Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου, 29/09 – 30/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Βγήκε το Φεγγάρι, τα κατάφερα όμως, εδώ είναι που λέμε, γίνονται και θαύματα.. χαχα! Τι Σαββατοκύριακο μας ξημέρωσε;
Για κάποιους όλα μια χαρά, για κάποιους άλλους όχι και τόσο!

Τα νέα του σύμπαντος..!

Θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή περίοδος, για αρκετούς από εμάς εκεί έξω! Δυνατοί πλανήτες, που διαγράφουν πορεία, βρίσκονται σε ζώδια πολύ δυνατά εξίσου! Ο Δίας στο Σκορπιό, φέρνει τύχη στα ζώδια, τα βοηθά σε κάποιες περιπτώσεις, επιθυμεί για εκείνη την επιτυχία, ότι και αν σημαίνει αυτό! Έχει μεταμορφωθεί σε μαγική νεράιδα, περιπλανιέται ανάμεσά μας, μας παρακολουθεί και τσουπ τη κατάλληλη τη στιγμή, να εκείνο το μικρό το θαύμα!
Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, με πολύ ευγενικό τρόπο, αποζητά τη δικαιοσύνη, τη τιμιότητα, τις καθαρές προθέσεις, γιατί μόνο τότε ο δρόμος θα ανοίξει.. για εκείνο το αύριο! Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συμβάλει σε αυτό, συνεργάζονται αυτοί οι δυο, οι αλλαγές θα συμβούν, θέλουμε δε θέλουμε, μας το δείχνουν, υπάρχουν σημάδια παντού, το ζητούμενο είναι να πάρουν όλα το δρόμο τους ομαλά!
Ο Ουρανός στο Ταύρο όσο να είναι διαγράφει τα μόνιμα, τα βαλτωμένα, γκρεμίζει σταθερές, γιατί η ζωή θέλει κυνήγι, δοκιμασίες, περιπέτειες, δε γίνεται να αράζουμε στα ίδια και τα ίδια για πολύ καιρό..
Οι αλλαγές επιμένουν από όπου και αν το κοιτάξω! Ακόμα και ο Άρης απο τον Υδροχόο, παρέα με τα νευράκια, φέρνει εκείνο το απρόβλεπτο.. το εδώ και τώρα! Ριζικές αλλαγές, στροφή ο καθένας στη δική του τη πραγματικότητα..

Ας σκεφτούμε λοιπόν, ας φανταστούμε, ας ποθήσουμε ας αναρωτηθούμε ποια αλλαγή είναι αυτή που πρέπει να κάνει ο καθένας από εμάς, προκειμένου να νιώσει εκείνη την απερίγραπτη ευτυχία;;;

ονειρεμένα φιλάκια..


Κριός
Από τη μια τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, από την άλλη τα ερωτικά σας, πραγματικά είναι μια περίοδος άκρως βασανιστική! Πίσω από τη πλάτη σας γίνεται της μουρλής, έχουν βγει τα χρυσά τα φτυάρια, αλλά εσείς σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δείξετε χαρακτήρα! Ο Πλούτωνας φταίει για τη καθυστέρηση, όλα πηγαίνουν με ρυθμούς χελώνας! Όμως ο Δίας είναι αυτός που θα σας ξελασπώσει και που θα βοηθήσει το χρήμα να μπει στις τσέπες σας! Για αυτό υπομονή! Αφήστε τα κουτσομπολιά, εστιάστε στο συναίσθημα, φτιάξτε όμορφες καταστάσεις, ξεκουραστείτε σήμερα, γιατί από αύριο έχει προσκλήσεις το μενού και πολλές βόλτες!

Ταύρος
Συνήθως οι μοναξιές, φέρνουν εργασία και χαρά, γιατί όλο και με κάτι πρέπει να ασχολείστε, όχι τίποτα άλλο, για να μη τρελαθείτε από τις αμέτρητες, εκείνες τις χαοτικές τις σκέψεις! Αρκετοί έχετε πέσει μονοί διπλοί στις δραστηριότητές σας, έχετε παθιαστεί κιόλας, να’ναι καλά ο Πλούτωνας, που σας θέλει συγκεντρωμένους κάπου, σε εκείνο το αλλού, που επαναφέρει τις ισορροπίες! Δημιουργικοί, με φοβερές ιδέες, είστε ένα βήμα μπροστά και έχετε και όλη την ευθύνη! Εντυπωσιάζετε τον κόσμο, αρέσετε, από τη μια η Αφροδίτη, από την άλλη ο Δίας στο Σκορπιό, μη νομίζετε, είναι η αιτία που είστε λαμπεροί και δυνατοί! Αύριο αποφύγετε τα καβγαδάκια!

Δίδυμος
Και το κράτησε για το τέλος ο Ουρανός, έτσι για την έκπληξη! Ξαφνικά έχετε αρχίσει να βαριέστε τα πάντα όλα! Ακόμα και το σπίτι σας. Θέλετε μια αλλαγή και θα το δείξετε με πολύ άγαρμπο τρόπο! Κατά βάθος θέλετε να ταξιδέψετε, να αλλάξετε παραστάσεις, να συναναστραφείτε με άλλο κόσμο, αυτό θα σας φτιάξει το ψυχολογικό. Από το να σχεδιάσετε μια ολόκληρη θεατρική παράσταση, για να ταξιδέψετε, καλύτερα να το ανακοινώσετε και bon voyage! Επαναστατικό το ΣΚ αυτό, σε κάθε περίπτωση, αφού οι επιθυμίες σας φευγάτες ως συνήθως και απρόβλεπτες πολύ! Ο Δίας σας βάζει μυαλό και τούτη τη φορά οι προτεραιότητές σας είναι πολύ διαφορετικές..!

Καρκίνος
Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός ο Ποσειδώνας, που σας ανεβάζει στο ροζ το συννεφάκι, σας χαϊδεύει τα μαλλιά και σας τραγουδά τόσο γλυκά, με αποτέλεσμα εσείς να μη χάνετε την αισιοδοξία σας με τίποτα! Μέσα στο όνειρο βρίσκεστε μέρες τώρα, ανεξάρτητα από τα εμπόδια που υπάρχουν! Ο Δίας από την άλλη σας δίνει ιδέες για το πώς να γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας, σε κάποιους ανοίγει και νέους δρόμους, υπάρχει συνεννόηση και καλή συνεργασία! Ξεκλέψτε χρόνο το ΣΚ αυτό, για να μείνετε λίγο μόνοι, να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσει το κεφάλι σας! Το νου σας αύριο, αποφύγετε τις πολλές τις συναντήσεις, γιατί οι εντάσεις δε θα λείψουν!

Λέων
Πολλές οι συζητήσεις που γίνονται, να είστε πονηροί, προσπαθούν να σας ζαχαρώσουν το χάπι! Σε θέματα που έχετε λάβει τις αποφάσεις σας, καλό είναι να μην επανέρχεστε, γιατί το κουράζετε πολύ και όπως πάει θα το χάσετε και ποιος σας ακούει μετά; Από τη μια ο Άρης που τεντώνει το σχοινί σε θέματα σχέσεων, από την άλλη ο Δίας που θέλει να σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα κοινό μέλλον, κυρίως με το σύντροφό σας, εσείς στη μέση, λίγο χαμένους σας βρίσκω, όμως αν επιμείνετε, θα αποκαλύψετε τις αιτίες όλων! Τη Κυριακή σας να την αφιερώσετε στο σπίτι και στο σύντροφό σας και να αφήσετε τις δουλειές σας από μεθαύριο!

Παρθένος
Μπορεί διάφορα θέματα να σας βασανίσουν μέσα στο ΣΚ, αυτό δε σημαίνει πως εσείς πρέπει να πεισμώσετε και να τα λύσετε όλα, μια και έξω! Let it flow, που λέμε και στο χωριό, ας το πάρει το ποτάμι, μπας και δείξει τι θέλει να μας πει ο ποιητής! Ο Δίας τις μέρες αυτές, προστάζει να συναντήσετε τα φιλαράκια σας και να πείτε ναι σε νέες γνωριμίες, που θα φανούν χρήσιμες στα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια! Βέβαια, μη πιστεύετε ότι σας λένε, γιατί τα βλέπετε όλα ροζ και πολύ ρομαντικά και κάποια δεν είναι και τόσο! Φροντίστε την υγεία σας και βάλτε τέλος σε ένα παρελθόν, που ακόμα σας τρώει το σαράκι! Νέα δουλειά ή νέος σύντροφος; Μήπως και τα δυο;;;

Ζυγός
Μια υπερένταση τη νιώθετε μέσα στο ΣΚ, ίσως να κρυολογήσετε κιόλας και να πέσετε στο κρεβάτι, βασικά να κάνετε ότι προστάζει το σώμα σας και αν χρειαστεί από βδομάδα να πάτε στο γιατρό, να το κανονίσετε και να μη το παίζετε νιάτο! Ο Κρόνος σας δημιουργεί οικογενειακά προβλήματα που καλό είναι να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και με καθαρή ψυχή! Είναι πολύ σημαντικό η συνείδησή σας να είναι καθαρή! Η έκπληξη των ημερών είναι πως ενώ ο μήνας τελείωσε, σας περισσεύουν πέντε φράγκα και νιώθετε απίστευτη ανακούφιση! Συμβαίνουν και θαύματα, πού και πού! Ο Άρης σας βάζει μέσα στο παιχνίδι δυναμικά! Δημόσιες σχέσεις το κλειδί!

Σκορπιός
Τα νέα ταξιδεύουν τις μέρες αυτές και αυτά που μαθαίνετε σας αναστατώνουν πολύ! Αντιδράτε με παράξενο τρόπο, γιατί έτσι προστάζει ο Άρης, όμως καλό είναι να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, για να δείτε τι εννοεί ο ποιητής! Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχουν έρθει τα καλύτερα, όμως θα έρθουν γιατί έτσι το θέλει ο Δίας! Λέω κάθε βράδυ να κάνετε μια ευχή, την ίδια πάντα, αυτό που ποθεί η καρδούλα σας περισσότερο και δε ξέρετε ποτέ το τι μπορεί να συμβεί! Η Κυριακή σας είναι φοβερή και τρομερή για αυτό να ντυθείτε ωραία και να βγείτε έξω βόλτα να σας δουν. Να χαμογελάσετε κιόλας, να προκαλέσετε τη θετική ενέργεια και την αισιοδοξία!

Τοξότης
Όλο το σύμπαν προσπαθεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας τα ζητήματα, να συμμαζευτείτε ένα πράγμα, γιατί πόσο πια;;; Να ξέρετε ο Ποσειδώνας φταίει για τις σπατάλες που κάνετε, γιατί αλλιώς φαντάζεστε τα πράγματα και αλλιώς σας προκύπτουν πολύ καιρό τώρα! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχετε plan b, γιατί έτσι θα τα καταφέρετε και θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας. Το τι κάνουμε τώρα, δε παίζει και δε περνάει κιόλας! Κατά βάθος γνωρίζετε πολύ καλά το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα, μια μαγική νεράιδα σας μιλά τα βράδια.. Ναι μεν Κυριακή αύριο, όμως ο Άρης έχει ήδη κάνει σχέδια για σας! Γεμάτο το πρόγραμμα.. don’t worry!

Αιγόκερως
Αν και είστε σταθεροί γενικότερα, το διάστημα αυτό κάποιος θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα βήμα παραπέρα, ας πούμε να ρισκάρετε για κάτι καλύτερο! Ο Κρόνος μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, ανάδρομος κιόλας, αυτό να ξέρετε σας κάνει τολμηρούς πολύ! Γιατί να μη δοκιμάσετε και κάτι το διαφορετικό; Μια ευκαιρία λοιπόν, καλό είναι να την αρπάξετε! Σήμερα κάνατε τα κουμάντα σας για το μήνα που έφυγε και αυτόν που θα έρθει! Ψυχασθένεια λέω, αλλά είστε γεννημένοι για το χρήμα! Τη Κυριακή να πάτε βόλτα, γιατί ο Δίας θέλει να σας γνωρίσει με νέους ανθρώπους πολύ διαφορετικούς! Δοκιμάστε να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα..

Υδροχόος
Αυτό που δε μπορείτε να ξεφύγετε από το παρελθόν, οφείλεται σε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει εκεί πίσω, οι οποίες για ακόμα μια φορά σας αναζητούν! Ο Κρόνος φρόντισε για αυτό, γιατί πώς θα κάνετε μια νέα αρχή;;; Εντάξει τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, είστε εσείς και κανένας άλλος, ο Άρης σας κάνει πολύ κακά παιδιά, όμως από εδώ και πέρα ηρεμείτε και παίρνετε τις αποφάσεις σας και αλλάζετε σελίδα μαγικά..! Ο Δίας δε θα σας αφήσει έτσι, εσείς που κυνηγάτε το όνειρο, που λατρεύετε τη δουλειά σας, που γυρεύετε εκείνο το παραπάνω, θα το έχετε, θα γίνει δικό σας, απλά πρέπει να μπείτε στο παιχνίδι.. ξέρετε τι εννοώ..!? Η Κυριακή σας ας είναι αγαπησιάρικη όμως..!

Ιχθύς
Ποιος σας πιάνει εσάς;;; Το ΣΚ αυτό είναι πολύ μαγικό, σας βλέπω να φτιάχνετε ρομαντικές καταστάσεις, κεράκια, κουβερτούλες, κρασί, ζείτε για τέτοιες στιγμές. Είτε έχετε παρέα, είτε όχι! Δόξα να έχει από φαντασία είστε αρχηγοί!!! Ο Ποσειδώνας σας κάνει έτσι, όμως βάζει το χεράκι του και ο Δίας! Το σύμπαν επιμένει πως ένας έρωτας μεγάλος και τρανός, πρόκειται να σας έρθει, αλλιώς θα βρείτε αυτό που λένε, the one and only! Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεστε! Άντε και ένα μικρό ρίσκο να πάρετε, σας παίρνει, υπάρχει μια μαγική νεράιδα δίπλα σας.. don’t worry! Κυριακή αύριο, μια βόλτα επιβάλλεται, έτσι κάπου μακριά.. να φύγει το μυαλό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos