Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 06/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξέρω χαθήκαμε, αλλά είναι μερικές φορές που
κάνω και η ίδια εκείνη τη βουτιά στο σκοτάδι και η αλήθεια είναι πως δε θέλω να με ενοχλήσει κανείς! Είναι από εκείνες τις ημέρες.. και σήμερα έχω και τον καιρό ως συμπαράσταση.. συννεφάκια και ανοιξιάτικες βροχούλες..

Που λέτε το αστρολογικό ευχάριστο γεγονός των ημερών είναι η Νέα Σελήνη στα Κριάρια! Πολύ δυνατή επιρροή, κρύβει πολύ πάθος, αμέτρητα όνειρα και επιθυμίες, όρεξη για σκληρή δουλειά και πραγματοποίηση πολυπόθητων στόχων!






Που σημαίνει πως δε το βάζουμε κάτω, επιμένουμε με ψυχή και σώμα και κάνουμε ακόμα μια προσπάθεια, γιατί οι λύσεις βρίσκονται μαγικά και μετά ακολουθεί και το βουαλά!


Σάββατο σήμερα, ας το ρίξουμε στις χαρωπές δημόσιες σχέσεις, γιατί είναι απαραίτητες και αυτές και από Δευτέρα η σκληρή δουλειά! Μη τρελαθούμε κιόλας..

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για να πάτε ένα κομμωτήριο και να κάνετε μια τρελή αλλαγή! Είστε έτοιμοι να πετάξετε το παλιό, οτιδήποτε δε σας ταιριάζει πλέον, να κάνετε χώρο για νέα πράγματα, πιο ωραία! Αρκετοί ξεκινάτε υγιεινή διατροφή και γίνεστε ο καλύτερος πελάτης του γυμναστηρίου! Ακόμα σκέφτεστε να ανανεωθείτε ερωτικά, που σημαίνει πως ανησυχίες τέτοιου τύπου, μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.. ιδιαίτερα αν ήδη βρίσκεστε σε μια σχέση! Αν όχι, η λέξη φλερτ είναι το μυστικό..

Ταύρος
Πονηρές οι μέρες αυτές, αφού αρκετά Ταυράκια, πέφτετε στο κρεβάτι, σέκος! Βιαστήκατε να φορέσετε τα ανοιξιάτικα, οπότε αν κρυώσετε κάνετε και πυρετό, να μη γκρινιάζετε, φταίτε! Ιδανική ημέρα, για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να το ρίξετε στον ύπνο, να κάνετε τα beaute σας, γιατί μόνο έτσι θα είστε όμορφοι και λαμπεροί μεθαύριο! Από την άλλη βέβαια, μια ανοιξιάτικη βροχούλα, ας είναι η αιτία να τη δείτε ρομαντικά τη δουλειά και να δράσετε αναλόγως..

Δίδυμος
Βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση και φταίει το σύμπαν για αυτό! Οι προσκλήσεις για έξω πολλές, με διαφορετικούς ανθρώπους, όποιος σας δίνει χαρά και σας κάνει να αισιοδοξείτε, είναι και ο καλύτερός σας φίλος! Καιρός λοιπόν να πείτε ναι σε νέες γνωριμίες, να ασχοληθείτε με περισσότερες δραστηριότητες, να κάνετε έτσι μια στροφή προς το άγνωστο, μπας και ανοίξουν οι πόρτες διάπλατα για τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια! Δημόσιες σχέσεις το κλειδί της επιτυχίας!

Καρκίνος
Που λέτε η Νέα Σελήνη στο Κριό, είναι πολύ μαγική για εσάς, να ξέρετε πως θα το ξεχάσετε το κρεβατάκι σας τις μέρες αυτές, αφού θα χρειαστεί η φυσική σας παρουσία από εδώ και εκεί! Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, οπότε μη χάνετε λεπτό, πρέπει να δείξετε την αξία σας άμεσα κιόλας! Ανανεώνεστε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι αλλάζει προς το καλύτερο, ακόμα και οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται είναι μοναδικές το διάστημα αυτό! Οπότε ντυθείτε ωραία και αλωνίστε!

Λέων
Είναι μια καλή ημέρα για να γίνετε εντελώς ζαμάν φου! Πέρα βρέχει..! Όχι και καλά και να βράζετε με το ζουμί σας, αλλά να σας βγει με το πιο φυσικό τρόπο! Ε και τι έγινε;;; Μπορεί να ξαφνιαστούν μερικοί και να φρονιμέψουν ξαφνικά! Το διάστημα αυτό το σύμπαν επιμένει πως θα ταξιδέψετε! Είναι επαγγελματικό; Είναι για αναψυχή; Εσείς θα μας το πείτε! Η αίσθηση που έχετε πάντως, είναι πως πρέπει να βρείτε τρόπο να βελτιώσετε τον εαυτό σας, να μάθετε κάτι νέο, να προχωρήσετε μπροστά, λίγο διαφορετικά!

Παρθένος
Είστε ανήσυχοι πολύ! Επιμένετε πως μόνο μια αλλαγή έτσι συγκλονιστική θα μπορούσε να σας ανανεώσει γενικότερα! Και εντάξει αν είναι το μαλλί, αλλά αν ξαφνικά επιθυμείτε να αλλάξετε σπίτι, ή αμάξι, ή ακόμα και δουλειά, τότε χρυσά μου, παίζει η ατάκα, τύπου «Ζήτα, για να λάβεις»! Μιλήστε για τους προβληματισμούς σας, αν πρόκειται να ζητήσετε βοήθεια, ας έχετε και ακράδαντα επιχειρήματα και δε ξέρετε ποτέ; Αντιδράσεις σίγουρα θα υπάρξουν, αποφύγετε όμως τις εντάσεις..

Ζυγός
Μύρισε έρωτας μετά από πολύ καιρό! Όμως το σύμπαν φέρνει και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες! Δε ξέρω με ποια σειρά θα σκάσουν τα χαρμόσυνα μαντάτα, όμως είστε έτοιμοι για όλα καιρό τώρα! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να γράψετε σε ένα χαρτί όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε από εδώ και πέρα, να βάλετε προτεραιότητες και να μιλήσετε στους ανθρώπους σας, για τις ανησυχίες σας και τις επιθυμίες σας επίσης! Είναι περίοδος αλλαγών και μεγάλων αποφάσεων!

Σκορπιός
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, για να τηλεφωνήσετε στο φιλαράκι σας, να βρεθείτε, να τα πείτε, να μονιάσετε! Ο καθένας με τη μούρλια του, αλλά ο καλός ο φίλος, ας είναι και έτσι! Σα να σας τσίμπησε μια μύγα, θέλετε να τα κάνετε όλα μαζί! Διατροφή, γυμναστική, να πάτε στους γιατρούς, να κόψετε τις κακές τις συνήθειες, να απαρνηθείτε τις κολασμένες σας επιθυμίες! Δυστυχώς αυτά δε συμβαίνουν από τη μια μέρα στην άλλη! Μια νέα δουλειά σας ξεσηκώνει ευχάριστα!

Τοξότης
Απογειώνεστε επαγγελματικά, γίνεστε πιο δημιουργικοί από ποτέ και έχετε και βοήθεια οικονομική! Σα το puzzle να είναι έτοιμο, μετά από πολύ καιρό! Αρκετοί φαντάζομαι πουλήσατε κάποιο οικοπεδάκι, ή σκέφτεστε να ξεφορτωθείτε κάτι, προκειμένου να κάνετε κάτι άλλο! Στη βράση κολλάει το σίδερο, για αυτό αφήστε τις δεύτερες τις σκέψεις και ονειρευτείτε το μέλλον πόσο ωραίο θα μπορούσε να είναι.. Πολλές οι συζητήσεις που κάνετε, σειρά σας να μοιράσετε αισιοδοξία και χαρά!

Αιγόκερως
Σήμερα βάζετε κάτω τα κουκιά σας, να δείτε κατά πόσο βγαίνει ο μήνας, μόνο εσείς το κάνετε αυτό Σαββατιάτικο! Έχετε σκοπό εσείς, πάντως οι αλλαγές των ημερών είναι μεγάλες και τρανές! Αλλάζετε ακόμα και ντεκόρ στο σπίτι σας, του φοράτε τα Πασχαλιάτικα, έτσι για να μπείτε στο mood! Λέτε να σκάσουν μύτη μουσαφίρηδες από το πουθενά; Για αυτό βουρ στη καθαριότητα, να είναι όλα στην εντέλεια, γιατί αν αυτό συμβεί μεσοβδόμαδο.. θα πελαγώσετε στο λεπτό!

Υδροχόος
Όσο κουρασμένοι και αν είστε, σήμερα καλά θα κάνετε να αφιερώσετε τη μέρα στα φιλαράκια σας. Ευτυχώς το σύμπαν μοιράζει αισιοδοξία και χαρά, έχετε και τόσα να πείτε, μη το σκέφτεστε καν! Οι προτάσεις για έξω βροχή επίσης, είναι ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις! Εννοείται πως η βαλίτσα σας πρέπει να είναι έτοιμη γιατί μπορεί να βρεθείτε οπουδήποτε από τη μια στιγμή στην άλλη! Οι καλλιτέχνες της παρέας, δημιουργήστε οτιδήποτε σκάει στη φαντασία σας, εκφραστείτε ελεύθερα και σε όποιον αρέσει!

Ιχθύς
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να χουζουρέψετε στο κρεβατάκι σας, να ηρεμήσει το σώμα σας, γιατί σίγουρα θα τις χρειαστείτε τις δυνάμεις σας, τις μέρες που έρχονται! Γεμίζει το πορτοφόλι σας με λεφτά, σας επιστρέφουν χρωστούμενα, σας δίνουν ένα μπόνους, ή βρίσκετε αρκετοί μια καλύτερη εργασία! Η Νέα Σελήνη στο Κριό, σας απογειώνει κυρίως επαγγελματικά και σας ανοίγει πολλές νέες πόρτες! Καιρός να πάρετε το αίμα σας πίσω!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Guilherme Gomes από το Pixabay