Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια της Κυριακής 09/09/2018 & η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που είχα μέρες να σας γράψω, είπα να δώσω περισσότερη σημασία στο σύμπαν, μπας και
καλύψω το κενό..

Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ένα πολύ ευχάριστο και ανανεωτικό αστρολογικό γεγονός για όλα τα ζώδια, άσχετα αν κάποια θα ζοριστούν πολύ μέχρι να καταλήξουν σε τούτη την άποψη.. Μη ξεχνάμε πως τίποτα δε χαρίζεται στη ζωή αυτή, όλα θέλουν κόπο και τρόπο και απίστευτη υπομονή.. Όταν όμως φτάσουμε στο τελικό προορισμό.. και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.. τότε το συναίσθημα είναι απερίγραπτο.. σωστά;;;





Εστιάζουμε στα επαγγελματικά μας τα ζητήματα, κάποιοι κάνετε αλλαγές μεγάλες και τρανές και κάποιοι ρισκάρετε για ακόμα μια φορά και ότι βγει! Σκέφτηκα λοιπόν, τις μέρες αυτές, να βάζουμε μικρούς στόχους, να τους πετυχαίνουμε και μετά πιο μεγάλους, που θα χρειαστούν τις μικρές μας επιτυχίες και βουαλά η έκπληξη! Βήμα-βήμα και σταθερότητα πάνω από όλα!

Τι σας λέω Κυριακάτικο;;; Εντάξει ας χαλαρώσουμε σήμερα, όμως από αύριο όποιος θέλει να πετύχει, τρέχει.. κάνει spinning, άντε και με μουσική!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ ευχάριστη γεμάτη από όμορφες ιδέες! Θέλετε οπωσδήποτε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και εξωτερικά και εσωτερικά, συνεπώς θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να το πετύχετε! Αρκετοί ξεκινάτε διατροφή, γυμναστική, χορό, διάφορες δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν στο να φτιάξετε και το σώμα σας και τη ψυχολογία σας! Εσείς που γυρεύετε για μια νέα εργασία, σουλουπώστε το βιογραφικό σας και από αύριο κάντε μια μαζική αποστολή και όλο και κάτι ενδιαφέρον θα προκύψει! Ακόμα και μια προαγωγή βρίσκεται στα σκαριά! Καλή επιτυχία!

Ταύρος
Λέτε οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη;;; Το σύμπαν απαντά πως όλα είναι πιθανά, οπότε και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να πιάσετε το μαγικό λυχνάρι και να κάνετε εκείνες τις τρεις ευχές! Αποζητάτε μια σχέση γεμάτη από έρωτα και πάθος;;; Έναν σύντροφο ζωής;;; Τσουπ.. η γνωριμία μπορεί να προκύψει από σήμερα και μέσα στις επόμενες ημέρες.. Φροντίστε να είναι κάτι νέο και όχι από το παρελθόν! Ο ενθουσιασμός σας και η αισιοδοξία σας, σας βοηθούν μαγικά και δε ξέρετε ποτέ.. Ένα χαμόγελο μπορεί να φέρει τον έρωτα!

Δίδυμος
Σήμερα ξυπνάτε με μια πολύ μυστήρια διάθεση, εκείνη των μεγάλων αλλαγών! Με τάσεις φυγής να είμαι ακόμα πιο ειλικρινής και να ξέρετε το συναίσθημα αυτό θα κρατήσει μέρες.. Κάποιοι παίρνετε αποφάσεις ζωής, τύπου να συζήσετε με το σύντροφό σας και όπου τραβήξει! Κάποιοι άλλοι να επιλέξετε μια εργασία, που θα χρειαστεί να μετακομίσετε κάπου μακριά, σε άλλη γη και άλλα μέρη! Τέτοια απλά καθημερινά πραγματάκια, που ταιριάζουν τόσο πολύ στο φευγάτο το χαρακτήρα σας. Αγκαλιάστε λοιπόν το συναίσθημα, σκεφτείτε αισιόδοξα και βουρ στο ψαχνό!

Καρκίνος
Μια πολύ φοβερή και τρομερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, ορεξάτοι, αισιόδοξοι, χαρωποί έτοιμοι να πιάσετε τη ζωή από τα μαλλιά και όπου σας βγάλει! Κάντε χώρο για το καινούριο, είναι περίοδος που αλλάζετε σελίδα, γενικώς! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, οι δρόμοι ανοίγουν, συνεπώς να περιμένετε τη καθημερινότητά σας γεμάτη από ασχολίες και χρήμα φυσικά! Πείτε ναι στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, ας έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα από τα δικά σας, δε πειράζει, έχετε ακόμα να μάθετε πολλά! Η καθημερινότητά σας αλλάζει και εσείς απογειώνεστε!

Λέων
Αχ τι θα κάνουμε με εσάς και τα λεφτουδάκια σας;;; Έχετε μόνιμο πυρετό όταν ασχολείστε με τα οικονομικά σας, οπότε η Νέα Σελήνη από τη μια σας κάνει αισιόδοξους πολύ και από την άλλη ο Ποσειδώνας σας περιπαίζει, γιατί ότι σενάριο και αν φτιάξετε, τζίφος η υπόθεση! Δε μπορείτε με τίποτα να συμμαζευτείτε! Σήμερα λοιπόν, παίζει να πιάσετε χαρτί και μολύβι και να βάλετε κάτω όλες τις δουλειές που έχετε να κάνετε, τα έξοδά σας, το πώς θα κινηθείτε από εδώ και πέρα! 40 πυρετό.. χαχα! Βάλτε στόχους εσείς, να έχετε να έχετε να ελπίζετε σε κάτι, γιατί όλος ο μήνας έτσι θα σας πάει.. και ότι προκύψει! Μη ξανοιχτείτε μόνο..!

Παρθένος
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Τούτη τη φορά το γεγονός αυτό είναι πολύ δυνατό και αισιόδοξο επίσης! Οι αλλαγές μεγάλες και τρανές, αρκετοί αλλάζετε σελίδα, μη πω γράφετε το νέο σας βιβλίο και από σήμερα μπαίνει η εισαγωγή! Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως είστε έτοιμοι για όλα, τι είναι αυτό που σας λείπει περισσότερο; Εκεί θα εστιάσετε και έτοιμοι για μάχη! Αρκετοί παντρεύεστε! Κάποιοι άλλοι αποζητάτε μια νέα δουλειά! Παίζει να πάτε και ένα κομμωτήριο τις επόμενες ημέρες και να γίνετε αγνώριστοι! Σε όλες τις περιπτώσεις οι εκπλήξεις πολλές και οι άνθρωποί σας με το στόμα ανοιχτό!

Ζυγός
Τι είναι αυτό που θέλετε τόσο πολύ και δε σας κάθεται με τίποτα;;; Ε λοιπόν η Νέα Σελήνη θα σας το θυμίσει αυτό και θα νιώσετε έτσι μια πίεση, μια απογοήτευση, λίγο θυμό.. Σε καμία περίπτωση δε πρέπει να σας πάρει από κάτω, αντιθέτως θα πρέπει να πεισμώσετε και να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, προκειμένου να πετύχετε ακόμα και το ακατόρθωτο! Τον καιρό αυτό ο σκοπός είναι να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, είτε είναι ερωτικές, είτε επαγγελματικές, είτε ακόμα και να φτιάξετε το σπίτι σας, οπότε τι είναι αυτό που πρέπει να πείτε ή να πράξετε, προκειμένου όλα να φτιάξουν;;;

Σκορπιός
Από σήμερα λοιπόν τα μαντάτα είναι χαρωπά! Η Νέα Σελήνη σας βοηθά να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, να πείτε κάθε εμπόδιο για καλό και να ανοίξετε τα φτερά σας σε κάτι νέο! Δε ξέρω πώς αλλά θα βρείτε τη δύναμη και το κουράγιο για αυτό το ακόμα μια φορά, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος και ο δρόμος είναι ένας! Εκείνος ο γνωστός – άγνωστος που τόσο σας αρέσει! Εσείς που γυρεύετε για μια εργασία, ψαχτείτε καλύτερα, χρησιμοποιήστε τους γνωστούς σας, μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια! Ακόμα και αν χρειαστεί να μάθετε μια νέα τέχνη, να πείτε ναι και ας βρεθείτε σε άλλον πλανήτη!

Τοξότης
Καιρό τώρα σας βασανίζουν τα οικονομικά σας, τα επαγγελματικά σας, το προσπαθείτε και το παλεύετε και νιώθετε πως μια τρύπα στο νερό! Δεν είναι έτσι, ας πούμε πως χτίζατε το μέλλον σας, γιατί σήμερα ας υποθέσουμε γνωρίζετε πολύ καλύτερο το τι θέλετε να κάνετε και το πώς! Είναι περίοδος που θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, το μόνο που απομένει είναι να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να ρίξετε σκληρή δουλειά! Ή αλλάζετε επάγγελμα, ή γίνεστε ακόμα καλύτεροι με αυτό που ήδη ασχολείστε και η Νέα Σελήνη σας βοηθά να πάρετε εκείνο το ρίσκο που τόσο φοβόσασταν χθες!

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι πως πάντα θέλετε να αρπάζετε ευκαιρίες, να τις αξιοποιείτε αναλόγως και να προοδεύετε στη δουλειά σας. Η Νέα Σελήνη αυτό σκοπεύει να κάνει, να σας επιστρέψει τα κέφια για κάτι νέο, για να δουλέψετε περισσότερο και να πετύχετε τους στόχους που βάζετε, σε χρόνο ντε τε! Με οτιδήποτε και αν ασχολείστε, να ξέρετε πως είναι περίοδος που θα πρέπει να μάθετε κάτι παραπάνω, συνεπώς ο χρόνος σας σαφώς πιο περιορισμένος. Για το επόμενο διάστημα δεν έχει αγάπες και λουλούδια! Πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας μεθαύριο; Κάπου ψηλά έτσι;;; και διάσημοι πολύ.. τι περιμένετε λοιπόν;;;

Υδροχόος
Αν και Κυριακή σήμερα, το μυαλό σας είναι στα επόμενα νέα επαγγελματικά βήματα που σκοπεύετε να κάνετε και στο χρήμα που θα βγει από το τραπεζικό σας το λογαριασμό! Μη φυσάτε και ξεφυσάτε, η Νέα Σελήνη ευτυχώς έκατσε τη κατάλληλη τη στιγμή, που θα σας σπρώξει προκειμένου να βάλετε μπρος τα σχέδια που έχετε! Εννοείται πως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει όλες σας οι υποχρεώσεις να είναι τακτοποιημένες.. να έχετε κούτελο καθαρό και μετά όλα τα άλλα! Όλος ο μήνας σχεδόν θα είναι έτσι, πάρε-δώσε η φάση, αλλά εσείς συγχρόνως θα πρέπει να είστε focus στο στόχο σας! Δημόσιες σχέσεις.. το κλειδί!

Ιχθύς
Πω πω ασυγκράτητους σας βρίσκω, έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια, έκατσε και σήμερα η Νέα Σελήνη, ποιος σας πιάνει;;; Δε ξέρω αν πρέπει να τρομάξουμε all together, πάντως οτιδήποτε σας βαραίνει τη ψυχή, σας χαλάει, σας πηγαίνει πίσω, θα το διώξετε μια και έξω και ότι προκύψει! Αποζητάτε όχι μια και δυο αλλαγές, αλλά θέλετε να φέρετε τα πάνω-κάτω, μπας και νιώσετε πιο ωραία με τον εαυτό σας! Να βελτιωθεί η ζωή σας. Να βρείτε το νόημα ξανά! Ωχ και πάλι ωχ.. βλέπω να ζούμε τρελές καταστάσεις για ακόμα μια φορά! Θα ξεσκάσετε εσείς, θα σκάσουν οι υπόλοιποι.. ουφ τι Φεγγάρι είναι τούτο;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos