Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ζώδια: Το τελευταίο μήνυμα του Άρη από τον Υδροχόο, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καιρό τώρα ήθελα να αναφερθώ στον Άρη,
τον αλανιάρη, που βρίσκεται στον Υδροχόο, κάτι μήνες τώρα! Πήγε και ήρθε, γύρισε και ανάδρομος, ξανά ήρθε στα ίσα του, μας ζάλισε ένα πράγμα, αλλά το κλου της υπόθεσης είναι ένα, για όλους με εντελώς διαφορετική έννοια! Το αντίο θα μας το πει από τα μέσα Νοέμβρη, οπότε βαστάτε τα άλογα ή όχι;;;




Κατά ένα μυστήριο τρόπο, τα ταίριαξε εκεί δα πέρα με τους Υδροχόους, έχουν κάνει ένα μαγικό ντουέτο, που φέρνει έναν αέρα ανανέωσης σχεδόν σε όλους! Οι επιθυμίες και τα όνειρα γίνονται πιο έντονα, το ρίσκο δε τρομάζει και τόσο, είναι μια επαναστατική περίοδος, που φέρνει αλλαγές, ίσως μεγάλες και τρανές! Εννοείται πως κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά αν έχουμε δίπλα μας καλούς ανθρώπους, αισιόδοξους και θετικούς, τότε γιατί όχι;;;;
Έχω την εντύπωση πως θα χρειαστεί να κάνουμε τη καρδιά μας πέτρα αρκετές φορές, όμως η ζωή είναι μια και οι επιθυμίες επιβάλλεται να ικανοποιούνται!

Συνεπώς το μήνυμα είναι Go for it!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Το μήνυμα του Άρη: «Διώξτε μακριά ανθρώπους που δε σας κάνουν πια και σας χαλούν τη διάθεση! Πείτε ναι στις νέες γνωριμίες, όσο πιο διαφορετικοί είναι οι άλλοι, άλλο τόσο αυτό σας ανανεώνει και σας δίνει όρεξη για ζωή!» Και κάπως έτσι το σύμπαν, σας θέλει κοινωνικούς, χαρωπούς, θετικούς και αισιόδοξους, οπότε μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη, ο σκοπός είναι να βγείτε από το καβούκι σας, να εντυπωσιάσετε με τη παρουσία σας, να συνεργαστείτε ακόμα και με τους πιο δύσκολους παίχτες, προκειμένου να πετύχετε στόχους επαγγελματικούς, αλλά και μυστήρια ερωτικούς!

Ταύρος
Το μήνυμα του Άρη: «Αξίζει να ρισκάρετε για θέματα καριέρας! Αξίζει να επαναστατήσετε για ένα καλύτερο αύριο!» Ο Άρης που λέτε σας κάνει φιλόδοξους πολύ και μαχητικούς επίσης. Όσοι κατέχετε στο απόλυτο τα χαρίσματά σας, είστε ικανοί να πραγματοποιήσετε το οτιδήποτε, μπορείτε να χρησιμοποιήστε τη τόλμη σας, για να διεκδικήσετε κομμάτι από τη πίτα και πολύ μεγάλο μάλιστα! Δεν είναι όλα ρόδινα στη ζωή αυτή, κάθε επανάσταση έχει δυο όψεις! Πρώτα γίνεται η μάχη και μετά έρχονται τα λάφυρα! Το νου σας λοιπόν, οι εντάσεις έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι τα μέσα Νοέμβρη, ο σκοπός είναι το κούτελο να είναι πάντα καθαρό!

Δίδυμος
Το μήνυμα του Άρη: «Πείτε την αλήθεια, δίχως φόβο και με πολύ πάθος!» Που λέτε είναι μια περίοδος που επιβάλλεται να φωνάξετε τα θέλω σας, να ακουστούν οι απόψεις σας, είτε αρέσουν, είτε όχι! Ας είναι ξεκάθαρες οι επιθυμίες σας, για να γνωρίζετε τις μπορεί να πραγματοποιηθεί και τι όχι! Και επειδή νιώθετε έτοιμοι να βουτήξετε στα βαθιά, αποζητάτε η αδρεναλίνη σας να είναι στα ύψη, θα κάνετε κινήσεις που θα συγκλονίσουν κάποιους ευχάριστα και κάποιους δυσάρεστα! Κάντε focus στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, οι ευκαιρίες δεν εμφανίζονται κάθε μέρα και όποιος σας αγαπά αληθινά θα ακολουθήσει.. no matter what..!!!

Καρκίνος
Το μήνυμα του Άρη: «Κάντε οικονομία, πάση θυσία!» Το επόμενο διάστημα καλά θα κάνετε να κρύβετε κανένα φράγκο σε διαφορετικό σεντούκι, που κανείς δε θα γνωρίζει για την ύπαρξή του! Ένα συναίσθημα τύπου να καβαντζωθείτε θα το έχετε, γιατί παίζει ο λογαριασμός που θα έρθει να είναι αυξημένος, όμως παίζει και το θέμα της ασφάλειας! Αυτό φυσικά μπορεί να προκαλέσει εντάσεις αν σας πάρουν χαμπάρι, για αυτό ότι σχεδιάσετε πρέπει να είναι τέλειο! Ο Άρης επίσης σας ανάβει ερωτικές φωτιές! Κάποιο μαναράκι σας ξελογιάζει και το βρίσκετε συναρπαστικό το γεγονός! Φρόνιμα;;;;

Λέων
Το μήνυμα του Άρη: «Απελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας δεσμεύουν αποπνικτικά!» Καθώς καταλαβαίνετε, ο Άρης έχει σκοπό να σας πατήσει στον κάλλο και να βάλει όρια που στη κυριολεξία θα σας βγάλουν από τα ρούχα σας! Πολλά τα παράπονα που έχετε, φταίει η φαντασία σας για αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει η τέλεια σχέση! Με λίγα λόγια το χωρισμό αρκετοί τον σκέφτεστε έντονα και ανάλογα με τις περιστάσεις, μπορεί να το πείτε το αντίο, πολύ φουριόζικα ένα πράγμα! Μπορεί μια σχέση να σας καλύπτει το κενό, όμως ίσως και να σας δημιουργεί μεγαλύτερο!

Παρθένος
Το μήνυμα του Άρη: «Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε!» Καλά θα κάνετε λοιπόν, να βάλετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, την υγεία σας, να κοιμάστε καλά και να τρώτε επίσης και μετά όλα τα άλλα! Οι εργασιομανείς της παρέας, έχετε τη τιμητική σας, αφού το διάστημα αυτό, δε σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα και να δημιουργήσετε τα δικά σας, όπως τα θέλετε! Μπλέκουν στα πόδια σας, το χειρότερο από όλα και σας δίνουν κατευθύνσεις, όταν εσείς έχετε ήδη χαράξει πορεία! Αρκετοί είστε πολύ φιλότιμοι και προσπαθήστε να ικανοποιήσετε τους πάντες! Το όχι σώνει κάποιες φορές..!

Ζυγός
Το μήνυμα του Άρη: «Μυστήρια φλερτ έχουν τη τιμητική τους! Go for it!» Ο Άρης σας χτυπά νταν που λέμε στον ερωτικό τομέα! Μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη, θα φλέγεστε ένα πράμα και θα αποζητάτε συνεχώς στιγμές όμορφες με το σύντροφό σας, ή ένα μαναράκι ας πούμε.. Χαμογελαστοί, λαμπεροί επίσης, νιώθετε δυνατοί και έτοιμοι για όλα! Εννοείται πως καλά θα κάνετε να το ρίξετε στις δημόσιες σχέσεις, που φέρνουν χαρά, νέες γνωριμίες, βόλτες από εδώ και εκεί και μυστήρια σούρτα –φέρτα! Η αισιοδοξία και η όρεξη για ζωή επιστρέφουν και φροντίζετε κάθε μέρα να είναι διαφορετική!

Σκορπιός
Το μήνυμα του Άρη: «Τάσεις φυγής με αιτία!» Μου θυμίζει λίγο Τζον Γουέιν ο τίτλος, αλλά προτείνω να πιάσετε το λάσο, να φορέσετε τα σπιρούνια σας, γιατί μια αναστάτωση θα τη νιώσετε το επόμενο το διάστημα! Ξαφνικά γίνεστε ασυμβίβαστοι, αποζητάτε την ελευθερία σας, το χώρο σας, εκείνες τις ώρες ησυχίας και γαλήνης και προκειμένου να βρεθείτε σε μια τέτοια φάση, κάνετε μεγάλο χαμό! Επαναστατείτε, είναι και ο χαρακτήρας σας τέτοιος, σε περιπτώσεις που προσφέρετε τα πάντα όλα και παίρνετε πίσω το απόλυτο τίποτα, εκεί είναι που θα κάνετε και το μεγάλο το χαμό! Ψυχραιμία, Άρης είναι αυτός..!!!

Τοξότης
Το μήνυμα του Άρη: «Σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε!» Βασικά ο Άρης σας τρελαίνει το μυαλό και ξεφεύγετε εντελώς από άποψη συμπεριφοράς! Ναι μεν θα συμβούν πολλά και διάφορα τις μέρες αυτές, η απορία είναι το πώς θα αντιδράσετε στο κάθε τι! Αν γίνετε άγαρμποι, απότομοι και ξινοί, απέναντι στους ανθρώπους που σας αγαπούν, να ξέρετε πως θα έχετε ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση! Και δε το θέλουμε αυτό, σωστά; Συνεπώς να σκέφτεστε πριν ρίξετε το καρφί σας, γιατί εσείς έχετε black humor, ενώ οι άλλοι όχι! Πολλά τα τεστ του σύμπαντος, να είστε πονηροί!

Αιγόκερως
Το μήνυμα του Άρη: «Να ξοδεύετε το χρήμα, με μέτρο και ουσία!» Να αυτά κάνει ο Άρης, ξαφνικά θέλετε να πάτε στα μαγαζιά και να τα σηκώσετε όλα! Για πάρτη σας φυσικά και δε το συζητώ, πάντα υπάρχουν διαθέσιμα, για τους άλλους όμως, όχι και τόσο.. χαχα σας μάθαμε! Να κάνετε λοιπόν εκείνο το shopping therapy, σε μικρές δόσεις, έτσι για να φτιάξετε ψυχολογικό, μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη, έχετε όλο το χρόνο στη διάθεσή σας, για τέτοιες μικρές εξορμήσεις! Μη δανείσετε χρήματα σε κανέναν γιατί θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Το μήνυμα βασικά είναι να κάνετε οικονομία, να όμως που αυτό δε παίζει με τίποτα!

Υδροχόος
Το μήνυμα του Άρη: «Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα!» Τα άστρα σα να ξέρουν κάτι και επιμένουν σε αυτό! Υπάρχει κάτι που το επιθυμείτε πολύ, βρήκατε αρκετά εμπόδια στο δρόμο σας, αλλά αν επιμείνετε θα το πετύχετε και κάπως έτσι η φήμη σας αποκτά λάμψη και ζωντάνια ξανά! Το να πάρετε το αίμα σας πίσω, να δικαιωθείτε, είναι πολύ λίγο μπροστά σε αυτό που νιώθετε! Ε λοιπόν το σύμπαν μέχρι τα μέσα Νοέμβρη θα σας το κάνει το χατίρι, το μόνο που χρειάζεται είναι τόλμη και θάρρος και να ακούτε τη καρδιά σας! Ωραία σας τα λέω, αλλά εσείς με άγαρμπο τρόπο ως συνήθως μπαίνετε δυναμικά στο παιχνίδι και .. omg!!!

Ιχθύς
Το μήνυμα του Άρη: «Να μιλάτε, να ηρεμούν οι σκέψεις σας!» Η ψυχολογία σας πεσμένη το διάστημα αυτό, πάλι φαντάζεστε διάφορα, κάνετε τα χειρότερα σενάρια και δε μιλάτε σε κανέναν για αυτό! Τραγικό το βρίσκω, επιβάλλεται να εκφράζεστε ελεύθερα, να λέτε τις ανησυχίες σας, γιατί μπορεί να γίνεστε υπερβολικοί με αποτέλεσμα να χαλάτε τη διάθεσή σας, άνευ λόγου και αιτίας! Προτιμήστε αισιόδοξους και χαρωπούς ανθρώπους να έχετε δίπλα σας, να ξεφεύγει το μυαλό από τις σκοτούρες, γιατί η ζωή είναι μια, remember? Κάποια πρόσωπα σας αναστατώνουν. Μακριά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos