Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες του χρόνου,
στεναχωριέμαι τόσο πολύ, πόσο διαφορετικά θα ήμασταν αν είχαμε τηρήσει εκείνες τις εντολές, ότι μας διδάσκουν από μικρά παιδιά, αν αγαπούσαμε αληθινά τον άνθρωπο και τη ζωή..! Λυπάμαι, γιατί ενώ γνωρίζουμε την αλήθεια, συνειδητά την απαρνιόμαστε, αφού το Εγώ είναι μεγάλο και τρανό και άκρως καταστροφικό! Τι να λέμε τώρα;;;



Αστρολογικά το σύμπαν βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη φάση! Ο Ποσειδώνας είναι σε πλήρη έξαρση, ο Άρης επίσης, υπάρχει μια μυστήρια ατμόσφαιρα γενικώς! Από τη μια κρατάμε χαμηλό προφίλ και κάνουμε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και από την άλλη ξεσπάμε λίγο άγαρμπα σε εκείνους που αγαπάμε.. Τις ισορροπίες να κρατήσουμε σήμερα, αύριο, γιατί αλλιώς θα χορέψουμε στους ρυθμούς του σύμπαντος.. και δε το θέλουμε αυτό καθόλου..

Ας μοιράσουμε θετική ενέργεια, ελπίδα, χαμόγελα, ανθρωπιά, σε εκείνους που αγαπάμε.. αλλά και στους άλλους.. εκείνους που κάνουμε πως δε τους αγαπάμε..

φιλάκια..


Κριός
Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να ηρεμήσετε, να κάνετε παρέα στον εαυτό σας, να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Μη κανονίσετε τίποτα το παρεϊστικο, γιατί δε θα σας βγει και ίσως και να χαλαστείτε στη πορεία! Μείνετε στο σπιτάκι σας, είναι ότι πιο safe και σε ρυθμούς χελώνας, απολαύστε την ημέρα σας. Αν καταφέρετε να αποφύγετε και τις πολλές συζητήσεις, θα είναι το ιδανικότερο! Φτιάξτε μια γλυκιά ατμόσφαιρα..

Ταύρος
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, αλλά καλό είναι να αποφύγετε τις σπατάλες μέρες που είναι! Το σύμπαν βρίσκεται σε πλήρη έξαρση και όλο λεφτά χαλάτε! Τα απολύτως απαραίτητα και με απόδειξη παρακαλώ πολύ! Χαλιναγωγήστε τις επιθυμίες σας, υπάρχει και το μεθαύριο για το τέλειο shopping therapy! Ωραία ημέρα για να φορέσετε τα καλά σας, να γίνετε όμορφοι και λαμπεροί και να βολτάρετε με τους φίλους σας. Ένας καφές και σπίτι μετά! Φρόνιμα!

Δίδυμος
Πολύ φευγάτους σας βρίσκω, ίσως και να είστε ήδη κάπου μακριά, το ταξιδάκι είναι ότι καλύτερο για το ψυχολογικό, βοηθούν και τα άστρα, τι άλλο θέλετε;;; Ο Ποσειδώνας θολώνει πολύ το τοπίο και ξαφνικά φαντάζεστε δράκους! Ναι μεν είναι καλό να κάνετε όνειρα, όμως είναι εφικτά ή σκέψεις να κάναμε και να αναστενάζαμε;;; Να ντύνεστε καλά, ήρθε η άνοιξη αλλά όχι και οι ζέστες! Και αν είστε φρόνιμα παιδιά, μια νέα πρόταση να σας έρθει από το πουθενά..!

Καρκίνος
Έχετε ανέβει στο ροζ το συννεφάκι και πηγαίνετε βόλτα κανονικά! Τουλάχιστον είναι καλή η διάθεσή σας και όντως πηγαίνετε εκδρομή! Μην αφήσετε τίποτα για αύριο γιατί αλλάζει το σκηνικό και η διάθεσή σας επίσης! Θα μπορούσε η μέρα σας να είναι πολύ όμορφη, αρκεί να συμβιβαστείτε και να μοιραστείτε τις στιγμές με τους άλλους. Δεν έχει κάνω ότι μου αρέσει, γιατί τότε το συννεφάκι θα γίνει γκρι.. σκούρο μάλιστα! Προσέχετε τι λέτε!

Λέων
Μυστήρια η μέρα σας από τη μια έχετε πολύ καλή διάθεση, από την άλλη όχι και τόσο, όμως θα κάνετε το καλό και θα ακολουθήσετε τη παρέα και ότι προκύψει! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να κάνετε σκέψεις οικονομικού χαρακτήρα, είναι μέρες γιορτινές όλο και κάτι παραπάνω θα ξοδέψετε! Εννοείται πως δε λέτε σε κανέναν κουβέντα γιατί θα τους χαλάσετε το κέφι και δε χρειάζεται να γνωρίζουν κιόλας! Το ταμείο είναι ήδη μείον, πάρτε το απόφαση!

Παρθένος
Κάτι σας έχει βρει εσάς ξαφνικά, Ποσειδώνας λέγεται και είστε μέσα στις γλύκες και τις ρομαντζάδες! Μετά από πολύ καιρό, νιώθετε έτσι όμορφα, αρκετοί βρήκατε και το σύντροφο της ζωής σας, παίζει να βιώνετε ένα παραμύθι! Και μεταφορικά και ρεαλιστικά! Ιδού το παράξενο.. Οπότε επιλέξτε κατηγορία και φτιάξτε την ημέρα σας! Προφανώς η καρδιά θα δώσει την εντολή και δε θα βρει κανένα εμπόδιο από τη λογική.. Συμβαίνουν και αυτά!

Ζυγός
Χρυσά μου, αν σας ζητήσουν δανεικά, να ξέρετε πως θα είναι και αγύριστα! Οπότε το νου σας, γιατί μπορεί να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και ξαφνικά να μείνετε άψιλοι! Πιάστε τα φιλαράκια σας, το σύντροφό σας αγκαζέ και εξαφανιστείτε από το σπίτι! Βόλτες από εδώ και εκεί, έτσι για να δείτε όμορφες εικόνες, να μιλήσετε γλυκά, δίχως βιασύνες και άγχος! Αστρολογικά είναι μια πολύ ρομαντική ημέρα, που κρύβει συναισθήματα αγάπης!

Σκορπιός
Κάποια πράγματα αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι! Από τις λίγες φορές που οι σκέψεις σας δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες. Μπερδεμένοι εσείς;;; Αν είναι δυνατόν! Εντάξει είναι μέρες γιορτινές, αλλά αν είναι να λάβετε κάτι χρήματα, να επιμείνετε και φυσικά να παραβλέψετε τις ευαισθησίες σας, κάνουν κακό! Λέτε το αντίο σε πρόσωπα και καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν πια! Επιμένει το αστρολογικό, τι να κάνουμε τώρα;;;

Τοξότης
Καλά θα κάνετε να κρατήσετε τα μπόσικα σήμερα, να δώσετε τις απαντήσεις σας, να είστε ξεκάθαροι και πολύ σαφείς, γιατί ο Ποσειδώνας έχει άγριες διαθέσεις! Είναι μέρες οικογενειακές, θα συναντήσετε αρκετά πρόσωπα, ακούτε πάλι το μακρύ και το κοντό του καθενός και ανεβάζετε πίεση στο λεπτό! Μήπως γενικώς να πάρετε τα βουνά, να πάτε να μαζέψετε χόρτα, να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές;;; Διάφορες προσωπικότητες σας απογοητεύουν..!

Αιγόκερως
Είστε λίγο σε αναμμένα κάρβουνα, μια υπερένταση τη νιώθετε, είναι αστρολογικό το θέμα, είναι και αυτά που βλέπετε και συμβαίνουν, κάνετε σενάρια πολύ τρελά και αλλοπαρμένα! Βαθιές ανάσες είναι το μυστικό, να κάνετε όμορφες σκέψεις και να χαλαρώσετε! Όσο δε δίνετε σημασία στις λεπτομέρειες, άλλο τόσο δε θα προκύψουν και εντάσεις! Και το δίκιο να σας πνίγει, προτιμήστε να συγκρατηθείτε, παρά να ανάψετε φωτιές!

Υδροχόος
Βρίσκεστε ήδη στον προορισμό σας, ή ταξιδεύετε σήμερα, τίποτα δε σας κρατά πίσω, ακόμα και αν έχετε αμέτρητες προσκλήσεις για οικογενειακά τραπέζια! Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να δηλώσετε μια όμορφη εξαφάνιση! Όταν όλοι όμως χαλαρώνουν, εσείς συνηθίζετε να εργάζεστε, αλλά καλά θα κάνετε να ξεπεράσετε τέτοιου είδους επιθυμίες και να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα! Αποφύγετε τις σπατάλες!

Ιχθύες
Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί, κάτι δε σας ικανοποιεί όπως παλιά! Βρήκατε και εσείς τις μέρες, αλλά φταίει και ο Ποσειδώνας, που ξαφνικά σας θολώνει το μυαλό, τις σκέψεις και τα συναισθήματα και βάζει τις επιθυμίες σας σε πρώτο πλάνο! Μη τα θέλετε όλα δικά σας, προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και σε καμία περίπτωση μη σας πιάσει το παράπονο! Να είστε φρόνιμα και καλά παιδιά γιατί το σύμπαν τα βλέπει όλα και ανταποδίδει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Christine Engelhardt από το Pixabay