Σάββατο 18 Ιουνίου 2022

Ζώδια: «Σκληρό» το αντίο της Αφροδίτης από τον Ταύρο! by MagicF’Ariel..

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε επιτέλους το ΣΚ, που τόσο το αγαπάμε, το προσμένουμε κάθε φορά με τόση αγωνία, ανεξάρτητα αν το σύμπαν έχει τα κέφια του ή όχι!

Ο ανάδρομος Κρόνος από τον Υδροχόο, στριμώχνει την Αφροδίτη από τον Ταύρο σε μια γωνιά και της απαγορεύει να ασχοληθεί τις μέρες αυτές με τον έρωτα, με την αγάπη, της επιβάλλει να ξεκουραστεί, να εξαφανιστεί, να πατήσει φρένο, γιατί; Η αλήθεια πρέπει να αποκαλυφτεί! Μυστικά τέλος! 

Ταύροι, Λιοντάρια, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είστε τα τιμημένα πρόσωπα των ημερών, μιας που ο Κρόνος θα ασχοληθεί με τις δικές σας τις καρδιές, με τα όνειρά σας, με το ερωτικό σας το παρελθόν, το παρόν, ίσως και το μέλλον! Μεγάλο το ταξίδι σε συναισθηματικό επίπεδο, θα κλάψουμε all together! 

Ο Κρόνος να ξέρετε δεν έχει χάσει ούτε δευτερόλεπτο από το στόχο του, έχει ξεκινήσει ήδη από νωρίς το πρωί, συνεπώς ήδη η σκέψη μας, βρίσκεται σε εκείνο το πρόσωπο που κάποτε αγαπήσαμε, που κάποτε μας πλήγωσε, που χάθηκε, γιατί όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν!
Εννοείται πως το timing παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ένας εφηβικός έρωτας δε θα μπορούσε να καταλήξει στην εκκλησιά! Ένας γάμος, να έφτασε στο τέλος του, γιατί ένας από τους δυο, δεν αγάπησε τόσο δυνατά! Ένας έρωτας έμεινε στα ανεκπλήρωτα γιατί κάποιος φοβήθηκε, το χτύπο της καρδιάς του!
Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές, βοηθά να ξεχάσουμε, να ξεπεράσουμε, όμως μήπως δεν είναι έτσι; Θάβουμε τα συναισθήματά μας τόσο βαθιά, προσποιούμαστε ακόμα και στον ίδιο μας τον εαυτό πως είναι όλα μια χαρά, ενώ τίποτα δεν είναι! Το σεντούκι της ψυχής μας γεμίζει, από εικόνες, συναισθήματα, εμπειρίες και όπως φαίνεται δεν υπάρχει χώρος για κάτι ακόμα! Γέμισε και πρέπει να ανοίξει! Πρέπει να γίνει ένα ξεκαθάρισμα, αλλιώς το μεταφράζω ως απελευθέρωση της ψυχής! 

Ο Κρόνος λοιπόν, μας πιάνει από το χέρι, μας τραβά από το αυτί και μας βάζει σε μια διαδικασία να ανοίξουμε από μόνοι μας το σεντούκι αυτό, να κοιτάξουμε όλες τις φωτογραφίες, όλα τα ερωτικά γράμματα, εκείνα τα δώρα που λάβαμε μια φορά και έναν καιρό, θέλει να πλαντάξουμε στο κλάμα, να νιώσουμε ξανά, να πούμε ένα οριστικό αντίο! Το σεντούκι πρέπει να αδειάσει!

Και όχι.. δε θα περάσουμε ωραία.. Αλλά μετά από αυτό το αστρολογικό μπουρίνι, το ουράνιο τόξο, θα μας δείξει το δρόμο.. Ένα μονοπάτι πολύ μαγικό..

φιλάκια.. 


Ταύρος
Μέρες που ο Κρόνος σας κλέβει το χαμόγελο! Καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια, ούτε καν για φλερτ! Το ζητούμενο στην υπόθεση είναι το τι αληθινά νιώθετε για το πρόσωπο που αγαπάτε! Τυχεροί όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια σχέση, όσοι είστε φουλ ερωτευμένοι, όσοι το ζείτε στο απόλυτο! Δεν έχετε τίποτα να κρύψετε από τον αδιάκριτο τον Κρόνο! Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Εκεί επιτρέπεται η Αφροδίτη να κάνει το θαύμα της! Όποιος όμως έχει μυστικά, έχει απωθημένα, αλλού κοιμάται και αλλού αγαπά, δε θα περάσει και τόσο ωραία! Ο Κρόνος ψαχουλεύει, ταξιδεύει μέσα στη ψυχή σας, αποζητά αληθινές απαντήσεις, εκείνο το περιβόητο «γιατί»! Και κάπως έτσι γλυκά μου Ταυράκια, μέχρι και τις 22/06, θα επιστρέψετε στο παρελθόν σας, θα νιώσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα, της χαράς, της λύπης, της απογοήτευσης, ακόμα και της απόρριψης, γιατί το σύμπαν, θέλει να δει κατά πόσο έχετε ξεπεράσει εκείνη την αγάπη που σας πλήγωσε ή όχι! Να μην αναρωτιέστε για τις μοναξιές σας, λοιπόν! Ο Κρόνος είναι πολύ σκληρός, όμως δε λέει ποτέ ψέματα! Είναι εκείνος που ελέγχει, αν το πάθημα έγινε μάθημα. Είναι εκείνος που αποφασίζει για εκείνες τις περιβόητες συνέπειες. Τιμωρία ή λύτρωση; Και κάπως έτσι, αγκαλιάζετε την παγωμένη σας καρδιά, προτιμάτε το κρεβατάκι σας και πιο καλή η μοναξιά!

Λέων
Λιονταράκια μου, απίστευτα ζόρικες οι μέρες αυτές σε συναισθηματικό επίπεδο! Βασικά, το σύμπαν σας έχει στρεσάρει καιρό τώρα, θα προτιμούσατε να πετάξετε την καρδιά σας στα σκουπίδια! Μήπως να βρείτε μια φόρμουλα, το μυαλό σας να πάψει να ταξιδεύει στο παρελθόν; Ο Κρόνος δε σας λυπάται καθόλου, αντιθέτως ίσως και επίτηδες να σας συμβαίνουν όλα αυτά, γιατί κάποια στιγμή πρέπει να πείτε την αλήθεια, κυρίως στον εαυτό σας! Συνέχεια κάνετε σκέψεις που σας πληγώνουν, μια φορά και έναν καιρό αγαπήσατε αληθινά, δώσατε το καλύτερο του εαυτού σας και αντί για ευχαριστώ, λάβατε ένα χωρίζουμε! Ο χρόνος γιατρεύει τις πληγές, εσείς όμως σα να τις γρατζουνάτε, κάνετε σα να μη θέλετε να γιατρευτούν ποτέ! Ο Κρόνος βλέπει πως έχετε «απαγορέψει» στην καρδιά σας, να αγαπήσει ξανά και εντάξει αν είστε μόνοι, αλλά αν έχετε προχωρήσει παρακάτω, τότε αυτά που προσφέρετε πλέον, ίσως να είναι λίγα, ίσως να είναι και μη αληθινά! Ζείτε μέσα σε ένα ψέμα, που μόνο πόνο φέρνει και τίποτα άλλο! Άλλο η φαντασία και άλλο η πραγματικότητα, για αυτό προτιμήστε τις μέρες αυτές, τη μοναξιά σας, ένα καλό φιλαράκι, μακριά από τις παρέες, τα μπαρ και τα ξενύχτια! Η Αφροδίτη σηκώνει τα χέρια ψηλά, δε μπορεί να σας βοηθήσει. Το να ζείτε στο παρελθόν μόνο κακό σας κάνει, εμποδίζει σίγουρα το παρόν και το μέλλον σας! Διώξτε μακριά τις κακές τις σκέψεις.

Σκορπιός
Αν και ο Κρόνος είναι πολύ σκληρός και πολύ αυστηρός, εσάς σα να θέλει να σας βοηθήσει να γκρεμίσετε τα τείχη της καρδιάς σας! Μπορεί να αγαπάτε φουλ, μπορεί να είστε τρελά ερωτευμένοι, να νιώθετε τα πάντα όλα για το πρόσωπο, όμως σπάνια το δείχνετε, ποτέ δε το λέτε, οι πράξεις για εσάς, είναι σημαντικές, να όμως που ακόμα και εκεί έχετε ένα θεματάκι. Το ζείτε μόνοι σας το έργο, απλά το άτομο που αγαπάτε, μια το απογειώνετε στους Ουρανούς και μια το προσγειώνετε στον Κάτω Κόσμο, αιώνες τώρα! Ο Κρόνος θα σας τιμωρήσει λίγο, αν όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο, γιατί πώς θα αγαπηθείτε έτσι όπως σας αξίζει, αν έχετε μονίμως το φως αναμμένο στο κόκκινο;;; Και κάπως έτσι το χάος σας χτυπά την πόρτα, σας αναστατώνει, επιτρέπει στον Κρόνο να ταξιδέψει μέσα στη ψυχή σας και να σας θυμίσει την πρώτη σας αγάπη, το πόσο σας πλήγωσε, τις σχέσεις που κάνατε μετά, το πώς φερθήκατε και το γιατί φοβάστε τόσο πολύ, τον έρωτα! Ότι και αν κάνετε τις μέρες αυτές, θα πιάσετε πολλές φορές τον εαυτό σας, να χάνεται, να σκορπίζεται παρέα με τα σύννεφα! Ο Κρόνος χρωματίζει την καρδιά σας, κόκκινη – κόκκινη και εσείς προσπαθείτε να το καλύψετε αυτό, δε πρέπει ποτέ κανείς να μάθει για τις αδυναμίες σας, για τα πάθη σας, το ποιοι είστε αληθινά! Αν λοιπόν αγαπάτε, όποια και αν είναι τα εμπόδια, ο Κρόνος θέλει να σας δει Ιππότες, Κυνηγούς, Διεκδικητές! Η Αφροδίτη συμφωνεί μαζί του! Μήπως τις μέρες αυτές, να το αλλάξετε λίγο το έργο;;; 

Υδροχόος
Το ξέρετε πως ο Κρόνος σας λατρεύει, τι σημασία έχει αν είναι ανάδρομος;;; Ναι, στο ζώδιό σας είναι ακόμα, οπότε έχετε την τιμητική σας, είστε το πρόσωπο των ημερών! Τις μέρες αυτές θα βρεθείτε σε διάφορα μέρη που θα σας θυμίσουν πολύ το παρελθόν σας, τα νιάτα σας, ακόμα και εκείνη την πρώτη σας αγάπη που τόσο σας πλήγωσε! Μεγάλο το ταξίδι σε συναισθηματικό επίπεδο, ο πόνος, ο φόβος, έχουν στοιχειώσει την καρδιά σας και δε θέλετε με τίποτα να σας συμβεί κάτι τέτοιο ξανά! Να όμως που ο Κρόνος επιμένει, θέλει να σας δει ήρεμους και χαμογελαστούς μέσα σε μια ζεστή αγκαλιά, οπότε οι σκέψεις σας ξαφνικά να φτάσουν ως και ένα γάμο! Το ζητούμενο βέβαια είναι να είστε ερωτευμένοι, να αγαπάτε αληθινά, να φτιάξετε κάτι ωραίο και ας έχουν περάσει τα χρόνια! Όχι από ανάγκη, αλλά από αγάπη! Ο Κρόνος σας βάζει μέσα στη μηχανή του χρόνου και σας πηγαίνει όπου έχετε αφήσει την πινελιά σας! Διαπιστώνετε πως φταίξατε σε πολλές περιπτώσεις, γιατί ο φόβος του να πληγωθείτε ξανά, έφτιαξε πάγους μέσα στην καρδιά σας, που δε λιώνουν με τίποτα! Θέλετε οπωσδήποτε να έχετε το πάνω χέρι στα πάντα όλα, όμως σε μια σχέση δεν υπάρχει το εγώ, αλλά το εμείς! Αυτό και αν είναι ζόρικο για την ύπαρξή σας, έτσι δεν είναι; Δείχνετε σκληροί, ψυχροί, αδιάφοροι, όμως από μέσα σας λιώνετε για ένα πρόσωπο! Μια κίνηση δική σας, σίγουρα η αιτία, να ζήσετε ένα θαύμα στο απόλυτο!

magicfariel

Φωτογραφία από Stefan Keller από το Pixabay