Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Σκορπιός, το Ζώδιο του μήνα! by MagicF’Ariel..

Είναι λατρεμένο ζώδιο, τις αλήθειες να τις λέμε μεταξύ μας και ας πονούν! Ο Σκορπιός ο άντρας διαφέρει κατά πολύ από
τη γυναίκα, είναι ξεχωριστά πλάσματα, εντάξει με ένα κοινό χαρακτηριστικό, το δηλητηριώδης τσίμπημά τους! Ας αφήσω αυτά τα γνωστά, να δούμε τι μπορεί να σας συμβεί από εδώ και πέρα.. από αστρολογικής άποψης φυσικά!

Στην πραγματικότητα αποζητάτε αλλαγές ουσιαστικές που θα βελτιώσουν τα ζωή σας! Αρκετοί προσγειώνεστε στη πραγματικότητα, που σημαίνει πως αποδέχεστε την οποιαδήποτε κατάσταση, το πολεμάτε και ότι γίνει.
Κάποιοι άλλοι επιλέγετε να ονειροβατείτε, να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Να κάνετε σχέδια και ξαφνικά να τα παρατάτε και φτου πάλι από την αρχή.

Σε όλες τις περιπτώσεις, χρειάζεται να έχετε τους φίλους σας δίπλα σας, να μιλάτε, να εκφράζεστε με άνεση, να βγαίνει από μέσα σας δηλαδή και να δίνετε προσοχή τις απόψεις τους. Να είστε ξεκάθαροι, να γνωρίζουν το τι σας ευχαριστεί και τι όχι. Έτσι θα αποφύγετε αρκετές παρεξηγήσεις. Και ας είστε σκληροί και απόλυτοι! Δε πειράζει.. Ένα ταξιδάκι μπορεί να σας συνεφέρει συναισθηματικά, μη διστάσετε να φύγετε μακριά για λίγες ημέρες.

Μια επιθυμία τύπου να τα φέρετε όλα τούμπα, μπας και έρθουν καλύτερες ημέρες θα την έχετε! Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στις σχέσεις σας, στο σπίτι σας, στη δουλειά σας, σε οτιδήποτε σας αφορά και σας επηρεάζει άμεσα και καθημερινά! Είστε έτοιμοι να πείτε το αντίο στους κόλακες, στους δήθεν απαραίτητους, στους αρνητικούς και απαισιόδοξους ανθρώπους;;; Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο το καλύτερο για εσάς! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχετε φτιάξει το ψυχολογικό!

Μια ευκαιρία θα σας δώσει το σύμπαν τις μέρες αυτές, για αυτό ας έχετε το νου σας, οι ευχές που κάνετε μπορεί να γίνουν πραγματικότητα! Μην εύχεστε ότι να’ναι, να είστε συγκεκριμένοι, να το νιώθετε, να το φωνάζει η ψυχή σας! Τότε κάτι μπορεί να γίνει. Μια νέα πρόταση επαγγελματική πέφτει στο τραπέζι σας και θα σας αρέσει πολύ, αφού έχετε όλα τα φόντα για να την υποστηρίξετε! Ένας άνθρωπος μέσα από το κύκλο σας, έχει να σας προτείνει κάτι καλό. Αυτό είναι το φοβερό το σενάριο. Δηλαδή να χρειαστεί να παρατήσετε τα πάντα όλα, για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάτι που θα το γουστάρετε κιόλας! Ονειρεμένο το σενάριο!
Το πιο ρεαλιστικό όμως είναι η προσωπικότητά σας και η συμπεριφορά σας! Όσο να είναι ακόμα δεν έχετε ξεπεράσει κάποιες προδοσίες, ίσως και να μην έχετε ξεσπάσει, συνεπώς είστε ακόμα θυμωμένοι με κάποιες ψυχές και ας μη το παραδέχεστε!

Οτιδήποτε και αν αναλάβετε, θα το φέρετε εις πέρας με επιτυχία, όμως στο ενδιάμεσο, αρκετές σχέσεις θα κλονιστούν γιατί απλά δε θα συμφωνούν με τις extreme τις απόψεις σας! Ανυπόμονοι και βιαστικοί εσείς, πιάνετε και πουλιά στον αέρα, δύσκολο να σας φτάσουν κιόλας.. Που σημαίνει πως εσείς θα πρέπει να συγχρονιστείτε με τους άλλους και όχι οι άλλοι με εσάς..

Και επειδή το θέμα της εργασίας σας στρεσάρει πολύ, καλό είναι να γυμνάζεστε και να προσέχετε τη διατροφή σας. Ναι στις λιχουδίτσες, ναι όμως και στην άσκηση. Έντονο βάδισμα, χορός, οτιδήποτε που να διώχνει μακριά τα νεύρα και το άγχος! Μια ευχάριστη αλλαγή στη καθημερινότητά σας! Το διάστημα αυτό καλό είναι να έχετε το νου σας, στο τι τρώτε και τι ώρες, γιατί μπορεί ξαφνικά η ζυγαριά να απογειωθεί. Και δε το θέλουμε αυτό! Υπάρχει η τάση που λέμε και είναι έντονη πολύ!

Να επενδύσετε στον εαυτό σας, στην ομορφιά σας, στην εξωτερική σας την εμφάνιση, να είστε λαμπεροί, γοητευτικοί και ακαταμάχητοι! Κανείς δε πρέπει να καταλαβαίνει πως κάτι δε πηγαίνει καλά! Αυτό αν το καταφέρετε θα είναι πολύ μαγικό, γιατί προκαλεί μυστήριο και ερωτηματικά και κάπως έτσι θα μπορέσετε να προσελκύσετε ακόμα και τη πιο δύσκολη περίπτωση. Ανανεώστε τη γκαρνταρόμπα σας, με οικονομία πάνω από όλα, σιγά-σιγά, δε χρειάζεται να ξεφύγετε και αϊντε καιρός να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα δυναμικά!

Ερωτικοί σύντροφοι από το παρελθόν επιστρέφουν ως δια μαγείας! Κάτι που έμεινε στη μέση, ίσως να έφτασε η στιγμή, να το ζήσετε, να ολοκληρωθεί, να φύγει από το ανεκπλήρωτο, να δείτε και εσείς τελικά, είναι ο έρωτας της ζωής σας, ή απλά μια εμπειρία ακόμα;;; Καλά λέτε να είναι πολλοί και να χρειαστεί να επιλέξετε τον καλύτερο;;; Εδώ γελάμε! Χαχα.. Ότι λέει η καρδιά σας, αλλά να είναι από αγάπη και όχι εκδικητικότητα. Με πιάνετε τι σας λέω.. Να ξεπεράσετε τον εγωισμό σας και τα πείσματα και αν μια φορά και έναν καιρό σας πλήγωσε και τι έγινε; Ήταν στο πρόγραμμα και αυτό.. Μμμμμμμμ πού πηγαίνει το μυαλό σας;;;

Ο φτερωτός ο άγγελος, για τον Έρωτα μιλάω καλέ, να ξέρετε σας παρακολουθεί στενά πολύ καιρό και θα συνεχίσει, γιατί είναι σειρά σας να ερωτευτείτε παράφορα, να ζήσετε κάτι πολύ καλό, να αγαπηθείτε όμορφα, να δικαιωθείτε από το σύμπαν για τις πίκρες που φάγατε! Αν αποδεχτείτε τα αληθινά σας τα συναισθήματα για ένα πρόσωπο, τότε κάτι μπορεί να γίνει. Αν ισοπεδώσετε τον εγωισμό σας, τότε να προσμένετε ένα θαύμα! Ακόμα και γάμος να προκύψει από το πουθενά! Εξαρτάται τη περίπτωση βέβαια, αλλά δε ξέρετε ποτέ..

Ο Νοέμβρης δε θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, όμως ο Δεκέμβρης κρύβει αμέτρητες ευχάριστες εκπλήξεις! Με το που φύγει ο Άρης από τον Υδροχόο, θα αλλάξει το σκηνικό, θα ξεπεράσετε την υπερένταση που νιώθετε, θα φύγουν τα νευράκια και θα βρείτε τον εαυτό σας! Από τις 15/11 και μετά λοιπόν, βελτιώνεται κατά πολύ κατάσταση και ο συναισθηματικός σας ο κόσμος. Η διαίσθησή σας και η τηλεπάθεια που έχετε, σας βοηθούν στο να δράσετε αναλόγως!

Αρκετοί Σκορπιοί λέτε αντίο σε σχέσεις που σας φθείρουν, αποφασίζετε να απελευθερωθείτε από δεσμά που σας πνίγουν, ψάχνεστε διαφορετικά, γιατί ίσως μόνο τότε να βρείτε το νόημα της ύπαρξής σας!

Ο Δεκέμβρης το φινάλε του έτους, έχει από όλα τα καλά! Και δουλειά και έρωτες με πάθη! Λεφτά πιάνουν τα χεράκια σας, τα χαμόγελα επιστρέφουν και νιώθετε πως τελικά ότι συνέβη είχε μια αιτία και προφανώς ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα!

Να ευχηθώ χρόνια πολλά;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos