Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 09/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια από τις πιο αδιάφορες μέρες της εβδομάδας, τι να μας πει και η Τρίτη;;; Σήμερα που λέτε, κάποιοι
καλά θα κάνετε να πάτε στο γιατρό, έτσι για να κοιταχτείτε, να είστε σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Κάποιοι άλλοι να τρέξετε να πληρώσετε λογαριασμούς, γιατί ωραία η βίλα, όμως δίχως ρεύμα, μοιάζει περισσότερο με στοιχειωμένο σπίτι!




Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως οι ευκαιρίες οι επαγγελματικές, βολτάρουν επιδεικτικά και είναι έτοιμες να τις αρπάξετε, εσείς που τις γυρεύετε καιρό τώρα! Στη βράση κολλάει το σίδερο, για αυτό δεν έχει από αύριο ή μεθαύριο.. γιατί αλλάζει το αστρολογικό σκηνικό, γυρίζει και ο Δίας ανάδρομος, πλησιάζει και μια Πανσέληνος.. θα σκούξουμε λιγουλάκι.. όπως κάθε φορά!

Να σας πωωωωωωωω;;;;

«Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται».. πολύ σοφή κουβέντα!

Χαχα.. φιλάκια..


Κριός
Όσο βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιό σας, να ξέρετε πως η τύχη είναι με το μέρος σας! Οπότε έχετε μπόλικες μερούλες για να πετύχετε στόχους που παλιότερα σας φαίνονταν ακατόρθωτοι! Από αύριο, όμως μικρά εμπόδια εμφανίζονται, που σημαίνει πως οι δεύτερες σκέψεις κάνουν την εμφάνισή τους! Σήμερα με το χαμόγελο στα χείλη εντυπωσιάζετε τα πλήθη! Ζητήστε χάρες!

Ταύρος
Κλείνεστε στον εαυτό σας μέρες που είναι και δε λέτε σε κανέναν κουβέντα για τις σκέψεις που κάνετε! Παρόλα αυτά η μέρα είναι πολύ δυνατή και σήμερα μπορείτε να καταφέρετε το ακατόρθωτο! Έχετε όλα τα φόντα, για αυτό οποιοδήποτε πρόβλημα και να εμφανιστεί, εσείς έχετε τη λύση στο τσεπάκι, δώστε τις απαραίτητες κατευθύνσεις και προχωρήστε παραπέρα!

Δίδυμος
Οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, σηκώστε το τηλέφωνο, καλέστε τους φίλους σας, ζητήστε βοήθεια και θα την έχετε! Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε κάτι συγκεκριμένο, όμως αν δε σας βγαίνει δε χρειάζεται να επιμένετε! Πάντα υπάρχει και άλλος τρόπος αρκεί να έχετε τη θέληση και τη διάθεση να λοξοδρομήσετε λιγάκι.. Το αποτέλεσμα πάλι το ίδιο θα είναι, ίσως και καλύτερο!

Καρκίνος
Εργασία και χαρά επιμένει το αστρολογικό μενού των ημερών, μόνο που η χαρά εξαφανίζεται κάποια στιγμή, φουντώνετε στο λεπτό και βγαίνετε από τα ρούχα σας επίσης! Μπορεί να θέλετε να είστε οι καλύτεροι, μπορεί να είστε υπερήφανοι για τον εαυτό σας, όμως όταν συνεργάζεστε με άλλους, πού και πού χρειάζεται να κόψετε ταχύτητα! Δεν είναι όλοι αστροναύτες! Το νου σας..

Λέων
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως ξυπνάτε μέσα στα τρελά τα κέφια, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλον! Βασικά σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας και απαιτείτε από τους άλλους να σας ακολουθήσουν στο όνειρο, είτε το θέλουν, είτε όχι! Αυτό εννοείται πως θα προκαλέσει αντιδράσεις, ίσως να μην έχουν και την όρεξη τη δική σας! Δουλειές σκαρφίζεστε και ανοίγετε μέτωπα τρελά!

Παρθένος
Καλά πληρώστε και κανέναν λογαριασμό, γιατί μπορεί να σας κόψουν το τηλέφωνο και να τρελαθείτε, ή ακόμα και το ρεύμα! Μπορεί να βαριέστε να ασχοληθείτε, ή να έχετε άλλες προτεραιότητες, όμως οι υποχρεώσεις τρέχουν και υπάρχουν προθεσμίες! Σήμερα για ακόμα μια φορά, πατάτε πόδι και ανακοινώνετε τα μελλοντικά σας τα σχέδια! Είστε σίγουροι ή απλά φιγούρα κάνετε;;;

Ζυγός
Ωραία μέρα για να πάτε στο γιατρό! Έτσι για το τυπικό της υπόθεσης! Μπορεί να ανοίγουν οι ουρανοί, πάνω σε επαγγελματικά θέματα, όμως εσείς τις μέρες αυτές θέλετε οπωσδήποτε να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, τον σύντροφό σας, να φτιάξετε όμορφες στιγμές, γιατί πόσο πια θα τρέχετε με διάφορες υποχρεώσεις;;; Ωραίες οι ρομαντζάδες, αλλά η καριέρα πάνω από όλα!

Σκορπιός
Να περιμένετε να σας τηλεφωνήσουν για μια νέα δουλειά σήμερα! Τα μαντάτα τρέχουν και βρίσκεστε στο επίκεντρο! Αφήστε στη μέση τα πάντα όλα και τρέξετε για εκείνο το interview γιατί από αύριο αλλάζει το αστρολογικό και ενώ όλα φαίνονται τόσο εύκολα, δε θα είναι! Μπορεί οι προτάσεις να είναι περισσότερες από όσες περιμένετε, εσείς με ηρεμία επιλέξτε το καλύτερο!

Τοξότης
Πετάει η ομάδα, βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, όχι μόνο για δουλειές, αλλά για βόλτες, χαμόγελα, φλερτ και πολλά σούρτα-φέρτα! Και μόλις το σύμπαν σας πάρει χαμπάρι, τσουπ στέλνει μια είδηση που θα σας αναστατώσει αρκετά! Υπολογίζετε σε κάτι λεφτά, προκειμένου να ανοίξετε τα φτερά σας και τα λεφτά αυτά θα αργήσουν λίγο να έρθουν! Εσείς στο στόχο σας!

Αιγόκερως
Κάτι θα συμβεί σήμερα και θα τραβήξετε τρελή σύγχυση! Ερωτικό είναι το θέμα, μπορεί να σας εκνευρίσει ο σύντροφός σας και να θυμηθείτε τι συνέβη πριν εκατό χρόνια και να ξεκινήσετε τον εξάψαλμο! Οικογενειακά θέματα προκύπτουν, προβληματάκια θαμμένα καιρό κάτω από το χαλί και ξαφνικά όλα στην επιφάνεια και εσείς να πρέπει να τα λύσετε! Ο καθένας τις ευθύνες του!

Υδροχόος
Μπορεί τόσο καιρό να κάνατε το κομμάτι σας, όμως αφήσατε τα πάντα όλα στον αέρα και τώρα τρέχετε να μαζέψετε τον ασυμμάζευτο! Είπαμε ότι περνάει από το χέρι σας, φτάνει στο τέλος του με επιτυχία! Ότι κάνουν οι άλλοι για εσάς, τότε υπάρχουν κενά, άρα να σου και το πρόβλημα! Να είστε ψύχραιμοι πάνω από όλα και να μη ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί!

Ιχθύς
Ζόρικη η μέρα σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Κάτι συμβαίνει στη δουλειά και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας ξαφνικά, γιατί έχετε υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφτούν, να όμως που οι βιτρίνες με τα ανοιξιάτικα σας έχουν ξεμυαλίσει και πρέπει να είστε συγκρατημένοι, γιατί μπορείτε και αργότερα! Δώστε βάση στη δουλειά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από cocoparisienne από το Pixabay