Κυριακή 15 Μαΐου 2022

Ζώδια: Ανεξήγητα Μαγική η Πανσέληνος στον Σκορπιό, by MagicF’Ariel!

16/05/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το Φεγγάρι γιομίζει αυτή είναι η αλήθεια, ήδη βιώνουμε το τρεις ημέρες πριν, τσουπ αύριο 16/05 Πανσέληνος στον Σκορπιό! Έχουμε μέλλον δηλαδή, μέχρι να καθαρίσει το τοπίο από τις μαγικές επιρροές του φεγγαριού! Συμβαίνει όμως και μια Έκλειψη Σελήνης, το σύμπαν δηλαδή γίνεται ακόμα πιο μυστήριο, συνεπώς η ενέργεια που εκπέμπει είναι έντονα διαισθητική, ενστικτώδης, ερωτική ίσως; 


Τα πάθη φουντώνουν, τα συναισθήματα είναι υπερβολικά, των άκρων βέβαια, η αγάπη τεντωμένη σε ένα σχοινί! Κάποιο θα σπάσει, κάποιο θα παραμείνει γερό και δυνατό! Το άσπρο με το μαύρο μάχονται σώμα με σώμα!

Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, από μόνη της είναι ως επιρροή μυστήρια, μαγική, φτιάχνει μυστικά, ευνοεί τους κρυφούς έρωτες, έχει τη δύναμη να πραγματοποιήσει ακόμα και το ανεκπλήρωτο! Όμως στο σύμπαν γίνεται χαμός! Από τη μια ο Κρόνος από τον Υδροχόο, πετσοκόβει τα φτερά που πάνε να ανοίξουν, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής από τον Δίδυμο, βάζει τρικλοποδιές! Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι αυτοί που στηρίζουν θετικά το Φεγγάρι! Πόσο ύποπτο είναι αυτό; Ο Ποσειδώνας λατρεύει τις ψευδαισθήσεις και τα ψεματάκια! Ο Πλούτωνας έχει αδυναμία στις παράνομες, αυτοκαταστροφικές τις σχέσεις! Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, ξεπερνά κάθε συναισθηματικό όριο! Δεν υπάρχουν ταμπού, δεν υπάρχει το σωστό και το λάθος, υπάρχει μόνο η λέξη επιθυμία! Και οι επιθυμίες επιβάλλεται να πραγματοποιούνται! 

Να γιατί εμφανίστηκε σήμερα ο κεραυνός στο κινητό μου! Αστραπές και βροντές λέει.. μεταφορικά, κυριολεκτικά, τι σημασία έχει;;; Φρόνιμα λοιπόν, γιατί οι αταξίες εδώ πληρώνονται, πουθενά αλλού!

φιλάκια.. 


Κριός
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας στρεσάρει για θέματα που έχουν να κάνουν με το ταμείο σας! Τι είχατε, τι απέμεινε, ποια διαχείριση έγινε, πού πήγαν τα λεφτά; Μέρες που κάνετε πολύ περίεργες σκέψεις, θέλετε οπωσδήποτε να ξεγελάσετε κάποιον, ας το αφήσω στο φλου.. προκειμένου να γλυτώσετε πέντε φράγκα, να όμως που και αυτά θα φύγουν! Ένα ραντεβού με το λογιστή σας, είναι ότι πρέπει, μπας και το πάρετε αλλιώς το θέμα! Εννοείται πως ξεχνάτε για το υπόλοιπο του μήνα, το shopping therapy, τα ταξιδάκια και τα beaute, μιας που φανερώνονται άλλες υποχρεώσεις, πολύ πιο σοβαρές! 

Ταύρος
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας δημιουργεί κατά βάθος υπαρξιακά θεματάκια! Τύπου ποιοι είστε, πού πάτε, με ποιους συναναστρέφεστε, ποιος ο λόγος που υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι μέσα στη ζωή σας; Βαρύ το κλίμα σε κάθε περίπτωση! Τις μέρες αυτές σα να φωτίζει το Φεγγάρι την ερωτική σας τη ζωή, σα να σας φανερώνει αλήθειες που πονούν, η επιλογή δική σας, η ευθύνη επίσης! Ταυράκια μου ή που ερωτεύεστε σφόδρα και θα ζήσετε έναν έρωτα μεγάλο ή που μαζεύετε τα μπογαλάκια σας και λέτε ένα ηρωικό αντίο! Ο Ποσειδώνας βοηθά να κρατήσετε τις ισορροπίες! Ξεπερνάτε τα όρια! 

Δίδυμος
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας ρίχνει τέζα στο κρεβάτι! Μπορεί να σας έρθει ένα απλό κρυολόγημα, μπορεί να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας, πάντως οι μέρες που έρχονται είναι πολύ περίεργες, θα χρειαστεί να είστε προσεχτικοί και στο τι τρώτε και στο πώς ντύνεστε και με ποιους συναναστρέφεστε! Επαγγελματικά θέματα σας αναστατώνουν, μιας που προκύπτουν εκκρεμότητες στα ξαφνικά, εμφανίζονται και ανταγωνιστές από το πουθενά! Αν προκύψει ένα ζήτημα που δεν έχετε ιδέα του πώς να το διαχειριστείτε, ρωτήστε για να μάθετε! Ειλικρινά πείτε πως δε γνωρίζετε..!

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, είναι ένα πολύ χαρωπό, αστρολογικό γεγονός για εσάς! Μπορεί η επιρροή του Φεγγαριού να είναι κατά βάθος σκοτεινή και παράξενη, εσάς σας εξισορροπεί από τις αμέτρητες καλοσύνες που μοιράζετε από δω και από κει! Νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, γεροί και δυνατοί, αποφασισμένοι για όλα τις μέρες αυτές! Αμέτρητες οι προσκλήσεις για βόλτες, συναντήσεις και σουαρέ, όρεξη να έχετε για σουρτούκεμα! Απαραίτητη η παρουσία σας, προφανώς έφτασε η εποχή να σας ανταποδώσουν εκείνες τις χάρες! Αρκετοί θέλετε εκδρομούλες, κάποιοι business and pleasure! Go for it!

Λέων
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας τσιτώνει σε σημείο επικίνδυνο! Όλα στα κόκκινα τις μέρες αυτές! Το Φεγγάρι όχι δε ρίχνει κανένα φως επάνω σας, αντιθέτως σας θέλει στα σκοτεινά, στα τυφλά και αν χρειαστεί να κολυμπήσετε στα βαθιά, γιατί όχι; Οι σκέψεις σας χαοτικές, δε ξέρετε από πού να το πιάσετε και πού να το αφήσετε! Προφανώς πρέπει να βρείτε την άκρη του νήματος, να αποδεχτείτε αλήθειες που πονούν και να παραδεχτείτε τα λάθη σας! Το να εξάπτεστε και να αντιδράτε σα Λιοντάρια αλαφιασμένα, μόνο κακό μπορεί να φέρει! Αποφύγετε να κάνετε ανούσιες σπατάλες, δε σας παίρνει!

Παρθένος
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, τονώνει την αυτοπεποίθησή σας, νιώθετε πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στη ζωή αυτή! Να’ναι καλά οι άνθρωποί σας, που είναι συνεχώς δίπλα σας και σας κρατούν γερά το χέρι! Τυχεροί όσοι ψάχνεστε επαγγελματικά, μιας που το Φεγγάρι σας δείχνει το μονοπάτι που πρέπει να ακολουθήσετε! Προφανώς ο ανάδρομος Ερμής, έχει και τα καλά του, αφού τα εμπόδια που φέρνει δεν είναι πάντα για κακό! Οι μέρες αυτές όμως, έχουν έναν αέρα ανανέωσης και προόδου! Ιδανικές ημέρες για εξερευνήσεις, για περιπέτειες, για βουτιά στο άγνωστο! Θα το τολμήσετε;

Ζυγός
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, είναι μεγάλος πονοκέφαλος για εσάς! Ενώ θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να προχωρήσετε παραπέρα, δε σας αφήνει αν δεν έχετε τακτοποιήσει παλιότερες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες! Εννοείται πως δε θα ζητήσετε δανεικά, ξεχάστε τα αυτά, με ότι έχετε να προχωρήσετε, τσούκου – τσούκου! Το άνοιγμα εσείς το κάνατε, γνωρίζατε, τίποτα δεν είναι έκπληξη! Μέρες που θα ζοριστείτε, αφού το Φεγγάρι επηρεάζει την τσέπη σας και βάζει το χέρι τόσο βαθιά, που θα πείτε ήμαρτον! Αποφύγετε τις νέες συμφωνίες, ούτε ο ανάδρομος Ερμής δε το επιτρέπει!

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας, είναι βάσανο μεγάλο! Όλα στα κόκκινα, μέρες που θα τις τραβήξετε τις κοτσίδες σας, όπως και να έχει! Το Φεγγάρι σας τρελαίνει το μυαλό! Η ερωτική σας ζωή σε πρώτο πλάνο, δυσανασχετείτε σε κάθε περίπτωση! Οι δεσμευμένοι αποζητάτε τις ελευθερίες σας και οι ελεύθεροι αναρωτιέστε το πού είναι ένας σύντροφος! Βέβαια, οι σχέσεις δεν είναι τόσο απλές, ούτε τόσο αθώες, αφού ο εγωισμός ο δικός σας και των άλλων προκαλούν προβλήματα μεγάλα! Μέρες που προκύπτουν απίστευτα κουλά, κάποιος θέλει να έχει το πάνω χέρι, να που κανείς δε θα το έχει!

Τοξότης
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, βρίσκει τον τρόπο να σας ρίξει ψυχολογικά, αφού προκύπτουν διάφορα παράξενα στη δουλειά σας και ξαφνικά νιώθετε ξεκρέμαστοι! Ναι μεν υπολογίζατε στη βοήθεια κάπως ανθρώπων, να που δε θα σας την προσφέρουν, όχι ακόμα! Μονάχοι θα χρειαστεί να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και πόσο πια; Σας βλέπω να αναστενάζετε όλη μέρα και όλη νύχτα, μπορεί να προτιμήσετε τις μοναξιές σας και το κρεβατάκι σας. Το Φεγγάρι σκεπάζει, κρύβει τις αισιόδοξες τις σκέψεις, πιο πολύ σας προβληματίζει, σας πονοκεφαλιάζει, σας ρίχνει στο βούρκο της αδράνειας!

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας κάνει πιο λαμπερούς από ποτέ! Σας ξεσηκώνει για διάφορες δραστηριότητες εκτός σπιτιού! Δημόσιες σχέσεις, συναντήσεις, διασκέδαση, βόλτες, έφτασε ο καιρός να φορέσετε τα καλά σας τα ρούχα και να κάνετε εντύπωση! Σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να αποφύγετε συζητήσεις που αφορούν το χρήμα, γιατί μπορεί κάποιος να παρεξηγηθεί ή να ζηλέψει! Δε χρειάζεται να γνωρίζουν, ούτε τη θέση έχετε, ούτε το πόσα βγάζετε! Ακόμα περισσότερο τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Να είστε δίκαιοι, τυπικοί και τα λόγια σας να είναι περί ανέμων και υδάτων!

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, σας δημιουργεί απίστευτη ανασφάλεια! Ξαφνικά νιώθετε ανικανοποίητοι από το έργο σας και δεν έχετε όρεξη να το συνεχίσετε! Καλά, για φρόνιμα! Μέρες που γκρινιάζετε με το παραμικρό, φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από εσάς! Παραλογίζεστε, γίνεστε άδικοι, ποια είναι η ρίζα του προβλήματος, θα την ανακαλύψετε ποτέ; Το Φεγγάρι θολώνει κατά πολύ το μυαλό σας και ξαφνικά μπορεί να κάνετε ένα shopping ανεπανάληπτο! Να θυμίσω πως δεν είναι εποχές για σπατάλες, μιας που έχετε όνειρα να πραγματοποιήσετε ακόμα, που σίγουρα θα χρειαστούν τον οβολό σας!

Ιχθύες
Η Πανσέληνος στον Σκορπιό, είναι αυτό που χρειάζεστε για να πάρετε τις αποφάσεις σας, να τις στηρίξετε δυναμικά, να γυρίσετε τη σελίδα και να τραβήξετε ένα πολύ διαφορετικό μονοπάτι! Βέβαια, τις μέρες αυτές, ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω, γεγονός που σας στρεσάρει πολύ, αφού κατά βάθος γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε και ποια η συνέχεια! Αποφύγετε τις συζητήσεις, τις εξηγήσεις, τα λόγια τα μεγάλα, κανείς δεν είναι σε θέση να σας καταλάβει! Αθόρυβα λοιπόν, πράξτε αναλόγως για να έρθουν καλύτερες ημέρες! Μη βάζετε τόσο εύκολα το χέρι στην τσέπη γιατί θα κλάψετε πικρά!

magicfariel

Φωτογραφία από Darkmoon_Art από το Pixabay