Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 13/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άργησα σήμερα, Σάββατο μη ξεχνιόμαστε,
χουζούρεψα στο κρεβατάκι μου, έχει και συννεφιά, αχ και βαχ η Ταυρίνα! Σα να έχει συνωμοτήσει το σύμπαν με τον καιρό και το γκρίζο χρώμα ταιριάζει πολύ στο σκηνικό της ημέρας!

Ο Πλούτωνας έκρυψε για τα καλά τον Ήλιο, απίστευτο και όμως αληθινό!!! Συγκλονίζομαι με τέτοιες διαπιστώσεις και γελώ.. χαχα!


Δε θέλω να μοιράσω αρνητική ενέργεια πρωινιάτικο, για αυτό ότι και να έγραψα, πάρτε το αλλιώς! Δηλαδή σκέφτομαι σοβαρά να κάνω ένα τρελό shopping therapy και ότι προκύψει..! Μπορεί το σύμπαν να φωνάζει για οικονομία και συμμαζέματα, όμως πόσο πια;;; Ένα νέο άρωμα στη συλλογή μου, θα μου έφτιαχνε πολύ το κέφι.. Μμμμμμμ πάω να φύγω.. πριν ρίξει κανά μπουρίνι και βαρεθώ!

Να κάνετε και εσείς το ίδιο! Τι θα έφερνε ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη σας;;;

πολλά φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας! Μη περιμένετε να έχει τις ίδιες ιδέες με εσάς, δηλώστε φανερά τις προθέσεις σας, για να προκύψει το αμοιβαίο! Ιδανική ημέρα για να αγαπήσετε, για να μιλήσετε γλυκά, για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Αν είστε μονάχοι, εννοείται πως οι βόλτες και τα νυχτοπερπατήματα φέρνουν νέες γνωριμίες και πολύ φλερτ!

Ταύρος
Νιώθετε λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Πεσμένα τα κέφια Σαββατιάτικο, είναι αστρολογικό το θέμα, κάνετε σκέψεις πολύ μυστήριες. Κολλάτε σε διάφορα ζητήματα που σας προβληματίζουν και με το παραμικρό μπορεί να γίνετε μπουρλότο μόλις κάποιος επέμβει ή σας πει κάτι που δε σας αρέσει! Παίζει να προτιμήσετε τις μοναξιές σας και να μη σας δει άνθρωπος σήμερα! Πού και πού μια εξαφάνιση δε βλάπτει!

Δίδυμος
Του τρελού με τη καλή την έννοια! Σήμερα λοιπόν η αισιοδοξία που νιώθετε χτυπάει κόκκινο! Είστε έτοιμοι για όλα, ίσως να είναι και από τις λίγες φορές που ξέρετε τι κάνετε και γιατί το κάνετε, το μόνο που σας ψιλο.. λείπει είναι το χρήμα! Όμως για αυτό υπάρχει ένας σύντροφος ή τα φιλαράκια, για να μπαίνουν μπροστά στις δύσκολες στιγμές! Να όμως που ούτε αυτό παίζει, συνεπώς, κάτι μουτράκια θα τα κάνετε..

Καρκίνος
Μέρα που το φιλότιμο που θα νιώσετε θα σας μπλέξει ως συνήθως! Αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί, να μοιράσετε μερικά όχι, από εδώ και από εκεί, να φτιάξετε το πρόγραμμά σας, έτσι όπως σας αρέσει, αλλιώς θα γκρινιάξετε πολύ και άστοχα! Πώς αλλιώς να σας το πω, μη γίνετε χίλια κομμάτια, δεν αξίζει το κόπο! Ένα μαντάτο φτάνει στα αυτιά σας και ανεβάζετε πίεση στο λεπτό.. Παίζει να είναι μπλόφα!

Λέων
Από τη μια θέλετε, από την άλλη δε θέλετε, τι θα γίνει με τη περίπτωσή σας;;; Το σύμπαν σας επιτρέπει σήμερα, να ξεφύγετε λιγουλάκι, δηλαδή να κάνετε ένα shopping therapy, έτσι κάπως βαρβάτο, ή να πάτε σε ένα καλό εστιατόριο, πάντως να απολαύσετε τη ζωή γενικώς! Από την άλλη σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας και αυτό δεν αρέσει, ούτε στους φίλους, ούτε στο φλερτ, ούτε ακόμα και στο σύντροφό σας!

Παρθένος
Κάποιος σας χαλάει το κέφι σήμερα και ξεσπάτε με τρόπο τρελό και αλλοπαρμένο! Γενική καθαριότητα το σπίτι σας, μπορεί να πλύνετε και το αμάξι, ενώ βρέχει! Δημιουργικότητα λέγεται και αυτό! Όπως και να έχει προτιμήστε μερικές ώρες μονάχοι, να τα πείτε με τον εαυτό σας, να χαλαρώσετε από τη πίεση της εβδομάδας και αν νιώσετε καλά κάνετε μια μαγική εμφάνιση.. Η αδιαφορία πολλές φορές.. φουντώνει κάποιες ψυχές!

Ζυγός
Και επειδή δε περάσατε και λίγα τις προηγούμενες ημέρες, καλά θα κάνετε σήμερα, να μη κάνετε απολύτως τίποτα, να ξεκουραστείτε και να προτιμήσετε τις βόλτες με τα φιλαράκια σας. Ναι, δύσκολο πολύ, να όμως που είναι οι συνθήκες τέτοιες που γίνεστε επιβλητικοί πολύ και κουράζει αυτό. Και δίκιο να έχετε μη γυρέψετε για να το βρείτε, γιατί παίζει να απογοητευτείτε! Δεν είστε υπεράνθρωποι, να το θυμάστε αυτό!

Σκορπιός
Και ενώ έχετε οργανώσει τα πάντα όλα και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε παραπέρα, ξαφνικά κάποιοι σας βάζουν εμπόδια, έτσι επειδή ζηλεύουν ας πούμε;;; Ζόρικη η μέρα σας, θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και λογικοί πάνω από όλα! Πνίγεστε, νιώθετε πως θα εκραγείτε, βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα και αν δε γίνει το δικό σας, θα κάνετε ένα μεγάλο μπουμ! Ίσως δε πρέπει να λέτε πολλά από εδώ και εκεί..

Τοξότης
Βουτιά στο σκοτάδι, τη κάνετε κανονικά, βλέπετε τα πάντα όλα μπλοκαρισμένα! Καλά, δεν είναι έτσι, απλά ο Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας! Υπάρχουν και αυτές οι μέρες! Σήμερα λοιπόν, βάλτε το ταίρι σας μέσα στο πρόγραμμα που έχετε, υπολογίστε το και αυτό και ίσως η μέρα σας να γίνει καλύτερη! Ωραίες οι πρωτοβουλίες, αλλά μη ξεχνάτε να υπολογίζετε και τους άλλους.. Η αλήθεια είναι πως δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας!

Αιγόκερως
Αστρολογικά πάντα είστε έτοιμοι να τους φάτε όλους, με το παραμικρό λάθος που θα κάνουν! Ακόμα και χαζομάρα αν ακούσετε, το ίδιο και το αυτό! Στη πρίζα σας βάζει το σύμπαν, τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, ο Πλούτωνας σας χτυπά τη πόρτα λίγο άγαρμπα, πρωί-πρωί! Αφήστε το καθένα να κάνει ότι του αρέσει και χαλαρώστε λιγάκι στη ζωή σας.. Αν φυσικά ξεκινήσετε τις διαταγές και τις οδηγίες χρήσης, τότε ένας χαμούλης θα συμβεί..

Υδροχόος
Και εκεί που πάει κάτι καλό να συμβεί στα ερωτικά σας, δείχνετε πως έχετε τη διάθεση να αγαπήσετε περισσότερο το ταίρι σας, ή να βάλετε έναν νέο άνθρωπο μέσα στη ζωή σας, εκεί όλο και κάτι προκύπτει, που σας αποσπά τη προσοχή και τσουπ εξαφανίζεστε γενικώς! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να αφήσετε τα πάντα όλα έξω από το σπίτι σας, να ξεκουραστείτε, να ντυθείτε ωραία και να ασχοληθείτε με θέματα συντροφικότητας.. Βάλτε αγάπη στη καρδιά!

Ιχθύς
Σήμερα το γκρίζο το κάνετε μαύρο και τι να λέμε τώρα; Έχετε αγωνίες πολλές, μεγάλες και τρανές, να σας θυμίσω ο επιμένων νικά, οπότε σε κάθε περίπτωση δε παρατάτε τα όπλα, απλά κάνετε ένα διάλειμμα για ξεκούραση! Παίζει πολύ το shopping therapy, να ξεφύγετε εντελώς, όμως μια είναι η ζωή, δε γίνεται συνέχεια σπίτι, δουλειά και υποχρεώσεις! Ναι, συμφωνώ, δώστε του να καταλάβει, μη ξεχνάτε όμως πως υπάρχει και το αύριο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay