Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 26/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η αλήθεια είναι πως το Φεγγάρι μου
τσάκισε το ψυχικό μου τον κόσμο, αν είχα ας πούμε 100 φτερά επάνω μου, έχω μείνει με 20 και πολλά λέω..! Τσακώθηκα.. με τη πάρτη μου φυσικά! Η Ταυρίνα δε θα βάλει ποτέ μυαλό! Ο έρωτας θα με φάει και οι παλαβομάρες του!

Και επειδή είναι Παρασκευή, ας ξεφύγουμε λιγάκι..




Εμένα όταν μου αρέσει κάποιος, θα του το δείξω με κάθε τρόπο. Το φλερτ είναι όλα τα λεφτά, γιατί μια είναι γλυκό και ρομαντικό, μια γίνεται επιθετικό γεμάτο από ένταση, έτσι για τη ποικιλία! Το γλυκανάλατο! Παιχνίδι να γίνεται σωστά;;; Εδώ υπάρχει ή το ναι, ή το όχι! Το ίσως και θα δούμε και κάποια στιγμή, είναι ο χάρος μου, δηλαδή τι εννοεί ο ποιητής;;; Μου αρέσεις, αλλά όχι και τόσο πολύ. Αλλά καλού κακού, ας σε έχω στην αναμονή, έτσι για το ψυχολογικό.. Και εκεί αναρωτιέσαι, πού πηγαίνω και τους βρίσκω όλους αυτούς τους χλιμίτζουρες;;; χαχα.. Μα είναι δυνατόν;;;

Λένε οι ενέργειες φταίνε για όλα.. Το σώμα έχει μαγνήτες και προσελκύει ότι του λείπει προφανώς.. Τούλιπ να απαντήσω!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα προκύψουν μοιραίες συναντήσεις και θα αναστατωθείτε πολύ! Η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, μοιράζει εκπλήξεις να το ξέρετε αυτό! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε εγκρατείς, να όμως που δε το βλέπω αυτό! Ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, όμως ίσως να προκύψουν και επαγγελματικές επιτυχίες..!

Ταύρος
Μυστήριο το σκηνικό σήμερα, ένα δάκρυ θα κυλήσει και δε ξέρω αν θα είναι από χαρά ή λύπη! Η Αφροδίτη θα κάνει τα μαγικά της και μπορεί να σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Έρωτα και να συγκλονιστείτε! Οτιδήποτε και αν συμβεί, μη βγείτε με ντουντούκα! Κρατήστε το για πάρτη σας εντελώς!

Δίδυμος
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα τρέχετε και δε φτάνετε μια αλήθεια είναι αυτή! Και κάπως έτσι, σήμερα εμφανίζονται μπροστά σας διάφορα άτομα, που πάντα φέρνουν εμπόδια στα σχέδια που κάνετε! Ένα de ja vu το βιώνετε ένα πράγμα, συνεπώς το σύμπαν επιμένει πως κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό!

Καρκίνος
Από τις πιο παράξενες μέρες της εβδομάδας! Από τη μια στιγμή θα αποζητάτε επιβεβαίωση από το σύντροφό σας, τύπου το πόσο σας αγαπάει και νιάου-νιάου βρε γατούλα και από την άλλη αναλόγως τις απαντήσεις που θα λάβετε θα κινηθείτε κιόλας! Δε σας ταιριάζουν οι απιστίες, σας πιάνουν και εκτίθεστε!

Λέων
Σήμερα που λέτε θα θυμηθείτε τα πάντα όλα! Και ξαφνικά μπορεί να σας πιάσει και το παράπονο και να κλαίτε με μαύρο δάκρυ! Κρατήστε τις όμορφες τις στιγμές, φτιάξτε τις ιδανικές αναμνήσεις και τα λοιπά κλειδώστε τα σε ένα ντουλάπι, κάνουν κακό και πάει πέρασαν! Πριν όμως το κάνετε αυτό, μιλήστε!

Παρθένος
Η Αφροδίτη που λέτε σήμερα θα σας ταξιδέψει στο ερωτικό σας το παρελθόν! Παίζει να θυμηθείτε πολύ ξεχασμένες ψυχές, που ναι σας αγάπησαν πολύ και εσείς τους διώξατε! Κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής εδώ πέρα, συνεπώς μη φοβηθείτε, ούτε να μελαγχολήσετε! Αντλήστε τις πληροφορίες που πρέπει!

Ζυγός
Και αντί να κλαίγεστε αρκετοί πως λεφτά δεν έχετε, πως πρέπει να κάνετε οικονομία, σήμερα τσουπ το κακό το διαβολάκι θα σας παρασύρει στο βούρκο που λέμε.. χαχα! Ένα shopping therapy, έτσι επειδή αλλάζει η σεζόν, σας χρειάζεται, οπότε μια ζωή την έχουμε και τα σχετικά! Αξιολάτρευτες προσωπικότητες!

Σκορπιός
Και να σου ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα πρωί-πρωί! Ποια ύπαρξη είναι; Πού βρίσκεται; Από πότε; Είναι ένα άλλο θέμα! Η καρδούλα σας θα χτυπήσει πολύ δυνατά και ξαφνικά παίζει να γκρεμίσετε και εκείνο το τείχος και να γίνετε πιο συναισθηματικοί και γλυκομίλητοι από ποτέ! Να λιώσετε που λέμε!

Τοξότης
Σήμερα κάνετε σκέψεις τύπου, μια φορά και έναν καιρό, η ζωή ήταν πιο ωραία! Να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που έχετε καιρό να δείτε και να μιλήσετε, γιατί πολλές φορές οι σκέψεις είναι αμοιβαίες! Τυχερή η μέρα σας κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Μια μαγική νεράιδα σας βοηθά!

Αιγόκερως
Μέρα μυστήρια πολύ για το ψυχικό σας τον κόσμο! Από τη μια θέλετε να είστε μέσα στις γλύκες και από την άλλη ρίχνετε πόρτα! Μα δε γίνεται να ανάβετε το πράσινο το φως και ξαφνικά κόκκινο! Προτιμήστε καλύτερα να βρεθείτε με τους φίλους σας, να γελάσετε, να διώξετε μακριά κάθε συγχυσμένη σκέψη!

Υδροχόος
Και ξαφνικά κάποιες υποσχέσεις που σας είχαν δώσει, πέφτουν στο κενό και εσείς τρελαίνεστε κανονικά! Εννοείται πως το δείχνετε με κάθε τρόπο, αν και καλό είναι να συγκρατήσετε το θυμό σας, γιατί γίνεστε πολύ κακά παιδιά όταν συμβαίνει αυτό! Οι απαντήσεις ήρθαν, εσείς πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα;;;

Ιχθύς
Σήμερα ανεβαίνετε στο ροζ το συννεφάκι σας και ταξιδεύετε σε μέρη που κανείς δε ξέρει.. Είναι μυστικό! Έχω την εντύπωση πως αποζητάτε μια περιπέτεια που θα σας ζωντανέψει ξανά! Ερωτική; Ένα ταξίδι; Πού πηγαίνει πρώτα το μυαλό σας;;; Μείνετε εκεί είναι ωραία.. Παρασκευή η πιο ωραία μέρα της εβδομάδας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos