Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής, 28/10/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Χθες καλοκαίρι, σήμερα φθινόπωρο! Πώς μετά να μην αποτρελαθούμε, σα πλασματάκια της φύσης;
Σήμερα που ο λέτε ο Κρόνος παίζει μπάλα! Εκείνος έχει τα κέφια του, προστάζει με απόλυτο τρόπο, εμάς τους κοινούς θνητούς, να σκεφτούμε σοβαρά τα θέματά μας, να δράσουμε αναλόγως, να βάλουμε προτεραιότητες και να είμαστε σοβαροί και μετρημένοι στο κάθε τι! Να σπαζοκεφαλιάσουμε βρε αδερφέ! Κυριακάτικο.. όρεξη που την έχει..


Να πω την αλήθεια μου, λατρεύω συννεφιασμένες Κυριακές.. Μου αρέσει να χουχουλιάζω μέσα στο σπίτι, σε κάθε σημείο του, γιατί αυτό με χαλαρώνει. Έτσι δε κάνουν και οι γατούλες;;

φιλάκια..


Κριός
Μέρα που καλά θα κάνετε να τηρήσετε τις υποσχέσεις σας και ας σας κοστίσουν σε χρήμα ένα πράγμα! Να πάτε τη βόλτα σας, να προτιμήσετε ένα καλό εστιατόριο και από αύριο σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας! Μη κάνετε το λάθος πρωί-πρωί και καταπιαστείτε με τα οικονομικά σας τα ζητήματα, θα χαλάσετε το κέφι σας και θα ξενερώσετε και τους άλλους!

Ταύρος
Μπορεί η μέρα να είναι γιορτινή, όμως εσείς καλό είναι να μείνετε στο σπιτάκι σας και να ασχοληθείτε με θέματα, που τις άλλες μέρες δεν έχετε το χρόνο, ούτε τη διάθεση να τα χειριστείτε! Φτιάξτε τα ρούχα σας, στρώστε χαλιά, μαγειρέψτε ένα ωραίο φαγητό, οργανωθείτε χαλαρά για να είναι η καθημερινότητά σας πιο όμορφη. Μην αφήσετε να σας παρασύρουν..

Δίδυμος
Ωραία μέρα για να βολτάρετε, ντυμένοι στη πένα, έτσι για να σας δουν, να σας θαυμάσουν! Μπορεί τα εμπόδια να είναι πολλά, μπορεί το χρήμα να μη παίζει και τόσο, όμως αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παρατήσετε τα όπλα! Δημόσιες σχέσεις είναι το κλειδί, ίσως να συναντήσετε πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στα μελλοντικά σας τα σχέδια!

Καρκίνος
Ζόρικη η μέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο! Τα βάζετε με τον εαυτό σας, με το σύντροφό σας, με όλη σας την ύπαρξη! Ο αυστηρός ο Κρόνος, σας δείχνει τα λάθη σας και σας μαλώνει κυρίως για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Η μοναξιά σας σκοτώνει, όμως και η συντροφικότητα θέλει θυσίες! Βρείτε τα πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους.. Μη γκρινιάζετε!

Λέων
Λογικά έχουν πέσει πολλά πράγματα πάνω στις πλάτες σας και εσείς είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μπουμ μεγάλο! Οικογενειακά θέματα σας βασανίζουν, ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, σας βλέπω να κάνετε τον διαιτητή σήμερα και να δείχνετε και κόκκινη κάρτα σε μερικούς! Κρατήστε τα μπόσικα και επιτέλους πάρτε τις αποφάσεις σας! Κάποιος πρέπει να φύγει..

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να μείνετε λίγο μόνοι, παρέα με τις σκέψεις σας με σκοπό να οργανωθείτε και να βάλετε προτεραιότητες για τη νέα εβδομάδα που ξεκινά! Από την άλλη όμως καλό είναι να συναναστραφείτε με ανθρώπους θετικούς και αισιόδοξους που έχουν τα φόντα να σας στηρίξουν και συναισθηματικά και ιδεολογικά. Πείτε ναι σε ένα νέο project.

Ζυγός
Και εκεί που πάτε να πάρετε μια ανάσα, εκεί τσουπ σκάει το πρόβλημα και ξανά μανά από την αρχή! Οικογενειακά θέματα σας στρεσάρουν, οικονομικά επίσης, πέφτουν αρκετά βάρη στη πλάτη σας που μονάχα εσείς έχετε τα φόντα να τα λύσετε. Ιδανική μέρα για να κουρνιάσετε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, ή στον αγαπημένο σας το καναπέ. Ώρα για relax..

Σκορπιός
Μέσα στο μυαλό σας γίνεται ένας κακός χαμός! Χαοτική η κατάσταση προσθέτω, αν σας μυρίσει κάτι, ίσως και να κάηκε.. ο εγκέφαλός σας ας πούμε! Ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες, προκειμένου να αποφύγετε τις τρελές και αλλοπαρμένες σκέψεις. Βασικά οτιδήποτε και αν ακούτε τις μέρες αυτές, μη δίνετε σημασία και επιτέλους αποφασίστε για τη συνέχεια!

Τοξότης
Που λέτε ο Κρόνος συνεχίζει να σας βασανίζει πάνω σε οικονομικά ζητήματα. Καιρό φωνάζει για οικονομία, αλλά πού εσείς;;; Ίσως να σας βοηθήσει ένα πρόσωπο, να σας προσφέρει διακριτικά χρήματα και εσείς να τα δεχτείτε. Σήμερα να μεν θα θελήσετε να μείνετε μονάχοι, όμως δε θα σας αφήσουν, γιατί όσο να είναι η παρέα σας είναι απαραίτητη. Έχει βόλτες το μενού..

Αιγόκερως
Προτιμήστε τις βόλτες και τα σουαρέ παρά τις εντάσεις και τους τσακωμούς! Αρκετοί νιώθετε μια δυσαρέσκεια από κάποιες φιλίες, τις βρίσκετε ανούσιες, άρα ποιος ο λόγος να συναναστρέφεστε, σωστά; Εγωιστική η συμπεριφορά σας, ίσως και λίγο άγαρμπη, όμως έτσι είστε εσείς! Καλά, σήμερα αγαπήστε και αφήστε από αύριο τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Μη τρελαίνεστε!

Υδροχόος
Σα να προσγειώνεστε για λίγο στη γη τις μέρες αυτές! Όχι ανώμαλα, μην ανησυχείτε, αντιθέτως σα να συνέβη κάτι το μαγικό, να λάβατε τις απαντήσεις σας, μπορεί να ήρθε εκείνη η νεράιδα στον ύπνο σας και να σας έδειξε το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Η καριέρα σας, είναι αυτή που σας προβληματίζει, από εσάς εξαρτάται αν θα λάμψει το άστρο σας ή θα σβήσει δια παντός!

Ιχθύς
Θέλετε να αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας και θα το κάνετε αυτό ο κόσμος να χαλάσει. Ναι μεν γνωρίζετε το ποιοι φεύγουν και το ποιοι μένουν, όμως μερικές φορές ας είναι η συμπεριφορά σας όμορφη, γιατί πληγώνετε κάποιες υπάρξεις που σας έχουν και πολύ ανάγκη. Είναι τυχερή περίοδος, ότι σκέφτεστε να το κυνηγάτε, κάθε μέρα γίνονται θαύματα! Φρόνιμοι σήμερα όμως..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos