Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 11/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Οκτώβρης που λέτε μέχρι στιγμής μόνο τα δόντια του μας έχει δείξει και
πραγματικά αναρωτιέμαι, όταν φτάσει στο τέλος του, θα υπάρχει κανείς;;;
Εννοείται απαντώ, απλά είναι περίοδος αλλαγών, μεγάλων και τρανών και όποιος αντιστέκεται, τρώει μια από το σύμπαν και συνέρχεται σε χρόνο ντε τε!


Ο Ερμής τις μέρες αυτές βρίσκεται πλέον στο ζώδιο του Σκορπιού, τα βάζει με τον Ουρανό και τσουπ, να τα απρόβλεπτα τα μαντάτα, που κάποια δεν είναι και τόσο ευχάριστα! Πολλές οι εκπλήξεις των ημερών, η αλήθεια πλέον σε πρώτο πλάνο, ή την αποδεχόμαστε και προχωράμε αναλόγως, ή ρίχνουμε στάχτη στα μάτια και χανόμαστε και πέφτουμε στο ίσιωμα!

Η Αφροδίτη με τον Άρη σήμερα όχι απλά τσακώνονται, γίνεται της μουρλής μεταξύ τους, αυτό είναι που λέμε πως ο έρωτας και το μίσος είναι το ίδιο συναίσθημα! Βασίζονται στο πάθος, στον παραλογισμό, η καρδιά χτυπάει έντονα και εκεί που πάνε να ξεκινήσουν τα δράματα, εκεί πέφτει εκείνο το φιλί και πωωωωωω, τι απόλαυση είναι τούτη;;;

Η αλήθεια είναι πως το παρελθόν, έχει επιστρέψει! Είτε στη πραγματική του μορφή, είτε στη φανταστική του! Οι σκέψεις βολτάρουν, συναντιούνται, δημιουργούν το συναίσθημα της νοσταλγίας!

Ναι μωρό μου σε σκέφτομαι.. και είναι αμοιβαίο, το νιώθω! Μη το πεις πουθενά! Είναι μυστικό..

φιλάκια..


Κριός
Μυστήριες οι μέρες αυτές, με τα λεφτουδάκια σας ασχολείστε και είστε μέσα στη γκρίνια! Άλλα τα πλάνα τα δικά σας, άλλα των άλλων, οι διαφορές πολλές και μεγάλες, δε νομίζω να καταφέρετε να πετύχετε κάτι με το να φωνάζετε και να μουτρώνετε! Μην αποκαλύπτετε το τι σας συμβαίνει, γιατί οι απόψεις διίστανται και μπορεί να εκτεθείτε άνευ λόγου και αιτίας! Το νου σας στις σχέσεις σας, το χρήμα φέρνει παρεξηγήσεις!

Ταύρος
Συναντήσεις προκύπτουν πολύ ξαφνικές και αναστατώνεστε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Τα μαντάτα τρέχουν επίσης με γοργούς ρυθμούς, σας βλέπω με το στόμα ανοιχτό πολλάκις μέσα στην ημέρα! Ότι και αν συμβεί, ότι και αν ακούσετε, θα πρέπει να είστε συγκρατημένοι, να μην εκδηλωθείτε συναισθηματικά, γιατί ίσως κάποια στιγμή να κλαίτε με μαύρο δάκρυ, έτσι επειδή! Προσπαθήστε να αντισταθείτε στα μάγια της Αφροδίτης!

Δίδυμος
Είστε πολύ άτακτα παιδιά τις μέρες αυτές! Από τη μια ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια και από την άλλη απορείτε το τι έγινε! Από αντίδραση λοιπόν και εσείς, αποκαλύπτετε τα μυστικά των άλλων, προφανώς λατρεύετε το κουτσομπολιό, αλλά θέλετε να δείξτε πως εσείς είστε οι καλύτεροι, είτε αφορά τη δουλειά, είτε τα προσωπικά σας τα ζητήματα! Σήμερα φυσικά, παίζει να προκύψουν εντάσεις από παντού!

Καρκίνος
Καταρχήν τις μέρες αυτές να είστε όμορφα ντυμένοι, περιποιημένοι, γιατί παίζει πολύ να συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το ερωτικό σας το παρελθόν και να πάθετε ένα μικρό σοκ! Ας είναι αμοιβαίο, λέω! Η καρδούλα σας ίσως να χτυπήσει λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό, γεγονός που όσοι έχετε σχέση πλέον, να αναστατωθείτε και να χάσετε τον ύπνο σας! Χαοτική η κατάσταση στα ερωτικά σας, για φρόνιμα.. μην έχουμε δράματα ξαφνικά!

Λέων
Κάτι μαθαίνετε εσείς και πέφτετε από τα σύννεφα για ένα πρόσωπο που κάποτε αγαπήσατε. Βέβαια, τα μαντάτα μπορεί να αφορούν τη τωρινή σας σχέση και να βιαστείτε φυσικά να βγάλετε διάφορα συμπεράσματα! Ξεσπάει το μπουρίνι σήμερα, παρεκτρέπεστε, ναι μεν τα θέλετε όλα δικά σας, να όμως που μερικές φορές το σύμπαν δε κάνει τέτοια χατίρια σε κανέναν! Αποφύγετε τις συναντήσεις που μπορούν να σας πληγώσουν και να σας πάνε πίσω!

Παρθένος
Καλό είναι τις μέρες αυτές να μη μιλάτε πολύ με τον κόσμο, γιατί λέτε πράγματα που ενοχλούν και προκαλείτε εντάσεις από το πουθενά! Σα να σας τεστάρει το σύμπαν ένα πράγμα, τύπου ναι μεν κάνατε τις αλλαγές που θέλατε, όμως τελικά πόσο σίγουροι είστε για αυτές! Πισωγυρίσματα λοιπόν, με κόντρες και εντάσεις, κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Ή αποδέχεστε τη κατάσταση ως έχει, ή επιμένετε στις αλλαγές και ας μη σας συμπαθούν..!

Ζυγός
Από τη μια τα οικονομικά σας τα ζητήματα, από την άλλη τα ερωτικά σας, πραγματικά αν σας κλείσουν τη μύτη θα κάνετε ένα μπουμ! Πάνω στην ένταση λοιπόν, σας ξεφεύγουν λόγια και αποκαλύπτετε πραγματάκια που ενοχλούν και παίζει να σας κακό χαρακτηρίσουν κιόλας! Αφού με τα λεφτά δε το έχετε, γιατί ασχολείστε τόσο επίμονα;;; Σήμερα λοιπόν, ξεσπάτε, τα βάζετε με το ταίρι σας, όμως μια ζαβολιά σας σκανδαλίζει και πέφτετε στη παγίδα, δίχως καμία δεύτερη σκέψη!

Σκορπιός
Τις μέρες αυτές καλύτερα να ακούτε το τι σας λένε, παρά να μιλάτε ασταμάτητα και να γκρινιάζετε για τα ίδια και τα ίδια! Είστε σε αναμμένα κάρβουνα, ένα δίκιο το έχετε, αλλά πού να το βρείτε;;;; Σήμερα η Αφροδίτη σας ζαλίζει το μυαλό και ξαφνικά η καρδούλα σας, προστάζει για ένα πρόσωπο που σίγουρα δεν υπάρχει πια μέσα στη ζωή σας! Σκοτεινή η διάθεσή σας, προκαλεί πάθη και επιθυμίες, παράξενες! Θα κάνετε κάτι για αυτό;;;

Τοξότης
Κάτι σας έχει βρει εσάς! Μέσα στο κουτσομπολιό σας βλέπω, κάνετε πηγαδάκια, γυρεύετε πληροφορίες που ίσως να μην είστε έτοιμοι να τις αποδεχτείτε κιόλας! Η μέρα κρύβει εκπλήξεις παράξενες που θα σας ανεβάσουν τα πίεση, αφού τελικά κάποιοι δεν είναι αυτό που δείχνουν και εσείς υπολογίζετε δίχως το ξενοδόχο! Εντάσεις ακόμα και στη δουλειά, αφού αλλιώς το θέλετε και αλλιώς σας το παραδίδουν! Είστε έτοιμοι για ματς;;;

Αιγόκερως
Από τη μια κάνετε ευχάριστες συζητήσεις, από την άλλη ανατρέπονται τα δεδομένα, μια υπερένταση θα τη νιώθετε όλη την ημέρα, έτσι επειδή! Σήμερα που λέτε θα κάνετε έναν έλεγχο στο ταμείο σας, μπορεί να δείτε πως χρήματα λείπουν αδικαιολόγητα μέσα από αυτό και ξαφνικά να τα βάλετε με το σύντροφό σας και να γίνει ο χαμός! Ακόμα και το συρτάρι στο σπίτι, άδειο! Τραγικό αυτό για το ψυχικό σας τον κόσμο, βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά!

Υδροχόος
Καλύτερα να εξαφανιστείτε από προσώπου γης, για να αποφύγετε τις εντάσεις με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Μέρες τώρα τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα, ενοχλεί η παρουσία σας, στάζετε φαρμάκι, αφού πολλά δε σας αρέσουν! Και το κακό συνεχίζεται, προτείνω βαλιτσούλα και δρόμο! Σήμερα ξεσπάτε, παραλογίζεστε, δε ξέρω αν είναι ερωτικό το θέμα ή αν αφορά γενικότερα τις σχέσεις σας! Αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, κάνουν κακό!

Ιχθύς
Τα μαντάτα τρέχουν και δεν είναι και τόσο ευχάριστα! Κατά βάθος γνωρίζετε την αλήθεια καιρό τώρα, ανεξάρτητα αν δε την αποδέχεστε! Σήμερα παίρνετε τις αποφάσεις σας, με πολύ θολωμένο το μυαλό και καλά θα κάνετε να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, γιατί ακόμα δεν είστε έτοιμοι ούτε ψυχολογικά, ούτε εγκεφαλικά, για τόσο μεγάλες αλλαγές! Βάλτε τα κάτω, μελετήστε τα, με ψυχραιμία και λογική και θα φτάσει η μέρα για εκείνες τις ανακοινώσεις..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos