Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 05/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε στο τέλος της μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, δόξα να έχει, μπας και
ξεκουραστούμε λιγάκι, γιατί η φλάντζα πάει για κάψιμο, πέταμα και αλλαγή! Έγινα και μηχανικός αυτοκινήτων.. χαχα.. που δε σκαμπάζει γρι! Λέμε τώρα..

Που λέτε η Αφροδίτη που βρίσκεται στο Σκορπιό, γυρίζει ανάδρομη, που σημαίνει πολλά και διάφορα! Τα ερωτικά μας ζητήματα, αιώνιο βάσανο, αποζητούν απαντήσεις, προφανώς την αλήθεια, μπας και ηρεμήσουν κάποιες ψυχές! Το παρελθόν το διάστημα αυτό, θα βολτάρει στο παρόν και οι αναμνήσεις πολλές! Εκεί προφανώς θα φανεί τι είναι αυτό που μας λείπει. Είναι μια παλιά δουλειά; Ένας έρωτας από το παρελθόν; Ένα πρόσωπο που μπήκε στα ανεκπλήρωτα εδώ και χρόνια;

Το ξωτικό σας λέει, είμαι απόλυτη δηλαδή, πως όπου πηγαίνει πρώτα το μυαλό, ακολουθεί και η καρδιά και η αλήθεια είναι μόνο μια!

Ξυπνώ και σε σκέφτομαι..
Οδηγώ και βλέπω κάτι που μου θυμίζει εσένα..
Ακούω ένα τραγούδι και βλέπω τα μάτια σου..
Δουλεύω και ένα σύννεφο από το παράθυρο με ταξιδεύει αόρατα κοντά σου..
Χορεύω και θυμάμαι..
Γυμνάζομαι γιατί όταν με δεις ξανά πρέπει να είμαι όμορφη και λαμπερή!
Πέφτω να κοιμηθώ και σου λέω μαγικά καληνύχτα..

Η αλήθεια μου είσαι Εσύ!


φιλάκια..


Κριός
Και ξαφνικά ερωτικά θέματα σας απασχολούν ξανά! Βολτάρουν οι σκέψεις σας, μια στο παρελθόν, μια στο παρόν και αρκετοί αναρωτιέστε αν θα υπάρξει μέλλον, είτε έχετε σχέση, είτε ένα απλό φλερτ! Ευτυχώς πως τούτη τη φορά, θα δράσετε ανεξάρτητα από τα συναισθήματά σας. Όποιος αξίζει την αγάπη σας θα την έχει, όποιος όμως τη ποδοπατά καιρός να του δείξετε τη πόρτα! Το έχετε.. δε θέλω δάκρυα! Εκτονωθείτε δημιουργικά!

Ταύρος
Αρκετοί από εσάς, βάζετε τη σχέση σας κάτω από το μικροσκόπιο και υπάρχουν αρκετά πράγματα που δε σας αρέσουν! Κάποια είναι ύποπτα πολύ, κάποια εντελώς αδιάφορα, μπόλικα όμως από αυτά, λένε την αλήθεια! Ακόμα και όταν φλερτάρετε έχετε ενδοιασμούς. Το μαναράκι στη κουρτίνα Νο1 ή στη Νο2;;; Θολωμένο το τοπίο στα ερωτικά σας τα ζητήματα, μη κάνετε κάτι ακόμα αν δεν είστε απολύτως σίγουροι! Αγαπάτε; Ναι ή Όχι;;;

Δίδυμος
Μια δυσαρέσκεια τη δείχνετε στο κόσμο, ακόμα και στο σύντροφό σας! Ξαφνικά δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, ή ακόμα καλύτερα ούτε να βγείτε από το σπιτάκι σας! Προτιμάτε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση! Γεμάτοι από παραπονάκια, όχι και τόσο γλυκά, τα βάζετε με τους πάντες, προκαλείτε εντάσεις, γιατί το συναίσθημα του ανικανοποίητου καλά κρατεί! Νιώθετε μπλοκαρισμένοι από παντού και δεν έχετε όρεξη για τίποτα!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα σας, ο συναισθηματικός σας ο κόσμος βρίσκεται σε μια μόνιμη υπερένταση, σήμερα δε ή θα ξεσπάσετε σαν ένα μπουρίνι καλοκαιρινό, ή που θα κάνετε πίσω και θα τρώγεστε με τα ρούχα σας non stop! Εκεί που νομίζατε πως είχατε βρει την άκρη του νήματος, εκεί κάποιος θα σας τη κόψει, θα σας μπερδέψει, σας γυρνάει στο σημείο μηδέν και ξανά από την αρχή, όμως η ελπίδα χάθηκε μια μέρα! Δε σας κάνουν το χατίρι και τρελαίνεστε!

Λέων
Οικογενειακά τα θέματα που σας βασανίζουν, τι να κάνουμε το σύμπαν επιμένει πως πρέπει να βρείτε λύσεις άμεσα, προκειμένου να ηρεμήσετε και εσείς! Μια αφορμή, κάτι κουβέντες που θα ακούσετε, πάλι οι ίδιες οι συζητήσεις, σας κάνουν να επιστρέφετε για ακόμα μια φορά σε γνώριμες καταστάσεις, όμως έχω την εντύπωση πως σας ρίχνουν τούμπα, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και ξαφνικά το Λιονταράκι γίνεται γατάκι.. Το νου σας!

Παρθένος
Μη μου πείτε πως αλλάξατε γνώμη, για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, γιατί θα τρελαθώ! Η αλήθεια είναι πως από εδώ και πέρα δεν έχει αγάπες και λουλούδια, για κάποιο λόγο θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας, παρά έναν σύντροφο και τη παρέα του! Γίνεστε τόσο ψυχροί και απόλυτοι που δεν επιτρέπετε ακόμα και να σας φλερτάρουν! Αρκετοί δίνετε και τα παπούτσια στο χέρι και λέτε φωναχτά ένα τρομερό αντίο! Τι έγινε που ξενερώσατε;;;

Ζυγός
Και ξυπνάτε με μια διάθεση τρελή και αλλοπαρμένη και ξαφνικά δε δέχεστε μύγα στο σπαθί σας! Επαναστατική η διάθεσή σας, είστε έτοιμοι για όλα! Ωραίο όλο αυτό, επικίνδυνο όμως πολύ! Αυτό μπορεί να προκαλέσει ερωτικές εντάσεις, αφού για κάποιο λόγο οι επιθυμίες σας είναι εξωπραγματικές και οι ανακοινώσεις σας άκρως ενοχλητικές! Το χρήμα είναι η αιτία, αφού εσείς μπορεί να το έχετε και ο σύντροφός σας να έχει κάνει τρελή κακοδιαχείριση!

Σκορπιός
Και από σήμερα γλυκά μου πλασματάκια, κρύβεστε μέσα στο καβούκι σας, εξαφανίζεστε από τα κοινά εντελώς και ξεκινάτε τις προετοιμασίες για αυτά που θα έρθουν! Πιο ψύχραιμοι και πιο λογικοί, θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τον εαυτό σας, γίνεστε μυστικοπαθής και το δουλεύετε υπογείως, πώς αλλιώς να σας το πω;;; Βάλτε μια σειρά πρώτα, εξετάστε ξανά τα θέματά σας και μη βιάζεστε! Όλα θα γίνουν έτσι όπως εσείς θέλετε!

Τοξότης
Φροντίστε να είστε αγαπητοί στο κόσμο για να τον έχετε με το μέρος σας αργότερα! Σήμερα βέβαια πεσμένα τα κέφια, ούτε το Σ’Αγαπώ δε βγαίνει από το στόμα σας, τσιγκουνεύεστε στα λεφτά και στα συναισθήματα ένα πράγμα! Τις ημέρες αυτές προτιμάτε τις μοναξιές σας, την ησυχία σας και κάνετε σκέψεις, για το παρόν και το μέλλον! Ωραίο το ταξίδι, αλλά η πραγματικότητα θέλει δράση! Και τα καλύτερα έρχονται.. με τον Δία παρέα! Υπομονή!

Αιγόκερως
Είναι μια μέρα πολύ μυστήρια για το ψυχικό σας τον κόσμο! Καταρχήν όση δουλειά και αν έχετε, ρίξτε τους τόνους, χαλαρώστε, μη τρελαίνεστε, έρχεται ΣΚ και πόσο πια στα κόκκινα;;; Από τη μια νιώθετε ερωτευμένοι, από την άλλη το απόλυτο κενό! Από τη μια αποζητάτε τις μοναξιές σας, από την άλλη τη παρέα του συντρόφου σας ή φίλων! Η αλήθεια είναι πως δε ξέρετε τι θέλετε, συμβαίνουν και αυτά πού και πού και γίνεστε παράλογοι και γκρινιάρηδες!

Υδροχόος
Τα βάζετε με τους πάντες! Σας ενοχλούν, σας εκνευρίζουν, δε θέλετε να έχετε καμία σχέση με άτομα που ναι μεν χρειάζεστε, αλλά μήπως και όχι;;; Τα εμπόδια και οι αναμονές σας τρελαίνουν το μυαλό και αν μερικά από αυτά γίνονται εσκεμμένα πω πω ποιος σας ακούει;;; Ε λοιπόν, τίποτα δεν είναι τυχαίο, το σύμπαν κάτι σας λέει! Μήπως να μπείτε πρώτο μέτωπο και να αναλάβετε δράση; Μάχη που λέμε σώμα με σώμα! Για να σας δω..!?

Ιχθύς
Εσείς και αν έχετε ξεφύγει εντελώς-παντελώς τον καιρό αυτόν! Από τη μια θέλετε να κόψετε κάθε σχέση που σας ενοχλεί και σας χαλάει, από την άλλη δεν είστε και τόσο σίγουροι, εμείς ζαλιστήκαμε με αυτό το μπρος και το πίσω, εσείς ακόμα;;;; Αρκετοί φλερτάρετε επικίνδυνα με διάφορες παρουσίες και όλο και κάποιο μαναράκι θα σας σαγηνεύσει! Όποιος νύχτα περπατεί, πολλά και διάφορα συναντεί! Φρόνιμα γιατί παίζει και η παντόφλα σε μερικούς..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos