Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 24/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ξέρω, είναι μέρες που καλό είναι να κρατάμε χαμηλό προφίλ, να
σεβόμαστε τα ήθη και τα έθιμα, να είμαστε καλοί άνθρωποι! Βέβαια, κάθε μέρα πρέπει να είμαστε έτσι, να προσφέρουμε το καλύτερο του εαυτού μας, να βοηθάμε εκείνους που το έχουν ανάγκη!





Ο Ουρανός που λέτε επιμένει στο να φέρνει εκπλήξεις όλων των ειδών, είναι απρόβλεπτος και ανατρεπτικός και ειλικρινά κάθε μέρα από εδώ και πέρα μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε στο καθέναν από εμάς!
Η Αφροδίτη μπήκε στο Κριό, γίνεται λίγο ξινή και παράξενη, όμως ανεβάζει το θερμόμετρο και προκαλεί πάθη και έρωτες μεγάλους..! Εντάξει ας το αφήσουμε αυτό το κεφάλαιο από εβδομάδα! Και το κερασάκι στη τούρτα είναι ο Πλούτωνας που γυρίζει ανάδρομος.. Το σκοτάδι είναι βαθύ και οι αλλαγές σίγουρες και πολύ ξαφνικές..

Πικάντικο το αστρολογικό τοπίο, έχει μπούκοβο η συνταγή.. και red hot chili peppers.. Να αυτά μ’αρέσουν..

φιλάκια..


Κριός
Και ξαφνικά μπορεί να δείτε λεφτά στον λογαριασμό σας και να πάρετε μεγάλη χαρά! Βέβαια τις μέρες αυτές, επιμένει το σύμπαν πως έχετε γίνει σπάταλοι πολύ, οπότε και αυτά άνεμος θα γίνουν! Σήμερα ένα γεγονός, κάτι λόγια σας εκνευρίζουν απίστευτα, βγαίνετε από τα ρούχα σας και ξεσπάτε με πολύ παράξενο και αντιδραστικό τρόπο! Μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας για κανέναν και για τίποτα!

Ταύρος
Αν και έχετε επαναστατική διάθεση, σήμερα καλύτερα να χαλαρώσετε, να ρίξετε τους τόνους και να αφήσετε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα! Οι εκπλήξεις πολλές, οι αποκαλύψεις επίσης, φροντίστε να μη λέτε από εδώ και εκεί τα μυστικά σας! Σε κάθε περίπτωση προτιμήστε να ζήσετε κάτι το διαφορετικό, να πετάξετε τις παλιές απόψεις σας στα σκουπίδια, να επιδιώξετε τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα! Βαρβάτη η φετινή άνοιξη..!

Δίδυμος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, είναι σίγουρα αστρολογικό, δεν έχετε όρεξη για τίποτα! Μόνοι ταξιδεύετε, παρέα με τις σκέψεις σας, αποζητάτε τους πολύ δικούς σας ανθρώπους, είναι μέρες οικογενειακές, σε κάποιο χωριουδάκι, κάπου μακριά! Έναν εκνευρισμό τον νιώθετε, γιατί έχετε την εντύπωση πως και που αγωνίζεστε τόσο καιρό, πάλι στο σημείο μηδέν βρίσκεστε! Σίγουρα δεν είναι έτσι, απλά τα αποτελέσματα αργούν να φανούν..!

Καρκίνος
Ξεσηκωμένοι και ενθουσιασμένοι για τις γιορτινές μέρες, θέλετε οπωσδήποτε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις και να δείτε φίλους και γνωστούς, να ξενοιάσετε από τα γνωστά καθημερινά τερτίπια! Βέβαια, μέχρι και τη τελευταία στιγμή δουλεύετε, τρέχετε για να κλείσετε εκκρεμότητες, γεγονός που σας στρεσάρει και σας προκαλεί απίστευτο εκνευρισμό! Κάντε τα απολύτως απαραίτητα και Bon Voyage!

Λέων
Όλος ο κόσμος σκέφτεται τις διακοπές και εσείς τις δουλειές που έχετε να κάνετε! Μπορεί από τη μια να χρειαστεί να συμβιβαστείτε και να ακολουθήσετε τη παρέα και τον σύντροφό σας, από την άλλη όμως ποιος ο λόγος για τόσα έξοδα ξαφνικά και τόση βαβούρα φυσικά; Κάτι μαγικό πρόκειται να συμβεί τις μέρες αυτές και να βρεθείτε αντιμέτωποι με στόχους ζωής, καριέρας και χρημάτων! Αρπάξτε τις ευκαιρίες!

Παρθένος
Με το που μπήκε το νέο έτος, όλο αποφάσεις παίρνετε για το πώς θα αλλάξετε και θα βελτιώσετε τη ζωή σας! Όχι απλά γυρίζετε τη σελίδα, τη σχίζετε και ξανά από την αρχή! Πάλι κάτι τέτοιο συμβαίνει τις μέρες αυτές, ένα ευχάριστο γεγονός σας ξεσηκώνει για κάτι το διαφορετικό! Ένα ταξίδι είναι σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα, το ποιοι θα είναι δίπλα σας είναι το ζητούμενο! Μια πρόταση σας απογειώνει! Δε θέλω δεύτερες σκέψεις..

Ζυγός
Πέφτουν βροχή οι προτάσεις για βόλτες και ταξιδάκια στο τραπέζι σας και ως συνήθως είστε αναποφάσιστοι και παίζει να τα αφήσετε όλα για τελευταία στιγμή και να τρέχετε και να μη φτάνετε! Προτιμήστε γνώριμα μέρη, με φιλαράκια που έχετε κοινά πολλά, γιατί ο σκοπός είναι να ξεκουραστείτε, να είστε ο εαυτός σας και να μη χρειάζονται οι συστάσεις τα μη και τα πρέπει! Και φυσικά η επιλογή σας ως συνήθως είναι η πιο extreme!

Σκορπιός
Μυστήριες οι μέρες αυτές πολύ, τα πάντα όλα μπορούν να συμβούν και να συγκλονιστείτε ακόμα και εσείς! Αρκετοί είστε έτοιμοι να πείτε το μεγάλο αντίο, να τραβήξετε το δρόμο σας, είτε αυτό αφορά τα ερωτικά σας, είτε τα επαγγελματικά σας! Ένα μαγικό χέρι σας κρατά τελευταία στιγμή πίσω, σας δελεάζουν με όμορφα λόγια και πράγματα και εσείς μπαίνετε σε δεύτερες σκέψεις! Το άγνωστο σας αρέσει, όμως είναι λίγο τρομαχτικό!

Τοξότης
Σα να έχετε πάρει αγκαλιά το πορτοφόλι σας, μια να μπαίνει το χρήμα και μια να βγαίνει! Δε προλαβαίνετε να χαρείτε τα λεφτουδάκια σας, τσουπ και μια υποχρέωση! Ναι, είναι ψυχοφθόρο όλο αυτό, όμως καλύτερα να είναι όλα τακτοποιημένα και στη θέση τους, παρά να σας ζαλίζουν στα τηλέφωνα και να κάνετε σκέψεις άκρως βασανιστικές! Σήμερα κρατήστε τα μπόσικα και μην αφήσετε κανέναν να σας αλλάξει το πρόγραμμα!

Αιγόκερως
Πετάει η ομάδα, είστε όμορφοι και λαμπεροί και μέσα στη θετική ενέργεια! Αστρολογικό το γεγονός, απολαύστε το όσο παίζει, γιατί έτσι θα έρθουν και όμορφα πράγματα στη ζωή σας! Επιλέγετε κάτι το διαφορετικό για φέτος, μπορεί να είναι ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μπορεί να μείνετε και στο σπιτάκι σας, πάντως πίστες και τραγούδια έχει παντού, καλή παρέα να έχετε και τη διάθεση να απαρνηθείτε το κρεβάτι σας! Οι εκπλήξεις πολλές..!

Υδροχόος
Κάτι σας έχει βρει εσάς και λογικά αναστενάζετε όλη μέρα! Αποζητάτε νέες περιπέτειες επαγγελματικές φυσικά, θέλετε να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να ταρακουνήσετε τα νερά, να παίξετε με τους δικούς σας τους όρους! Ας πούμε πως η μέρα είναι τυχερή, ας κυνηγήσετε τα όνειρά σας, ας βάλετε νέους στόχους, ας επικοινωνήσετε με εκείνα τα πρόσωπα που θα σας ανάψουν το πράσινο το φως! Φέτος ανοίγετε τα φτερά σας και απογειώνεστε!

Ιχθύες
Ψυχραιμία πάνω από όλα και ας έχετε και μερικά επιχειρήματα λογικά στο τσεπάκι σας, έτσι για να βάλετε μερικούς στη θέση τους! Μια μικρή μπόρα είναι, θα περάσει, όμως σε καμία περίπτωση δε πρέπει να χάσετε το δίκιο σας! Όπου και αν πάτε, συναντήσεις προκύπτουν, παράξενες, γοητευτικές, σαγηνευτικές με πρόσωπα που σας εμπνέουν για τρέλες, περιπέτειες και εκείνο το διαφορετικό! Πείτε ναι στις νέες γνωριμίες!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay