Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 20/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με ρυθμούς χελώνας, από το πρωί
βασανίζομαι, γράφω-γράφω και τελειωμό δεν έχει.. και η καρέκλα με κρατάει με το ζόρι.. προτιμώ βεράντα, καφεδάκι και πουλάκια που κελαηδούν! Όμως ο επιμένων νικά και βουαλά! 

Είναι ένα τρελιάρικο ΣΚ αυτό, ξαφνικά τα βλέπουμε όλα ροζ, κάνουμε βουτιά στην αισιοδοξία, η ελπίδα επιστρέφει, ανοιξιάτικα συναισθήματα χαρωπά, που μας παρασέρνουν σε συμπεριφορές αψυχολόγητες για την εποχή!


Και όμως όποιος έχει ένα κομπόδεμα θα θελήσει να το καταξοδέψει έτσι, γιατί οι επιθυμίες και τα όνειρα, μικρά ή μεγάλα, θέλουν κάποια στιγμή να πραγματοποιηθούν.. Ξεσπάει το είναι μας.. Και τι έγινε;;; Η σπατάλη σε όλο της το μεγαλείο λοιπόν και αφορά όλες τις τσέπες! Μαζικό shopping therapy.. χαχα! Ακόμα και ο Έρωτας έχει τα κέφια του.. Μοιράζει καρδούλες και σκέψεις πολύ μαγικές.. 


hello my love.. ❤

φιλάκια..


Κριός
Ιδανική ημέρα για shopping therapy, με μέτρο όμως! Ξαφνικά έχετε τόσες πολλές επιθυμίες, θέλετε να αποκτήσετε τα πάντα όλα και αν έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, να το ξέρετε, θα εξατμιστούν, σε φουλάρια και αρώματα! Θα μου πείτε τόσο καιρό κάνατε οικονομία, πόσο πια; Καιρός λοιπόν να κάνετε και εσείς μεγάλη ζωή και μετά βλέπουμε! Προς το παρόν υπακούστε τις προσταγές της καρδιάς σας..!

Ταύρος
Να το ξέρετε από εδώ και πέρα οι πλανήτες θα κάνουν διάφορες επισκέψεις στο ζώδιο του Ταύρου, που σημαίνει πως ο χειμώνας έφτασε στο τέλος του και εσείς θα ξυπνήσετε από τον ύπνο τον βαθύ για τα καλά! Βρίσκετε την όρεξη να ασχοληθείτε με νέα πράγματα, να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα, να επιλέξετε διαφορετικούς δρόμους, μπας και αλλάξει το ριζικό σας! Με τη βοήθεια του Ουρανού, διαγράφετε το δεδομένο!

Δίδυμος
Καιρός να μαζευτείτε πουλάκια μου, να κλειστείτε για λίγο στο καβούκι σας, γιατί παρά εκτεθήκατε μου φαίνεται! Πεσμένα τα κέφια, ξαφνικά γίνεστε καχύποπτοι, κάνετε αρνητικές σκέψεις, κάτι έπεσε στην αντίληψή σας και τα έχετε βάψει μαύρα! Καλά μη φτάσετε στην άλλη άκρη του ποταμού, έχετε στόχους και όνειρα να πετύχετε, που σημαίνει πως καλύτερα να έχετε τον εχθρό από κοντά.. παρά το αντίθετο!

Καρκίνος
Μια φοβερή ημέρα σας ξημέρωσε, που σημαίνει πως ντύνεστε όμορφα και εξαφανίζεστε κανονικά από το σπίτι! Οι προσκλήσεις για έξω θα πέσουν βροχή, καλά δε θα μπορέσετε να γίνετε χίλια κομμάτια, όμως αξίζει το κόπο, να βολτάρετε λίγο πιο μακριά, γιατί είναι περίοδος γεμάτη από περιπέτεια και νέες ευκαιρίες. Διαφορετικοί άνθρωποι μπουκάρουν μέσα στη ζωή σας, αποκτάτε νέα ενδιαφέρονται επίσης! Ποιος σας πιάνει;;;

Λέων
Ψωνίζεστε κάπως με τη πάρτη σας, τη βγάζετε πολύ ώρα μπροστά από τον καθρέπτη, κάνετε τα beaute σας, θέλετε να είστε όμορφοι και λαμπεροί ακόμα και για τον ίδιο σας τον εαυτό! Είστε στη φάση που θέλετε να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι και να σας θαυμάζουν για αυτό! Εντάξει ωραίο όλο αυτό, αλλά αν φορέσετε τα καλά σας, να πάτε και καμιά βόλτα, μη βγάλετε μόνο νέα φώτο προφίλ.. γιατί μετά το χάνουμε το κορμί, έτσι;;;

Παρθένος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και είστε πολύ ξεσηκωμένοι και κατά ενθουσιασμένοι! Είναι ερωτικό είμαι σχεδόν σίγουρη, να διακοπές, ταξιδάκια, Πάσχα κάπου μακριά και πολύ διαφορετικά από τα συνηθισμένα! Εύχομαι να γίνει και εκείνη η πρόταση γάμου και να απογειωθείτε από χαρά! Παίζει πολύ αστρολογικά να σας συμβεί η έκπληξη του αιώνα! Διώξτε λοιπόν μακριά κάθε αρνητική σκέψη και οργανωθείτε για τις μέρες που έρχονται!

Ζυγός
Χρυσά μου να σας περιορίσουμε με κάποιο τρόπο μέσα στο σπίτι και δίχως πιστωτική κάρτα και δίχως πρόσβαση σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε έξοδα πολύ ξαφνικά! Για κάποιο λόγο θέλετε οπωσδήποτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και ας είναι το κόστος μεγάλο και για τη τσέπη αλλά και ερωτικά! Θέλετε και εσείς να ξεσπάσετε, να ξεδώσετε, να πείτε μια ζωή την έχουμε και τα σχετικά, όμως να θυμάστε πως πάντα υπάρχουν συνέπειες!

Σκορπιός
Να το ξέρετε πως το ΣΚ αυτό είναι πολύ ερωτικό και να προσμένετε να συμβεί το οτιδήποτε! Το σύμπαν το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να ζευγαρώσετε! Προσπαθήστε λοιπόν να κλείσετε τους διακόπτες, ναι μεν έχετε άλλες προτεραιότητες, όμως χρειάζεστε και λίγο ρομάνς στη ζωή.. Ένα φλερτ.. Ένα χάδι, ένα φιλί! Όσοι έχετε σύντροφο, φτιάξτε ατμόσφαιρα, άλλωστε ο ήλιος πάλι κρύβεται σήμερα.. Οι ελεύθεροι και ωραίοι απλά πείτε ναι στο κάλεσμα..

Τοξότης
Καλέ το σύμπαν σας ετοιμάζει μια έκπληξη – θαύμα! Εσείς μπορεί να αγωνιάτε και να το παλεύετε και να ζητάτε βοήθεια από παντού, όμως υπάρχει κάποιος εκεί έξω που σας παρακολουθεί και συμπάσχει στο πόνο σας, στα όνειρά σας. Οπότε αποκαλύψεις σας συγκλονίζουν και σας απογειώνουν, αφού κάτι είναι όλο δικό σας και μπορείτε να το κάνετε ότι θέλετε! Γεμίζουν οι τσέπες σας με λεφτά, ίσως;;;

Αιγόκερως
Καιρός για αγάπες και λουλούδια! Φτιάχνει πολύ η διάθεσή σας και έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, με τους ανθρώπους σας, με τα ερωτικά σας επιτέλους! Καλά μη κάνετε όνειρα, γιατί μέρες που έρχονται αγαπάμε ταπεινά τους ανθρώπους μας και όχι φανταχτερά όπως τα Χριστούγεννα! Μη ξεγελιέστε! Ονειρευτείτε καλύτερα τη μαγειρίτσα και το κοκορέτσι.. Πιο της εποχής.. Βοηθήστε όπου μπορείτε!

Υδροχόος
Ετοιμαστείτε να φιλοξενήσετε κόσμο δίχως να το θέλετε κιόλας! Προλαβαίνετε, δε προλαβαίνετε να φτιάξετε βαλίτσα και δρόμο! Σας αλλάζουν τα πλάνα οι δικοί σας οι άνθρωποι, είναι και μέρες οικογενειακές, ίσως τούτη τη φορά να χρειαστεί η φυσική σας παρουσία και να υποστείτε στιγμές μιας άλλης διάστασης! Κάποιοι όμως διώχνετε τη μοναξιά και καλωσορίζετε τη συντροφικότητα! Τι έγινε χρυσά μου, βάλατε αγάπη μέσα στη καρδιά;;;

Ιχθύες
Είστε ξεσηκωμένοι εσείς για ένα ταξιδάκι και μιας που θα φύγετε όπως και να έχει, ψάχνεστε, να είστε πλήρως ενημερωμένοι για το τι και το πώς, μη συμβεί κανένα κουλό τελευταία στιγμή και τρελαθείτε! Ανεξάρτητα από τις εμπειρίες σας, κάνετε σα μικρά παιδιά, όλο σας το άγχος είναι η περιπέτεια που επιλέξατε, οπότε εντάξει θα το ζήσουμε και αυτό! Φτιάξτε ένα γράμμα στον καθέναν, όπως κάνουν στις ταινίες. Και να το ανοίξουν μετά από 30 ημέρες!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay