Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ μαγική ημέρα, μόλις μας ξημέρωσε, με τον Ουρανό να
έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο σύμπαν! Το απρόβλεπτο καλά κρατεί, μπορεί σήμερα και αύριο να συμβεί το οτιδήποτε στο καθέναν από εμάς.. μπορεί και μεθαύριο, δε το ορκίζομαι!


Το μαγικό 22, είναι ένας αριθμός, που κρύβει τόσα μυστικά, δε μπορούσα να μη γράψω και σήμερα! Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν, από τότε που αποφάσισα να φτιάξω το δικό μου blog, να αποκαλύψω τον έρωτά μου, να δημιουργήσω την οικογένειά μας.. Πόση αλήθεια κρύβεται στις λέξεις, πόση αγάπη, πόσο έρωτας, πόσο θυμός, πόση απογοήτευση.. Η ιστορία της ζωής μου.. να μην υπάρχω για εκείνον, να υπάρχει μόνο εκείνος για εμένα..!

Μια Ταυρίνα.. και ένας Υδροχόος.. Το ανεκπλήρωτο! Το μαγικό 22!

and life goes on..!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις σας ξημέρωσε, απρόβλεπτη επίσης, οπότε και εσείς προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι στη πραγματικότητα όσο γίνεται για να αποφύγετε τις εκπλήξεις και τα έντονα τα συναισθήματα! Από τη μια το χρήμα φεύγει από εδώ και εκεί και από την άλλη δε σας νοιάζει και τόσο! Σήμερα εκεί που κάθεστε αμέριμνοι παίζει να σας φλερτάρει μια άγνωστη ψυχή και να ξετρελαθείτε από χαρά! Φρόνιμα!

Ταύρος
Μόλις ξεκίνησε μια πολύ μαγική εβδομάδα, ο Έρωτας σας παρακολουθεί και είναι έτοιμος να σας τραγουδήσει εκείνο το “Hello, its me..”! Δε ξέρω πού θα σας βρει και σε τι κατάσταση, πάντως η έκπληξη πρόκειται να είναι μεγάλη! Ο Ουρανός σας μεταμορφώνει σε επαναστατικά πλασματάκια, αρκετοί εκπλήσσονται από τη συμπεριφορά σας, δε σηκώνετε πολλά-πολλά, αλλαγές προκύπτουν, τις αποζητάτε, τις επιβάλλετε κιόλας!

Δίδυμος
Λίγο διχασμένους σας βρίσκω και προβληματισμένους επίσης, από τη μια θέλετε και από την άλλη δε θέλετε, γεγονός που φέρνει γκρίνιες, μουρμούρες και λαθάκια! Προσπαθήστε να λύσετε τα ζητήματα που σας απασχολούν από μόνοι σας, μη λέτε από εδώ και εκεί τα μυστικά σας ή τις σκέψεις σας και μην εμπιστεύεστε άγνωστες ψυχές! Φροντίστε να κουμαντάρετε τον εαυτό σας γιατί σκάβετε μονάχοι σας, εκείνον τον λάκκο! Και μετά;;;

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε να μεταμορφωθείτε σε «πολυμίξερ» γιατί θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα πάντα όλα τις μέρες αυτές! Νέες γνωριμίες σας ξεσηκώνουν για βόλτες, για να ασχοληθείτε με διαφορετικές δραστηριότητες, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και βοηθάτε κόσμο που το έχει ανάγκη! Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, σπίτι, δουλειά, hobby, γιατί κάπου το χάνετε και σας μαλώνουν! Ο τίτλος του αρχηγού, έχει σίγουρα συνέπειες!

Λέων
Αρκετοί εκεί έξω ψάχνεστε για μια νέα δουλειά! Ε λοιπόν το σύμπαν είναι έτοιμο να σας τη προσφέρει, όμως και εσείς θα πρέπει να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας, για να συμβεί αυτό άμεσα! Μιλήστε με τους κατάλληλους ανθρώπους, ψαχτείτε, δραστηριοποιηθείτε αναλόγως και να προσμένετε την έκπληξη νωρίτερα από ότι υπολογίζατε! Μη τα θέλετε όλα δικά σας μέσα σε μια μέρα! Όσο πιο αργά το πάτε, τόσο το καλύτερο!

Παρθένος
Η επιθυμία σας είναι να φύγετε κάπου μακριά για τις γιορτινές ημέρες! Και ξαφνικά εκεί που δε το περιμένετε η ευχή σας να πραγματοποιηθεί! Βρίσκετε εισιτήρια, ξενοδοχείο, τα πάντα όλα μέσα σε μια στιγμή! Μπορεί να σας τα κάνουν και δώρο όλα αυτά και να κατά ενθουσιαστείτε! Ξεπεράστε την εργασιομανία σας και αφοσιωθείτε στη προσωπική σας τη ζωή! Περνάτε στο επόμενο level.. νομίζω αρκετοί παντρεύεστε και νοικοκυρεύεστε!

Ζυγός
Λεφτά έρχονται από εκεί που δε το περιμένετε! Σίγουρα η έκπληξη θα είναι μεγάλη, όμως υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να τις τακτοποιήσετε, που σημαίνει πως θα τον πληρώσετε τον λογαριασμό και ας ξεπαραδιαστείτε! Από τη μια πολύ καλά θα κάνετε, από την άλλη όμως, τα είχατε και χθες;;; Μήπως να το πάτε λάου-λάου το πράγμα και να φροντίσετε να περάσετε όμορφα τις γιορτινές ημέρες;;; Ρισκάρετε και δεν υπολογίζετε κανέναν!

Σκορπιός
Νιώθετε έντονα την ανάγκη να διώξετε από δίπλα σας ανθρώπους που δε σας κάνουν, που σας πηγαίνουν πίσω, που σας τρώνε το χρόνο σας άδικα! Ο τρόπος που θα το κάνετε, σίγουρα είναι άγαρμπος, γιατί είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι, όμως βρήκατε και εσείς τις μέρες! Αποζητάτε νέες περιπέτειες, πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα και ανατρέπετε το δεδομένο! Και εντάξει αν έχετε συμπαράσταση στη τρέλα, όμως το νου σας.. πληγώνετε κόσμο!

Τοξότης
Το χρήμα κινείται στη περίπτωση τη δική σας, έρχεται και φεύγει και δε προλαβαίνετε ούτε να το δείτε στο λογαριασμό σας, έτσι να το θαυμάσετε! Μια έκπληξη ευχάριστη σας περιμένει, μπορεί να πάρετε μια αύξηση, ή να αναλάβετε ένα νέο project που πάλι θα φέρει το χρήμα στο ταμείο σας! Το να κάνετε οικονομία δε παίζει με τίποτα, είναι περίοδος που επενδύετε στον εαυτό σας και στο μέλλον σας! Πιάστε χαρτί και μολύβι!

Αιγόκερως
Όπως φαίνεται ο Έρωτας παρακολουθεί και εσάς και είναι έτοιμος να ρίξει τα βέλη του με το καλημέρα! Ένα πρόσωπο μπαίνει στη ζωή σας, σα σίφουνας, σας αναστατώνει τρελά και ξαφνικά έχετε τη διάθεση για περιπέτειες! Ανανεωτικό μου ακούγεται, πού και πού και εσείς καλό είναι να ξεφεύγετε από τα συνηθισμένα! Φροντίστε τις μέρες αυτές, να βρεθείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας, να ταξιδέψετε αν χρειαστεί, έτσι για την αλλαγή!

Υδροχόος
Sorry, που θα σας το πω έτσι χύμα στο κύμα, αλλά το νου σας, κάποιος θα θελήσει να σας φάει εκείνο το οικοπεδάκι, ή ακόμα και το σπίτι που μένετε! Κάποιος γλυκό.. κοιτάζει τη περιουσία σας, ότι έχετε και δεν έχετε και σίγουρα δεν έχει καλό σκοπό! Σας είπα, φτιάξτε βαλτισούλα και δρόμο, ή μήπως να βάλετε κάμερες παντού;;; Το σύμπαν σας θέλει στη βάση σας, κοντά στους φίλους και στους εχθρούς και τα μάτια σας χίλια.. δεκατέσσερα!

Ιχθύες
Παράξενη η μέρα σας πολύ! Πνίγεστε αρκετοί, θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις, σπίτι, συνήθειες ή ακόμα και σύντροφο! Καλά ηρεμήστε μέρες που είναι, ένα ταξιδάκι είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε και να οργανώσετε εκ νέου τις σκέψεις σας. Οι επιθυμίες δε θάβονται, όμως μπαίνουν σε προτεραιότητα! Ή δέχεστε ξαφνικές επισκέψεις και παθαίνετε πανικό μεγάλο, ή παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε σπίτι, κάπου μακριά και στο άγνωστο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos