Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 28/09/2018 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ζούμε πάλι μεγάλες στιγμές, έχουμε γίνει tropical και δε το ξέρουμε! Να δω
Κυκλώνα στη Κηφισίας και ας τραβήξω τις κοτσίδες μου! Λέτε το σύμπαν να μου φέρει εκείνο το σκυλάκι, που τόσο επιθυμώ, ως δια μαγείας στο κατώφλι του σπιτιού μου;;; Πω πω το πιο τέλειο δώρο.. Αφήστε πονεμένη ιστορία!

Σήμερα που λέτε ο Άρης έχει τα κέφια του! Αλίμονο, απαντώ, αφού το γκρίζο, βροχερό τοπίο είναι το στοιχείο του! Το νου μας, γιατί του αρέσουν και οι φωτιές, που σημαίνει πως μπορεί να ρίξει έτσι μερικές, εκείνος να γελά και εμείς να βράζουμε στο ζουμί μας..

Κορίτσια, σήμερα δεν έχει γόβα στιλέτο! Επίσης ας αποφύγουμε και τις ομπρέλες γιατί μας βλέπω να κάνουμε τη Μαίρη Πόπινς.. χαχα!

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μια φοβερή μέρα σας ξημέρωσε, το σύμπαν είναι με το μέρος σας, παίρνετε τα πάνω σας και τα δίνετε όλα στη δουλειά! Σήμερα καλό είναι να λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε και ας χρειαστεί η παρουσία σας να γίνει ενοχλητική για μερικούς! Βάλτε κάποιους άλλους στη θέση τους και μη διστάσετε να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει!

Ταύρος
Ορεξάτοι πολύ, δυναμικοί επίσης, μπαίνετε στο παιχνίδι και βγαίνετε νικητές! Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, γνωρίζετε τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε, τίποτα δεν είναι εύκολο στη ζωή αυτή, όμως όταν έρθει το αποτέλεσμα τότε θα δείτε πως άξιζε το κόπο όλο αυτό! Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του και κλείστε τις εκκρεμότητές σας!

Δίδυμος
Η βελόνα έχει κολλήσει και σήμερα θα πρέπει να σκαρφιστείτε τρόπους για να ξεκολλήσει για να προχωρήσετε μπροστά! Από ιδέες δόξα να έχει τις έχετε μπόλικες, το μόνο που απομένει είναι να μπείτε στη πράξη! Μη προσπαθήσετε να δείτε όλο το όνειρο μαζί, ξεκινήστε εσείς και στη πορεία διορθώνετε οτιδήποτε δε σας κολλάει στο μάτι!

Καρκίνος
Τα φαινόμενα απατούν σε πολλές περιπτώσεις για αυτό μη βιαστείτε να βγάλετε κάποιο πόρισμα! Σε αυτά που ακούτε και βλέπετε, να ξέρετε πως κρύβονται άλλα πράγματα από πίσω, για αυτό εσείς κάντε πως δε καταλαβαίνετε για να δείτε τι εννοεί ο ποιητής! Προετοιμαστείτε για μάχη, όμως συλλέξτε τις πληροφορίες πρώτα!

Λέων
Σήμερα γλυκά μου παίζει να ρίξετε στάχτη στα μάτια σας για ακόμα μια φορά, προκειμένου να φτιάξουν οι σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Οι ευαισθησίες σας φταίνε για όλα, μέχρι να σας πατήσουν το κάλλο ξανά! Έχετε βρει διάφορους τρόπους, έχετε τη διάθεση να συνεργαστείτε, θα προτείνετε και ιδέες, όμως στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα!

Παρθένος
Μέρα που θα χρειαστεί να τρέξετε λίγο παραπάνω προκειμένου να τακτοποιήσετε τις δουλειές σας! Κυνηγάτε τόσα όνειρα μαζεμένα, κάποιο θα σας κάτσει και μετά ήρθε η ευτυχία! Μη μένετε με σταυρωμένα τα χέρια, εντυπωσιάστε με τις ικανότητές σας, στη τελική παρουσιάστε κάτι διαφορετικό και δε ξέρετε ποτέ σε ποιον θα αρέσετε τόσο;;; Εργασία και χαρά!

Ζυγός
Όσο καλοί διπλωμάτες και αν είστε, σήμερα δε θα καταφέρετε να τους κάνετε όλους ζάφτι! Κάποιος θα αντισταθεί στη γοητεία σας, προκειμένου να σας χαλάσει τα σχέδια ή απλά το κέφι! Εσείς στο κόσμο σας, οτιδήποτε έχετε σχεδιάσει να κάνετε, φροντίστε να το ολοκληρώσετε, εν ολίγοις ξεπεράστε τον εαυτό σας και εντυπωσιάστε με την ευελιξία σας!

Σκορπιός
Ζόρικους και μπόσικους σας βρίσκω, αφού πρέπει να γίνει το δικό σας και επιβάλλεται οι άλλοι να σας υπακούσουν στο κάθε τι! Τα βάζετε με πρόσωπα οικεία, που βρίσκονται καθημερινά μέσα στη ζωή σας, θέλετε να τους οργανώσετε, να τους καθοδηγήσετε, να τους δείξετε τι πρέπει να κάνουν από εδώ και πέρα! Με το γάντι παρακαλώ πολύ, όχι άλλες αντιδράσεις!

Τοξότης
Μυστήρια η μέρα σας, ανοίξτε τις κεραίες σας, οτιδήποτε συμβαίνει θα πρέπει να το αντιληφτείτε πρώτοι! Μπορεί ακόμα να πάρετε και το ρόλο του πυροσβέστη, μόλις πάει να φουντώσει η κατάσταση εσείς να τρέξετε, να μπείτε μπροστά για να επανέλθουν τα πράγματα στην αρχική τους μορφή. Βοηθήστε τους συνεργάτες σας, συμπαρασταθείτε στην οικογένειά σας!

Αιγόκερως
Μέρες το σύμπαν φωνάζει πως λεφτά θα πάρετε και έρχονται είναι στο δρόμο! Αρκετοί μπορεί να λάβετε κάτι χρωστούμενα ή ένα μπόνους! Μπορεί να έρθει και εκείνη η αύξηση ως έκπληξη για το κόπο σας! Μήπως να παίζατε κάποιο τυχερό παιχνίδι;;; Έτσι για τη φάση και την ελπίδα;;; Λέτε να σας κάνουν μια πρόταση για μια δουλειά με περισσότερα χρήματα;;; Για να δούμε!

Υδροχόος
Το παρελθόν βολτάρει μέρες μέσα στο μυαλό σας, αφού εκεί βρίσκεται η καρδιά σας, εκεί βρίσκεται το κλειδί για τα μελλοντικά σας τα βήματα! Δε πρέπει να σας παίρνει από κάτω, αντιθέτως οι επιτυχίες σας είναι βάλσαμο ψυχής! Ο Άρης σας βοηθά να πάρετε τα πάνω σας και τις αποφάσεις σας, για εκείνο το αύριο! Σηκωθείτε και πιάστε τη ζωή από τα μαλλιά! Ψιτ ξυπνήστε!

Ιχθύς
Μπορεί κάτι να μη σας βγαίνει, έτσι όπως θα το θέλατε, αλλά δε πειράζει! Το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι! Τη βρίσκετε την άκρη σας, δε χρειάζεται να τις ανακοινώσετε με ντουντούκα, επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα και κινηθείτε αναλόγως και στα κρυφά! Βάλτε κάποιον άλλον να βγάλει το φίδι από τη τρύπα. Δε χρειάζεται να εκτίθεστε.. μυρίζομαι ζαβολιά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos