Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά!
Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, να γράψω, να μη γράψω, τα συρρίκνωσα τα άστρα και βουαλά! Ο μήνας έχει 22, πόσο μου αρέσει ο αριθμός αυτός! Τον βρίσκω πολύ μαγικό, αφού έχει μεγάλη ιστορία ο άτιμος!


Ο Πλούτωνας που λέτε βάζει το χεράκι του και αλλάζει τη σελίδα στις ζωές μας, δίχως να ρωτήσει κανέναν. Το δεξί του χέρι είναι ο ατακτούλης ο Ερμής, που θα λάβει το φακελάκι με το μαντάτο και θα το ρίξει κάτω από τη πόρτα μας και θα εξαφανιστεί με ένα χαμόγελο πονηρό! Τι σκαρφίζονται πάλι τα δυο τους, θα το ανακαλύψουμε, μέχρι το φεγγάρι να βγει εκεί ψηλά στον ουρανό!

και να σας πω;;;

αχ αυτός ο Έρωταςςςς! Αχ και βαχ..! εμφανίστηκε! Και είναι τόσο όμορφος, πωωωωωωωωωωω… τι γλυκιά αναστάτωση που είναι αυτή;;;;

φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ τυχερή μέρα μόλις σας ξημέρωσε! Η καριέρα σας πάνω από όλα και παίζει πολύ να συμβεί κάτι πολύ ευχάριστο! Κάτι όμορφο έρχεται, προφανώς είναι μια προαγωγή και περισσότερα χρήματα! Καλή επιτυχία!

Ταύρος
Κάτι πολύ μαγικό θα συμβεί σήμερα, που θα ανατρέψει ευχάριστα τα δεδομένα στη ζωή σας! Κάτι μαθαίνετε και η καρδούλα σας χτυπάει τόσο γρήγορα, σας κόβεται η ανάσα που λέμε! Ψυχραιμία, έτσι;;;

Δίδυμος
Ιδανική ημέρα για να συζητήσετε τα επαγγελματικά σας τα σχέδια με εκείνους που μπορούν να σας προσφέρουν μια καλύτερη δουλειά και περισσότερα χρήματα! Κλείστε τα ραντεβού σας και εντυπωσιάστε τους μόνο με μια ματιά!

Καρκίνος
Μέρα που θα μάθετε διάφορα μυστικά και θα συγκλονιστείτε! Αν γυρεύετε την αλήθεια, θα σας έρθει στο πιάτο έτοιμη και παίζει να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις ζωής! Ζόρικο το θέμα, αφού εσείς πρέπει να κάνετε το πρώτο βήμα!

Λέων
Πατάτε πόδι και ή θα γίνει με το δικό σας τον τρόπο ή καθόλου! Κινήστε σε λανθασμένο μονοπάτι και δε τα βλέπετε και πολύ καθαρά τα πράγματα! Αφήστε κάποιος να σας ξελασπώσει, να σας βγάλει από τη δύσκολη τη θέση!

Παρθένος
Πολύ ορεξάτους σας βρίσκω σήμερα, προφανώς έχετε στο τσεπάκι επιχειρήματα πολύ δυνατά, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Σήμερα δεν αφήνετε κανέναν να σας πει το παραμύθι του, είναι η σειρά σας!

Ζυγός
Όλο λεφτά δεν έχετε, όλο τα γυρεύετε και ξαφνικά όλο και κάπου τα βρίσκετε και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Τέτοια μέρα είναι σήμερα, αλλά οικονομία πάνω από όλα, αυτό είναι το ρεζουμέ! Μια δεύτερη δουλειά είναι η λύση και όχι τα δανεικά!

Σκορπιός
Τη βρίσκετε την άκρη στα θέματά σας, όμως θα χρειαστεί να τη κρατήσετε για τον εαυτό σας! Μια απρόσμενη χαρά σας απογειώνει, είστε μέσα στο παιχνίδι, όμως είναι μυστικό και πολύ ένοχο μάλιστα! Να αυτά σας ταιριάζουν πολύ!

Τοξότης
Μέρα που παίζει να δώσετε τα χέρια κάτω από το τραπέζι, γιατί τα φανερά σας έχουν βάλει σε μπελάδες! Καλά μη σας πάνε και μέσα για πέντε φράγκα παραπάνω! Συνεργαστείτε κομψί κομψά αν καταλαβαίνετε τι εννοώ!!!

Αιγόκερως
Καλά θα κάνετε σήμερα, να μιλήσετε έξω ανοιχτά για τις επιθυμίες και τα όνειρά σας! Ότι έγινε-έγινε, παίζει να συγχωρήσετε και κάποια ψυχή, ο σκοπός είναι να βρείτε τη γαλήνη και λίγα λέω! Το παρελθόν ξανά χτυπά!

Υδροχόος
Τυχερή η μέρα η σημερινή, ένα πράσινο φως θα ανάψει και κάπως έτσι θα μπορέσετε να μπείτε στο παιχνίδι ξανά και να μεγαλουργήσετε πολύ διαφορετικά! Η καριέρα σας πάνω από όλα στο χέρι σας είναι να ανθίσει!

Ιχθύς
Ιδανική ημέρα για να τα βρείτε με φιλαράκια που έχει υπάρξει μια παρεξήγηση άνευ λόγου και αιτίας! Να είστε ειλικρινής, αλλά με το χαμόγελο στα χείλη και με ζεστή καρδιά. Όλοι έχουν τα δίκια τους, ας το πάρει το ποτάμι που λέμε..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos