Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 13/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήριο το σημερινό ξημέρωμα, τα σύννεφα τρέχουν στον ουρανό, πάνε και έρχονται, σα
να προειδοποιούν για το κρύο που έρχεται.. Σταγόνες από εδώ και εκεί, παρασύρονται από τον άνεμο, αγριεύω, ευτυχώς ξημερώνει, θα βγει ο Ήλιος και όσο να’ναι κάποια ζεστασιά θα τη μοιράσει!

Ναι.. έχω ξυπνήσει από τα άγρια χαράματα! Ούτε ο κόκορας δεν έχει λαλήσει.. χαχα! 



Σκέφτηκα λοιπόν να αναφερθώ σε κάτι χαρωπό και αισιόδοξο! Ο Ήλιος στο Ζυγό μπορώ να πω μου έκλεισε το μάτι μαγικά, οπότε επιλέγω αυτό! Ευχάριστο το γεγονός, τουλάχιστον για το επόμενο δεκαήμερο. Μπορεί να προσθέσει κανείς, αεράτο, φανταστικό και ονειροπαρμένο! Το φως του είναι τόσο δυνατό, που παίζει να φανερώσει αλήθειες που ταράζουν, που αναστατώνουν, που τρελαίνουν το μυαλό! Βέβαια, αυτό το φως, μας δίνει ενέργεια και μας φτιάχνει τη διάθεση, για να βολτάρουμε, να διασκεδάσουμε, να φλερτάρουμε, έτσι μπας και φτιάξει το ψυχολογικό!

 Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι, να είστε έτοιμοι για όλα!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα ολίγον μυστήρια, αφού ξαφνικά σας κάνουν υποδείξεις και τρελαίνεστε! Μπορεί να έχετε προγραμματίσει διάφορα για σήμερα, που ξαφνικά δε συμφωνούν με το πρόγραμμα των άλλων και να σας ζητηθεί να ακυρώσετε τα πάντα όλα, προκειμένου να ακολουθήσετε! Δε νομίζω να σας αρέσει και τόσο αυτό! Ξεσπάτε λοιπόν, λέτε τα δικά σας και σε όποιον αρέσει! Οι μέρες αυτές, ίσως να είναι και αποκαλυπτικές, αφού θα δείξετε με κάθε τρόπο, το τι επιθυμείτε και τι όχι! Ετοιμαστείτε για εκείνα τα πρωτοβρόχια!

Ταύρος
Μόλις ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα για εσάς, γεμάτη από ευχάριστες εκπλήξεις! Δε ξέρω τι εννοεί ο ποιητής, πάντως από περιέργεια προτείνω να μη κουνήσετε καν το δαχτυλάκι σας, να προσμένετε να το κουνήσουν οι άλλοι! Να φανεί τέλος πάντων η αλήθεια! Πέρα όμως από τις χαρές και τα πανηγύρια, καλό είναι να υπακούσετε σε ότι διατάζει το σώμα σας! Ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε περισσότερο, φάτε καλά, ηρεμήστε και let it flow.. ή περνάει η ευκαιρία και την αρπάζετε ή την αφήνετε να χαθεί στο άπειρο..

Δίδυμος
Και μόλις ξεστομίσετε πως θέλετε να μείνετε σπίτι να ξεκουραστείτε, ξαφνικά οι προτάσεις για έξω θα πέσουν βροχή και δε νομίζω το σύμπαν να σας κάνει το χατίρι! Εννοείται πως πρέπει να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για τη ξεκούρασή σας, όμως οι μέρες είναι ιδανικές για να βγείτε έξω να σας δουν, να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι, όσον αφορά τα νέα σας επαγγελματικά σχέδια! Οι επόμενες δέκα μέρες, τέτοιο χαρακτήρα θα έχουν, συνεπώς πάρτε το απόφαση και βουτήξτε στα βαθιά!

Καρκίνος
Και ξαφνικά σας έρχονται κάτι ιδέες πολύ φοβερές και τρομερές, να ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας, να κάνετε μια γενική καθαριότητα και να αλλάξετε το ντεκόρ, έτσι για την ανανέωση! Και εντάξει αν θελήσετε να μεταφέρετε τους καναπέδες, αλλά αν σκέφτεστε έντονες αλλαγές, ίσως να χρειαστεί να βάλετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη! Όπως και να έχει αξίζει το κόπο, έτσι να διώξετε και την αρνητική ενέργεια μακριά. Φυσικά όταν ολοκληρώσετε το έργο σας, ένα σουαρέ είναι απαραίτητο!

Λέων
Με μια πολύ αεράτη διάθεση ξυπνάτε και από νωρίς το πρωί αποζητάτε να κάνετε πραγματάκια που κάνουν τη καθημερινότητά σας πολύ διαφορετική! Εσείς μπορεί να έχετε τα κέφια σας, Σάββατο σήμερα, να όμως που τα προβληματάκια παραμένουν στη θέση τους και σας αποζητούν! Με κάθε τρόπο οι δικοί σας οι άνθρωποι σας δείχνουν όμορφα συναισθήματα, όμως σας καλοπιάνουν μπας και σας κάνουν να μπείτε στο παιχνίδι τους! Εσείς ξεδώστε σήμερα δημιουργικά και από βδομάδα βλέπετε.. το τι και το πώς!

Παρθένος
Το μυαλό σας είναι συνέχεια στο χρήμα, δε φεύγει με τίποτα! Προφανώς έχετε κάποια σχέδια κατά νου για το μέλλον, όμως υπάρχει και το σήμερα, που με κάποιο τρόπο πρέπει να το αντιμετωπίσετε και αυτό! Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις, η υπερένταση που νιώθετε είναι εκείνη που θα σας δώσει τη δύναμη και την όρεξη για να ασχοληθείτε με πολλά πράγματα μαζί! Από την άλλη, μπορείτε να ξεδώσετε δημιουργικά, κάνοντας το σπίτι σας λαμπίκο! Ελάτε τώρα μεταξύ μας τώρα, η ιδέα αυτή είναι φοβερή, έτσι;;;

Ζυγός
Γλυκά μου πλασματάκια, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας, φέρνει φως και ζεστασιά, οπότε ρίξτε τους τόνους, αγαπήστε τους ανθρώπους σας, βγείτε έξω να διασκεδάσετε και να χαμογελάσετε! Σήμερα μη σηκώσετε το σπίτι στον αέρα, γιατί θα μείνει εκεί, γιατί κάτι άλλο θα προκύψει πιο ευχάριστο και τσουπ μπάχαλο η κατάσταση! Αφήστε καλύτερα να σας παρασύρουν γλυκά, οπουδήποτε και έτσι θα έχει αγωνία το θέμα και θα είναι πιο απολαυστικό! Καταλάβατε πως θα το κλαίτε το χρήμα μεθαύριο;;;

Σκορπιός
Πω πω σκοτάδια να χαρώ! Λυπάμαι που το λέω, αλλά είστε κάπου χαμένοι;;; Ζόρικο ΣΚ, απομακρύνεστε από τα κοινά, δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, ούτε καν να μιλήσετε στο τηλέφωνο! Είναι από εκείνες τις μέρες που θέλετε οπωσδήποτε να τα πείτε με τον εαυτό σας, να τον μαλώσετε αν χρειαστεί, να ακούσετε τις αλήθειες από το στόμα σας, μπας και συνέλθετε! Μη πάρετε ακόμα κάποια βιαστική απόφαση για το μέλλον, κάντε υπομονή, οτιδήποτε συμβαίνει έχει τη σημασία του! Εκπληξούλες προκύπτουν ευχάριστες!

Τοξότης
Μήπως ξυπνήσατε με μια επαναστατική διάθεση;;; Τι θέλετε να πάρετε τα βουνά, με παρέα όμως;; Παίζει λοιπόν, να ξεσηκώσετε τους φίλους σας για μια εκδρομή, ή μακρινή βόλτα, κάπου ωραία, έτσι για την ανανέωση! Μια μικρή περιπέτεια την αποζητάει ο οργανισμός σας, έτσι για να ανέβει η αδρεναλίνη! Μπείτε μπροστά, αν έχετε την εμπειρία φυσικά και αφήστε το πλήθος να σας ακολουθήσει μαγικά! Καλό είναι να αντιμετωπίσετε άμεσα τα θέματά σας και να κλείσετε κάθε εκκρεμότητα, πριν εξαφανιστείτε!

Αιγόκερως
Αρκετοί από εσάς, έχετε τη διάθεση να ανανεωθείτε και εξωτερικά και εσωτερικά! Να βελτιώσετε το σώμα σας, να είστε πιο όμορφοι και λαμπεροί και να ντύνεστε με τα καλύτερα, προκειμένου να έχετε όλο το πακέτο! Να θυμίσω πως και η συμπεριφορά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο! Ασχολείστε με τον εαυτό σας, αφιερώνετε χρόνο σε beaute καταστάσεις και πολύ καλά κάνετε! Επικοινωνιακοί πολύ σήμερα, τα λέτε όλα χύμα και τσουβαλάτα, εσείς γελάτε με τη ψυχή σας και κάποιοι άλλοι απλά βράζουν με το ζουμί τους!

Υδροχόος
Δε ξέρω τι συνέβη μέσα στη νύχτα, όμως ξυπνάτε με πολύ καλή διάθεση επιτέλους, γεμάτοι με αισιοδοξία και κάνετε νέα πλάνα! Φτου φτου μη σας ματιάσω, έφτασε ο καιρός να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας! Μπορεί να είναι ερωτικό, μπορεί και επαγγελματικό, πάντως κάποια τείχη τα γκρεμίζετε, γιατί διαπιστώνετε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος! Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν πολύ και έχετε κοινά όνειρα! Είναι πολύ σημαντικό να περιτριγυρίζεστε από αισιόδοξες υπάρξεις!

Ιχθύς
Πονάει η καρδούλα σας, ή το δοντάκι σας, ή και τα δυο;;; Τι έχετε πάθει και εσείς στα καλά τα καθούμενα! Ερωτικά τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, κάποιοι γυρίζουν πίσω, ένα τηλεφώνημα σας αναστατώνει, μπορεί να προκύψει και μια τυχαία συνάντηση, πυρετό εσείς στο λεπτό! Να ξεστομίσω φρόνιμα, όταν γνωρίζω πολύ καλά το συναίσθημα αυτό;;; Βουρ στο ψαχνό και ότι προκύψει! Σκέφτεστε να χωρίσετε τα τσανάκια σας;; Από κάπου θέλετε να ξεφύγετε. Σας καταζητούν μήπως;;; χαχα..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos