Κυριακή 19 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Η πιο Υπέροχη εβδομάδα του Ιούνη 2022, by MagicF’Ariel..!

20/06 – 26/06/2022

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που έδωσα υπόσχεση, και μιας που λαμβάνω πολύ αγάπη από τη ξωτικό.. οικογένεια που όλοι μαζί τη φτιάξαμε, εδώ παρέα, στρώθηκα πουρνό – πουρνό, να γράψω τα αστρολογικά νέα μιας υπέροχης εβδομάδας! Καιρός να αγκαλιάσουμε την αισιοδοξία και τη χαρά, δε λέτε;;; 


Ένας Ιούνης ψυχοβγάλτης, από τη μια ο Ουρανός, από την άλλη ο Κρόνος, από την παρά άλλη ο Πλούτωνας, τις τραβήξαμε τις κοτσίδες μας για τα καλά! Για αυτό λίγο πριν μας πει αντίο ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, μπαίνει σφήνα ο Δίας από τον Κριό και κάνει το θαύμα του! Άμα ο Δίας έχει κέφια, τελεία και παύλα! Τους κάνει όλους πέρα!

Ο Δίας τις μέρες αυτές, κάνει πολλά χατίρια, ικανοποιεί αμέτρητες από τις επιθυμίες μας, πραγματοποιεί κάποια από τα όνειρά μας, μας θέλει χαμογελαστούς σε κάθε περίπτωση! Αύριο 20/06 «απαγάγει» τον Ερμή που βρίσκεται στους Διδύμους και του ζητά να χρησιμοποιήσει όλο του το επικοινωνιακό το χάρισμα, προκειμένου τα μαντάτα να φτάσουν το γρηγορότερο στον καθένα από εμάς! Κάποιοι βρίσκουν δουλειά, κάποιοι λαμβάνουν χρήματα στα ξαφνικά, κάποιοι αποκαλύπτουν ένοχα, αλλά άκρως απελευθερωτικά μυστικά, όλα παίρνουν το δρόμο τους! Ας υποθέσουμε, μπάχαλο τέλος!

Ο Πλούτωνας, ο οποίος ξαγρυπνά από πάνω μας, το ξανά λέω, αυτός κάνει κουμάντο, έχει απίστευτη δύναμη και πολύ όρεξη για εκείνες τις σοκαριστικές αποκαλύψεις! Επιθυμεί κατά βάθος, τις μέρες αυτές, να ενώσει εκείνες τις ψυχές που κρυφά αγαπιούνται! Που κλαίνε κρυφά τις νύχτες για έναν έρωτα μεγάλο! Θέλει να υπάρξει ένταση μεγάλη, να ταρακουνηθεί το σύμπαν από πάθος! Προκαλεί μοιραίες συναντήσεις, απρόβλεπτα μηνύματα, μια επικοινωνία τόσο προκλητικά μυστήρια! Αυτό το me and you, my always and forever! Τρομάζουμε λιγουλάκι;;;

Η Αφροδίτη στους Διδύμους! Μετά από τόση πίκρα που έφαγε στους Ταύρους, τη βλέπω να τρέχει στους αγρούς ανέμελη και να φωνάζει I am in love with you and you and everybody! Εννοείται πως Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, μπαίνετε σε καλοκαιρινό mood, έρωτες, φλερτ, παιχνίδια στην άμμο, αστέρια στον ουρανό και ένα κοκτέιλ στο χέρι!

Την εβδομάδα αυτή, όλα τα ζώδια επηρεάζονται, δε μένει κανένα στην απέξω. Ας πιούμε ένα ποτηράκι κρασί στην υγειά του Δία, γιατί χάρη σε εκείνον, κατά βάθος οι μέρες αυτές θα είναι υπέροχες! φιλάκια.. 


Κριός
Μια από τις καλύτερες εβδομάδες του Ιούνη, μιας που ο Δίας από το ζώδιό σας, βρίσκεται σε καλοκαιρινή διάθεση, να πω; Η Αφροδίτη και ο Ερμής από τους Διδύμους, σας ξεσηκώνουν χαρωπά, διώχνουν μακριά ότι αρνητική ενέργεια υπάρχει, γίνεστε τέρμα επικοινωνιακοί. Κάνετε ξανά και ξανά τις ίδιες συζητήσεις, χρησιμοποιώντας πιο σωστές λέξεις, είναι και το ύφος σας πιο γλυκό, ο σκοπός είναι να κατανοήσουν εκ νέου, το τι εννοείτε τόσο καιρό. Επαγγελματικά, μπαίνει το νερό στο αυλάκι, ερωτικά βρίσκετε την άκρη του νήματος! Ωραίες ημέρες για βόλτες, φλερτ και ανέμελες στιγμές!

Ταύρος
Και το μυστήριο συνεχίζεται! Ο Ερμής από τους Διδύμους, με τη βοήθεια του Δία σας αποκαλύπτουν ένα μυστικό και ξαφνικά γνωρίζετε επακριβώς το τι συμβαίνει γύρω σας! Εννοείται πως οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά σας τα ζητήματα, δε τα λέτε πουθενά! Ο Πλούτωνας σας επιφυλάσσει μια έκπληξη, μια συνάντηση μοιραία, ή ένα μήνυμα από εκείνο το πρόσωπο, που ακόμα κάνει την καρδιά σας να χτυπά πολύ δυνατά και ας έχουν περάσει χρόνια πολλά! Η συγκίνηση πολύ μεγάλη, μπερδεμένα τα συναισθήματά σας, από τη μια η χαρά, από την άλλη η λύπη, αλλά και η αγωνία του γιατί τώρα;

Δίδυμος 
Επιτέλους έφτασαν οι μέρες που θα ανακουφιστεί όλο σας το είναι! Ο Ερμής από το ζώδιό σας, φέρνει πολύ ευχάριστα μαντάτα που αφορούν κυρίως τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Ή που θα λάβετε μια νέα πρόταση ή που θα δώσετε τα χέρια για ένα νέο project! Ίσως να χρειαστεί να ξεχάσετε το θέμα των καλοκαιρινών διακοπών προς το παρόν, γιατί ο στόχος είναι το πορτοφόλι σας να είναι γεμάτο και οι λογαριασμοί πληρωμένοι! Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας κάνει ακαταμάχητους από όλες τις απόψεις. Τις μέρες αυτές κερδίζετε τις εντυπώσεις και ζείτε τον έρωτά σας στο απόλυτο!

Καρκίνος
Ωραίες ημέρες για να πάρτε μια άδεια από τη δουλειά σας και να επιδιώξετε μίνι καλοκαιρινές διακοπές και ας είναι στο χωριό σας! Ο Δίας από τον Κριό, σας απογειώνει επαγγελματικά, ίσως να σας κάνουν μια νέα πρόταση για δουλειά, ο Ερμής έχει μήνυμα για εσάς! Μέρες που θα ακούσετε τη λέξη μπράβο και ευχαριστώ πολλές φορές, συνεπώς νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Από τη μια ο Πλούτωνας, από την άλλη η Αφροδίτη στους Διδύμους, ως δια μαγείας η ερωτική σας ζωή αποκτά νόημα! Ρομαντική η διάθεσή σας, αποζητάτε αγάπες, χάδια και φιλιά. Φτιάξτε ατμόσφαιρα!

Λέων
Και που λέτε ο Δίας από τον Κριό, θα σας το κάνει το χατίρι, τις ημέρες αυτές! Όσοι γυρεύετε για μια νέα δουλειά, θα τη βρείτε, θα λάβετε μήνυμα στα ξαφνικά, που σημαίνει πως καλό είναι να είστε σε ετοιμότητα, για το κάθε τι! Κάποιοι ίσως να ξενιτευτείτε κιόλας, ο σκοπός είναι το χρήμα και η σταθερότητα μέσα στη ζωή σας! Το σύμπαν σας επιτρέπει να ζητήσετε μια χάρη, σε λογικά πλαίσια, όλο και κάποιος θα σας την κάνει! Με το που μπαίνει η Αφροδίτη στους Διδύμους, ξεσηκώνεστε για βόλτες, συναντήσεις, φλερτ, ενθουσιάζεστε σα τα μικρά τα παιδιά. Λάμπετε από χαρά και ευτυχία!

Παρθένος
Μέρες παράξενες, από τη μια το ταμείο είναι μείον, από την άλλη ίσως και να γεμίσει στα ξαφνικά, πάντως οτιδήποτε αφορά το θέμα χρήμα, σας αγχώνει και δε μπορείτε να το διαχειριστείτε με τίποτα! Όσοι έχετε ζητήσει μια αύξηση, παίζει ο Δίας να σας κάνει το χατίρι, μέσω του Ερμή φυσικά! Τα νέα τρέχουν και είναι άμεσα! Ο Πλούτωνας εστιάζει στα ερωτικά σας τα ζητήματα. Φέρνει το πάθος. Η Αφροδίτη με το που μπαίνει στους Διδύμους, σα να σας ξεμπλοκάρει μαγικά! Ένα νέο φλερτ, ένας νέος έρωτας, κάτι καλό έρχεται, ίσως να βρίσκεται ήδη μπροστά σας, καιρό τώρα! Μεγάλη η έκπληξη!

Ζυγός
Έφτασαν οι μέρες που θα οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές και που θα αγαπήσετε περισσότερο το πρόσωπο που υπάρχει μέσα στη ζωή σας! Ο Ερμής από τους Διδύμους, φέρνει μαντάτα πολύ χαρωπά, ξαφνικά πάνε οι δουλειές, πάνε και οι υποχρεώσεις, ως δια μαγείας, θέλετε να αράξετε το κορμί σας σε μια παραλία! Η Αφροδίτη από τους Διδύμους, σας ξεσηκώνει ακόμα πιο πολύ, οπότε μήπως να εξαφανιστείτε αυθόρμητα και ας σας γυρεύει η μισή υφήλιος; Είναι από εκείνες τις εβδομάδες, που διώχνετε μακριά το άγχος, τα προβλήματα της καθημερινότητας και αγκαλιάζετε την ανεμελιά!

Σκορπιός
Ωραίες ημέρες για να δώσετε τα χέρια, για εκείνη τη δουλειά που τόσο καιρό προσμένετε με αγωνία! Ξεχάστε το καλοκαίρι, το σύμπαν έχει σκοπό να σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους και να γεμίσει και η τσέπη σας με χρήμα! Ο Δίας κρύβεται πίσω από το σκηνικό, βάζει τον Ερμή να σας μεταφέρει τα μαντάτα! Ο Πλούτωνας έχει σκοπό να σας αναστατώσει σε ερωτικό επίπεδο, μιας που φέρνει στο μυαλό σας ένα πρόσωπο που δε το έχετε ξεπεράσει ακόμα! Μια συνάντηση ή ένα μήνυμα είναι αρκετό για να φουντώσει η φλόγα μέσα στην καρδιά σας! Αυτά είναι! 

Τοξότης
Η πιο ερωτική εβδομάδα του Ιούνη! Όλο το σύμπαν σας θέλει ευτυχισμένους και τρελά ερωτευμένους είτε με το σύντροφό σας, είτε με το πρόσωπο που σας αρέσει! Παίζει η απόλυτη συνομωσία, Δίας, Ερμής, Πλούτωνας, Αφροδίτη, τα έχουν κάνει πλακάκια, να είστε σίγουροι για αυτό! Πολλά τα μαντάτα που θα λάβετε, μπορεί ακόμα να σας θυμηθεί και ένας ξεχασμένος, ανεκπλήρωτος έρωτας! Η Αφροδίτη συνήθως φέρνει και το χρήμα. Οπότε ξαφνικά να λάβετε κάτι από εκεί που δε το περιμένετε! Ωραίες ημέρες για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τον κόσμο και κυρίως με το ταίρι σας!

Αιγόκερως
Μπαίνει το νερό στο αυλάκι, ότι μέτωπο υπάρχει ανοιχτό, πάνω σε θέματα οικογενειακά και περιουσιακά, σα να λύνονται ως δια μαγείας! Αγοράζετε σπίτι; Πουλάτε οικόπεδο; Τακτοποιούνται χρονοβόρα γραφειοκρατικά ζητήματα; Μπαίνει η ρημάδα η τελεία! Ας πούμε να να’ναι καλά ο Δίας από τον Κριό! Συννεφάκια όμως εμφανίζονται στην ερωτική σας τη ζωή, ο Πλούτωνας σας ρωτά πού πήγε το πάθος και η Αφροδίτη από τους Διδύμους στρέφει την προσοχή σας σε πιο ανάλαφρες καταστάσεις! Κάποιοι σκέφτεστε ένα χωρισμό και κάποιοι ένα γάμο. Ένας πειρασμός σας αναστατώνει!

Υδροχόος
Από τις πιο τέλειες εβδομάδες του Ιούνη! Έφτασε ο καιρός να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, για να πάρετε μια μεγάλη ανάσα! Ο Δίας από τον Κριό, σας κάνει τέρμα δημιουργικούς. Βρίσκετε ως δια μαγείας λύσεις στα προβλήματά σας, ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας, μπορείτε άφοβα να κάνετε σκέψεις για το μέλλον! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας, την όρεξη για καλοκαιρινές διακοπές και τη διάθεση για φλερτ και έρωτα! Τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας; Αρκετοί μπορεί να κάνετε και μια πρόταση γάμου! Απολαύστε τις όμορφες στιγμές!

Ιχθύες
Μέρες που ο Δίας κάνει τα μαγικά του και γεμίζουν οι τσέπες σας από λεφτά! Αυτό δε σημαίνει σπατάλες, αλλά τα βάζετε στην άκρη και τα ξεχνάτε κιόλας! Ο Ερμής και η Αφροδίτη από τους Διδύμους, από τη μια σας κάνουν τέρμα σπιτόγατους, θέλετε να αράξετε παρέα με το σύντροφό σας, ή τα φιλαράκια σας, από την άλλη όμως σας ξεσηκώνουν για ερωτικές περιπέτειες! Κάποιο πρόσωπο σας κάνει τα γλυκά τα μάτια, το νου σας, γιατί έχετε μια τάση να μπλέκετε με το απαγορευμένο! Σα να βγαίνετε από τη χειμερία νάρκη, σα να μη σας νοιάζει για το τι θα πει ο κόσμος ή για το τι θα ακολουθήσει μετά!

magicfariel

Φωτογραφία από Peace with Love από το Pixabay