Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 04/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε ο μήνας 4 για να πάρω μια μικρή ανάσα από το χάος που με βρήκε! Γιούχου απαντώ στον Οκτώβρη, λεξούλα άγνωστη που
κρύβει όμως τόσες γνωστές από πίσω!

Σήμερα είναι παγκόσμια μέρα των Ζώων! Τα λατρεμένα αυτά πλασματάκια, γιορτάζουν, φωνάζουν δηλαδή, να τα αγαπήσουμε περισσότερο, να τα φροντίσουμε έτσι όπως πρέπει, να τους δώσουμε ένα σπιτικό, να τα προστατέψουμε από τα κακά στοιχειά, τους ίδιους τους ανθρώπους!

Πόσο έχουμε ξεφύγει και πόσο θα ήθελα οι τιμωρίες να είναι παραδειγματικές, σε εκείνους που δε σέβονται τη φύση και τις υπάρξεις που ζουν μέσα σε αυτήν! Έχετε προσέξει τα ματάκια του σκύλου; Ενός ελαφιού; Ακόμα και ένας λαγός είναι αξιολάτρευτος! Μην αναφέρω όλο το ζωικό βασίλειο πρωινιάτικο, δε θα τελειώσω ποτέ!
Που λέτε παρακολουθώ εκείνους που προστατεύουν τα ζώα, που μάχονται για να έχουν μια καλύτερη ζωή και πόσο παρεξηγημένοι είναι από εκείνους που δεν είχαν ποτέ ένα κατοικίδιο στο σπίτι! Και απαντώ, η αγάπη που τους λείπει, τη προσφέρει ένας σκύλος δίχως όρια, ακόμα και η γάτα με το χάδι της, λέει ένα ευχαριστώ!
Τα ζωάκια έχουν τον τρόπο τους να ξυπνούν όλα τα συναισθήματα, τα πιο όμορφα, εκείνα που δυστυχώς κανείς άνθρωπος δε μπορεί να τα προσφέρει! Η μοναξιά είναι πολύ σκληρή, αλλά όταν έχεις έναν σκύλο, η μοναξιά εξαφανίζεται ως δια μαγείας, ζεσταίνεται η καρδιά και έρχονται τα χαμόγελα! Η ομορφιά μιας σχέσης! Μια σχέσης δίχως κανένα συμφέρον! Η αγνότητα σε όλο της το μεγαλείο!

Αγαπήστε τα ζωάκια, ένα χάδι, μια γλυκιά κουβέντα, μια μικρή λιχουδίτσα, είναι ο παράδεισός τους! Η ευτυχία που προσφέρουν είναι ανεκτίμητη!

πολλά φιλάκια!


Κριός
Τις μέρες αυτές καλό είναι να προσέχετε το τι λέτε και πού, γιατί ο κόσμος δεν έχει και τόσο αγνές προθέσεις! Ίσως να σας προκαλέσουν, να σας αναγκάσουν να παραφερθείτε, για να έχουν κάτι εις βάρος σας! Μη δίνετε σημασία σε κανέναν, έχετε έναν στόχο να πετύχετε και φροντίστε να βάλετε νέους ανθρώπους μέσα στη ζωή σας, που έχουν τα φόντα να σας βοηθήσουν!

Ταύρος
Επαγγελματικά τα βάσανα που έχετε, συμβαίνουν πολλά και διάφορα που πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα, ή να δείξετε τη ψυχραιμία που χρειάζεται προκειμένου οι λύσεις να έρθουν μια μέρα! Μη τα βάζετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους, αντιθέτως συνεργαστείτε ομαλά και είναι μια ευκαιρία να δείξετε το καλό σας το χαρακτήρα! Ιδανική μέρα για να κάνετε εντύπωση!

Δίδυμος
Και αφού τα είπατε χύμα και τσουβαλάτα σε κάποια ψυχή, σήμερα έρχονται οι τύψεις, αλλά δε θα σκάσετε κιόλας. Ο καθένας παίρνει ότι του αξίζει! Και φυσικά κάθε φορά που η προσωπική σας ζωή πηγαίνει στα τάρταρα, το ρίχνετε έξω, παρέα με τα φιλαράκια, φλερτάροντας με άγνωστες υπάρξεις! Δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί και πολλά χαμόγελα!

Καρκίνος
Θέματα οικογενειακά σας βασανίζουν, εκεί που πάνε να ηρεμήσουν τα πράγματα, εκεί ακούτε διάφορα κουλά, εκνευρίζεστε και χαλάει το κλίμα! Ψυχραιμία, αφού με το να συγχύζεστε δε βγαίνει και κάτι! Σήμερα είναι μια μέρα ζόρικη, αφού οι δουλειές σας, απαιτούν τη προσοχή σας και καλό είναι να μην αφήσετε εκκρεμότητες! Αφιερώστε το χρόνο σας σε κάτι δημιουργικό!

Λέων
Και εκεί που πάτε να ξεχάσετε θέματα που σας έχουν βασανίσει κατά επανάληψη, εκεί σας τα θυμίζουν και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Ότι έγινε-έγινε, ή θα πάρετε δραστικά μέτρα, ή κάντε τη πάπια! Εσείς επιλέγετε! Εστιάστε στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, δείξτε πως είστε οι καλύτεροι και εντυπωσιάστε με τις κινήσεις σας! Όποιος βιάζεται, σκοντάφτει!

Παρθένος
Το ξέρετε πως ο φτερωτός άγγελος, ο Έρωτας είναι επιφυλακτικός μαζί σας! Από τη μια σας δίνει αυτό που θέλετε, από την άλλη σας το παίρνει πάλι πίσω, γιατί είστε μονίμως ανικανοποίητοι και με μια μουρμούρα ανεπανάληπτη! Σήμερα θα δείτε τα σημάδια, θα κατανοήσετε συμπεριφορές και στο χέρι σας είναι αν μια σχέση θα προχωρήσει ή όχι! Είστε σίγουροι;;;


Ζυγός
Οικογενειακά τα θέματα που σας βασανίζουν, ακούτε και διάφορα που σας στεναχωρούν, κάποιες γλώσσες στάζουν φαρμάκι, έτσι επειδή! Όποτε επανέρχεται το παρελθόν στις συζητήσεις που γίνονται, όλο και κάτι σκοτεινό έρχεται στο φως! Καλό είναι σήμερα να είστε έτοιμοι για όλα, να έχετε τα κατάλληλα επιχειρήματα, έτσι για να βρεθείτε μερικά βήματα μπροστά!

Σκορπιός
Σας έχουν βάλει τιμωρία εσάς με το ένα πόδι όρθιο, γιατί κάπου, κάπως, κάποτε δε κάνατε και τις πιο σωστές επιλογές και φτάσαμε στο σήμερα, που ενοχλείστε από αυτές! Αρκετοί σας θυμίζουν τα στραβά σας και ενώ αποφεύγετε τέτοιες συζητήσεις, τούτη τη φορά δε θα το καταφέρετε και τόσο! Το ταμείο είναι άδειο και γυρεύετε τρόπους να το γεμίσετε ξανά! Υπομονή!

Τοξότης
Άλλαξαν οι στόχοι σας μέσα σε μια νύχτα και αυτό σας έχει αναστατώσει αρκετά! Σας αναθέτουν νέες αρμοδιότητες, ναι μεν άνοιξαν οι δρόμοι, όμως καλά θα κάνετε να μην αναφερθείτε στο οικονομικό ακόμα. Αποδείξτε την αξία σας πρώτα και μετά! Ιδανική ημέρα για να την αφιερώσετε στο σύντροφό σας, να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα, γιατί και ο έρωτας χρειάζεται πού και πού!

Αιγόκερως
Επαγγελματικά τα βάσανά σας, έχουν ανοίξει οι ουρανοί και κατεβάζουν προβλήματα άνευ προηγουμένου! Ναι μεν άλλοι τα δημιούργησαν, όμως εσείς επιβάλλεται να τα λύσετε με κάθε τρόπο! Αποφύγετε τις ανούσιες συζητήσεις, κανείς δε δείχνει τη κατανόηση που αποζητάτε! Έβγαλαν τις ουρές τους στην απόξω! Κάτι μαγικά ξεμπλοκάρει και παίρνετε μεγάλη ανάσα!

Υδροχόος
Είστε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω, γνωστό το παραμυθάκι αυτό και ευτυχώς είναι προσωρινό! Βέβαια, αυτό σας στρεσάρει και προκαλεί νευράκια και εντάσεις, γιατί το πετσί σας, δε σηκώνει άλλο τέτοιες καταστάσεις! Μην απογοητεύεστε αν υπάρχουν εμπόδια, το ζητούμενο είναι κατά πόσο εσείς επιθυμείτε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα! Μη τσακώνεστε με τον κόσμο!

Ιχθύς
Καλά τις μέρες αυτές φαντάζεστε διάφορα και κάνετε κακό στον εαυτό σας! Από τη μια τα προσωπικά σας, από την άλλη τα λεφτουδάκια σας που φεύγουν στο λεπτό, ανάσα δε παίρνετε, αλλά δε χρειάζεται να τρελαίνεστε και να κάνετε τον κόσμο μπάχαλο! Καλά θα κάνετε να χειριστείτε τις υποθέσεις σας μόνοι σας και να αφήσετε τον κόσμο στην απέξω! Προσοχή στο τιμόνι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos