Κυριακή 12 Ιουνίου 2022

Ζώδια: Πλούτωνας Vs Ουρανός! Ποιος θα υπερισχύσει;;; by MagicF’Ariel..!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Απρόβλεπτο και σκοτεινό είναι το σύμπαν τις μέρες αυτές, από τη μια ο Πλούτωνας κάνει τον κόσμο να σκέφτεται πολύ παράξενα, από την άλλη ο Ουρανός κάνει τον κόσμο απρόβλεπτο και φοβερά αντιδραστικό! Ο Ερμής και η Αφροδίτη έχουν ρόλο «γλάστρας» ή «πυροσβέστη», αλλά έχουν και μεγάλο μερίδιο ευθύνης για αυτό το μπάχαλο! 





Σα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, ποιος θα υπερισχύσει; Το σκοτάδι ή το απρόβλεπτο; Μήπως προσπαθούν να μας ξεγελάσουν, τύπου, τα έχουν μιλημένα και απλά ο καθένας θα κάνει τη δική του τη ζημιά στο κάθε ζώδιο; Τα φαινόμενα απατούν σε κάθε περίπτωση, γιατί ο Πλούτωνας κάνει τη βρομοδουλειά και ο Ουρανός την σερβίρει σε ένα πιάτο πολύ κρύο! Μπορεί και το αντίθετο να συμβαίνει, το αποτέλεσμα όμως είναι το ίδιο! 
Ένα τριήμερο πολύ δυνατό από συναισθηματικής άποψης, οτιδήποτε είναι καλά θαμμένο μέσα στην καρδιά, εμφανίζεται, για να φέρει την απόλυτη αναστάτωση, έτσι από καπρίτσιο; Επειδή πρέπει να εκφραστεί και να αποκαλυφθεί; Προφανώς όποιος έχει μυστικά, θα εκτεθεί πολύ περισσότερο, αλλά και ποιος δεν έχει μυστικά; Αθώα και μη, είναι μικρές ή μεγάλες αποκαλύψεις που σοκάρουν είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα.! 

Κατά την ταπεινή μου άποψη, ο Πλούτωνας είναι ο νικητής, γιατί είναι ύπουλος, πονηρός, υποχθόνιος, σίγουρα προτιμά το μίσος από την αγάπη, γιατί βρίσκεται πιο κοντά στο πάθος! Στο λάθος ίσως; Στον έρωτα μήπως; Εκείνον τον κεραυνοβόλο; Ιδού η απορία!

το νου σας.. 😎

φιλάκια..


Κριός
Όπως φαίνεται ο Ουρανός κάνει κουμάντο στην περίπτωση τη δική σας! Κάνει ένα «φου» και εξανεμίζονται τα χρήματά σας! Ζόρικες οι μέρες αυτές, μιας που διαπιστώνετε πως δεν υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα, ούτε καν για το τριήμερο που ήδη διανύουμε! Από τη μια σας κάνει επαναστάτες, τύπου μια ζωή την έχουμε, από την άλλη πώς θα ζήσετε αν δεν έχετε τα απολύτως απαραίτητα;; Γκρίνια έχει το μενού, μιας που έχετε επιθυμίες που δε θα καταφέρετε να τις ικανοποιήσετε! Όπως και να έχει αδειάζει το ταμείο σας! 

Ταύρος
Δύσκολη η μάχη μεταξύ των δυο αυτών πλανητών, ο Πλούτωνας νικά! Η επανάσταση είναι βέβαιη από πλευράς σας, μιας που τις μέρες αυτές δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας και είστε ατρόμητοι για τα δικά σας τα δεδομένα! Το μυστήριο της υπόθεσης είναι πως από τη μια παίζει να ερωτευτείτε σφόδρα από την άλλη όμως να ξεστομίσετε τη λέξη χωρίζουμε! Ο Πλούτωνας φέρνει το σκοτάδι στις σχέσεις σας, ο Ουρανός τις ακραίες αντιδράσεις! Αποδέχεστε τα ευχάριστα, διώχνετε μακριά τα δυσάρεστα!

Δίδυμος
Ο Ουρανός φταίει για εκείνες τις μοιραίες συναντήσεις! Το παρελθόν ξανά χτυπά με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο! Κάποιος εμφανίζεται στο κατώφλι του σπιτιού σας, τρομαχτικό από τη μια, γοητευτικό από την άλλη! Καταστροφικό ίσως, αν ήδη υπάρχει μια άλλη σχέση! Προφανώς το σύμπαν κάτι θέλει να σας πει, δηλαδή συναισθηματικά πού βρίσκεστε; Έχετε ξεμπερδέψει; Έχετε ξεπεράσει μια παλιά σας αγάπη; Μήπως υπάρχει κάτι στην καρδιά σας καλά θαμμένο που πρέπει να φανερωθεί; Μπάχαλο η κατάσταση το τριήμερο!

Καρκίνος
Είτε έχετε τη διάθεση, είτε όχι, ο Ουρανός θα σας προκαλέσει κάτι μυστήριες επιθυμίες τύπου, γιατί να μείνετε στο σπίτι για τριήμερο;;; Αρκετοί μπορεί να φτιάξετε μια βαλιτσούλα και να εξαφανιστείτε, είτε σας ακολουθήσει η παρέα, είτε όχι! Επανάσταση και αν είναι αυτή! Σα να θέλετε να εξαφανιστείτε από τους πάντες και τα πάντα, όπως οι άλλοι καλοπερνούν, έτσι θα καλοπεράσετε και εσείς! Αντιδράτε στα γνωστά της καθημερινότητας, αγκαλιάζετε το άγνωστο! Το νου σας, γιατί εκεί που κάθεστε αμέριμνοι, παίζει να σας βρει ο έρωτας!

Λέων
Τα φαινόμενα απατούν στην περίπτωση τη δική σας! Φαίνεται πως νικά ο Πλούτωνας, αλλά τελευταία στιγμή ο Ουρανός τον ξεγελά, τον προσπερνά, γεγονός που σας αναστατώνει απίστευτα πολύ! Το τριήμερο θα προτιμήσετε τα νυχτοπερπατήματα και τις τσάρκες γενικώς! Ανεξάρτητα του αν υπάρχουν υποχρεώσεις, θα τα αφήσετε όλα έτσι όπως είναι και θα κάνετε το κέφι σας! Το ενδεχόμενο να μπλέξετε σε περιπέτειες είναι μεγάλο, να εκτεθείτε από το πουθενά και να υποστείτε συνέπειες που θα διαταράξουν την καθημερινότητά σας! 

Παρθένος
Ανήκετε στις εξαιρέσεις από μια έννοια, μιας που και οι δυο πλανήτες σας επηρεάζουν θετικά! Βασικά καλό είναι να αφεθείτε ελεύθεροι, να μη φτιάξετε κάποιο πρόγραμμα .. να υποστηρίξετε το let it flow 100%! Ο Πλούτωνας είναι πονηρός και πολύ μυστήριος τις μέρες αυτές, οπότε θα μπορούσε να είναι ένα φουλ ερωτικό τριήμερο, ανεξάρτητα αν έχετε σχέση ή όχι! Να είστε θετικοί στις προτάσεις για βόλτες, ταξιδάκια, ακόμα και για νυχτοπερπατήματα, γιατί πλανάται πολύ μυστήριο στον αέρα σας. Ένα τριήμερο φουλ στο πάθος!

Ζυγός
Και που λέτε ο Ουρανός είναι η αιτία που τις μέρες αυτές, θα αδιαφορήσετε για όλες σας τις εκκρεμότητες, θα τις ξεχάσετε ως δια μαγείας και που θα τεμπελιάσετε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Σας κάνει απρόβλεπτους, άτακτους, σπάταλους, αλλάζετε τις προτεραιότητές σας. Εσείς και αν τραγουδάτε το μια ζωή την έχουμε.. Τυχεροί όσοι έχετε σύντροφο, το παιχνίδι είναι να τον παρασύρετε στον «κόσμο» σας, που είναι απίστευτα ρομαντικός. Οι λοιποί ανοίξτε την ατζέντα σας, προφανώς είναι ένα τριήμερο φουλ στην έκπληξη!

Σκορπιός
Χαοτικές οι μέρες αυτές, αμέτρητα τα συναισθήματα που νιώθετε, από τη μια ξεσηκώνεστε για πολλά και διάφορα και από την άλλη οι συμπεριφορές του κόσμου, σας προσγειώνουν κάπως ανώμαλα! Ο Ουρανός είναι η αιτία, μιας που ξεσκεπάζει τα πάντα όλα, γιατί κάποια στιγμή καλό είναι να μάθετε την αλήθεια, είτε για μια ερωτική σας σχέση, είτε για μια επαγγελματική! Μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο, να κρατάτε μικρό καλάθι στο κάθε τι και ας είναι κατασκοπευτικός ο ρόλος σας, πριν αποφασίσετε το οτιδήποτε! Το νου σας! 

Τοξότης
Ο Ουρανός σας τα κάνει μαντάρα κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Το τριήμερο του τρόμου, αφού όσοι εργάζεστε, ξαφνικά έχετε να αντιμετωπίσετε κάκιστες συμπεριφορές, ακόμα και από τα δικά σας άτομα! Προφανώς έπιασε σκούπα και φαράσι, ας φύγει τώρα το σκάρτο, παρά αργότερα! Αν και από διάθεση όχι και τόσο καλή, τις μέρες αυτές, πάνω στον πανικό σας, να προκύψει ένα φλερτ, που θα σας αναστατώσει ευχάριστα! Η βοήθεια από φιλικό πρόσωπο, να έχει ως κατάληξη μια ερωτική εξομολόγηση. Σοκ;;;

Αιγόκερως
Ο Πλούτωνας κάνει κουμάντο στην περίπτωση τη δική σας! Συνεργάζεται όμως στα κρυφά με τον Ουρανό, γιατί μαζί σας βοηθούν να κινηθείτε έτσι όπως πρέπει! Τα συναισθήματα σας είναι ακραία, από τη μια ή που θα ζήσετε τον έρωτά σας στο απόλυτο, ή που θα χωρίσετε τα τσανάκια σας! Ότι και αν συμβεί, το δίκαιο είναι με το μέρος σας, οπότε οι αποφάσεις που θα λάβετε μέσα στο τριήμερο, extreme μεν, αλλά απαραίτητες δε! Οι επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο, δε το βάζετε κάτω αν δεν πραγματοποιηθούν! Ψυχραιμία! 

Υδροχόος
Σας κλέβει ο Πλούτωνας μέσα από τα χέρια του Ουρανού, οπότε το τριήμερο αυτό, είναι σίγουρα απρόβλεπτο και χαοτικό, κυρίως από συναισθηματικής άποψης! Το ταξίδι στο παρελθόν είναι το σχέδιο του σύμπαντος, εκεί κρύβονται οι απαντήσεις που γυρεύετε, που αφορούν κυρίως τους πολύ δικούς σας ανθρώπους και το γιατί συμπεριφέρονται έτσι αλλοπρόσαλλα τόσο καιρό. Αποφύγετε να κάνετε χάρες τις μέρες αυτές, δώστε τους το χρόνο να σας μιλήσουν έξω από τα δόντια! Υπομονή για την αλήθεια, όσο και αν πονά!

Ιχθύες
Σε ερωτικές περιπέτειες σας μπλέκει ο Πλούτωνας, με υπάρξεις που ναι μεν αλλά! Το φρόνιμο θα ήταν να αποφύγετε τις προβληματικές τις καταστάσεις, όσο ωραία και αν σας κάνουν να νιώθετε! Το άτακτο θα ήταν να επενδύσετε συναισθηματικά σε αυτές και να κλαίτε πάλι με μαύρο δάκρυ! Το ζητούμενο είναι το πάθος, η στιγμή, το καρδιοχτύπι, εκείνο το φιλί! Το σύμπαν ίσως και να σας αποκαλύψει δυο πρόσωπα, ένα νέο και ένα παλιό. Πάλι σε περιπέτειες μπλέκετε, από επιλογή δική σας! Το μυθιστόρημα της ζωής σας! 

magicfariel

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay