Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Άτακτη η Αφροδίτη από τον Ταύρο, by MagicF’Ariel..!

28/05 – 22/06/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όλη μέρα «κεντάω» το κείμενο αυτό, μια το ένα και μια το άλλο, μας έπιασε βραδάκι. 




Βράδυ Σαββάτου, το πρώτο του Ιούνη, να χαρώ κέφια εγώ! Για αυτό αποφάσισα να γράψω ζωδιάκια, ήθελα να μάθω, η Θεά Αφροδίτη, τι πλάνα έχει; Θα μας φτιάξει συναισθηματικά εμάς τους Ταύρους, ή στα τάρταρα για ακόμη μια φορά;

Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, φέτος είναι άτακτη πολύ! Έχει περίεργες διαθέσεις, έχει κεφάκια παράξενα γιατί ξέρει πως από τον Ουρανό δε γλιτώνει με τίποτα! Όπως αντιλαμβάνεστε πάνω στο κεφάλι του Ταύρου, γίνεται ένας πανικός, μιας που ο Ερμής είναι εκεί δα πέρα, που ευτυχώς ήρθε στα ίσα του, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη! Μέχρι και τις 13/06 πολλά τα ερωτικά μηνύματα που θα προκύψουν! Θα πάρει φωτιά το inbox πώς να το πω αλλιώς! Θεωρώ πως οι super τυχεροί της παρέας, είναι οι Ταύροι και οι Σκορπιοί! Αλλά η Αφροδίτη έχει σκοπό να αναστατώσει και τα 12 ζώδια! Ερωτικά κυρίως, οικονομικά σε κάποιες περιπτώσεις, επαγγελματικά σε κάποιες άλλες! Κάτι καλό θα συμβεί σε όλους, το πώς θα το εκτιμήσουμε είναι ένα άλλο κεφάλαιο! Σωστά;; 

Στις 11/06 ο Ουρανός από τον Ταύρο, παρέα με την Αφροδίτη, φτιάχνουν το πιο απρόβλεπτο ερωτικό κοκτέιλ ever! Προκύπτουν μοιραίες συναντήσεις, αχαλίνωτα πάθη, νέες γνωριμίες, ή ακόμα και παλιές, που προκαλούν εκείνο το σκίρτημα στην καρδιά! Ένα διήμερο να υποθέσω, πολύ φανταστικό και ονειροπαρμένο και ουρανοκατέβατο επίσης! Και κάπως έτσι το καλοκαιράκι μας λέει ένα γλυκό hello, μας θυμίζει τα νιάτα μας, τις περιπέτειές μας, εκείνες τις ξέγνοιαστες εποχές, που μέχρι και τώρα ακούμε τα γέλια μας.. και ας υπήρχε πάντα κάπου και ένα δάκρυ!

Στις 18/06 όμως ο Κρόνος, ο οποίος έχει γυρίσει ανάδρομος στον Υδροχόο, χαλάει για λίγο το σκηνικό με τις κόνξες του! Θέλει να τεστάρει τα συναισθήματά μας. Αξίζει να προκύψει ένας έρωτας μεγάλος; Ή αυτό που νιώσαμε για λίγες μέρες, ήταν εγωιστικό; Θα προχωρήσει το φλερτ σε σχέση, ή θα μπει μια τελεία; Η Αφροδίτη παίζει να βάλει τα κλάματα, παίζει όμως να μη δείξει και τίποτα! Κρατάει τα καλύτερα για το τέλος!

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, λίγες μέρες πριν αποχωρήσει η Αφροδίτη από τον Ταύρο, είναι προσκεκλημένη σε χορό! Τη μια θα είναι ντάμα του ενός και την άλλη του άλλου! Ένας χορός γεμάτος από φαντασία, από όμορφες μουσικές, από γαλαζοπράσινα νερά, που όλο και κάπου γίνονται λίγο πιο μυστήρια σκοτεινά, αλλά έτσι είναι ο έρωτας! Λαμπιρίζει.. αλλάζει αποχρώσεις στο λεπτό..

Κάτι θα μας μείνει αξέχαστο! Να μου το θυμάστε! 

φιλάκια.. 💋


Κριός
Ζόρικες οι μέρες του Ιούνη, μιας που η Αφροδίτη από τον Ταύρο έχει σκοπό να κάνει φύλλο φτερό το ταμείο σας! Λεφτά σας προσφέρει, σχετικά απλόχερα, μια αύξηση, ένα μπόνους, κάτι χρωστούμενα, αλλά δε προλαβαίνετε να τα χαρείτε! Από τη μια οι υποχρεώσεις που τρέχουν, από την άλλη όμως οι απρόβλεπτες επιθυμίες σας, θυμώνετε με τον εαυτό σας και με τους ανθρώπους σας, μιας που διαπιστώνετε πως μέτρο δεν υπάρχει! Δε μπορείτε να μαζευτείτε από πουθενά! Ο απρόβλεπτος Ουρανός, σας κάνει αντιδραστικούς, δε γίνεται να δουλεύετε όλη την ημέρα και να μη μπορείτε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας! Μέχρι και τις 20/06 οι τσακωμοί και οι παρεξηγήσεις για οικονομικά θέματα, δίνουν και παίρνουν! Και αφού ξεστομίσετε τη λέξη ήμαρτον, ο Πλούτωνας παρέα με την Αφροδίτη, σας προσφέρουν ένα ποσό, βάλσαμο ψυχής..να υποθέσω; 

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι ένα χαρμόσυνο γεγονός, που αφορά κυρίως τα ερωτικά σας τα ζητήματα, αλλά και τα επαγγελματικά! Ναι μεν σας κάνει αγαπησιάρηδες πολύ, όμως τούτη τη φορά ο στόχος της Θεάς και του Ουρανού είναι να ερωτευτείτε παράφορα, να σας έρθει κατακούτελα, να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Αρκετοί Ταύροι λοιπόν, να προσμένετε το κουλό να προκύψει, σίγουρα θα είναι ουρανοκατέβατο! Ακραίες καταστάσεις, ίσως να χωρίσετε κιόλας, από μια σχέση που καιρό δε πήγαινε άλλο! Όλα αυτά από τις 11/06 – 18/06! Αγωνιώ.. 😂! Λέτε να το τραγουδήσουμε το “summer, summer, summer.. never go away?” Ο Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο, δε ξέρω κατά πόσο θα σας επιτρέψει να ζήσετε το όνειρο, προφανώς τα συναισθήματα θα πρέπει να είναι αληθινά, γνήσια, δυνατά, να αξίζει τον κόπο, την όποια επανάσταση! Χμμμμμ… το έχουμε!

Δίδυμος
Όπως φαίνεται η Αφροδίτη από τον Ταύρο, ως δια μαγείας θα παίξει στο ρυθμό σας! Έχει κεφάκια η Θεά, οπότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει! Δε ξέρω αν θα είναι ευχάριστα ή δυσάρεστα, αλλά τι μας νοιάζει, σωστά; Από τη μια σας κλείνει στο καβούκι σας, κάνετε σκέψεις πολύ περίεργες, από την άλλη θέλετε απεγνωσμένα να «ξεσαλώσετε»! Ω μοντιέ, η απάντησή μου, όμως τι να λέμε τώρα; Η καταπίεση που θα νιώσετε είναι εσκεμμένη, από την Αφροδίτη, γιατί σας θέλει πολύ άτακτους τις μέρες του Ιούνη! Πού να έρθει και στο ζώδιό σας;;; Ο Ουρανός σας σπρώχνει στο γκρεμό, εννοώ σε μια ξένη αγκαλιά και ο κόσμος το έχει τούμπανο και εσείς κρυφό καμάρι! Τι να σας αποκαλύψω τώρα; Πως ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας, ο Πλούτωνας παρέα με την Αφροδίτη, έχουν σκοπό ερωτικά να σας τα φέρουν τούμπα! Μπαμ και κάτω.. ευχάριστο τραγουδάκι!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, φέρνει δίπλα σας πολλούς ανθρώπους, για παρέα κυρίως, για να περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας ευχάριστα! Τηλεφωνήματα, προσκλήσεις, νέες γνωριμίες, όμορφες συζητήσεις, οτιδήποτε προφανώς χρειάζεστε τον καιρό αυτό, για να ξεφύγετε λιγάκι από την καθημερινότητα και τα βάσανα που υπάρχουν. Καλά, μη ξανοίγεστε, δε χρειάζεται ο κόσμος να μάθει τα πάντα όλα για εσάς, γιατί δε ξέρετε μεθαύριο τις εξελίξεις; Πολλά τα πέρα δώθε λοιπόν, τσουπ μια ευγενική συμπεριφορά, να σας γοητεύσει, να νιώσετε εκείνο το .. ξέρετε το μαγικό και να πως έρχεται ο ντουβρουτζάς! Ο Ουρανός έχει τρελά κέφια τις μέρες του Ιούνη, ο έρωτας ίσως να βρίσκεται καιρό μπροστά σας, η έκπληξη σίγουρα πολύ μεγάλη! Όπως και να έχει, τις μέρες αυτές, δε μαρτυράτε τα μυστικά σας και δε κλαίγεστε για οικονομικά ζητήματα! Όλα θα γίνουν στην ώρα τους!

Λέων 
Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας βοηθά να εστιάσετε σε θέματα επαγγελματικά, με πιο πολύ πάθος, περισσότερο πείσμα, αφιερώνετε πολύ χρόνο, προκειμένου να πετύχετε όσα επιθυμείτε! Όλα ωραία ως εδώ! Επειδή όμως το σύμπαν έχει τρελά κέφια, κυρίως ο Ουρανός, να προκύψει ένα φλερτ, εντός τειχών φυσικά και να πάρουν τα μυαλά σας αέρα! Βλέπω να γυρίζετε ελληνική ταινία, τύπου να ερωτεύεστε την κόρη του αφεντικού! Καλά μη το κάνουμε πιο σύγχρονο, τύπου να γοητευτείτε από το αφεντικό σας, μπαίνετε σε χωράφια πολύ παράξενα! Και κάπως έτσι ο Ιούνης, μεταφορικά σας επιστρέφει, στην εποχή του Αδάμ και της Εύας! Τέτοιο μήλο δεν υπάρχει πουθενά, θα το δοκιμάσετε ή θα κρατήσετε χαρακτήρα; Ιδού η μέγα απορία! Ο Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο, βάζει φρένο σε όλα αυτά, οπότε από τις 18/06 και μετά, σα να μπαίνει το μυαλό στη θέση του!

Παρθένος
Και δίχως να το καταλάβετε, έφτασε η στιγμή, να πάτε διακοπές! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας φτιάχνει τη βαλιτσούλα, ο Ερμής σας φέρνει το εισιτήριο και άντε.. γεια χαρά! Θα έρθουν έτσι τα πράγματα τις επόμενες ημέρες, που ίσως και να σας επιβάλουν να πάρετε άδεια από τη δουλειά σας, οπότε στα ξαφνικά να τρέχετε για μαγιό, καπέλα και ρακέτες! Τα απρόβλεπτα είναι και τα πιο ωραία, οπότε μήπως να ξεκινήσετε να γυρεύετε προορισμό; Μη σας πιάσουν και στον ύπνο! Ακόμα και μέσα από τις δραστηριότητες που έχετε, ίσως να χρειαστεί να κάνετε ένα μικρό ταξιδάκι. Σε τούτη την περίπτωση, μια αναστάτωση ίσως και να τη νιώσετε, μιας που οι άγνωστες παρουσίες, θα κάνουν την καρδιά σας να φτερουγίσει, πολλές φορές..! Να είστε θετικοί στο απρόβλεπτο και στο αυθόρμητο και δε θα χάσετε! Ιδανικές ημέρες για να εξαφανιστείτε από τις 11/06 – 21/06! Bon Voyage!

Ζυγός
Ένας μεγάλος βραχνάς για εσάς είναι το χρήμα! Τις μέρες αυτές το χρειάζεστε, για να μπορέσουν να προχωρήσουν τα σχέδια που έχετε! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, σας βοηθά να το αποκτήσετε! Όλο και κάποια ψυχή θα σας προσφέρει ότι μπορεί, θα σας το κάνουν το χατίρι αρκεί να το ζητήσετε! Και επειδή ο Ουρανός γουστάρει το απρόβλεπτο, στα ξαφνικά ένα χωραφάκι ας πούμε να φανεί σωτήριο, σε τόσο δύσκολες ημέρες! Λέτε να βρείτε το τζίνι με τις τρεις ευχές; Κάτι τέτοιο παίζει.. για αυτό μη κάθεστε με σταυρωμένα τα χέρια! Ψαχτείτε! Φροντίστε οι συναλλαγές σας να είναι ξεκάθαρες, νομότυπες, γραπτές, γιατί ο Κρόνος από τις 18/06 και μετά θα σας περάσει από έλεγχο! Αμα βρει τίποτα απάτες, τίποτα τσαπατσουλιές, θα σας το κάνει πολύ δύσκολο! Πάντως να έχετε το νου σας σε απατεώνες, κάποιοι μπορεί να μυριστούν χρήμα και να θελήσουν να σας το φάνε!

Σκορπιός
Είστε και εσείς των άκρων από τη φύση σας, είναι και το σύμπαν τέτοιο, να δούμε πως θα τη βγάλετε τις ημέρες του Ιούνη! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο, ασχολείται πολύ με τις σχέσεις σας, είτε αυτές είναι επαγγελματικές, είτε ερωτικές! Τρώγεστε και εσείς με τα ρούχα σας, να που πάντα κρύβονται όμορφα σενάρια πίσω από το κάρβουνο! Να έχετε το νου σας γιατί τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, συνεπώς παίζει πολύ το σενάριο κάποιοι να πείτε το αντίο και να βαδίσετε προς το άγνωστο, παρέα με τον Ουρανό! Μέρες μυστήριες από τις 11/06 – 21/06, ή που θα σας βρει ο έρωτας και θα ξεχάσετε ακόμα και το όνομά σας, ή που θα πάτε περίπτερο και δε θα επιστρέψετε ξανά! Άστατη η ερωτική σας η ζωή, ο Κρόνος δε χαρίζει κάστανα, συνεπώς να σας μαλώσουν και να σας κρίνουν στα ξαφνικά! Δε μασάτε από τέτοια! Ζήστε με πάθος σα να μην υπάρχει αύριο! Αυτό είναι το μήνυμα της Αφροδίτης!

Τοξότης 
Η αλήθεια είναι πως δε σας ταιριάζει και τόσο η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, όμως κάτι μαγικά θα κάνει, έτσι για να σας μείνει αξέχαστη! Ο Ιούνης είναι ένας μήνας φουλ στην ένταση και στα νευράκια, οπότε η Θεά θα τον απαλύνει τον πόνο σας, όσο μπορεί η κακομοίρα! Εργασία και χαρά έχει το μενού και πολύ φλερτ! Από τις 11/06 – 18/06 ο Ουρανός έχει σκοπό να παίξει λίγο με το μυαλό σας και με την καρδιά σας! Κάπως πρέπει να ξεχαστείτε και εσείς από τα καθημερινά σας τα βάσανα! Το νου σας, γιατί άλλο η ευγένεια και άλλο το φλερτ, μη μπλέξετε τα μπούτια σας, γιατί θα παρεξηγηθείτε και όλο και κάτι θα χαλάσει! Βέβαια, αν έχουν καιρό να σας μιλήσουν όμορφα, τότε λογικό να καλπάσει η φαντασία σας και οι επιθυμίες σας να αλλάξουν! Ο Κρόνος σας χαλά λίγο το όνειρο, αλλά μέχρι και τις 21/06 όλα μπαίνουν στη θέση τους! “Money, money, money.. always honey”!

Αιγόκερως 
Αν και βρίσκεστε σε απόλυτη υπερένταση λόγω του Άρη από τον Κριό, η Αφροδίτη από τον Ταύρο έχει σκοπό να σας γλυκάνει και να σας ηρεμήσει όσο μπορεί φυσικά! Μπορεί να έχετε άλλες προτεραιότητες, όμως οι μέρες του Ιούνη είναι ιδανικές για βόλτες, κάπου ωραία! Σας υπενθυμίζει πως όταν είστε αγαπημένοι με τους ανθρώπους σας, τότε οι δουλειές σας προχωρούν ομαλά, δίχως εμπόδια και εντάσεις! Ένα απροσδόκητο φλερτ μπορεί να προκύψει μεταξύ 11/06 – 18/06 και να νιώσετε παράξενα ωραία! Αν και δε δίνετε τέτοια δικαιώματα, να όμως που ο έρωτας συνήθως βρίσκει φως, μπουκάρει με φόρα και μετά το χάος! Μπορεί να ενδώσετε, μπορεί και όχι, πάντως το ψυχολογικό σίγουρα θα φτιάξει, μιας που νιώθετε πως αρέσετε, περνάει η μπογιά σας ακόμα! Και επειδή είστε φρόνιμα και καλά παιδιά, ούτε ο Κρόνος δεν έχει σκοπό να σας χαλάσει το όνειρο! Enjoy!

Υδροχόος
Τι έχετε τάξει στους πολύ δικούς σας ανθρώπους και κάνετε συνέχεια πίσω; Υποσχεθήκατε μήπως να φτιάξετε τη διαθήκη σας και να τους αφήσετε ζάμπλουτους; Τι είναι αυτό που θέλουν από εσάς και εσείς δε τους το δίνετε; Μήπως κάποιο εγγόνι;;; Η Αφροδίτη από τον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα σπιτιού, οικογενειακά, σας στριμώχνει και επειδή καιρό κρατούν οι εντάσεις, ας κρατήσουν λίγο ακόμα! Δε μπαίνετε σε καλούπι εσείς, οπότε με τη βοήθεια του Ουρανού, αντιστέκεστε, επαναστατείτε, αντιδράτε και χαλάτε τη ζαχαρένια εκείνων που απαιτούν εξωπραγματικά σενάρια ζωής από εσάς! Η Αφροδίτη βέβαια, σας κάνει κάπως σχεσάκηδες! Θέλετε να σας αγκαλιάζουν τα βράδια, να νιώθετε πως σας αγαπούν! Ευτυχώς που έχει ακόμα λίγη δροσιά. Ο Κρόνος ανάδρομος στο ζώδιό σας, απαιτεί από εσάς να κάνετε το απόλυτο ξεκαθάρισμα! Όσοι αξίζουν μένουν, όσοι δε φεύγουν!

Ιχθύες
Ρομαντικοί από τη φύση σας, ήρθε και έδεσε το γλυκό με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου! Έξτρα ρομαντικοί τουλάχιστον τις πρώτες μέρες του Ιούνη! Το διάστημα αυτό γίνεστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, πρόσχαροι και αξιαγάπητοι, λένε τα καλύτερα για εσάς! Ο Ουρανός ξαφνικά σας αλλάζει τη διάθεση, ξεφεύγει η φαντασία σας θαρρώ και το ταξίδι που θα κάνετε είναι μια στο παρελθόν, μια στο παρόν και μια στο μέλλον.. αυτό ήταν, σας χάνουμε! Οριακά τα συναισθήματά σας, μια η αυτοπεποίθησή σας στα ύψη και μια στα πατώματα! Από τις 11/06 – 21/06 ίσως να προκύψει μια νέα γνωριμία που σας δείξει ένα ενδιαφέρον πολύ διαφορετικό από τα άλλα! Να σας τραβήξει την προσοχή! Ο Ποσειδώνας παίζει μπάλα, παρέα με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα, οπότε ότι είναι να συμβεί, θα είναι άμεσα και ιδιαίτερα γοητευτικό! Κάθε νέα αρχή, απαιτεί μια νέα πλευρά του εαυτού σας! Ξεχάστε το πριν!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay