Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ζώδια: Με άρωμα Σκορπιού το ΣΚ 14/05 – 15/05/22 by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όσο ο Μάης περνά, άλλο τόσο μας ξετρελαίνει με τις εκπλήξεις του, από αστρολογικής άποψης!
Μυστήρια σκοτεινό το βρίσκω το ΣΚ αυτό, μιας που η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό, το φεγγάρι γεμίζει γιατί στις 16/05 έχουμε Πανσέληνο στον Σκορπιό, καθώς επίσης και μια έκλειψη πάλι στον Σκορπιό! Σκορπίσιες ημέρες 100%! 



Βέβαια, έχουμε και έναν Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους, ο οποίος έχει κακοκεφιές και φέρνει απίστευτα εμπόδια σε όλο τον κόσμο! Τι να συνδυάσουμε και τι να κατανοήσουμε, όταν σχεδόν τα πάντα βρίσκονται εκτεθειμένα και στον αέρα; 

Μέρες λοιπόν που η ψυχή μας, σκοτεινιάζει! Οι σκέψεις μας όχι και τόσο ευχάριστες, νιώθουμε μια μελαγχολία και μια απογοήτευση από τις σχέσεις μας, γιατί έφτασε ο καιρός να πέσουν για ακόμα μια φορά οι μάσκες!
Όποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, θα ζητήσει βοήθεια από εκείνους που κάποτε εξυπηρέτησε και κατά πάσα πιθανότητα να μη λάβει κάτι! Το όχι δεν αρέσει σε κανέναν, αλλά ο τρόπος είναι το μαγικό κλειδί στην ιστορία! Ένα ξερό όχι φανερώνει έναν ανάγωγο άνθρωπο! Μια καλή συζήτηση που να δικαιολογεί την άρνηση δηλώνει κάποιον που έχει μάθει να σέβεται και να εκτιμά! Το timing παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, μπορεί τις μέρες αυτές κάποιοι να μη μπορούν να προσφέρουν κάτι, αλλά τις επόμενες να αλλάξει το πράγμα! Οι απόλυτες εκφράσεις είναι πολύ σκληρές για κάποιους! Ναι η αλήθεια πονά, όμως μερικές φορές χρειάζεται αυτό το κομψί – κομψά!

Και επειδή ο Σκορπιός από τη φύση του είναι το πιο ερωτικό ζώδιο που υπάρχει, το ΣΚ αυτό, ακόμα και η εβδομάδα που έρχεται, μπορούν να συμβούν μυστήρια πράγματα στις ερωτικές τις σχέσεις! Εκείνες που υπάρχει πάθος, έλξη, που τα μάτια βγάζουν σπίθες, που τα χείλη τρέμουν από εκείνο το φιλί! Καλά ας μην αναφέρω τα χάδια, γιατί μετά πάμε σε άλλο level! 

Τέλος πάντων.. ας προκύψει ότι θέλει! Είμαι έτοιμη η Ταυρίνα και για μάχες σώμα με σώμα, αλλά και για αγάπες και λουλούδια! Ας φορέσω την πανοπλία καλύτερα.. πιο κοντά στην πραγματικότητα της ζωής μου!

φιλάκια..

Κριός
Η αλήθεια είναι πως οι μέρες αυτές είναι πολύ μυστήριες για εσάς! Σειρά σας να ζητήσετε διάφορες χάρες από ανθρώπους που έχετε εξυπηρετήσει πολλές φορές! Το θέμα είναι πως αρκετοί θα ξινίσουν τα μούτρα τους, κάποιοι θα σας αποφύγουν, τα «όχι» θα πέσουν βροχή με πλάγιο τρόπο! Το να ανοίξετε συζήτηση και να ζητήσετε τα ρέστα, είναι τσάμπα κόπος, μιας που ο ανάδρομος Ερμής, δεν επιτρέπει τις ξεκάθαρες κουβέντες, αντιθέτως τις μπερδεύει και προκαλεί χάος και παρεξηγήσεις! Σας πληγώνουν το ΣΚ αυτό, κυρίως τα φιλαράκια σας, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να χαράξετε τη δική σας την πορεία, να ικανοποιήσετε τις δικές σας τις επιθυμίες και αν μείνετε και λίγο μόνοι, δε χάλασε ο κόσμος! Αποφύγετε τους καβγάδες!

Ταύρος
Και μιας που η Σελήνη είναι στον Σκορπιό και πολλά γίνονται τις μέρες αυτές στο ζώδιο αυτό, να ξέρετε πως θα είστε φουλ μέσα στις κακοκεφιές, μια βουτιά στο σκοτάδι θα την κάνετε! Το σύμπαν σας κλέβει το χαμόγελο και τις χαρωπές τις σκέψεις, ο Κρόνος ας πούμε παγώνει την καρδιά σας και γίνεστε πολύ σκληροί με τους ανθρώπους σας! Τις μέρες αυτές, μπορεί να μην έχετε όρεξη για πολλά – πολλά, να όμως που την έχουν τα φιλαράκια σας! Όπως και να έχει, να είστε θετικοί στις προτάσεις για βόλτες, συναντήσεις και σουαρέ! Η Αφροδίτη αν και βρίσκεται backstage, έχει σκοπό να προκαλέσει μοιραίες συναντήσεις, με κάποιο πρόσωπο που σας αναστατώνει, που κάθε φορά σας θυμίζει το τι εστί έρωτας κεραυνοβόλος! Let it flow.. και omg!

Δίδυμος
Προφανώς βρίσκεστε μέσα σε μια μόνιμη παραζάλη, μιας που ο Ερμής βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας! Το θέμα είναι πως διαπιστώνετε πως πολλά λόγια που ακούσατε ήταν του αέρα, κάποιοι απλά ήθελαν να χαϊδέψουν τα αυτιά σας, ίσως ήθελαν να σας αποφύγουν, πάντως τυχεροί όσοι κρατήσατε μικρό καλάθι μια φορά και έναν καιρό! Τις μέρες αυτές, θα προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας κάνουν να ζητήσετε εκείνες τις χάρες, μια εξυπηρέτηση, μια ανταπόδοση και να σας γυρίσουν την πλάτη! Σκοτεινιάζει το σύμπαν σας, εξάπτεστε, αγριεύετε και αφού ξεστομίσετε ένα κάρο ασυναρτησίες, θα προτιμήσετε την εξαφάνιση και τη μοναξιά σας! Διδυμάκια μου ψυχραιμία, απλά είναι ένα ζόρικο ΣΚ από αστρολογικής άποψης!

Καρκίνος
Επιτέλους κλείστε το τηλέφωνο και σταματήστε το κουτσομπολιό, γιατί με ανάδρομο Ερμή το πιο πιθανό είναι τα λόγια σας, να γυρίσουν μπούμερανγκ και να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Να βγείτε οι κακοί της παρέας, ενώ δεν είστε! Η Σελήνη είναι στον Σκορπιό, που σημαίνει πως τα συναισθήματά σας είναι πολύ μυστήρια, από τη μια τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα και από την άλλη όχι και τόσο, η ζωή είναι υπέροχη! Κρίμα στους ανθρώπους που πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν τον ψυχικό σας τον κόσμο! Η Αφροδίτη όλο και κάπου φταίει στην ιστορία, όμως είναι εκείνη που σας ξεσηκώνει για να κάνετε τις γνωστές δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να πετύχετε διάφορα πράγματα που έχετε μέσα στο μυαλό σας! Ντυθείτε ωραία και σουρτουκέψτε άφοβα!

Λέων
Η Σελήνη στον Σκορπιό εννοείται πως επηρεάζει τη διάθεσή σας, ξαφνικά φτιάχνετε μυστικά και δείχνετε πιο ένοχοι από ποτέ! Ζόρικο το ΣΚ αυτό, ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε ακατέργαστα διαμάντια, που πληγώνουν! Αρκετοί στα πολύ ξαφνικά, μαζεύετε τα μπογαλάκια σας και εξαφανίζεστε από προσώπου γης! Ένας χωρισμός παίζει πολύ, ο Κρόνος κρύβεται από πίσω, πετσοκόβει σχέσεις που ουσιαστικά δεν έχουν κανένα λόγο να υπάρχουν! Τις μέρες αυτές καλό είναι να αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις συζητήσεις που δε βγάζουν κάπου! Ότι ξεστομίζετε, προκαλεί αναταραχή, μια δυσαρέσκεια και γίνεστε αντιπαθητικοί, όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε! Μέρες που θα ακούσετε μπόλικες ενοχλητικές αλήθειες!

Παρθένος
Μεταξύ μας, οτιδήποτε και αν συμβαίνει στο σύμπαν, εσείς έχετε τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που σας επηρεάζει πάρα πολύ! Ρίχνει καιρό τώρα μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, από τη μια τα βλέπετε όλα ονειρικά, από την άλλη είναι κάπως εφιαλτικά, άντε να βγάλετε άκρη! Πάντως η πραγματικότητα είναι ένα άλλο, εντελώς ξεχωριστό κεφάλαιο, που το ΣΚ αυτό, πρόκειται να σας ζορίσει συναισθηματικά! Με λίγα λόγια, είστε ανικανοποίητοι και δε ξέρετε το τι θέλετε! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, έτσι για το πικάντικο της ιστορίας! Αρκετοί θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, ή τα φιλαράκια σας, γιατί έχετε πολλά να σκεφτείτε και άλλα τόσα για να χαμογελάσετε! Αψυχολόγητοι, με μουτράκια ως το πάτωμα. Γιατί; Έγινε κάτι;

Ζυγός
Δε πιστεύω να θέλετε να ταξιδέψετε τις μέρες αυτές, γιατί τσάμπα ο κόπος και το άγχος! Μπορεί να ακυρωθεί η πτήση σας, μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε προκειμένου να μείνετε στη βάση σας! Ανάδρομος Ερμής χρυσά μου, πού πάτε;;; Το σύμπαν είναι τέτοιο, που σας προκαλεί με διάφορα χρέη που υπάρχουν! Σας θυμίζει πως ο λογαριασμός πρέπει να πληρωθεί, για να μπορέσουν τα σχέδιά σας, να ευοδωθούν αύριο, μεθαύριο! Και εντάξει αν έχετε κάνει από μόνοι σας τη ζημιά, αν όμως υπάρχει και παρέα στο σκηνικό, τότε ακόμα πιο ζόρικα τα πράγματα, μιας που θα χρειαστεί να συνεργαστείτε και να βάλετε από κοινού το χέρι στην τσέπη! Ένα ΣΚ πολύ ζόρικο, για αυτό καλό είναι να κρατάτε τις απόψεις σας για εσάς και μόνο! Μη πηγαίνετε γυρεύοντας!

Σκορπιός
Χρυσά μου είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών! Όλο το σύμπαν για πάρτη σας! Τι άλλο θέλετε;;; Η Σελήνη στο ζώδιό σας, πλησιάζει και πανσέληνος στο ζώδιό σας, γίνεται και μια έκλειψη στο ζώδιό σας, θα γυαλίσει το ματάκι σας κανονικά! Πιο ευαίσθητοι από ποτέ, έτοιμοι να στάξετε το φαρμάκι σας, όπου χρειαστεί! Και επειδή έχετε το μαγνήτη θα προκαλέσετε από μόνοι σας διάφορες καταστάσεις με αποτέλεσμα να προκύψουν εντάσεις, κυρίως με τους ανθρώπους σας στα ξαφνικά! Παίζει να σας ρίξουν ευθύνες για διάφορα, να σας κριτικάρουν, να σας κάνουν υποδείξεις, να σας κουνήσουν το δάχτυλο και εσείς φυσικά να βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Βέβαια, μπορείτε να δηλώσετε μια εξαφάνιση και να εκτονωθείτε ερωτικά με το πρόσωπο που σας αρέσει.. Ρίξτε μαύρη πέτρα, έτσι για τη ζαβολιά!

Τοξότης
Σίγουρα το αστρολογικό σας παίρνει λίγο ξώφαλτσα, οπότε όλο και κάτι παράξενο μπορεί να συμβεί μέσα στο ΣΚ! Να θυμίσω πως οι προσδοκίες πληγώνουν, οπότε μη περιμένετε το καλό που κάνατε μια φορά και έναν καιρό να σας το ανταποδώσουν! Όχι τούτες τις ημέρες! Οπότε μη ζητήσετε τίποτα από κανέναν για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Αν προσμένετε για μια απάντηση, δε θα τη λάβετε ποτέ! Είτε είναι επαγγελματικό το θέμα, είτε προσωπικό, θα μείνετε με την αγωνία και με δυσάρεστα συναισθήματα για παρέα! Μέρες που εκνευρίζεστε, πέφτει το ηθικό σας, μιλάτε μονάχοι, καταλήγετε πως τα ζωάκια της φύσης έχουν πιο καλή καρδιά από τους ανθρώπους! Πάρτε ένα σκύλο λοιπόν, η ευτυχία σε όλο της το μεγαλείο!

Αιγόκερως
Σας πιάνουν λίγο οι τσιγκουνιές σας μέρες που είναι, γιατί έχετε κάνει αρκετοί καλό ταμείο και δε σας παίρνει να χαλάσετε ούτε 1 ευρώ! Καλά μη τρελαίνεστε, το χρήμα είναι για να έρχεται και να φεύγει πάντα σε καλή μεριά! Λέμε τώρα! Αποφύγετε το ΣΚ αυτό να κάνετε παρέα με άτομα που δεν υπολογίζουν το χρήμα, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε και εσείς το εφέ σας και μετά να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Είστε και ανταγωνιστικοί από τη φύση σας, οπότε ξαφνικά θα προκύψουν γκρίνιες για οικονομικά θέματα, μιας που εσείς θα μαζεύετε τα λουριά και οι άνθρωποί σας θα τα λύνουν! Καλό είναι να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, γιατί μόνο έτσι θα περάσετε όμορφα και ήρεμα! Διάφορες συμπεριφορές σας εξοργίζουν, όμως να θυμάστε πως ο άνθρωπος δεν αλλάζει!

Υδροχόος
Βασικά αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα ωραίο μπουμ! Ο Κρόνος που έχει κατσικωθεί στο ζώδιό σας, σα να σας έχει αλυσοδεμένους, δε σας αφήνει να κουνήσετε ρούπι! Προφανώς σας προστατεύει από κακοτοπιές, που τώρα δε τις βλέπετε, αλλά ακόμα και έτσι, πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό! Ζόρικο το ΣΚ αυτό από όλες τις απόψεις, έχουν πολλές απαιτήσεις από εσάς, κυρίως οι άνθρωποί σας και έχετε δεσμευτεί στο παρελθόν, οπότε πρέπει να τους ακούσετε και να τους βοηθήσετε όπως και να έχει! Η Σελήνη στον Σκορπιό μαυρίζει τη ψυχή σας, εξαφανίζει κάθε τι χαρωπό, σας θέλει μελαγχολικούς και μόνους! Παγοκολόνες τις μέρες αυτές, δε σας συγκινεί τίποτα και οι λέξεις βγαίνουν με το τσιγκέλι από το στόμα σας! Βρείτε τρόπους να το αλλάξετε αυτό, λίγο οι φίλοι, λίγο το πρόσωπο που αγαπάτε κρυφά, λίγο ο έρωτας..

Ιχθύες
Μέρες που δε θα μπορέσετε να βγάλετε άκρη, ούτε με τον εαυτό σας τον ίδιο! Μπερδεμένοι μέχρι εκεί που δε φτάνει, φαντάζεστε και δράκους, πιο πολύ θα μουγκρίζετε μονάχοι παρά το οτιδήποτε άλλο! Ο ανάδρομος Ερμής φταίει που δε μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά, που δε μπορείτε να συνεννοηθείτε με τον κόσμο! Αλλοπρόσαλλοι εσείς, κάπως έτσι και οι άλλοι, ένα ΣΚ πολύ μυστήριο και χαοτικό! Εντάσεις προκύπτουν με τους ανθρώπους σας, νιώθετε πως δε σας καταλαβαίνουν, όμως μήπως και εκείνοι νιώθουν το ίδιο για εσάς; Η Σελήνη στον Σκορπιό σας κάνει δύστροπους, απότομους, επιθετικούς και φουλ αντιδραστικούς! Καλά μην αγκαλιάσετε το κρεβάτι σας από αντίδραση! Προτιμήστε τις βόλτες, τη γυμναστική, οτιδήποτε εκτός σπιτιού που σίγουρα θα σας φτιάξει τη διάθεση! Love is nowhere!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay