Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 10/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το ξέρετε πως στο σύμπαν γίνεται της μετακόμισης;;; Οι πλανήτες πάνε και έρχονται, όμως η γλυκιά μας η Αφροδίτη έφτασε
στο σπίτι του Σκορπιού και πω πω πω.. να σου και ο έρωτας, αυτός ο παθιασμένος κουτοπόνηρος άγγελος! Υπάρχει και συνέχεια, αλλά θα την αποκαλύψω.. στη πορεία..




Αν και Δευτέρα, η διάθεση του κόσμου είναι ρομαντική, καλά κρατεί η γλύκα του καλοκαιριού, συνεπώς, αφήνουμε τις παρωπίδες και τα καλούπια ακόμα στη ντουλάπα και απολαμβάνουμε τις στιγμές όπως έρθουν και ότι ώρα έρθουν..! Βόλτα θέλει το αγόρι;;; Φιλάκια θέλει το κορίτσι;; Ας ικανοποιήσουμε λοιπόν.. τις μικρές μας, εκείνες τις αθώες επιθυμίες μας.. και από αύριο βλέπουμε.. 

φιλάκια..


Κριός
Αν και αρχή της εβδομάδας, καλά θα κάνετε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφό σας! Ξυπνάτε με μια πολύ γλυκιά διάθεση, ίσως και λίγο φθινοπωρινή, το σπιτάκι σας, η γωνίτσα σας, όσο να΄ναι σας αποζητούν! Βέβαια, έχετε χρόνο για να συμμαζευτείτε, για αυτό προτιμήστε μια μικρή βόλτα, οπουδήποτε, αγκαζέ με το πρόσωπο που αγαπάτε..!

Ταύρος
Μέρα που θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, από το πολύ το μπούρου-μπούρου! Εννοείται πως η φυσική σας παρουσία θα χρειαστεί παντού, οι απόψεις σας μετρούν, για αυτό αποδεχτείτε τις προσκλήσεις, είτε είναι επαγγελματικές, είτε οικογενειακές. Σε κάθε περίπτωση κάποια θέματα αποζητούν τις λύσεις τους και συζήτηση στη συζήτηση όλο και κάτι θα αντιμετωπίσετε άμεσα!

Δίδυμος
Μια καταπληκτική μέρα μόλις σας ξημέρωσε, γεμάτη από αισιοδοξία και όμορφα συναισθήματα! Ανοίγετε το στοματάκι σας και λέτε τα πάντα όλα στους ανθρώπους σας και τους γοητεύετε ιδιαιτέρως, αφού ως συνήθως είστε μπροστά και οι ιδέες σας είναι εξαιρετικές! Φλερτ στη δουλειά, φλερτ στο δρόμο, φλερτ στο σπίτι, καλέ ποιοι είστε εσείς..;;; Φρόνιμα!

Καρκίνος
Πολύ δυνατή η μέρα, αφού σήμερα ναι μεν θα χρειαστεί να τρέξετε περισσότερο και να δουλέψετε μέχρι να νυχτώσει, όμως όταν κάνετε να δείτε το πορτοφόλι σας θα είναι γεμάτο! Μεγαλύτερη ικανοποίηση από αυτή δεν υπάρχει! Δώστε τα όλα στη δουλειά, ασχοληθείτε με όλο σας το είναι, η περίοδος αυτή είναι εξαιρετική για την υλοποίηση των στόχων σας!

Λέων
Και το μαντάτο φτάνει πουρνό-πουρνό στα αυτιά σας, απογειώνεστε από χαρά και ξεφεύγετε τελείως! Μήπως θα σας δώσουν εκείνα τα χρήματα που καιρό ζητάτε;;; Μήπως εκείνο το οικοπεδάκι;;; Καλά μη φαντάζεστε δράκους και απογοητευτείτε στη πορεία! Προτιμήστε να βολτάρετε απόψε, με τα φιλαράκια σας, το σύντροφό σας, γιατί από αύριο κάνει τσα ο Άρης..!

Παρθένος
Ναι μεν είναι περίοδος μεγάλων αλλαγών, αλλά εσείς έχετε έναν άσο στο μανίκι, γιατί απλά ποτέ δε κάνετε αυθόρμητες κινήσεις. Έχετε έτοιμο το σχέδιο εδώ και καιρό. Ε λοιπόν σήμερα θα κάνετε τα ραντεβουδάκια σας, κανείς δε θα μάθει τίποτα και δίχως φυσικά να αφήσετε αποδεικτικά στοιχεία παίζει να δώσετε τα χέρια και να πως μπαίνετε στο παιχνίδι ξανά! Λεφτά έρχονται!

Ζυγός
Καλέ ακόμα κάνετε διακοπές; Πάλι ταξιδεύετε από εδώ και εκεί; Μήπως είναι για δουλειά; Με το που ανοίγετε τα μάτια, σκάει το μαντάτο, φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Πείτε μου τι όνειρο είδατε;;; Το καλοκαίρι προφανώς καλά κρατεί για εσάς, άλλωστε συνδυάζετε δουλειά και διασκέδαση πολλά χρόνια τώρα.. κάνετε τις ζαβολιές σας και μετά εξαφανίζεστε! Ετοιμαστήκατε κιόλας;;;

Σκορπιός
Και που λέτε, η μέρα είναι πολύ μαγική και κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις! Καταρχήν να έχετε κοντά το τηλέφωνο, γιατί σας γυρεύουν, μια επαγγελματική πρόταση θα σας κάνουν και θα ξετρελαθείτε από χαρά! Ακούστε με προσοχή το τι έχουν να σας πουν και σε καμία περίπτωση μην απαντήσετε αμέσως! Σκεφτείτε με προσοχή, ζητήστε το χρόνο σας, γιατί υπάρχει και συνέχεια..

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να χουχουλιάσετε με το σύντροφό σας στο κρεβάτι! Σας πιάνουν τα ρομαντικά σας, γίνεστε πολύ τρυφεροί, κάντε εκεί πέρα τα μαγικά σας, δηλαδή δε θα πάτε στη δουλειά;;; Φροντίστε τη φυσική σας τη κατάσταση, μπείτε σε πρόγραμμα ξανά και κόψτε τις κακές τις συνήθειες. Ένα ραντεβουδάκι ολίγον μυστήριο μπορεί να προκύψει.. Να πάτε.. δε ξέρετε ποτέ!

Αιγόκερως
Πολύ τυχερή η ημέρα σήμερα, παίζει να σας κάνουν μια πρόταση και να απογειωθείτε από χαρά! Όσο δουλεύετε και το προσπαθείτε, άλλο τόσο μπορεί να συμβεί κάτι το μαγικό και να βρεθείτε σε μια πολύ καλύτερη θέση με περισσότερα λεφτά! Καλά μη τρελαίνεστε, προτιμήστε τη σταθερότητα σε όλες τις περιπτώσεις και αφήστε τις ταρζανιές.. Μια βόλτα είναι ότι πρέπει!

Υδροχόος
Κάτι σα να σας τσίμπησε την ώρα που κοιμόσασταν, μπορεί να σας μιλούσε η μαγική σας η νεράιδα όλη νύχτα! Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, φροντίστε να σηκώνετε το τηλέφωνο και ας είναι άγνωστο το νούμερο! Βγείτε έξω να σας δουν, επικοινωνήστε με τα κατάλληλα τα πρόσωπα, ανάψτε τις μηχανές και βουρ στο ψητό!

Ιχθύς
Καταρχήν γεμίζουν οι τσέπες σας με λεφτά έτσι ξαφνικά! Σας δίνουν κάτι χρωστούμενα;; Ένα μπόνους;; Μια βοήθεια έτσι επειδή;;; Μυστήρια η μέρα σας, ένα φλερτ από το παρελθόν σας χτυπά τη πόρτα και εσείς όχι δε πρέπει να την ανοίξετε, καλύτερα να κάνετε το φάντασμα! Μια αναστάτωση τη νιώθετε όμως..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos