Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Το τελευταίο μήνυμα του Ερμή από τον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και εκεί που ήμουν χωμένη μέσα στα νούμερα και στις πράξεις, τρώω ένα φλας τρελό και λέω, έφτασε η στιγμή να αναφερθώ στον Ερμή που διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον Ταύρο (ως 13/06)! 
Μέχρι και σήμερα να είμαι ειλικρινής, το σνόμπαρα το γεγονός, πολύ πέρα – δώθε ο Ερμής, γύρισε και ανάδρομος.. μας έσπασε πολύ τα νεύρα, αλλά τέλος καλά, όλα καλά! 



Οι μέρες αυτές, μέχρι και τις 13/06 είναι απίστευτα παράξενες! Το σύμπαν έχει τρελά κέφια, είναι απρόβλεπτα ερωτικό, λεφτά έρχονται στα ξαφνικά, αλλά όπως έχω ξανά πει, ο Πλούτωνας είναι αυτός που κινεί τα νήματα της εποχής! Συνεπώς, γίνεται να λείπει από το χορό; Δε γίνεται! 

Η συμφωνία είναι ο Ερμής από τον Ταύρο, να φτιάξει το τελευταίο του μήνυμα, παρέα με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω! 
Απίστευτα γήινη η επιρροή, μύρισε σιγουριά, σταθερότητα, ή μήπως αλλαγές, μεγάλες και τρανές; Όσο να’ναι ο Πλούτωνας πρώτα φέρνει την καταστροφή και μετά ακολουθούν ριζικές αλλαγές! Συνεπώς πολλά παράξενα μηνύματα μπορεί να λάβουμε τις μέρες αυτές. Οι λέξεις αινιγματικές, κρυφές οι έννοιες, όποιος έχει έντονο το χάρισμα της τηλεπάθειας και της διαίσθησης, θα μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα του σύμπαντος πιο εύκολα! Ταύροι και Σκορπιοί, είστε πρώτοι στη λίστα! Ακολουθούν όμως τα Λιοντάρια και οι Υδροχόοι! Παρέα κατασκόπων, τι να λέμε τώρα! 

Μεταξύ μας τώρα, δε ρίχνουμε άδεια για να πιάσουμε γεμάτα! Ρωτάμε έξω από τα δόντια προσμένοντας την πιο ξεκάθαρη απάντηση. Την αλήθεια. Δε φοβόμαστε να κοιτάξουμε κάποιον στα μάτια. Τον αντιμετωπίζουμε, τον διαπερνάμε, διαβάζουμε τις σκέψεις του! Το ζήτα για να λάβεις είναι το πιο σωστό. Δεν απαιτείς, δε προστάζεις, το ζητάς με όμορφο τρόπο. Το όχι, ας έχει αιτιολογία. Επιχειρήματα. Λογική. Το όχι το δικό σου, είναι το ναι το δικό μου. Πείσε με! Κάνε με να αλλάξω γνώμη. Να κατανοήσω. Άκουσέ με. Κατανόησέ με. Μήπως οι απόψεις μας ταιριάζουν; Η διάθεση του Ερμή από τον Ταύρο! 

Η διάθεση του Πλούτωνα; χμμμμμμμμ πίσω από τις κουρτίνες.. και κάτω από το τραπέζι..

Συνεπώς στο inbox.. ότι μήνυμα και αν βρούμε.. ας μη βιαστούμε να απαντήσουμε, να αντιδράσουμε, να το χαρακτηρίσουμε, να το βγάλουμε ντελάλι! Ας το διαβάσουμε ξανά και ξανά.. μέχρι να το κατανοήσουμε στο απόλυτο! 

φιλάκια..

Κριός
Inbox: Να ζητήσετε μια αύξηση ή ένα μπόνους από τη δουλειά σας!
Μέρες που θα αποδείξετε την αξία σας, οπότε αν κάτι πρέπει να γίνει σωστά, θα γίνει με τον τρόπο που εσείς θέλετε, δίχως να σας φέρουν αντιρρήσεις. Ο τρόπος σας, γοητεύει, τα επιχειρήματά σας είναι ακράδαντα! Καιρός να δείξετε πως είστε ο αρχηγός της ομάδας. Σας ακολουθούν με τα μάτια κλειστά.

Ταύρος

Inbox: Ασχοληθείτε με θέματα ομορφιάς. Κοινωνικοποιηθείτε!
Μέρες που το σύμπαν σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τα υπαρξιακά σας και να βγείτε από το καβούκι σας, γιατί πόσο πια; Κόψτε τη μάσα, ξεκινήστε γυμναστική, επισκεφτείτε ένα σαλόνι ομορφιάς! Συναναστραφείτε με δυνατές προσωπικότητες προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα τα σχέδιά σας!

Δίδυμος
Inbox: Ζητήστε να μάθετε την αλήθεια! Όλα στο τραπέζι εδώ και τώρα!
Οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε τον κατάσκοπο. Σας σκάβουν τον λάκκο μπροστά στα μάτια σας και καιρός να τους δείξετε πως το παίρνετε χαμπάρι και πως θα κάνετε κάτι για αυτό άμεσα! Αντιμετωπίστε την αλήθεια face to face και άμα συγκλονιστείτε, κάποια στιγμή θα το ξεπεράσετε! Σοκ; 

Καρκίνος
Inbox: Ξεσκονίστε την ατζέντα σας! Βρείτε τους φίλους σας ξανά!
Τα βάσανα της καθημερινότητας ποτέ δε φεύγουν, οπότε με το να μένετε μέσα κλεισμένοι, δε βγαίνει και κάτι! Ο σκοπός δεν είναι να αποτραβηχτείτε, αλλά να σμίξετε ξανά με τους φίλους σας, γιατί πολλά τα κοινά και ο πόνος φεύγει, μιας που δεν είστε μονάχοι στη μάχη αυτή, της ζωής! Χαμογελάστε!

Λέων
Inbox: Εκφράστε τις επαγγελματικές σας ιδέες! Εντυπωσιάστε το κοινό σας!
Ωραίες ημέρες για να στρέψετε την προσοχή σας στη δουλειά, στην καριέρα σας και να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας. Μη φοβηθείτε να πάρετε θέση, ή να δώσετε λύσεις πρωτότυπες και μοναδικές! Μια προαγωγή μπορεί να συμβεί, αρκεί να δείξτε καλή θέληση και τις ικανότητές σας φυσικά!

Παρθένος
Inbox: Οργανώστε τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές! Εποχή για ταξίδια!
Ιδανικές ημέρες για να ψαχτείτε, για τα καλοκαιρινά σας τα μπάνια. Να βρείτε προορισμό, να μάθετε κόστος, να κάνετε οικονομία, να κλείσετε τα εισιτήρια σας. Ακόμα και επαγγελματικό να είναι το ταξίδι, θα έχει την επιτυχία που γυρεύετε! Από τη μια το κοκτέιλ και από την άλλη το συμφωνητικό! Το έχετε!

Ζυγός
Inbox: Γυρέψτε το χρήμα που σας ανήκει! Κάντε ταμείο.!
Μυστήριες ημέρες, που φέρνουν διάφορες αποκαλύψεις κυρίως για οικονομικά θέματα. Μη πιστεύετε όσους κλαίγονται. Ότι είναι δικό σας, να το ζητήσετε έξω από τα δόντια. Οτιδήποτε μπορεί να πουληθεί και να πάρετε ανάσα, ας πουληθεί. Να είστε επίμονοι και παρών σε κάθε τι. Σκληροί, αλλά έτσι γεμίζει το ταμείο!

Σκορπιός
Inbox: Φανείτε τολμηροί στις αποφάσεις σας και πατήστε πόδι!
Αμέτρητες οι σκέψεις σας, από τη μια προσωπικές, από την άλλη επαγγελματικές, μια απόφαση θα χρειαστεί να την πάρετε! Οι μάσκες έχουν πέσει, οπότε οι δρόμοι που αποζητάτε προτιμότερο είναι να είναι άγνωστοι, παρά μια από τα ίδια. Το μέλλον είναι δικό σας, μην προσμένετε υποστήριξη λοιπόν από κανέναν!

Τοξότης
Inbox: Πετάξτε τα άχρηστα αντικείμενα από τη ζωή σας!
Τι είστε ρακοσυλλέκτες;;; Μεταφορικά ή κυριολεκτικά, παλιά, άχρηστα αντικείμενα, γεμίζουν από σκόνη και σας χαλούν το ενεργειακό πεδίο! Μέρες που καλό είναι να κάνετε ένα ξεσκαρτάρισμα, είτε από ρούχα, είτε από συσκευές, είτε από έπιπλα, οτιδήποτε θαμμένο που πιάνει τόπο, άδικα ίσως; Καθαρίστε τις γωνιές!

Αιγόκερως
Inbox: Μην επιτρέψετε στα φαντάσματα να μπλοκάρουν το μέλλον σας!
Μέρες που θα μείνετε πολλές φορές με το στόμα ανοιχτό, γιατί ξαφνικά τα μελλοντικά σας τα σχέδια βρίσκουν εμπόδια από εκείνο το παρελθόν που θέλετε τόσο να ξεχάσετε! Ξεχασμένες υπάρξεις, σκάνε σα κομήτες, κρατούν πληροφορίες ή απαντήσεις που θα σας σώσουν σε ζητήματα που σας καίνε. Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Inbox: Το παιδί που κρύβετε μέσα σας, βαστά τις απαντήσεις που γυρεύετε!
Παράξενες ημέρες, το ταξίδι είναι μεγάλο, θα βρεθείτε πολλές φορές μέσα στην πατρική ή μητρική αγκαλιά, κάποιες κουβέντες θα επανέλθουν για να σας ταρακουνήσουν, ίσως να σας καθοδηγήσουν, για το σήμερα και το αύριο. Συνειδητοποιείτε τι εστί γάμος, σχέση και τις επιλογές σας φυσικά.

Ιχθύες
Inbox: Αλλάξτε σπίτι, γειτονιά, χώρα ή δουλειά; Move on!
Έφτασε η εποχή που θα κάνετε το επόμενο βήμα, είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Οι ανακοινώσεις σας αρέσουν, έχετε μεγάλη υποστήριξη και σας εκτιμούν πρόσωπα που δε σας το είχαν! Εξηγήστε τις προθέσεις σας, τα όνειρά σας, δείξτε το πόσο αποφασισμένοι για όλα είστε! Γοητέψτε τα πλήθη!

magicfariel

Φωτογραφία από Engin Akyurt από το Pixabay