Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

Ταύρος, το Ζώδιο του μήνα Μάιος 2019 .. by MagicF’Ariel!

Ταυράκια μου, έφτασε ο καιρός να ικανοποιήσω την επιθυμία σας, να
κάνω τη μελέτη μου και να γράψω για το τι θα μπορούσε να μας συμβεί μέσα στον Μάιο, το μήνα που έχουμε γενέθλια και επίσημα καλωσορίζουμε την Άνοιξη!


Εντάξει, μη γκρινιάξετε τα Ταυράκια του Απρίλη, εσείς έχετε κάθε χρόνο τη τιμητική σας, ας υποθέσουμε και ας φανταστούμε πως ανοίγετε τις πόρτες του παραδείσου.. και κάπως έτσι τα λιβάδια γίνονται καταπράσινα και τα φυτά γεμίζουν από πανέμορφα, μοσχομυριστά μπουμπούκια! Ο καθένας από εμάς έχει τον σκοπό του στη ζωή αυτή..!

Το ποδαρικό του Μάη λοιπόν, δεν είναι και τόσο χαρωπό, γιατί είναι τέτοιο το αστρολογικό το σκηνικό, που σας προκαλεί μια υπερένταση και έναν εκνευρισμό! Το σενάριο να σας σκάβουν τον λάκκο παίζει πολύ, το παίρνετε χαμπάρι, η διαίσθηση είναι μεγάλη υπόθεση και αντιδράτε με τρόπο παράξενο πολύ! Βέβαια, έχετε το σκοπό σας, κάνετε νέα σχέδια και κανείς και τίποτα δε θα σας σταματήσει από αυτό! Ας βράσουν λίγοι ακόμα με το ζουμί τους, πειράζει;;; Οι αισιόδοξες σκέψεις κάνουν παρέα με τις απαισιόδοξες και προκειμένου να φτιάξει το ψυχολογικό, βάζετε το χέρι στη τσέπη, ικανοποιείτε τις επιθυμίες σας και ξεπαραδιάζεστε κανονικότατα!

Όπως πάει.. μέχρι να φύγει ο Άρης από τους Διδύμους, η μπάνκα θα αδειάσει! Από τα μέσα του Μάη και μετά, θα συμβεί αυτό, οπότε μέχρι τότε, ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια!

Και μέσα στο κακό χαμό, προκύπτει και μια Νέα Σελήνη, πολύ αισιόδοξη και χαρωπή! Οπότε φαντάζομαι πως μετά από το μπουρίνι πάντα εμφανίζεται ένα φοβερό πανέμορφο ουράνιο τόξο, που μας λέει, don’t worry και τα καλύτερα έρχονται! Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 04/05! Να θυμίσω πως ο Ουρανός, βρίσκεται επίσης στο ίδιο το ζώδιο, οπότε αν το πάρουμε από θέμα ενέργειας, το κάθε κύτταρο του σώματός σας, θα αποζητήσει τις μέρες αυτές, αλλαγές μεγάλες και τρανές και το φως άναψε πράσινο, κατά πράσινο! Για να δούμε..

Η Αφροδίτη όσο βρίσκεται στα Κριάρια, μη περιμένετε να σας φέρει κάτι το ερωτικό! Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια! Δε μας ταιριάζει το γεγονός.. τι να κάνουμε τώρα.. Άρα οι πρώτες μέρες του Μάη, έχουν περισσότερο ερωτικά καβγαδάκια, γκρίνια και μουρμούρα, παρά αγάπες και λουλούδια! Και όσο οι μέρες περνούν, μια επιθυμία τύπου να γίνετε κυνηγοί στο βωμό του έρωτα θα την αποκτήσετε έτσι ξαφνικά, οι τολμηροί θα λάβετε την απάντηση, "ναι ή όχι", τι σημασία έχει;;; Οι ντροπαλοί θα τραγουδήσετε ..”and I wonder..” και τα σχετικά! Προτείνω να ακούσετε τη καρδιά σας, αν χτυπήσει λίγο δυνατά για ένα πρόσωπο, καλό θα ήταν να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς και ότι προκύψει..

Ο Ερμής εμφανίζεται στο ζώδιό σας και σας κάνει έξω καρδιά! Λαμπεροί, όμορφοι, επικοινωνιακοί, τα λέτε όλα χύμα στο κύμα και προκαλείτε έτσι αντιδράσεις παράξενες, γιατί μερικές φορές είστε εκτός τόπου και χρόνου! Και υπομονή για το σωστό timing δεν υπάρχει και το πρόσωπο που πρέπει να ακούσει εκείνα τα λόγια, μιας που το βρήκατε ας του τα πείτε ένα χεράκι!
Μπουρδουκλώνετε τις καταστάσεις, αλλά τώρα που το ξανά σκέφτομαι, όποιος ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, να νιώσει τη δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο. Να αποτυπώσει εικόνες και συναισθήματα πάνω σε έναν καμβά! Για φανταστείτε το.. Φοβερό;;; Οπότε μήπως να ξεδώσουμε δημιουργικά, παρά επιθετικά και κουτσομπολίστικα;;; Μήπως;;;

Και κάπως έτσι φτάνουμε στα μέσα του Μάη! Πάμε για τα καλύτερα γιατί το σύμπαν αλλάζει, οι πλανήτες ταξιδεύουν, οι Ταύροι έχουν τη τιμητική τους!

Το Φεγγάρι γιομίζει εκεί ψηλά, γίνεται στο ζώδιο του Σκορπιού, συνδυασμός που σκοτώνει, αφού προκαλεί ερωτικά πάθη, έλξεις ακαταμάχητες και στρέφει τη προσοχή σας σε σχέσεις προσωπικές, ζωής, εκείνες που σας κάνουν να τραγουδάτε.. "With or without you.."!

Ο Άρης επιτέλους πηγαίνει στα γλυκά μας τα Καρκινάκια, που σημαίνει πως κάνει παύση από τη πολεμοχαρή διάθεσή του, από τις σκανδαλιές, από τις αναμπουμπούλες και πώς να το πω, θέλει να αράξει το κορμί του, κάτω από μια ανθισμένη αμυγδαλιά, να λιαστεί, να αποκοιμηθεί και να ονειρευτεί την Αφροδίτη του, τον έρωτα της ζωής του! Οπότε έχοντας τέτοιες διαθέσεις (ο Άρης), γιατί όχι και τα Ταυράκια να μη παρασυρθούν εξίσου γλυκά και ρομαντικά και γιατί όχι να μη ζήσουν και αυτά έναν έρωτα μεγάλο;;; Καιρός για εκδρομές, στη φύση, που τόσο τη λατρεύετε, παρέα με φίλους, με τον σύντροφό σας, με μια νέα γνωριμία ίσως; Το καλάθι του πικ νικ να έχετε έτοιμο.. δε ξέρετε ποτέ..

Και που λέτε μπαίνει και η Θεά Αφροδίτη στον Ταύρο και βλέπουμε αστεράκια, αφού το Φεγγάρι γιομίζει με γοργούς ρυθμούς εκείνες τις μέρες, είπαμε παίζει και το τρεις μέρες πριν και τρεις μετά, να ξεστομίσω, καιρός να απογειωθούμε ερωτικά;;; Δε μας φτάνει ο Άρης και τα καμώματά του, εμφανίζεται και η μαγική επιρροή του Σκορπιού, μέχρι και τις 27/05 μας βλέπω ζαλισμένους και μεθυσμένους, από το πιο όμορφο συναίσθημα όλου του κόσμου.. τον Έρωτα!

Συνεπώς από τις 15/05 μέχρι και τις 31/05, βελτιώνονται οι σχέσεις, υπάρχει καλύτερη διάθεση, οι πεταλουδίτσες επιστρέφουν! Τις μέρες αυτές ο αισθησιασμός σας βρίσκεται στα κόκκινα, σαγηνεύετε μόνο με μια ματιά, είστε πιο όμορφοι, καλοντυμένοι και λαμπεροί, έτοιμοι να ζήσετε στιγμές ανεπανάληπτες, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη! Φλέγεστε χρυσά μου, πώς αλλιώς να σας το πω;;;

Από έρωτα μια χαρά λένε πως θα τα πάμε! Από χρήμα όμως;;;

Ο Ερμής και ο Ήλιος ταξιδεύουν προς τους Διδύμους και αυτό εσάς σας φέρνει αμέτρητες σκέψεις για το πώς θα χειριστείτε το χρήμα από εδώ και πέρα! Το να βασανιστείτε και να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για τη κάκιστη διαχείριση που συνέβη, δεν έχει καμία έννοια! Το κακό έγινε! Σωστά;;; Μια ευκαιρία παρουσιάζεται στο δρόμο σας και αρκετοί θα θελήσετε να την αρπάξετε! Αν νιώσετε πως βρήκατε αυτό που καιρό γυρεύετε, μη τσιγκουνευτείτε, επενδύστε στον εαυτό σας και αυτό θα σας γυρίσει πίσω με πολύ μαγικά δώρα!
Είπαμε φέτος τα Ταυράκια θα πραγματοποιήσουν κάποια από τα πιο μεγάλα όνειρά τους, που θα φέρουν μεγάλες αλλαγές μελλοντικά! Άλλωστε ο Ουρανός δε σκοπεύει να φύγει, δεν έχει να πάει πουθενά! Τα σιγουράκια τέλος.. χαχα! Ναι στο άγνωστο.. στο απρόβλεπτο.. στο μαγικό..!

Και μέσα σε όλη αυτή τη χαρά, να αναφέρω απλά πως ο Δίας είναι ανάδρομος στον Τοξότη, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας είναι επίσης ανάδρομοι στον Αιγόκερω, που για να είμαι ειλικρινής, είναι οι φύλακες Άγγελοί σας, είναι δίπλα σας, σας βοηθούν να μη πέσετε σε παγίδες, εμφανίζουν σημάδια από το πουθενά, σας συγκρατούν και σας βάζουν μυαλό! Οπότε το κάθε εμπόδιο για καλό, όντως έχει πολύ μεγάλη σημασία όλες τις μέρες του Μάη! Είτε για ερωτικά ζητήματα, είτε για επαγγελματικά και οικονομικά! Το πείσμα με μέτρο! Η αλήθεια πάντα φανερή! Και σε όποιον αρέσει..

φιλάκια.. ❤

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Phan Minh Cuong An από το Pixabay