημαίνει αυτό! Αν είναι να γίνει το θαύμα, ας το πάρει το ποτάμι, να τελειώνουμε!

Ερωτευτήκατε ή ακόμα; 😅

Και κάνουμε «είσοδο» μοιραία, στο Μάη! Λατρεμένος μήνας από όλες τις απόψεις! Ως μήνας, γιατί αν πιάσουμε το αστρολογικό, πραγματικά θα τις τραβήξουμε τις κοτσίδες μας! 

Ο Κρόνος το χαβά του! Μπλέκετε στα πόδια σας, στις δουλειές σας, σας βάζει εμπόδια, σας στέλνει αδιάβαστους, το κλου της υπόθεσης είναι, το πώς θα διαχειριστείτε τέτοιου είδους ζητήματα! Θα είστε τίμιοι και ξεκάθαροι, ή θα προτιμήσετε άλλους τρόπους; Εδώ βρίσκεται η παγίδα, γιατί η φύση σας είναι τέτοια, που προτιμότερη είναι η μια περίπτωση, μια και έξω, μπαμ και κάτω και σε όποιον αρέσει, παρά τα πλαγιομετωπικά που πάντα σας πιάνουν! Αφού σιχαίνεστε τα ψέματα, δεν είστε ούτε καλοί σε αυτά.. (πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις..) φυσικά! 

Ο Δίας ετοιμάζει βαλιτσούλες για τον Κριό! Έχει τα δικά του τα βάσανα, όσο σας βοήθησε, σας βοήθησε, ελπίζω μέσα από τόσες γνωριμίες που κάνατε όλο αυτόν τον καιρό, να σας έμεινε και κανά νέο φιλαράκι! Ο Δίας από το ζώδιο του Κριού λοιπόν, έχει σκοπό να σας ρίξει στα πατώματα, κυρίως για ερωτικά θέματα! Δε σας ρωτάει απλά, σας ζορίζει τέρμα, να κάνετε ένα flash back, να θυμηθείτε τις επιλογές σας, να νοσταλγήσετε κάποια ψυχή, να ρίξετε εκείνο το άτιμο το δάκρυ, δε μας τα λέει καλά ο Θεός της τύχης! Με λίγα λόγια έχει σκοπό να σας αιτιολογήσει, γιατί είστε ακόμα μόνοι, ή γιατί είστε με ένα σύντροφο που απλά βασανίζετε; Κακό σπυρί και ο Δίας! 

Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, είναι μια καλή, δυνατή, επιρροή, που θα χρειαστεί, να τη διαχειριστείτε με μέτρο, ταπεινά και αθόρυβα! Να όμως που θα συμβούν τα αντίθετα, δηλαδή τις μέρες του Μάη θα φωνάζετε όλη την ημέρα, θα είστε μπόσικοι πολύ, θα γίνετε οι ενοχλητικοί της παρέας! Όταν ένας Ταύρος φωνάζει, είτε υπάρχει αιτία, είτε όχι, τότε σημαίνει πως κάτι τον ενοχλεί! Είναι σίγουρα πληγωμένος και απογοητευμένος, από κάτι, που φωνάζει αυθόρμητα και σπάει και κανά βάζο άμα χρειαστεί! Δράση – αντίδραση! 

Μήπως προκύπτει και μια Πανσέληνος στον Σκορπιό; Ω μοντιέ, 😵 από τα μέσα του Μάη και μετά το σκοτάδι! Εκπληκτικό το γεγονός, που μετά από 15 ημέρες έχουμε ακόμα μια έκλειψη.. την ίδια μέρα, μια έκλειψη Σελήνης τούτη τη φορά! Μυστήριο που όλα παίζουν ανάμεσα από Ταύρο και Σκορπιό! Τι μέρες θα ζήσουμε; 
Όσο να’ναι είναι μέρες που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τον κακό σας τον εαυτό, να επεξεργαστείτε την άσχημη πλευρά σας, να αποδεχτείτε τα συναισθήματα σας, να υποστηρίξετε τις απόψεις σας, όμως δίχως να αδικήσετε κάποιον! Αν πρέπει να ζητήσετε ένα συγγνώμη, να το κάνετε! Ας υποθέσουμε πως κακό το διαβολάκι, μαλώνει με το καλό και από τη μια όλα στα κόκκινα και από την άλλη όλα στα γαλάζια.. Ο καλός ο άνθρωπος, έχει μεγάλη καρδιά, είναι πάντα καλός.. και ας βαφτίζεται ως θύμα! Ο καλός ο άνθρωπος.. είναι ο Ταύρος.. 😇

Η Αφροδίτη στον Κριό! Τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Δε ταιριάζει καθόλου στη ψυχική κατάσταση του Ταύρου, έχει σκοπό η Θεά να μας τα κάνει μπάχαλο! Το παρελθόν είναι μια πονεμένη ιστορία και όταν υπάρχουν ανεκπλήρωτοι έρωτες, εμφανίζονται ως φαντάσματα, στην πιο άκυρη στιγμή και ξανά μανά από την αρχή, μα πάντα κάτι συμβαίνει και ποτέ η ιστορία δε φτάνει ως το τέλος! Να κάτι τέτοιο θα ζήσετε και θα ζήσουμε, οπότε καλή μας επιτυχία! Το θέμα είναι θα έρθει ο ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο για να ζητήσει μια ευκαιρία ακόμα; Θα στείλει η πριγκίπισσα ένα ραβασάκι, τύπου θέλω να σε δω; Δηλαδή θα γίνει κρούση από την άλλη πλευρά ή πάλι ο Ταύρος θα τρέξει ως αιώνιο θύμα του έρωτα; Τα πάθη, που ήταν λάθη, μα κατά βάθος τόσο απολαυστικά, μα άκρως βασανιστικά! Ωραίος που είναι ο Μάης, να χαρώ! 

Να προσφέρω ένα σαμπανιζέ κρασί, έτσι για να πάνε τα φαρμάκια κάτω, πιο γλυκά; 😋

Ο Ερμής που λέτε, είναι στον Ταύρο, έχει σκοπό μετά από τόση χαρά και επικοινωνία, να γυρίσει ανάδρομος! Το φινάλε του Μάη, λίγο πριν, ο Ερμής πάει στους Διδύμους, θυμώνει, πεισμώνει, τρελαίνεται και εμείς μαζί του! Μα είναι δυνατόν; Μέρες λοιπόν, που καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς!
Άντε υπάρχει και ένα ευχάριστο νέο, τύπου κάποιος να σας υποσχεθεί ένα μπόνους ή μια αύξηση! Να χαρείτε, αλλά να κρατάτε και μικρό καλάθι, γιατί με ανάδρομο Ερμή, το σύμπαν, λέει και ξε λέει! Μήπως να σας το κάνουν γραπτώς; 

Σα να έχει βολευτεί ο Άρης στους Ιχθύες, έχει καλμάρει, την έχει κατά βρει, μπορώ να πω, οπότε προτιμά τις βόλτες, τα φιλαράκια, τα κοκτέιλ και γενικότερα πιο ανέμελες καταστάσεις! Σας βοηθά να ξεσκάσετε εν ολίγοις! Κάντε το όσο παίζει, γιατί μόλις πάει στον Κριό, ετοιμαστείτε να φορέσετε την πανοπλία της μάχης! Ξανά, μανά από την αρχή! 

Καταλήγω στο συμπέρασμα, πως Ταυράκια μου, τρώγεστε με τα ρούχα σας, κάποιοι δικαιολογημένα, κάποιοι όχι και τόσο! Ανάμεσα από φίλους και γνωστούς, μπορεί να προκύψει ένα φλερτ, ή ακόμα και ένας έρωτας, που σίγουρα θα σας ανανεώσει! Όσοι έχετε ένα σύντροφο, να’ναι καλά ο άνθρωπος, φροντίστε να τον κρατήσετε με νύχια και δόντια, γιατί ίσως η λέξη exit, να φαντάζει σαν όνειρο! Γκρινιάζετε στη δουλειά, στο σπίτι, όπου βρίσκεστε, γιατί άλλο πια τα βάρη των άλλων δε θέλετε να τα σηκώνετε, ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του! Αυτό θα δείξετε ως συνήθως με πολύ άγαρμπο τρόπο!

Πολλές φορές θα τα βάλετε με τον εαυτό σας, θα πείτε πρώτα την αλήθεια σε εσάς και μετά σε όλους τους άλλους! Ένα ταξίδι στο παρελθόν θα το κάνετε, ίσως να βγει σε καλό τούτη τη φορά, ίσως και πάλι να έχουμε δράματα! Πάντως κάτι που επιστρέφει ξανά και ξανά, κάτι θέλει να σας πει, σωστά; 

Ταυράκια μου, ο Μάης είναι ο μήνας, που οι τούρτες παγωτό, μπαίνουν ξανά μέσα στη ζωή μας.. Ας χαρίσουμε μια στον εαυτό μας, για τα γενέθλιά μας, ας έχουμε και μια καβάντζα, για τις πίκρες, που έχει σκοπό το σύμπαν να μας μοιράσει.. Και άμα συμβεί καμιά χαρωπή έκπληξη.. χαλάλι η τούρτα παγωτό! 

Happy Birthday.. Ταυράκια όλου του κόσμου! 💖

magicfariel

Φωτογραφία από inna mykytas από το Pixabay