Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 10/04/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια μέρα πολύ φανταστική μόλις μας ξημέρωσε, αφού ο Ποσειδώνας έχει τα κέφια του και
είναι ατακτούλης πολύ!

Φλερτάρει την Αφροδίτη επίμονα, που σημαίνει πως ο Έρωτας σήμερα έχει τη τιμητική του! Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως μερικά πονηρά βλέμμα θα πέσουν κάποια στιγμή και όλο και κάποιο πρόσωπο θα βρεθεί στο διάβα μας, έτσι για το καρδιοχτύπι! Τα βέλη του θα πέσουν βροχή και επειδή λατρεύω τον Θεό της φαντασίας, θα αφεθώ στη μαγεία του και θα γράψω κάτι ακόμα!


Ο Ποσειδώνας όταν συναντά την Αφροδίτη, φουντώνει τα πάθη! Κάνει τις καρδιές να χτυπούν δυνατά, για εκείνη την ύπαρξη, για το απαγορευμένο, για εκείνο το συναίσθημα που μόνο ένοχα μυστικά φτιάχνει! Το πάθος κυριεύει το νου και το σώμα και τα βλέμμα βγάζουν φωτιές.. Το σώμα εκπέμπει τέτοια ενέργεια, το μυαλό στέλνει σήματα τρελά!

Να το ζήσω και ας γίνω αστερόσκονη..!!!

 ..αυτά μου κάνει ο Ποσειδώνας.. και άντε να δουλέψω μετά η Ταυρίνα!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε, ενώ εσείς έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να λύσετε τις διαφορές σας με τους άλλους, διαπιστώνετε πως δεν είναι αμοιβαίο και χαλάει πολύ η διάθεσή σας. Γίνεστε σκληροί και απόλυτοι και αν δε θέλουν με το καλό τον τρόπο, υπάρχει ο κακός και ο πολύ ξεκάθαρος! Ερωτικές ανησυχίες σας ενοχλούν επίσης, μήπως τελικά εσείς αγαπάτε περισσότερο;;;

Ταύρος
Ο Έρωτας είναι ύπουλος και πονηρός και σήμερα παίζει να σκάσει μύτη τη πιο περίεργη στιγμή, στο πιο παράξενο μέρος, με τον πιο απίθανο άνθρωπο! Η μέρα κρύβει εκπλήξεις όλων των ειδών, αφού η καρδιά σας θα χτυπήσει πολύ δυνατά είτε από χαρά, είτε από εκνευρισμό! Να φλερτάρετε στο χαλαρό, να αφήσετε τα σημάδια να φανούν και αν τόσο πολύ ξετρελαθείτε, σκάστε ένα χαμόγελο.. κρυφό! Μια αναστάτωση πάντως θα τη νιώσετε..!

Δίδυμος
Ένα μυστικό μαθαίνετε σήμερα και γίνεστε έξαλλοι και παραφέρεστε επίσης! Το μαντάτο είναι τόσο δυνατό, που σας μεταμορφώνει και σας οδηγεί σε απίστευτες συμπεριφορές! Ξεσπάτε μεν, όμως εξαφανίζεστε από παντού, βρίσκετε παρηγοριά σε άγνωστες αγκαλιές και μυρίζομαι αταξίες νυχτερινές! Σήμερα η λέξη «απιστία» έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας, είτε έχει επαγγελματική έννοια, είτε ερωτική..!

Καρκίνος
Το σύμπαν φωνάζει να πάρετε μια άδεια, να πάτε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε αγκαλιά με τον σύντροφό σας, ή μονάχοι και τι έγινε;;; Κάτι γίνεται στα επαγγελματικά σας, έχετε πολύ άγχος και νιώθετε πως ενώ καταβάλλετε όλες τις προσπάθειες για να είστε οι καλύτεροι, όλο εμπόδια σας βάζουν! Οπότε και εσείς ως αντίδραση σκέφτεστε έντονα να τους αφήσετε να βγάλουν εκείνοι το φίδι από τη τρύπα και όχι εσείς!

Λέων
Η αλήθεια είναι πως είστε οι φαντασμένοι της παρέας και θέλετε οπωσδήποτε να γίνεται το δικό σας, αλλιώς πεισμώνετε και νευριάζετε πολύ! Λατρεύετε το χρήμα, να όμως που το σκορπάτε άδικα επίσης, οπότε σήμερα παίζει να γίνετε πολύ άτακτα παιδιά και να παρασυρθείτε από άτομα και σχέσεις που το έχουν και το φυσάνε! Κάποιος κάνει τη κίνηση να σας «εξαγοράσει» είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά! Το νου σας!

Παρθένος
Τα μαντάτα τρέχουν και μιλούν για το χρήμα! Κάποιες υποσχέσεις δε φαίνεται να τηρούνται και τόσο και σας το κάνουν συζήτηση έξω-έξω και εσείς τρελαίνεστε κανονικά, γιατί ή δώσατε τα χέρια ή όχι! Γίνεστε σκληροί, αυστηροί και καθόλου συναισθηματικοί, οπότε γλύκες τέλος! Απόψε έχει έρωτα, έτσι δεν έλεγε και το τραγούδι;;; Σειρά σας να κάνετε ερωτικές αταξίες, το θέμα είναι κατά πόσο θα τις κρατήσετε μυστικές;;;

Ζυγός
Να σας πω να πάρετε τα βουνά;;; Δεν είναι λύση αυτή στα προβλήματα που παίζει να προκύψουν! Ένα οικογενειακό θέμα σκάει ξανά μύτη, πάλι σας βασανίζουν με τα ίδια και τα ίδια, νιώθετε πως θα εκραγείτε κανονικά! Μπορεί από τη μια να στεναχωριέστε, από την άλλη όμως δε γίνεται η ζωή σας να πηγαίνει πίσω επειδή το θέλουν μερικοί! Μπορεί να κάνετε μια στάση στο αγαπημένο σας μπαρ.. και τσουπ να προκύψει ο Έρωτας!

Σκορπιός
Χρυσά μου φροντίστε σήμερα να ντυθείτε πολύ όμορφα, να βάλετε τα αρώματά σας, ω ναι κάντε και ένα beaute τρελό γιατί μπορεί να εμφανιστεί μπροστά σας ο έρωτας, ένα μαναράκι τρελό, ας είστε έτοιμοι για όλα! Μπορεί να έχετε άλλες προτεραιότητες, όμως να αλλάξουν στη πορεία, αφού και μετά από ένα meeting κάποιος να σας κάνει τα γλυκά τα μάτια, κάποιος να σας προσκαλέσει για φαγητό και ξαφνικά, η ζωή είναι πολύ ωραία!

Τοξότης
Πάλι δε σας βγαίνουν τα κουκιά και πάλι τα κάνετε μαντάρα! Εντάξει τον καιρό αυτό έχετε ζητήσει απίστευτες χάρες, όλο λεφτά θέλετε, να σας καλύψουν το ένα και το άλλο, όμως εσείς τι κάνετε για να στηρίξετε τις επιθυμίες σας;;; Καλά κάνετε και στηρίζεστε στους δικούς σας τους ανθρώπους, αλλά αν δε τους τρέχουν από τα μπατζάκια, τότε να κάνετε και εσείς υπομονή γιατί όλα θέλουν το χρόνο τους! Δύσκολη μέρα για να επιμείνετε!

Αιγόκερως
Επειδή η μέρα είναι πολύ παράξενη από μόνη της, προτείνω να αφήσετε μερικές από τις δικές σας τις παραξενιές στο σπίτι, όχι τίποτα άλλο, μπας και αποφύγετε τις εντάσεις άνευ λόγου και αιτίας! Φροντίστε να είστε όμορφοι και περιποιημένοι, φορέστε το αγαπημένο σας άρωμα, έτσι για το ψυχολογικό και αφήστε τη μέρα να περάσει στο αθόρυβο! Η αλήθεια είναι πως τσακώνεστε με τον κόσμο, το πετάτε το φαρμάκι σας, αλλά γίνεστε και άδικοι πολύ!

Υδροχόος
Μωρά μου, μήπως να μπαίνατε σε ένα αεροπλανάκι και να ρίχνατε μια εξαφάνιση τρελή;;; Τόσες μέρες κάνατε ότι γουστάρατε, να όμως που κάποιοι έχουν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά σας, σήμερα σας το δείχνουν με άσχημο τρόπο και αν δε το αποφύγετε αυτό, τότε ξέρετε.. μπουρλότο! Μη δώσετε λεφτά σε κανέναν, μη πιστέψετε τίποτα από αυτά που θα σας πουν και μη λυπηθείτε επίσης κανέναν! Εσείς πώς τα καταφέρνετε από μόνοι σας;;;

Ιχθύς
Ζόρικη μέρα part 2! Το καλό είναι πως είναι όλοι δίπλα σας, σας βοηθούν και σας στηρίζουν! Το κακό είναι πως μερικές φορές το δείχνουν με λάθος τρόπο! Οτιδήποτε και αν προκύψει, κάντε εσείς τη πάπια και δείξτε χαρακτήρα! Μέχρι η μέρα να φτάσει στο τέλος της, το κουβάρι θα έχει ξετυλιχτεί και εσείς μια γαλήνη θα τη νιώσετε! Ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, μια ψυχή σας σαγηνεύει, σας τρελαίνει το μυαλό και η λογική πηγαίνει περίπατο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Efes Kitap από το Pixabay