Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Ζώδια: Πονηρός ο Άρης στους Διδύμους! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλαξα τις ώρες μου, όχι τίποτα άλλο μη με βαρεθείτε κιόλας! Προτιμώ να
είμαι απρόβλεπτη παρά δεδομένη! Τι να κάνουμε, είμαι μια Ταυρίνα και πολύ Υδροχοοϊνα! Μη λέμε τα ίδια και τα ίδια συνεχώς..!


Ο Άρης στους Διδύμους, όπου και αν βρίσκεται ο Θεός, μας τα κάνει μαντάρα! Και όποιος έχει Δίδυμο στον αστρολογικό του τον χάρτη, να έχει έναν παραπάνω λόγο για να ανησυχεί!

Η υπερένταση είναι κλασικό φαινόμενο, όμως τούτη τη φορά, κάποιους τους απογειώνει και κάποιους τους προσγειώνει! Ύπουλο το παιχνίδι του, σιγοντάρει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, μιλάμε για τρελό πανηγύρι και ισχύει για όλο τον Απρίλη φυσικά και βάλε! Δίδυμοι & Υδροχόοι έχετε τη τιμητική σας! Ανεβαίνουν οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα..! Οι λοιποί στον αγώνα και ο καλύτερος θα κερδίσει..

Πονηρός ο Άρης.. και με δυο πρόσωπα! Οπότε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, τα μπράβο ίσως να κρύβουν ανταγωνιστικές διαθέσεις και το χρήμα φεύγει με τρόπο που θα φανεί λίγο αργότερα! Ωραία η μεγάλη η ζωή, για όσους τα έχουν όμως.. Αν είναι μετά να κλαίμε με μαύρο δάκρυ.. ποιος ο λόγος;;; Για να δούμε, ποιοι έβαλαν μυαλό τα προηγούμενα τα χρόνια;;; Ένα ακόμα test drive του σύμπαντος..! Με τη πιο χαρωπή διάθεση ever..!

φιλάκια..


Κριός
Καιρός να δραστηριοποιηθείτε ακόμα περισσότερο δηλαδή ξεχάστε τον καναπέ και τις φόρμες! Ο Απρίλης είναι ένας μήνας γεμάτος από προσκλήσεις από εδώ και εκεί, απαραίτητες δημόσιες σχέσεις που έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Όλα τα μέτωπα ανοιχτά, ο χρόνος της ημέρας μη επαρκής και εσείς με ένα κινητό στο χέρι, από event σε event!

Ταύρος
Ο Άρης σας ξεπαραδιάζει ένα πράγμα και ενώ εσείς έχετε πάρει τις αποφάσεις σας να κάνετε οικονομία, ξαφνικά οι επιθυμίες σας, σας βάζουν σε μπελάδες και γίνεστε και ασυγκράτητοι κιόλας! Αποφύγετε τις μεγάλες αγορές, δεν είναι καιρός για ρίσκο και ο Άρης φέρνει και κάτι λαμόγια στο διάβα σας, έτοιμα να σας πάρουν ότι έχετε και δεν έχετε! Τα μάτια σας εκατόν δεκατέσσερα!

Δίδυμος
Ο Άρης σας απογειώνει ένα πράγμα επαγγελματικά κυρίως! Ανοίγουν οι πόρτες ξαφνικά και σας δίνετε η ευκαιρία που αποζητούσατε! Δε φοβάστε τίποτα, είστε έτοιμοι για όλα, ή τώρα ή ποτέ! Μη το παίζετε ξερόλες, μπορεί κάτι να σας διαφεύγει και να εκτεθείτε από το πουθενά! Δείξτε αντιθέτως τη διάθεση του να μάθετε νέα πράγματα. Τα νυχτοπερπατήματα φέρνουν μπελάδες..!

Καρκίνος
Καλύτερα να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, γιατί απλά ο Άρης έχει σκοπό να σας τρελάνει κανονικά! Χάνετε τις ισορροπίες, νιώθετε πως χάνετε και το έδαφος, φέρεστε παράξενα, δε σας κατανοούν και είστε μέσα στη γκρίνια όλες τις μέρες του Απρίλη! Γίνεστε κακά παιδιά με λίγα λόγια και πολύ κακομαθημένα μάλιστα! Αποφύγετε τα κουτσομπολιά, προκαλούν αρνητική ενέργεια.. και μαθεύονται στο τέλος..!

Λέων
Ο Άρης σας σηκώνει το γιακά, αποκτάτε και ένα μπαϊράκι έτσι επειδή το έχετε και το παίζετε αρχηγοί όπου σταθείτε και όπου βρεθείτε! Ευτυχώς που η καλή σας η πλευρά φαίνεται περισσότερο, θα χρειαστεί να βοηθήσετε σε πολλές περιπτώσεις, προκειμένου ένα λάθος να φτιάξει, άντε θα ακούσετε και εκείνο το μπράβο που τόσο λαχταράτε! Βγάλτε πρόγραμμα για τις γιορτές και όποιος θέλει ακολουθεί..!

Παρθένος
Τσίτα τα γκάζια με τον Άρη στους Διδύμους! Τα θέλετε όλα δικά σας, πρέπει να έχουν την υπογραφή σας ένα πράμα, γίνεστε απαιτητικοί και δύστροποι πολύ! Πάλι όλα στα κόκκινα, γιατί έτσι νιώθετε απαραίτητοι και χρήσιμοι τελικά! Αλλιώς φαντάζεστε το αποτέλεσμα και αλλιώς είναι και να ξέρετε οι προσδοκίες πληγώνουν! Δε χρειάζεται να είναι όλα τέλεια! Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω..

Ζυγός
Αποφασισμένοι για όλα, έτσι σας θέλει ο Άρης, έτσι θα δράσετε κιόλας! Ο Ουρανός σας δημιουργεί πολλά θέματα, απρόβλεπτα, προσωπικά, οικογενειακά, κληρονομικά, ένας χαμός, για αυτό και εσείς θα επιθυμήσετε να αποδράσετε από όλα αυτά, ταξιδεύοντας κάπου μακριά! Η φυγή πολλές φορές είναι το καλύτερο γιατρικό! Το σύμπαν επιμένει.. ταξιδέψτε far far away!

Σκορπιός
Αν έχετε θάψει λογαριασμούς κάτω από το χαλάκι, αν τους έχετε ξεχάσει κατά λάθος και καλά.. ο Άρης θα κάνει ένα φου, όλα στην επιφάνεια ξανά! Μπορεί να τα βρείτε και καρφιτσωμένα στο ψυγείο του σπιτιού σας! Οι μέρες του Απρίλη έχουν τρέξιμο πολύ, τα λεφτά είναι το ζητούμενο και η τακτοποίηση των υποχρεώσεών σας! Απαιτείστε τα χρήματά σας με κάθε τρόπο!

Τοξότης
Του λωλού σας το είπα, να ο Άρης φταίει για αυτό και μετά οι λοιποί πλανήτες! Νευράκια πολλά, τσίτα και στα κόκκινα από εδώ και πέρα, χάνετε κάθε επαφή με την οργάνωση και όπως πάνε και όπως έρθουν! Τα βάζετε με το ταίρι σας, γίνεστε απότομοι πολύ και οτιδήποτε σας συμβαίνει το μεταφέρετε μέσα στο σπίτι και μπουρλότο η κατάσταση! Το νου σας μόνο!

Αιγόκερως
Νιώθετε άτρωτοι τις μέρες αυτές, σίγουρα ο Άρης προκαλεί αυτό το συναίσθημα! Ασχολείστε με τις δουλειές σας, με τα χόμπι σας, γίνεστε χίλια κομμάτια, αλλά σας αρέσει πολύ έτσι! Το νου σας, γιατί μπορεί μέσα στις γιορτές να πέσετε στο κρεβάτι τέζα! Τα δίνετε όλα και πολύ καλά κάνετε, κυρίως στη δουλειά σας, όμως ζορίζετε τον εαυτό σας και δε πρέπει!

Υδροχόος
Λάμπετε ολόκληροι, ο Άρης σας κάνει πολύ γοητευτικούς και σέξι! Η αισιοδοξία επιστρέφει, τα χαμόγελα επίσης, είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας! Θα νιώσετε αρκετές φορές την επιθυμία να ανοίξετε τη καρδιά σας σε πρόσωπα που τα αξίζουν! Ιδανικές ημέρες για να κλείσετε νέες συμφωνίες, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας! Οι φιλοδοξίες σας μαγικά πραγματοποιούνται..!

Ιχθύς
Σας πιάνει η άνοιξη κανονικά και ο Άρης θέλει με διάφορες υποχρεώσεις να σας κλειδαμπαρώσει μέσα στο σπίτι. Εσείς βέβαια επαναστατείτε, γκρινιάζετε, χτυπιέστε ένα πράγμα, σίγουρα θα γίνει το δικό σας, όμως ποιες οι συνέπειες;;; Όσο οι μέρες γίνονται γιορτινές, άλλο τόσο σας πιάνει η εργασιομανία σας, που σημαίνει πως γίνεστε τα σπασικλάκια της παρέας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay