Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι ακόμα εδώ, σκέφτομαι, παρατηρώ, μαθαίνω
ακόμα νέα πράγματα, συνεχίζω να απογοητεύομαι, όμως πάντα βρίσκω τη δύναμη να επανέρχομαι και να φορτίζω τις μπαταρίες μου με θετική ενέργεια!




Πόσο έχει αλλάξει ο κόσμος, είναι μια ζούγκλα εκεί έξω! Παλιά λέγαμε.. «..γίναμε Σικάγο..», τώρα είμαστε και πάμε για προαγωγή.. Όλες οι χώρες είναι όμορφες, οι πόλεις επίσης, τα χωριά, δεν υπάρχει άσχημος τόπος.. οι άνθρωποι χαλούν το τοπίο με τις κάκιστες συμπεριφορές τους! Μόνο τα ζώα της φύσης, τα σκυλάκια, τα άλογα, οι γάτες, οι ελέφαντες, τα κουνελάκια, οι πασχαλίτσες, ότι ζει μέσα στο δάσος, ή στον αέρα, ή στη θάλασσα, είναι ότι καλύτερο μας έχει απομείνει. Αυτά τα πλάσματα ομορφαίνουν τον πλανήτη και όχι εμείς! Αυτά δίνουν το παράδειγμα και όχι εμείς! Τέλος πάντων.. δε μπορώ..

Ο Ερμής στο Κριό! Παίρνει φωτιά ο εγκέφαλος, γινόμαστε φιλόδοξοι, κυνηγάμε τα όνειρά μας και δε το βάζουμε κάτω με τίποτα!

φιλάκια..


Κριός
Τα μαντάτα τρέχουν και με τον Ερμή στο ζώδιό σας, να ξέρετε θα είναι μπόλικα τα νέα! Ανεξάρτητα όμως από το τι σας λένε, εσείς είστε πολύ πεισματάρηδες και όπως και να έχει η δική σας άποψη μετράει περισσότερο, επιμένετε σε αυτό και κλείνετε τα αυτιά σας σε ιδέες, που μοιάζουν παρόμοιες με τις δικές σας! Ο τρόπος είναι ένας και θα γίνει όπως εσείς επιθυμείτε!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως πίσω από τη πλάτη σας γίνεται του Κουτρούλη ο γάμος! Παίζει να έχουν βγάλει και το χρυσό το φτυάρι και από εδώ και πέρα θα είναι έντονο πολύ το φαινόμενο αυτό! Ζηλεύουν, don’t worry! Για αυτό και εσείς καλό είναι να γίνετε καλοί παρατηρητές, να κόβετε κινήσεις, να ακούτε με προσοχή το τι σας λένε και να αποφύγετε τις αυθόρμητες αντιδράσεις!

Δίδυμος
Ποιος σας πιάνει εσάς από εδώ και πέρα, κάθε μέρα και καλύτερη! Ότι project και να σας αναθέσουν, να το αναλάβετε με τόλμη και πολύ πάθος! Το έχετε χρυσά μου, ακόμα και το κάρβουνο, μπορείτε να το μετατρέψετε σε ένα πανέμορφο λουλούδι! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε! Και τη γνώμη σας να ζητήσουν για κάτι, μη διστάσετε να τη πείτε και ας είναι extreme!

Καρκίνος
Εργασία και χαρά έχει το μενού, επιμένει το σύμπαν σε αυτό, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να εστιάσετε σε θέματα επαγγελματικά και μόνο! Ένα πείσμα σίγουρα σας πιάνει, νιώθετε πως μόνο η 1η θέση σας αξίζει, δεν υπάρχει επιστροφή σε κάτι μέτριο και αδιάφορο! Μόνο και σαν σκέψη αγχώνεστε, γιατί είναι ζούγκλα εκεί έξω! Να κάνετε παρέα με αξιόλογους ανθρώπους..!

Λέων
Έχετε πλάνα εσείς μεγάλα και τρανά και είστε έτοιμοι να ανακοινώσετε τις απόψεις σας και σε όποιον αρέσουν! Κάποιους σίγουρα θα τους εντυπωσιάσετε και κάποιους θα τους εκνευρίσετε, όμως όλα είναι στο πρόγραμμα και κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν ο κόσμος να χαλάσει! Το στάζετε το φαρμάκι σας, κολλάτε μερικούς στο τοίχο, αλλά έτσι πρέπει!

Παρθένος
Δε ξέρω τι σκέφτεστε, πάντως το χρήμα βολτάρει έντονα στο μυαλό σας και έχετε ανάγκη από ρευστό προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας! Που σημαίνει πως πάει το οικοπεδάκι εκεί στο χωριό, το έχετε για σκότωμα ανεξάρτητα αν κάποιοι το κλαίνε ήδη! Συναισθηματικές αρλούμπες για εσάς, όμως όχι για τους άλλους! Βρείτε τρόπο να τους δελεάσετε.. δώστε τους κάτι!

Ζυγός
Θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά γιατί νιώθετε πως σας έχουν καβαλήσει, εκμεταλλεύονται τη καλή σας τη καρδιά και πόσο πια να αντέξετε να είστε το θύμα στις σχέσεις σας; Έχει πολύ μπούρου-μπούρου η ιστορία, ναι μεν θα κάνετε καλή αρχή, αλλά στη πορεία θα έρθουν τα σύννεφα και εσείς θα βροντήξετε και θα αστράψετε! Ο καθένας στο πάγκο του!

Σκορπιός
Η δουλειά σας είναι το μοναδικό πράγμα που σας ενδιαφέρει! Είστε λίγο σε αναμμένα κάρβουνα, ενοχλείστε και από διάφορες συμπεριφορές, ξεσπάτε σε εκείνους που δε πρέπει, ως συνήθως! Είναι περίοδος που μια ευκαιρία σας δίνετε, για αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και μόλις την αρπάξετε, κινήστε αναλόγως! Μιλήστε για τις επιθυμίες σας και στη τελική δώστε κατευθύνσεις!

Τοξότης
Φορέστε και μια μπλε χάντρα, γιατί από εδώ και πέρα θα ανοίγετε το στοματάκι σας και θα πετάτε όμορφα διαμάντια, που κάνουν καλό και εντυπωσιάζουν επίσης! Φροντίστε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να εξηγήσετε το τι σας συμβαίνει. Ναι μεν έχετε αμέτρητες ανησυχίες, όμως έχετε και αμέτρητες ιδέες για το πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας! Go for it!

Αιγόκερως
Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας εσείς. Να αγοράσετε ένα σπίτι; Ένα εξοχικό; Να κάνετε δική σας δουλειά; Πάντως σίγουρα θα βάλετε το χέρι στη τσέπη, όμως για καλό σκοπό! Από εδώ και πέρα καβατζώνεστε, γιατί υπάρχουν οι ευκαιρίες, υπάρχει και η διάθεση, σας σπρώχνει και το σύμπαν, ασφάλεια να νιώσετε και τι στο κόσμο όλον; Το χρήμα να ρέει, σε καλή μεριά πάντα!

Υδροχόος
Νομίζω έχετε τον ασυμμάζευτο! Όλο με μια βαλίτσα στο χέρι είστε, έχουν ανοίξει και οι δουλειές σας ή κάνετε προσπάθειες για να συμβεί αυτό, πάντως βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο! Δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί της επιτυχίας, καλή διάθεση έχετε, χρόνο επίσης, μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του! Βάλτε στόχους και τρέξετε να τους πετύχετε! Δεύτερη κουβέντα δεν έχει!

Ιχθύες
Κάτι σας έχει μπει στο μάτι και πρέπει να το αποκτήσετε αμέτι μουχαμέτι! Ελπίζω να μην είναι κάτι πανάκριβο γιατί ναι μεν θα φτιάξετε το ψυχολογικό, αλλά μετά; Ψωμί και ζάχαρη; Για φρόνιμα! Αρκετοί είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας. Να επενδύσετε ότι έχετε και δεν έχετε για κάτι που θα βελτιώσει το μέλλον σας από όλες τις απόψεις. Όποιος έχει τα φόντα.. ας το κάνει..!


magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Jonny Lindner από το Pixabay