Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Πλουτώνια εβδομάδα, γεμάτη από εκπλήξεις! by MagicF’Ariel..

27/06 – 03/07/2022

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα του Ιούνη και δυστυχώς στην πρώτη του Ιούλη και μεταξύ μας, θα το τραγουδήσουμε όλοι μαζί το “it’s a cruel summer”! 




Το σύμπαν έχει πάθει αμόκ! Οι πλανήτες σιγά-σιγά γυρίζουν ανάδρομοι, έφτασε και η σειρά του Ποσειδώνα να πεισμώσει! Μέχρι στιγμής είναι ο Κρόνος ανάδρομος στον Υδροχόο και ο Πλούτωνας ανάδρομος στον Αιγόκερω! Ζόρικα τα πράγματα και μέχρι το γλυκό καλοκαιράκι να τελειώσει ο Δίας και ο Ουρανός βάζουν την τελεία τους! Ας μη βιαζόμαστε όμως, η εβδομάδα αυτή, έχει πολύ ζουμί! 

Μέχρι και τις 30/06 το σύμπαν δείχνει πως έχει καλή διάθεση! Ο Κρόνος ανταμείβει όποιον έχει κοπιάσει με όλο του το είναι! Τα δωράκια του έχουν πολύ μεγάλη αξία και είναι τίμια! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, είναι χαρωπή, η ενέργεια είναι αισιόδοξη, παιχνιδιάρικη, προσπαθεί να διώξει μακριά με όμορφο τρόπο, οτιδήποτε μας πληγώνει και μας εμποδίζει να κάνουμε εκείνα τα περιβόητα όνειρα! Εννοείται πως ο Ποσειδώνας μας ξεγελά, ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια, τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται! Όπως και να έχει, τα χαμόγελα κρατούν μέχρι και τα τέλη του Ιούνη!

Ο Άρης λίγο πριν πάει στο ζώδιο του Ταύρου, έχει απίστευτα άγριες διαθέσεις, ο Πλούτωνας σα να τον ενοχλεί, οι δυο τους κάνουν ένα σύμπαν μπάχαλο! Κόκκινο και μαύρο το φόντο, φαντάζομαι πως παλεύουν σώμα με σώμα, όμως συνεργάζονται κατά βάθος, γιατί ο σκοπός είναι να φτάσουν στη ρίζα του προβλήματος, να τη ξεσκεπάσουν και να τη ξεριζώσουν! Το πρώτο ΠΣΚ, του Ιούλη, τραγικό από όλες τις απόψεις, εντάσεις, τσακωμοί, λόγια, χωρισμοί και μπόλικες αποκαλύψεις! Αμέτρητα τα ψέματα που θα ειπωθούν, κάποιοι θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν τα απίστευτα, όμως ο Πλούτωνας.. εννοείται πως δε θα το επιτρέψει με τίποτα!

Αν και δε μου αρέσει να καταστροφολογώ, ο Πλούτωνας κάνει πολύ καιρό κουμάντο, επιμένω σε αυτό.. και φοβάμαι πως όσο βρίσκεται στον Αιγόκερω, τίποτα δε θα μείνει όρθιο! Για να φτιάξει κάτι, να έρθουν καλύτερες ημέρες, πρέπει η σαβούρα να εξαφανιστεί! Ότι και αν σημαίνει αυτό! 

Ξέρω.. σας έκανα την καρδιά περιβόλι..

καλή μας εβδομάδα.. καλό μας μήνα.. και omg! 😕


Κριός
Μέχρι και τις 30/06, το σύμπαν έχει τα κέφια του, σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας αρέσει! Αρκετοί σκέφτεστε να αλλάξετε ντεκόρ στο σπίτι σας, ή να ξεκινήσετε τα μαστορέματα. Εισπράττετε πολύ αγάπη και θαυμασμό, ακόμα και από τους συνεργάτες σας. Σας προτιμούν, μαθαίνετε διάφορα μυστικά, αποζητούν τη βοήθειά σας, νιώθετε πολύ σπουδαίοι! Βέβαια, ας έχετε το νου σας, γιατί ο Κρόνος, σας προφυλάσσει, σε θέματα σχέσεων, οπότε μη ξανοίγεστε και πολύ! Με το που μπαίνει ο Ιούλης, αλλάζει το σκηνικό, ο Πλούτωνας με τον Άρη, σας «φουντώνουν», οπότε πάνε οι γλύκες, η δουλειά πάνω από όλα, δίχως λάθη και δίχως απουσίες! Κάποιος σας πατάει τον κάλλο, σας εξοργίζει, ίσως και να σας μειώσει, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, συνεπώς η λέξη «μπουρλότο» να είναι πολύ light μπροστά σε αυτό που θα συμβεί. Ο Άρης σας κάνει τέρμα αντιδραστικούς!

Ταύρος
Ζόρικες οι ημέρες αυτές, βάλλεστε από παντού! Ναι μεν, το χρήμα έρχεται, γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά, όμως το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία! Μπερδεμένα τα συναισθήματά σας, τα γεγονότα είναι τέτοια που προκαλούν δάκρυα χαράς, αλλά και λύπης! Από τη μια η δουλειά σας, από την άλλη τα προσωπικά σας, ξυπνάτε και κοιμάστε με το άγχος παρέα! Ο Ιούλης Ταυράκια μου είναι ένας μήνας εντελώς «σκληροπυρηνικός», από την πρώτη κιόλας μέρα παίρνετε μια γεύση, πολύ πικρή! Ο Άρης με τον Πλούτωνα είναι η πηγή του κακού, προκαλούν εντάσεις, νευράκια, ένα αλαλούμ κανονικό! Αντιδραστικοί, αυταρχικοί, σείεται το σύμπαν σας! Πολλά τα γεγονότα που θα σας ταράξουν, όμως έφτασε η εποχή να κάνετε ένα closer πολύ δυνατό! Να είστε ψύχραιμοι και να μη ξεσπάτε σε ανθρώπους που σας αγαπούν! Το ρίχνετε στην υπνοθεραπεία, μόνο έτσι ηρεμούν τα νεύρα σας.

Δίδυμος
Μέχρι και τις 30/06 το σύμπαν έχει σκοπό να σας εκπλήξει ευχάριστα! Αναγνωρίζουν την αξία σας σε επαγγελματικό επίπεδο, σας προτιμούν, δίνετε τα χέρια για μελλοντικά project, γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά! Νιώθετε μετά από πολύ καιρό, πως οι κόποι σας δε πήγαν στράφι! Προτιμήστε την αποταμίευση και όχι τις σπατάλες. Το shopping therapy είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά φροντίστε να αφορά την πάρτη σας και μόνο τα απαραίτητα. Ο Ιούλης μπαίνει με άγριες διαθέσεις, ναι μεν χρειάζεται να κάνετε δημόσιες σχέσεις, όμως ας είναι λίγες και καλές, παρά να γίνετε χίλια κομμάτια για τον έναν και τον άλλον! Ο Πλούτωνας με τον Άρη, «γλυκό κοιτάζουν» το ταμείο σας, συνεπώς ίσως να εμφανιστεί ένας λογαριασμός απλήρωτος και πολύ ξεχασμένος, που σίγουρα θα σας πονοκεφαλιάσει. Εστιάστε με σοβαρότητα στα έσοδα – έξοδα. Οι εκπλήξεις σας σοκάρουν!

Καρκίνος
Ο Ιούνης τελειώνει με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Αισιόδοξο το γεγονός, όμως παίρνουν τα μυαλά σας αέρα και ξεφεύγετε λιγουλάκι. Μπορεί να αλλάξετε κούρεμα, στυλ, κάτι extreme μυρίζομαι, που θα εκπλήξει αρκετούς! Μέχρι και τις 30/06 πετυχαίνετε στόχους επαγγελματικούς, που μέχρι πριν λίγες μέρες, φάνταζαν ακατόρθωτοι! Νιώθετε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας. Βέβαια, ο Πλούτωνας παραφυλά, ρίχνει μπόλικο σκοτάδι στην ερωτική σας τη ζωή, συνεπώς εντάσεις που θα προκύψουν, ίσως να είναι καθοριστικές για το περιβόητο μαζί ή χώρια! Το ποδαρικό του Ιούλη το κάνει ο Πλούτωνας με τον Άρη, οπότε και το κακό συνεχίζεται! Ανατρέπεται το σύμπαν σας όλο, γκρινιάζετε ασταμάτητα, νιώθετε πως δε σας χωρά ο τόπος άλλο! Η φυγή είναι η μοναδική λύση που δίνετε προς το παρόν, συνεπώς παίζει πολύ το να τα παρατήσετε όλα στον αέρα και να εξαφανιστείτε!

Λέων
Μυστήρια τελειώνει ο Ιούνης, από τη μια το σύμπαν σας δίνει λεφτά, ίσως και περισσότερα από όσα υπολογίζατε και από την άλλη σας ρίχνει στα πατώματα, γιατί τα ψυχολογικά σας κάνουν πάρτι! Αρκετοί κλείνεστε στον εαυτό σας, γίνεστε κατά φαντασία ασθενείς! Ο Πλούτωνας με τον Άρη είναι μια δυσάρεστη αστρολογική έκπληξη! Εκνευρίζεστε με το παραμικρό, τσακώνεστε με όλο τον κόσμο και αλίμονο σε όποιον σας οφείλει χρήματα! Θολωμένο το μυαλό σας, ξεπερνάτε τα όρια και σας τιμωρούν για αυτό! Προσπαθείτε να βρείτε το δίκιο σας με λάθος τρόπο! Η Λιονταρίσια αλαζονεία σας, μπορεί να σας κοστίσει σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό! Προσοχή στο τιμόνι, γιατί πολλά μπορούν να συμβούν, μιας που από το θυμό σας, δε βλέπετε μπροστά σας! Μέρες που κανείς δε θα σας προσφέρει εκείνο το χέρι βοηθείας! Κολυμπάτε στα βαθιά μονάχοι σας! 

Παρθένος
Όμορφα τελειώνει ο Ιούνης, μιας που αρκετοί λαμβάνετε χρήματα από εκεί που δε το περιμένετε! Μετά από καιρό, όλο και κάποιος σας κάνει τα χατίρια, προφανώς το αξίζετε, επιτρέπεται λοιπόν να το ρίξετε έξω, να απολαύσετε τις μικρές καθημερινές χαρές της ζωής! Ο Πλούτωνας όμως έχει άλλα σχέδια, με το που μπαίνει Ιούλης, προκύπτουν αναταραχές που σας αναστατώνουν στο απόλυτο. Αρκετοί θέλετε να πάτε διακοπές, όμως τα κουκιά δε φτάνουν. Αυτό σας στρεσάρει απίστευτα, για αυτό ίσως να ζητήσετε βοήθεια είτε από ένα συγγενικό σας πρόσωπο, είτε ακόμα και από το σύντροφό σας! Ο τρόπος που θα σας αντιμετωπίσουν και αυτά που θα ακούσετε, θα σας απογοητέψουν, θα σας εξοργίσουν, θα γυαλίσει το ματάκι σας. Μέχρι εκεί που φτάνετε και αν μπορείτε! Καιρός να πέσουν οι μάσκες. Τα λεφτά ναι μεν δε φέρνουν την ευτυχία, όμως όταν δεν υπάρχουν, φέρνουν στεναχώριες.

Ζυγός
Είστε έτοιμοι να τινάξετε κόπους ζωής στον αέρα, γιατί κάποιος σας ξεσήκωσε, σας πήρε τα μυαλά, ίσως να σας έταξε λαγούς με πετραχήλια! Όλο το σύμπαν σιγοντάρει σε αυτή την αναμπουμπούλα, στις ξαφνικές αποφάσεις που θα πάρετε την εβδομάδα αυτή, προκειμένου να πιάσετε την καλή! Άγνωστο λοιπόν, το επαγγελματικό σας το μέλλον! Ο Πλούτωνας με τον Άρη, εξαφανίζουν τις ευαισθησίες και τις καλοσύνες σας, γίνεστε πολύ κακά παιδιά! Τα θέλετε όλα δικά σας, μερίδιο από την πίτα, εδώ και τώρα, εκβιάζετε τις καταστάσεις, γιατί ο εγωισμός σας, χτυπά ταβάνι! Το παρελθόν ξανά χτυπά, δηλαδή δεν είστε σε θέση να βιώσετε ξανά από την αρχή, ζητήματα που έχουν λήξει εδώ και χρόνια! Καλό είναι τις μέρες αυτές, ότι πρόβλημα έχετε, να το αντιμετωπίζετε μονάχοι σας και όχι μέσω άλλων! Το face to face, θα σας γλυτώσει από πολλά κακά! Το νου σας, άμα το γυαλί ραγίσει, δε ξανά κολλά! 

Σκορπιός
Ένα θαύμα σας ανακουφίζει μέχρι και τις 30/06! Εμφανίζεται εκείνη η νεράιδα και σας βοηθά σε ένα ζήτημα πολύ σοβαρό. Για ακόμα μια φορά, κλονίζεται το σύμπαν σας, μιας που το δεδομένο καταρρίπτεται. Από αλλού το περιμένετε το καλό και από αλλού θα σας έρθει! Ο Κρόνος είναι πολύ δίκαιος, ακόμα και την τελευταία τη στιγμή! Αγριεύει πολύ ο Άρης με τον Πλούτωνα, με το που μπαίνει 1η Ιουλίου, σας διαπερνά το «ρεύμα» του σύμπαντος, για μερικές μερούλες γίνεστε Σκορπιοί με στάμπα! Αρκετοί χωρίζετε τα τσανάκια σας, μπορεί να πάτε και διακοπές μονάχοι, πάντως κάποιοι μένετε πίσω, γιατί η δουλειά πάνω από όλα! Ανεξάρτητα του αν οι αποφάσεις σας είναι ορθές, η ψυχούλα σας άλλα επιθυμεί, έχετε ανάγκη από ξεκούραση ψυχική και σωματική! Μεγάλο το δίλλημα, φοβάμαι πως θα κάνετε εκείνο το γνωστό break through και θα σοκαριστεί κόσμος και κοσμάκης! Είστε μεγάλη έκπληξη!

Τοξότης
Μπορεί να έχετε μαζέψει πέντε φράγκα στην άκρη, να αγωνιάτε να τα επενδύσετε, μπας και έρθουν καλύτερες ημέρες σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά όπως φαίνεται ο Δίας σας προστατεύει μιας που πατάει φρένο για εσάς! Μέχρι και τις 30/06 διαπιστώνετε πως ναι μεν δεν είστε μόνοι στο έργο αυτό, όμως κανείς δεν αντιλαμβάνεται την αγωνία σας. Ο Ιούλης μπαίνει πολύ φορτσάτος, ο Πλούτωνας με τον Άρη, σας δείχνουν ξεκάθαρα το τι συμβαίνει στο πορτοφόλι σας. Όπως φαίνεται το όνειρο εσείς το έχετε, το χρήμα επίσης, προφανώς εσείς θα πρέπει να βάλετε πλάτη και οι λοιποί να ακολουθήσουν! Μήπως το σύμπαν σας δείχνει κάποιο σημάδι τύπου, μονάχοι καλύτερα; Μακριά από συνεργάτες και μοιράσματα; Βάλλεστε και από τον Ποσειδώνα, ο οποίος προτιμά τα ψεματάκια, ή τις φανταστικές ιδέες! Καλό είναι να αποφύγετε τα μεγάλα λόγια ή τις εντάσεις! Μπόρα είναι θα περάσει!

Αιγόκερως
Μέρες που νιώθετε πως έχουν πέσει όλοι από επάνω σας, σας ζητούν τα απίστευτα και πως μόνο εσείς μπορείτε να βγάλετε το φίδι από την τρύπα! Σίγουρα σας βλέπουν σα superman, όμως δεν είστε! Δανεικά σας ζητούν, για καλό σκοπό, σας αρέσει, δε σας αρέσει, τα δίνετε, γιατί κάποιες σχέσεις είναι ιδιαίτερες για εσάς, κάποιοι χρειάζονται τη βοήθειά σας! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σας κάνει γκρινιάρηδες και παραπονιάρηδες και δε ξέρετε τι θέλετε από τη ζωή σας! Ο Πλούτωνας και ο Άρης σας ανάβουν φωτιές τις πρώτες μέρες του Ιούλη! Με αφορμή ένα περιουσιακό ζήτημα, έρχεστε σε επαφή με άτομα οικογενειακά, ακούτε το μακρύ και το κοντό του καθενός και αντί να σας πουν ευχαριστώ, σας τη λένε και από πάνω! Το καλό σενάριο είναι να κλείσετε κάποιες πόρτες κατάμουτρα και να μη σας ξανά δουν! Το κακό σενάριο είναι να θυμηθείτε δράκους από τα παλιά και να γίνει ο χαμός!

Υδροχόος
Εντυπωσιακό το τέλος του Ιούνη, μιας που παίρνετε το αίμα σας πίσω, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Ο Κρόνος αν και είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας, γνωρίζει πολύ καλά το πότε θα λάβετε τα δώρα του σύμπαντος! Βέβαια, καβαλάτε λίγο το καλάμι, ο εγωισμός σας στα κόκκινα, δείχνετε έναν πολύ κακό εαυτό, στους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Μπορείτε στο αθόρυβο να απολαύσετε την επιτυχία σας και δίχως να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον; Η έναρξη του Ιούλη με τον Πλούτωνα και τον Άρη, είναι ότι πρέπει για να εξαφανιστείτε στο διάστημα! Πέφτουν οι μάσκες και ξαφνικά διαπιστώνετε πως οι συνεργάτες σας, οι πολύ δικοί σας άνθρωποι, σας φθονούν, σας ζηλεύουν και δε θέλουν να πάτε μπροστά! Τραβάτε μεγάλη στεναχώρια, όμως από την αρχή γνωρίζατε την αλήθεια! Εννοείται πως το παλεύετε, αλλά χρειάζεται στρατηγική και όχι εντάσεις!

Ιχθύες
Μέρες που γεμίζει το πορτοφόλι σας από χρήμα! Μπορεί ακόμα να πάρετε και ένα μπόνους παραγωγικότητας και να ξετρελαθείτε από τη χαρά σας! Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο όμως, σας ξεσηκώνει για μεγάλες σπατάλες! Τις αξίζετε από τη μια, από την άλλη όμως μήπως να τα βάλετε στην άκρη για τις δύσκολες ημέρες;;; Όπως φαίνεται, μια που έρχεται το χρήμα και μια που φεύγει! Ο Ποσειδώνας κάνει κουμάντο, οπότε εκεί που βρίσκετε τη λογική, εκεί και τη χάνετε! Ο Άρης με τον Πλούτωνα, σας στριμώχνουν σε μια γωνία, με το ένα πόδι όρθιο και σας περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο! Σας απαγορεύουν να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γιατί είναι πολύ έξοδες και κατά βάθος ανούσιες. Οπότε εμφανίζονται διάφορες υποχρεώσεις, που θα σας αναγκάσουν να ξεχάσετε τη μεγάλη ζωή! Βάλτε προτεραιότητες, κάντε την καρδιά σας πέτρα, αργότερα θα πίνετε νερό στο όνομα του Άρη!

magicfariel

Φωτογραφία από ImaArtist από το Pixabay